Diskuse » Vzkazy pro redakci, dotazy, připomínky apod. » Sdělení pro redakci » Archiv diskuse Sdělení pro redakci do 01. 12. 2020 | « předcházející | další » |
Archiv diskuse Sdělení pro redakci do 01. 12. 2020dolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1697 Registrován: 10-2007 |
Opět slušně prosím administrátory o vymazání mých tří příspěvků v sekci železnice, lokomotivy 740 - 746. Jedná se 27.4. o příspěvek 1654 psaný v 1.09, pak 4.5. o příspěvky 1659 psaný v 1.59 a příspěvek 1660 psaný v 18.44. Prosím o vymazání na vlastní žádost. Je to stále aktuální. Šlápl jsem někomu na kuří oko a dotyčný mě požádal o vymazání. Sám to už bohužel neovlivním, proto vás stále žádám o smazání. Kéž bych už konečně mohl říci, Děkuji.
Každá správná mašina musí být cítit naftou a být aspoň trochu špinavá od oleje !
ČKD Praha můj vzor ! K6S 310 DR |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4008 Registrován: 6-2015 |
Tenhle spam je ze strany redakce vítaný? (Příspěvek byl editován uživatelem Pajzák.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5143 Registrován: 7-2003 |
Furt lepší jak OMH.....
8bity vseho sveta spojte se .
|
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1769 Registrován: 7-2013 |
Tiež sa prikláňam k Šmolkovi, je to tam na 90% len o ZNP čo je škoda...
PP-191CU / PP-308DD / PP-749EF
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1866 Registrován: 3-2010 |
Rovnako sa, kvôli už vyššie zmieneným dôvodom, prikláňam ku šmolkovmu názoru. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5147 Registrován: 7-2003 |
Hmm, podpis uživatele REM asi nikomu nevadí ..
|
Beulas
|
|
Neregistrovaný host |
Tohle má patřit do dopravy ve středních čechách, úklik, díky |
Zplgul
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 112 Registrován: 1-2019 |
Nezačaly nějak mizet příspěvky? Někdy během dneška mi odpovídal uživatel Martin_j v diskuzi Autobusy > Doprava v Plzeňském kraji ohledně provozu vybraných linek v určité dny, přičemž jeho reakce později zmizela. Řekl jsem si, že ji asi smazal, nicméně následně jsem během dneška psal do vlákna Tramvaje > Optimalizace linkového vedení v Praze, příspěvek se nejprve normálně ukázal, uživatel Demon3 na mě dokonce reagoval, ale po nějaké době můj příspěvek zmizel (aniž bych ho mazal). Nebo je nevidím jenom já a ostatním se ukazují? Děkuji za případné řešení. |
Administrátor Číslo příspěvku: 9016 Registrován: 6-2002 |
Z důvodu odpolední havárie HW byla diskuse obnovena ve stavu dle dnešní zálohy ve 3:00 ráno. Novější příspěvky chybí. Za komplikace se omlouváme. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7643 Registrován: 12-2011 |
Mně zmizel i jeden příspěvek, který jsem napsal po obnovení diskuze. V sekci Vlára.
"Je to vaše zadnice?" otázal se a ukázal fotografii Zdeničce.
"Je," řekla a usmála se. "Kdo vám tam natiskl ta staniční razítka?" ptal se rada Zednicek. "Pan výpravčí Hubička" Mé fotky na K-reportu odkaz |
Administrátor Číslo příspěvku: 9020 Registrován: 6-2002 |
Odpolední pokus o obnovu s minimálními ztrátami se bohužel nezdařil. |
Zplgul
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 113 Registrován: 1-2019 |
Děkuji za odpověď. Chápu, to se samozřejmě může stát. Hlavně mi šlo o to, zda není chyba u mě a pokud ne, zda se o chybě ví. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7641 Registrován: 3-2007 |
Viem, že každý z vás má aj iné zábavky... ale moderuje to tu vôbec niekto, alebo to tu po novom funguje tak, že kto sa kde vyserie, tak tam to zostane? Už vyše dva mesiace prosíme x-krát viacerí všade možne o zablokovanie spomínaného uživateľa aj s jeho 200 alter-egami, ale nikto na to nereaguje. Ide si tam svoje a nijako si nedá vysvetliť. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 76 Registrován: 3-2020 |
Dobry den, rad by som nahlasil spochybnovanie mojich prispevkov neregistrovanymi uzivatelmi A ich oznacovanie nevhodnymi emotikonmi Dik vopred za reakciu a pripadny block uzivatela. S pozdravom z Prahy - Ondrej Frohlich |
Somebodydontaskwho
|
|
Neregistrovaný host |
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=4227137 Urážky, nesouvisí s tématem... |
Kuba_j
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4631 Registrován: 8-2005 |
Úroveň této diskuze už delší dobu dost klesá kvůli nějakému neregistrovanému uživateli. |
zase s
|
|
Neregistrovaný host |
"s" se opět začíná rozlézat do brněnských diskuzí |
Fandaprudič
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2886 Registrován: 3-2009 |
Dejte prosím už konečně stopku OMH. Akorát spamuje reklamou na svoje webovky. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 511 Registrován: 1-2019 |
Poprosím adminov, aby zmazali môj príspevok č. 232 zo sekcie inzeráty. Ďakujem!
Aktuálny počet: MCCLXII (31.5.2020)
|
Administrátor Číslo příspěvku: 9029 Registrován: 6-2002 |
Bober06: V diskusní skupině Inzeráty mohou uživatelé mazat své příspěvky neomezeně dlouho |
Martinmarilynmanson
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11144 Registrován: 12-2007 |
Kvůli jmenování prosím o smazání tohoto příspěvku: odkaz Děkuji.
Be clever - use public transport!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7692 Registrován: 3-2007 |
Toto tu bude dokedy strasit? Fakt cakate len na to, kym sa na to vykaslu vsetci ti uzivatelia, ktori tam roky prispievaju? Tri mesiace vas viaceri prosime/ziadame/... napriec diskusiami. Alebo sa treba presunut na nejake ine forum, ktore je aspon moderovane? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6985 Registrován: 9-2011 |
Chtěl bych se zeptat adminů, jestli nepamatování si uživatelského jména je schválně nebo jestli se mi něco sepsulo na PC. Žádné cookies jsem nemazal, na jiný prohlížeč nepřecházel, windowsy nepřeinstalovával...
Všichni jste volové. Servít
|
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4255 Registrován: 6-2015 |
Nápodobně. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2794 Registrován: 8-2010 |
Můžete prosím vše od mého příspěvku č. 2790, který se týká klopidel a nikoliv ETCS přesunout ze sekce "ERTMS: ETCS, GSM-R" do sekce "680 - pendolina" nad poslední mnou vložený příspěvek č. 2793, kterým odpovídám na příspěvek č. 22822 ? Děkuji moc. |
Administrátor Číslo příspěvku: 9038 Registrován: 6-2002 |
Aleš_Liesk. & Pajzák: Nebylo to ani schválně, ani u Vás na PC. Šlo o jakousi zastaralost na naší straně. Nyní již napraveno. Po odeslání příspěvku nebo dalším přihlášení by se měla obvyklá funkčnost obnovit. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4303 Registrován: 6-2015 |
Díky za informaci. Funguje. |
Arašídek
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 504 Registrován: 12-2007 |
Mám všetečný dotaz, jelikož sem moc nepřispívám, ale rád si tady čtu... Jak to je s reklamou na jistý "dopravní" web, který je snad v každém vlákně úplně mimo mísu..?
Když ti začne harašit, pomůže ti Arašíd :-)
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3897 Registrován: 3-2011 |
Bylo by fajn upozornit uživatele Saul_Goodman na jeho velmi nevhodné až urážlivé chování.
Nejlepší tramvaje jsou tramvaje Tatra.
Buďte ohleduplní k sobě a ostatním a noste roušky. |
Petr_k
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13130 Registrován: 4-2003 |
A pak s ním po bolševicku zatočit, co? »Dem Reinen ist Alles rein« – so spricht das Volk. Ich aber sage euch: den Schweinen wird Alles Schwein! (Friedrich Wilhelm Nietzsche: Also sprach Zarathustra * Ein Buch für Alle und Keinen) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5176 Registrován: 7-2003 |
Myslím že Hradecká diskuse je silně za hranou...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8012 Registrován: 1-2007 |
SPAM 1 SPAM 2 Jedná se o problémového uživatele, na kterého tu bylo již několikrát poukazováno. |
S
|
|
Neregistrovaný host |
Normální otázka není spam |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4334 Registrován: 6-2015 |
V tom s tebou plně souhlasím. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8015 Registrován: 1-2007 |
A ty výmluvy, že to psal někdo jiný, to už je trapné. Případně se tomu dá předejít registrací. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5204 Registrován: 5-2002 |
Autobusy v Brně potřebují úklid, jak je na to výše poukazováno . |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8017 Registrován: 1-2007 |
Honza_o: Pan S se dočista zbláznil. Toho člověka by neměli vůbec pouštět k počítači. |
S
|
|
Neregistrovaný host |
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=4251582 Můžete prosím smazat tento příspěvek je lzivý urážlivý a nesouvisející s tématem děkuji s |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 183 Registrován: 7-2015 |
Brněnské autobusy jsou zásluhou pana S (nebo těch, co se za něj vydávají) opět kanálem... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5208 Registrován: 5-2002 |
Autobusy v Brně potřebují aktuálně úklid a na čas vytrvalý dohled . |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8019 Registrován: 1-2007 |
Uživatel S to už naprosto přehání. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2608 Registrován: 12-2009 |
Nechtělo by se, prosím, moderátorům něco provést s uživatelem T.H? Většina jeho příspěvků bývá zcestných a zpravidla se jen naváží do zaměstnanců ČD a jeho neustále mlení o režíjkách už není snad ani vtipný nebo je? Zdá se mi, že už to jen zbytečně sráží železniční diskuze... Předem díky... (Příspěvek byl editován uživatelem Honnzok.)
Upozorňujeme cestující, že vlak nebude opožděn!
|
Neregistrovaný host |
Zdravim Vas pratele. Po dlouhodobych zdravotnich peripetiich jsem se chtel konecne zase zacit naplno venovat Olomouckym tramvajim. A tedy rovnez obnovit svou cinnost zde. Jsem vsak zarmoucen. Nemohu se prihlasit ke svemu uctu. Zrejme byl deaktivovan pro necinnost. V teto souvislosti se na Vas obracim s uctivou zadosti o pomocnou ruku. O vyreseni tohoto problemu. Email uvadim pod uzivatelskym jmenem. Dekuji a jsem s pozdravem. Urbino12 Posláno z mobilu. |
Malý_fotograf
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7352 Registrován: 5-2002 |
Po delším čase zkouším znovu. Prosím o vytvoření zvláštní diskuzní skupiny o řadě 845 + VT 628. V ČR je aktuálně provozováno víc než 60 kousků těchto motoráků. To je např. víc než všech 854. V komoře o ostatních vozidlech se mohou usídlit Desira, Regiosprintery, GTW, RegioVany a cokoliv dalšího, co přibyde.
Na každou svini se někde vaří voda. I na mě.
|
Administrátor Číslo příspěvku: 73750 Registrován: 4-2003 |
Urbino12_neprihlasen: Pod tímto e-mailem není registrován žádný uživatelský účet... Poslal jsem nové heslo na e-mail přiřazený k účtu Urbino12. |
Garfield
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13225 Registrován: 10-2004 |
https://www.k-report.net/discus/messages/28/316.html?1603220863 Priaťel |
M_g
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1279 Registrován: 6-2006 |
Začínají tady řádit nově registrovaní uživatelé píšící zcela mimo (spam). Modely - Digitální ovládání Inzerce - Služební pomůcky Inzerce - Autobusy Možná roboti. |
Radar007
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 554 Registrován: 7-2010 |
Dobrý den, poprosím o smazání dnešních příspěvků po vzájemné domluvě, mezi mnou a přispěvatelem Bafy. Už jsme si to soukromě vysvětlily. |
Administrátor Číslo příspěvku: 73760 Registrován: 4-2003 |
Už to mizím. |
remington
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 72 Registrován: 9-2019 |
Asi tam bude potřeba ale další úklid, známá firma se zase projevila. (Historické motorové, parní a elektrické vozy). Díky. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 188 Registrován: 7-2015 |
Takovýhle nesmysly tu být nemusí ne? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5212 Registrován: 10-2008 |
Ahojte, preposielam svoju požiadavku z 28.6.2020 Chcel by som sa spýtať, či bolo možné v diskusí o SPZ - RZ pridať vlákno o značkách na prianie aj pri slovenských značkách, tak ako je to pri tých z ČR? Roztrhlo sa vrece s užívateľmi, ktorí priam tapetujú Slovenské EČV - diskuse a tým pádom nejaké hmi dmi posuny, anomálie, zmeny, či iné veci o ktorých by stálo za to diskutovať sa strácajú v historí. Viacerí diskutéri prestali prispievať a namiesto toho sa rozbehli "lovci" značiek na prianie. [uhoh] Ďakujem
23 rokov vydávania slovenských EČV 1.4.1997 - 1.4.2020
Podrobná orientačná mapa Bratislavského kraja EČV - maximá spz.unas RZ - maximá |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 555 Registrován: 1-2019 |
Prikláňam sa ku šmolkovej iniciatíve. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7764 Registrován: 3-2007 |
Tiez som za. |
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1853 Registrován: 7-2013 |
Takisto som za.
PP-191CU / PP-308DD / PP-749EF
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 234 Registrován: 12-2019 |
Som za |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2052 Registrován: 4-2006 |
Nějaký nově registrovaný spammer v Modelech TT: https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=4268566 Díky.
Zlámalíkovy mašinky: tt120.zlamal.cz
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 155 Registrován: 6-2013 |
Nechal bych zase trochu udělat pořádek v Hrách a simulátorech - Sim. ESA přesunout mezi železniční, LOTUS a WBS Web Bus Simulator mezi MHD a duplicitní Unisim vo WIN10, Gordikon a verze a Virtual bus sloučit s již existujícími nebo smazat. (Stejně se tam nachází duplicitní příspěvky). Také by se pro přehlednost mohl upřesnit název kategorie Gordikon+Multikon+Multi a dodat, že se jedná i o UNISIM. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 127 Registrován: 7-2017 |
No a já bych si dovolil takovou drzou poznámku k železniční diskusi obecně. Opravdu vám nebijí do očí názvy rubrik jako 770 (ti) čmeláky, 720 (ti) hektory,a pak najednou správně 850 (ti) krokodýli? To už obecně znalost češtiny padá tak hluboko? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 372 Registrován: 8-2018 |
Už tam zase otravuje.Zase spam. |