Diskuse » Archiv 2020 » Automobily, lodě a letadla » Slovenské EČV - nejvyšší spatřené » Archiv diskuse Slovenské EČV - nejvyšší spatřené do 07. 05. 2020 | předcházející | další |
Archiv diskuse Slovenské EČV - nejvyšší spatřené do 07. 05. 2020dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3461 Registrován: 8-2013 |
jjany platnosť danej ečv. To znamená že platnosť končí 5/2030. Lebo tieto nové F ečv majú platnosť 10 rokov. (Příspěvek byl editován uživatelem Lubos1993.)
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7527 Registrován: 3-2007 |
RS-753DF III. typ 2R |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 103 Registrován: 9-2018 |
Lubos1993: "jjany platnosť danej ečv. To znamená že platnosť končí 5/2030. Lebo tieto nové F ečv majú platnosť 10 rokov. (Příspěvek byl editován uživatelem Lubos1993.)" Oki, dik už chapem teraz, len mi nešlo do hlavy tie čisla od 29-40, nedavalo mi to žiadny zmysel |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1813 Registrován: 6-2011 |
Lubos: 777LM je jednoriadok, akurat neviem ako dlho vydrzi v sklade |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3462 Registrován: 8-2013 |
Viziobr tak mne ide hlavne o 777 a pekný bonus by bol LM Alebo ešte ako tu niekto už písal pekná by bola aj NR-777LL Uvidím ale som už 100% rozhodnutý že si priplatím za značky. Teda ak bude na sklade 777.
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3463 Registrován: 8-2013 |
HC-092CL Audi A6 Allroad čierna metalíza. btw. Kolega môjho otca kúpil minulí týždeň novú Dáciu Duster. Som čakal že bude možno rekord. No na prekvapenie bol to prihlásiť vo štvrtok 30.4.2020 a dostal značku NR-490KK . KK sa vydávalo 7/2019 čiže pomaly rok staré značky. (Příspěvek byl editován uživatelem Lubos1993.)
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3082 Registrován: 3-2007 |
ZC-486BL (+6)strieborny Nissan Patrol GR Wagon Y60, séria je do 510BL,na Žarnovicu je 50 ks pomerne veľa LV-819GH CDI, (+12) , červený sklapac Iveco 8x8 (Trakker?) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2259 Registrován: 11-2012 |
SL 496BZ - ŠKODA Rapid, biela |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 352 Registrován: 4-2019 |
KS 473 FE bez foto |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1243 Registrován: 7-2017 |
KS 504FE ZC 313BO opäť som si včera neuložil foto, dnes už nie je v ponuke na bazoši 2R- ZM 469CI Toyota Landcruiser KA 101BC a ďalšiu Toyotu Landcruiser,SV 100BL, ktorú som spomínal 17.4.2020, zapisujem ako ZMP! |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 411 Registrován: 4-2010 |
Ad Lubos1993 - NR je celkovo okres, kde je vydávanie EČV často "divoké". Ako dlhoročný sledovateľ si pamätám, že preskoky sérii, kadejaké výdaje mimo poradie, všetko toto a mnohé iné je proste povedal by som až doména NR. Naopak, ako rodený Trenčan, ktorý má DI defacto pár metrov od bytu, stokrát som tam bol vybavovať veci, už dlhodobo si vediem evidenciu najvyšších videných ečv TN a u nás mám zas pocit, že vo výdaji panuje až "nudný" poriadok. Konkrétne aj včera - videl som hádam 5-6 ľudí s novými značkami pod pazuchou a všetko v rámci rozsahu cca 300 (900GG - 200GH). Musel by som sa pozrieť detailnejšie do záznamov, ale takto z hlavy si ani nepamätám žiadny preskok série ako u iných okresov. Samozrejme, čas od času sa vynechá nejakých čo ja viem 200/300 kusom pre motorky alebo 2R, ale inak to ide postupne ako hodinky... |
Stifn
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 290 Registrován: 9-2018 |
HE 734 CK nieco biele, suv, mozno honda |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 440 Registrován: 11-2009 |
TT 115ID červená Fabia |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 34 Registrován: 3-2020 |
Posun v PO aj v privesoch: PO 201YM (+18) -náves zn. AGADOS, 30.4. SL 530BZ- biely SUPERB, 1.5.(30.4.) |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1287 Registrován: 10-2013 |
KN 886FM; zvláštna modrá Dacia (Dokker/Duster?), dnes, v. k.
Dôsledkom zneduplicitnenia je, že sú občas skoky pri jednoriadkoch, ale nevadí, aspoň je to teraz napínavejšie.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1245 Registrován: 7-2017 |
VT 412CX staršia, červená Octavia |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1839 Registrován: 3-2010 |
BR 822CP (+61) - Audi, asi A4 Avant kombi (podľa toho, čo na webe pozerám, v Audinách sa príliš nevyznám) tmavomodrá (dnes ráno v DK, btw. ani si nepamätám, kedy naposledy a či vôbec, som v DK stretol horehronský posun) + jeden zabudnutý posun z pondelka: TS 091BT (+70) - Nissan Juke, nejaká tmavofialová metalíza |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2260 Registrován: 11-2012 |
PT 572BD VW Passat, strieborná metaliza |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 42 Registrován: 12-2019 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 35 Registrován: 3-2020 |
PO 946HH (+47) - novy Mini Cooper ONE PP 049EN- modry Ford Focus |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 36 Registrován: 3-2020 |
CDI PO 668HK - biela Skoda Octavia (+22) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5156 Registrován: 10-2008 |
VM BT:693AJ modrý skúter BMW C400X
23 rokov vydávania slovenských EČV 1.4.1997 - 1.4.2020
Podrobná orientačná mapa Bratislavského kraja EČV - maximá spz.unas RZ - maximá |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 353 Registrován: 4-2019 |
KS 779 FG cdi Opel Frontera modrá KS 520 FE Tiguan čierny |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 104 Registrován: 9-2018 |
PO 973 HH, mal by to byt hnedy-sivy hyundai, a kolega videl PO 993 HH, mal by to byt cierny passat, skontrolujte niekto ci to sedi a ak ano tak zapiate do tabulky, mne to blbne cez mobil. Dik |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1913 Registrován: 12-2007 |
SA 339DM modrá KIA Ceed kombi |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 192 Registrován: 1-2019 |
Už si pripadám ako v riadku ZMP
Aktuálny počet: MLXVIII (k 5.4. 2020)
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3468 Registrován: 8-2013 |
Bober06 podľa mňa tie prvé dve sú ZMP ale nebudem to riešiť radšej lebo by som sa len rozčúlil. Tá BT-888AC je poistená už od 26.2.2020 ale tam to neviem 100% potvrdiť či ide o ZMP nakoľko namiesto ečv sú tam ??? čiže poistka bola vybavená skôr ako boli dodané ečv. Ale tipujem že to bude tiež ZMP. A tá KE-888MX je poistená od 30.3.2020 kde v tom čase boli Košice ešte len na začiatku série MX. Tento užívateľ neraz zapísal rekord tam kde nemá čo hľadať, ale keď to adminy neriešia tak ja s tým nič nespravím. (Příspěvek byl editován uživatelem Lubos1993.)
www.autoskodaklub.sk
|
Stifn
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 291 Registrován: 9-2018 |
SV 790 BK lada niva |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 37 Registrován: 3-2020 |
Re; jjany - potvrdene obe videne EC pre Presov CONFIRMED PO 993HH - CIERNY VOLKSWAGEN PASSAT (+47/Den) poistenie uz od pondelka 04.05.2020 PO 973HH- novy hnedy Hyundai,poistenie od 28.04.2020 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7528 Registrován: 3-2007 |
štofi: Prosím o definitívne zablokovanie použivateľa "slovenskeec" aj s IP adresami, z ktorých sa tento uživateľ prihlasoval, nakoľko evidentne používa viac účtov. Každých pár týždňov tu riešime donekonečna to isté, že tu niekto zapisuje bludy vyhľadané cez SKP a toto je už naozaj príliš. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3469 Registrován: 8-2013 |
Tomino súhlasím zo zablokovaním tohto užívateľa. Tiež som robil somariny a písal som bludy do tabuľky. Ale to bolo na samom začiatku keď som objavil túto diskusiu a tabuľku rekordov. Mal som za to aj trest tiež som dostal Ban na Stofiho tabuľke, poučil som sa a dnes už chyby nerobím, teda minimálne sa i snažím vyhýbať. A ak nie som si istý kam daný rekord zapísať tak to napíšem sem na k-r a nechám si poradiť od vás ostatných.
www.autoskodaklub.sk
|
Ondrej Slovenskeec
|
|
Neregistrovaný host |
Re; Tomino - použivateľ "slovenskeec" je uz blokovany od roku 2019, uplne z inych dovodov, mne neznamych Ziadal by som dolezite vysvetlenie, co je na datach z SKP bludne a nespravne, kedze takmer vsetky nazivo videne EC sa nachadzaju aj v online databaze SKP - overenie je dost presne. Hlavne ide o opatrenia v obdobi COVID-19, kedy osobne a nazivo vidiet nove maxima je takmer nemozne - nezabudaj na to ze tu je oficialne stale obmedzenie pohybu, t.j. vidiet nove EC takmer nerealne!!! Som otvoreny diskusii a vasim nazorom! |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1013 Registrován: 1-2013 |
NZ 052HI Ford Mondeo, videné dnes poobede v NZ. CDI: NZ 072HL Škoda Fabia Combi (nie som si stopercentne istý, tak to nenapíšem do tabuľky zatiaľ, v najbližšom čase to ešte preverím) |
garazmajster
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1477 Registrován: 9-2012 |
BT-584DT - Škoda Citigo iV, čierna metalíza @slovenskeec: Prepáč, ale ešte sa pýtaš, čo si urobil zle? Si notorický ignorant diskusie, zapisuješ len do tabuľky, sem do diskusie pridávaš sporadicky až po niekoľkých dňoch, alebo vôbec... Posledné tvoje zápisy BT-800AC zapísané po 3 dňoch, a úplne nelogicky zapísané ZMP BT-888AC aj KE-888MX do bežného výdaja. To akože prečo?? Dáta z SKP nie sú vždy správne, už viackrát sa ukázalo, že tam boli bludy. SKP by som vôbec nebral do úvahy, mne sa už viackrát stalo, že som mal fotku auta a SKP k danému EČV malo úplne iné záznamy. Argumentovať obmedzením pohyby ako dôvodom, že nepribúdajú zápisy v tabuľke mi nepríde rozumné. To má mať každý hlavu v smútku, keď pár dní do tabuľky nič nezapíše? Sorry, ale toto môže trápiť jedine človeka, čo si honí ego a naháňa zápisy za každú cenu. Toľko môj názor, súhlasiť s ním nemusíš, ale takto to proste vidím ja. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 193 Registrován: 1-2019 |
Ondrej Slovenskeec oni myslia to, že si tie rekordy vyhľadávaš na SKP bez toho, aby si ich videl (skôr je to VEĽMI podozrivé). A zas nemusíš za každú cenu zapisovať rekordy aby tam bolo tvoje meno. Ja som napríklad už vyše mesiaca nič nezapísal, lebo som skrátka nič nevidel...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 105 Registrován: 9-2018 |
Zdravím Dnes na Mlynskej pri Freshi eko značka KE 811 NT Až teraz som si všimol, že už je tam vyšši rekord, ale už ked som to stretol tak len tak pre info |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 106 Registrován: 9-2018 |
Chcel som sa tu ešte služobne starších, že prečo ked som pred časom sem pridal BT 999 BB, tak nieje zapísané ani medzi CDI ani medzi ZMP. Pokial viem je to tu o najvyššie videných EČ alebo, ako možno som niečo nepochopil alebo som zle informované, hocikto sa vyjadrite aby som sa vedel do budúcna zariadit. Dík |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1840 Registrován: 3-2010 |
DK 951BY elektro - Kia Niro, nejaký typ striebornej metalízy (zdalo sa mi, že s modrým odtieňom) - btw. by ma zaujímalo, čo vopchali medzi 832BY a 951BY, či len nejaké atypy, alebo tam má byť nejaká "koronokrízová" štvrťročná 1-riadková objednávka v počte cez 100 kusov (Příspěvek byl editován uživatelem Cico.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3470 Registrován: 8-2013 |
Aktuálne EV MMf aj na
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1814 Registrován: 6-2011 |
JR GA759FZ - Opel Astra kombi biela PE275DE - Peugeot 508 kombi biela ZMP LV555GL - Skoda Superb tmava seda |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1159 Registrován: 8-2012 |
Luboš1993, Áno, tá je moja, ako aj 559DT, teraz čakám na 599DT a 600 DT |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 435 Registrován: 8-2010 |
BJ-003CT novy hnedy sx cross CDI BJ-131CS velke Moto Suhlasim s blokovanim uzivatela slovenskeec a PRAHA SK jedna a ta ista osoba no a najnovsie dalsi sledovatel skp.sk je aj nejaky jjany posledne 2 zaznamy PO rekordov, siroko daleko na skp nic, akurat jeho akoze 2 videne rekordy ktore pozna uz ja ta stranka a ziaden doplnujuci udaj ku nim navyse, len to co je tam pisane |
Ondrej Slovenskeec
|
|
Neregistrovaný host |
Nesuhlasim s blokovanim mojho konta pod podmienkou ze teda budem respektovat ze udaje z SKP nie su relevantne a nebudu sa davat na stranky ecv.stofi.sk. Sledujem EC uz od ich vzniku v roku 1997 nie som teda ziadny novacik a ignorant diskusii. Len kvoli tejto krize je vyslovene zakazany pohyb obcanov SR domov na SK. Je to vynimocna situacia tak sa ospravedlnujem vsetkym ktorych sa dotklo zapisovanie udajov z SKP. Nebude sa to opakovat a najblizsie maxima budu bud s fotkou alebo s podrobnym popisom videneho rekordu so SK okresov. Dik za pochopenie! Ondrej |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3471 Registrován: 8-2013 |
Knuudl to som našiel na platesmanii dúfam že si to tam nepridával ty a ja som to dal sem, ak je to tvoja fotka a chcel si ju dať aj sem a som ťa predbehol tak prepáč.
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 314 Registrován: 6-2010 |
KM-072BM biela Toyota
https://www.flickr.com/photos/marcellosk/
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 354 Registrován: 4-2019 |
KS 535 FE biely golf |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1246 Registrován: 7-2017 |
zo včera ZV 777EE čierny Land Rover Discovery spodný rozsah pre BJ-CDI, Len pre info,biela dodávka Citroen BJ 973CS dnes okolie MI TV 898DY tmavý VW Golf( niečo medzi sivou až čiernou) a asi nejaký miš-maš vo vývoze BA VV368 červený ťahač v MI,smer UA |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2261 Registrován: 11-2012 |
VK 949CI FORD Fiesta, sivá metalíza SC 698FL (Příspěvek byl editován uživatelem emci.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1815 Registrován: 6-2011 |
nova seria VM pre okres Banovce n/B. BN405CN - nahac |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2262 Registrován: 11-2012 |
MA 120EM - CITROEN C3, biely |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1248 Registrován: 7-2017 |
MI 340FA biela Octavia v menšom autobazari vo Veĺkých Kapušanoch MI 380FA biely Fiat Ducato +jedna s fotom MI 331FA (Příspěvek byl editován uživatelem maxim.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 44 Registrován: 12-2019 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 38 Registrován: 3-2020 |
Re: luboss55 Max. PD potvrdene aj cez SKP a zapisane do tabulky PD 029HB modra ŠKODA OCTAVIA |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1841 Registrován: 3-2010 |
NO 594CP (+168) - Fiat Ducato, biela |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3083 Registrován: 3-2007 |
ZC-901BO (+12) Peugeot306, tmavomodra, CDI! DT-813BP Elektro, Audi eQ5, modrej metalíza, avšak je to ? Pred vstupom do tabuľky si si bol na 100%isty že už tu Detvianska elektro bolo.... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 107 Registrován: 9-2018 |
Pozritu: "Suhlasim s blokovanim uzivatela slovenskeec a PRAHA SK jedna a ta ista osoba no a najnovsie dalsi sledovatel skp.sk je aj nejaky jjany posledne 2 zaznamy PO rekordov, siroko daleko na skp nic, akurat jeho akoze 2 videne rekordy ktore pozna uz ja ta stranka a ziaden doplnujuci udaj ku nim navyse, len to co je tam pisane" Pán Vávrek vyprosím si od Vás takéto poznámky a bludy na moju adresu, takéto poznámky majte k svojej manželke, deťom, kamarátom alebo neviem komu ale nie ku mne. Dával som do príspevku, že overte či je to pravda a písal som to tu každému, nech sa nato pozrie cez tie vaše overovacie stránky. Keby ste si pozrel môj profil, tak 70% percent mojich príspevkov je tu s fotkami aby neboli žiadne podozrenia a fotky sem nedám iba v tom prípade, keď som niekde na križovatke alebo auto ide oproti, kde neje možné spraviť snímku ale reálne som to videl. Tieto dve značky som mal od známeho z PO , ktorý pracuje na Delni v PO v areáli Nostromo, kde sú 3 autoservisy. Takže má tam tie značky pod nosom. Teraz čo som tam išiel tak som napčítal asi 7 EČ s koncovkou HH ale všetko nižšie ako 900 a dokonca aj v KE som stretol 3 EČ s koncovkou HH a aj ja keď tam som tak keď je niečo nové tak si to pozriem odfotím a pridám sem. Keď ste si nevšimol tak som to nezapísal do tabuľky ani nič podobné, ale som sa spýtal na overenie. Či, akože nejaká otázka ohľadom značiek je samotný priestupok ? to sa akože nemôžem nič opýtať ? Keď tak mudrujete tak mi odpovedzte na otázku ohľadom BT 999 BB, nato mi nikto nič napísal a ani vy, ste ticho. Takže do budúcna si odpustite takéto poznámky. Ak máte konflikt s niekým odtiaľto tak to riešte s ním nie so mnou. To či má PO o 50 značiek viac alebo menej je mi absolútne jedno, kedže som z VT a žijem viac ako 10 rokov v KE, v PO ma sídlo firma v ktorej pracujem, takže mi je to jedno asi tak ako Trnavčanovi Slovanista. Si prečítajte čo som písal o boji medzi NZ a PO. Bol som mesiac pracovne v PB a videl som tam nové EČ s koncovkou DA ale nič vyššie ako bolo v tabuľke, teraz som v HE pracovne a tiež mam byť akože ticho a nič nepridávať, keď niečo uvidím a nestihnem odfotiť , lebo hned budeté ty vypisovať, že je to blud a treba ma vymazať, blokovať? Dnes, keď som šiel v PO cez lesík delostretlcov tak na plzenskú k stavebnej priemyslovke odbočovalo čierne auto PO 993Hx, takže som ho možno videl ale kedže predomnou a za ním boli 3 autá a ako zatočilo tak som nestihol už zaregistrovať koniec EČ a ani model auta. Ale netvrdím, že to tak je ale mohlo by byť. Keď niesom si na 100% istý tak nič nazapisujem, ale snáď mám pravo sa na to opýtať. Pekný deň |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7530 Registrován: 3-2007 |
slovenskeec: Prestan sa vyhovarat na koronavirus a dalsie nezmysly, toto tu je cele mesiace/roky, xy krat sme ta na to upozornovali, prosili, vykrikovali... ludi to uz prestava bavit. Aj sa cudujem presovcanom, ze na to este nerezignovali. A pochopitelne, ked sa menej znaciek vydava, menej sa pohybujeme po vonku, tak budeme mat menej rekordov. Aspon to odraza realitu, narozdiel od kopirovania znaciek 888 z SKP a zapisovania ich do normalneho vydaja. Opakovane prosim stofiho o zablokovanie daneho pouzivatela aj s IP adresami z ktorych pristupoval, nakolko ocividne nema problem zalozit dalsie nove konta a fungovat takymto sposobom dalej a potom sa zase cudovat, vyhovarat na to, ze slnko svieti a prosit s tym, ze sa napravi. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 194 Registrován: 1-2019 |
Praha_SK: Môžem sa opýtať, len tak pre zaujímavosť, prečo to sem píšeš? Veď je tam foto... nepotrebuje to žiadne špeciálne potvrdenie "Re: luboss55 Max. PD potvrdene aj cez SKP a zapisane do tabulky PD 029HB modra ŠKODA OCTAVIA" (Příspěvek byl editován uživatelem Bober06.)
|
Stifn
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 292 Registrován: 9-2018 |
Mozte prosim opravit rekord co som pisal HE 734 CK , spravne ma byt HE 739 CK, biela honda suv, ospravedlnujem sa za chybu |
garazmajster
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1478 Registrován: 9-2012 |
@jjany: Ad BT-999BB, podľa SKP (ak vraví pravdu), tak existuje. Nejak mi to ale nepasuje, ako sa mohla vydať. Celá BB-séria je v CDI. CDI vydáva krabice postupne. Niekde sme aktuálne na 570BB, žiadne veľké preskoky ako pri bežnom výdaji sa nekonajú, ide sa viac menej po krabiciach doradu. Z CDI nie je možné zatiaľ oficálne vydať ZMP. Buď si niekto po známosti vybavil vydanie 999BB z CDI ako bežný výdaj, alebo to bude nejaký preklep. Inak si to neviem vysvetliť. V každom prípade zatiaľ je to anomália, ktoré sa nezapisujú resp zapíšu až po odsúhlasení väčšinou @bober06: Dohodli sme sa ešte dávno pradávno, že fotky samotné by sa nemali pridávať, lebo sa v nich nedá vyhľadávať. Preto keď vkladáme fotku, tak k nej aj napíšeme EČV, aby sa to dalo potom vyhľadať v archíve. Myslím, že by bolo fajn, keby sme spísali pravidlá, ktorými sa tu riadime a niekam ich zavesili. Možno pridať odkaz rovno dakam do pätičky na Štofiho stránke? |