Diskuse » Archiv 2020 » Tramvaje a metro » RT6 | předcházející | další |
RT6dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Ivoo
|
|
Neregistrovaný host |
Re:Jahu středa, 05. června 2019 - 09:11:21 Tak pokud vím, tak v 90. letech jezdila na lince č. 4 (Kubánské náměstí - Sídl. Ŕepy). Několikrát jsem v ní jel. Jest-li to bylo ve zkušebním provozu či v běžném, tak to nevím. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1129 Registrován: 10-2012 |
Ivoo: nepleteš si to s RT6N1?
www.modelytramvaji.cz můj web o modelech MHD ve velikosti HO, TT a N
|
Trupman
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1679 Registrován: 12-2005 |
Ex-1801 a ex-1802 z Brna se koncem roku dočkají zprovoznění v Poznani. Alespoň takový je plán místního DP, který ohlásil výběrové řízení na generálku těchto vozů na standard, ve kterém jsou ostatní zde provozované vozy (tj. prošly Modertransem... a asi se nepředpokládá, že by tomu i u těch posledních bylo jinak). https://www.transport-publiczny.pl/wiadomosci/mpk-poznan-zmoderni zuje-dwie-tatry-64624.html |
Náhradník
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2162 Registrován: 4-2011 |
Že to trvalo tak dlouho... Nahradí jednu ze starších ex poznaňských nebo se rozšíří jejich počet? (Příspěvek byl editován uživatelem náhradník.)
Náhradníci - Lidé žijí své životy vzdáleně z pohodlí svých vlastních domovů přes robotické náhradníky ...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1359 Registrován: 5-2009 |
Všechny expoznaňské byly nedávno modernizovány, expražandy taky, takže pravděpodobně rozšíří jejich počet. Ještě tam mají 1804, o té se zatím nic neví. Původně ji chtěli zprovoznit, ale pak koupili i 1801 a 1802. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 935 Registrován: 7-2017 |
V roce 1994 bylo ještě mnoho očekávání. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 305 Registrován: 9-2012 |
Spíš než očekávání bych napsal doufání některých. DP ve skutečnosti o ty tramvaje nestál vůbec. Byl to de facto dar ČKD. To tehdy už bylo v takové úrovni, že cena za tenhle odpad byla de facto sleva z druhé série T6. Ty totiž ČKD městu původně oproti první sérii zdražilo. Ve skutečnosti v Praze vůbec neexistovala ani žádná možnost vozy nějak rozumně využít, protože kapacita.
Komu tykám? Zpravidla všem. Buď se s tím vyrovnej a tykej mi taky nebo se jdi třeba zabít.
|