Diskuse » Archiv 2020 » Autobusy a trolejbusy » Informační, odbavovací a řídící systémy | předcházející | další |
Informační, odbavovací a řídící systémydolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1596 Registrován: 11-2007 |
Sháním staré autobusové jízdenky z odbavovacích strojků USV24B - ty s jehličkovou tiskárnou, nemáte někdo? [happy] kdyžtak zdenekhu@email.cz |
Neregistrovaný host |
Ahoj, poradil by mi prosím někdo se zapojením tlačítka posunu zastávky a otevření dveří na vstupy palubního počítače Buse BS100? Nepodařilo se mi zjistit, na které vstupní kontakty spínače/tlačítka připojit. Díky předem. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 300 Registrován: 9-2007 |
Zdenda999: Štáhlich již tiskne na termopapír. "Nevíte někdo, jestli se ještě někde dá narazit na dopravce, co používá staré strojky USV 24B s jehličkovou tiskárnou...? Pamatuju ještě v roce 2015 u VKJ autobusy" A ještě pro zajímavost, co lze také vygenerovat do JŘ.
"Kdo Bakcha příliš velebí, pocítí to ráno na lebi. Pročež mudřec napomíná syna: střez se hochu, zlá jest kocovina!"
|
busschauffor.jan
|
|
Neregistrovaný host |
Zdravim. Mam k prodeji 2x funkcni USV24E vc. supliku s drzakem. V pripade zajmu napiste na busschauffor.jan@gmail.com. Dekuji. Jv |
DukeFox
|
|
Neregistrovaný host |
Zdravím, vedel by mi niekto prosím poradiť ako zapojit jednotlive piny na palubnom počítači buse bs 100 napájanie a ibis tak aby bolo možné zapojit tabule zároveň? Jedna sa o počítače z Brna no nemám k ním povodne káble a tak si chcem urobiť nové len netuším ako zapojit jednotlive piny |
Neregistrovaný host |
DukeFox: "Zdravím, vedel by mi niekto prosím poradiť ako zapojit jednotlive piny na palubnom počítači buse bs 100 napájanie a ibis tak aby bolo možné zapojit tabule zároveň? Jedna sa o počítače z Brna no nemám k ním povodne káble a tak si chcem urobiť nové len netuším ako zapojit jednotlive piny" Zapojení zde: http://jakub-svec.eu/clanek.php?clanek=BS100 |
Neregistrovaný host |
Zdravím všechny, Nevíte, jakým způsobem bez palubního počítače aktualizovat datum a čas u validátoru/označovače jízdenek NJ24C, případně jak kompletně upravit psaný text? Děkuji. |
frutabruta
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 73 Registrován: 3-2015 |
KRtekTM: Upravit psaný text na jinou šablonu jde pouze přeprogramováním čipů. Čas a datum jde změnit z počítače převodníkem USB-IBIS. odkaz |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 11-2020 |
Přeji hezký den všem Nemáte někdo označovač a palubní počítač SAVS? Koupil bych dohromady, nebo i zvlášť.... Ještě sháním starý mechanický označovač (z DP Brno, Jihlava, Ostrava) Za všechny nabídky budu moc rád. Kontakt: pardubak.mhd@email.cz (Foto ilustrační z internetu) |
DukeFox
|
|
Neregistrovaný host |
KRtekTM: Ďakujem toto mi ale moc nepomohlo. Káble originálne nemám preto potrebujem vediet ako napojiť jednotlivé piny priamo na BS100 aby to fungovalo a práve to natom webe písane nie je"DukeFox: "Zdravím, vedel by mi niekto prosím poradiť ako zapojit jednotlive piny na palubnom počítači buse bs 100 napájanie a ibis tak aby bolo možné zapojit tabule zároveň? Jedna sa o počítače z Brna no nemám k ním povodne káble a tak si chcem urobiť nové len netuším ako zapojit jednotlive piny" Zapojení zde: http://jakub-svec.eu/clanek.php?clanek=BS100" |
Neregistrovaný host |
Ale to právě na tom webu napsané je, respektive nafocené... cituji: "Zapojení Hlavní konektor, pro zapojení se nachází zespoda, případně zezadu PP (záleží na verzi - do panelu/na stojan). Sem zapojte hlavní konektor, pokud jej nemáte, jeho konektor se dá koupit zde. Pokud máte tedy hlavní konektor, najděte si na něm žlutý svazek několika vodičů spojených k sobě, označených jako KV2. " |
DukeFox
|
|
Neregistrovaný host |
KRtekTM: Aha ďakujem. Nedávno to tam pridal. Ešte tak dva tri týždne dozadu to tam nebolo a teraz som nato ani nepozeral :D tak ďakujem za upozornenie "Ale to právě na tom webu napsané je, respektive nafocené... cituji: "Zapojení Hlavní konektor, pro zapojení se nachází zespoda, případně zezadu PP (záleží na verzi - do panelu/na stojan). Sem zapojte hlavní konektor, pokud jej nemáte, jeho konektor se dá koupit zde. Pokud máte tedy hlavní konektor, najděte si na něm žlutý svazek několika vodičů spojených k sobě, označených jako KV2. "" |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 11-2020 |
Dobrý den, Máte někdo software pro USV 24 c ? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5187 Registrován: 7-2003 |
Pardubák: Když se něco shání, tak se aspoň obtěžuju odpovědět. Na sousedním foru je odeslaná SZ, a bez reakce..
8bity vseho sveta spojte se .
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 119 Registrován: 5-2016 |
Dobrý den, neměl by někdo schéma jak zapojit přední a boční BUSE panel BS210, vitřní panel BS120, hlásič APEX ICU 08, palubní počítač JKZ Olomouc RT-1P a palubní počítač FPP? Zdroj na 24V již mám, jde mi jen které piny jsou na IBIS. Díky moc. |
sim2re
|
|
Neregistrovaný host |
hunerian: http://jakub-svec.eu/stranky.php?stranky=odbs "Dobrý den, neměl by někdo schéma jak zapojit přední a boční BUSE panel BS210, vitřní panel BS120, hlásič APEX ICU 08, palubní počítač JKZ Olomouc RT-1P a palubní počítač FPP? Zdroj na 24V již mám, jde mi jen které piny jsou na IBIS. Díky moc." je tam napsáno že RT-1P bude později |