Diskuse » Hry a simulátory » MHD Simulator | « předcházející | další » |
MHD Simulatordolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
diskuse | posl. autor | příspěvků | stran | posl. příspěvek | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Archivy starších příspěvků
|
|
|||||||||
Předchozí roky: 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 |
autor | příspěvek | |
---|---|---|
Kokoska998
|
||
Neregistrovaný host |
jinak chtěl bych na té karose začít pracovat taky | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 71 Registrován: 7-2017 |
Začal jsem vytvářet repainty na DP KOŠICE T3 T6 POROVNÁNÍ (Příspěvek byl editován uživatelem Peťulínek.) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 72 Registrován: 7-2017 |
První polovina košických Tram T3 + T6 + KT8
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 73 Registrován: 7-2017 |
a zde je ještě VARIO, další jiná tram tam nejezdí
|
|
Kokoska998
|
||
Neregistrovaný host |
já budu mít už za chvilku ten sor ale jsem na dovolené jsem tu 1 týden ale nemám tu počítač momentálně to tady neudělám | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 74 Registrován: 7-2017 |
tak si to na dovolené užij a vrať se nám odpočatej a zapálenej do práce |
|
Kokoska998
|
||
Neregistrovaný host |
jj a díky | |
Kokoska998
|
||
Neregistrovaný host |
jo a budu to mít na hlavní stránce ke stažení ale asi nejdřív do hodím sem myslím ten sor jo a jak jsem říkal nemám tu počítač takže až přijedu z dovolené tedy v neděli budu moct na tom soru a potom na karose b 931 | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 75 Registrován: 7-2017 |
super tak něco zase z vlaků přibyl nový přístřešek do karlových var |
|
Kokoska998
|
||
Neregistrovaný host |
zatím hodně pěkná práce ale nevím jestli s tím nemám skončitproč? protože to je namáhavé a pro mě těžké takže nevím | |
Kokoska998
|
||
Neregistrovaný host |
mám pár otázek za 1 díval jsem se na historii tohoto webu kdo ten web založil? | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 77 Registrován: 7-2017 |
kdo založil wab vůbec nevím ale mohlo by to jít zjistiv ve zdrojovém kódu stránky | |
Kokoska998
|
||
Neregistrovaný host |
jojo mrknu se tam | |
Kokoska998
|
||
Neregistrovaný host |
doufám že jsem tě tímhle nenaštval ale já jsem takovej typ člověka kterého to prostě zajímá | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 78 Registrován: 7-2017 |
ne nenaštval, já stejně doma nemůžu skoro nic dělat, tak vždy rád odpovím nebo se aspoň pokusím | |
Kokoska998
|
||
Neregistrovaný host |
jojo chápu tě jinak počítej z mým sorem nejdříve za týden a nejdéle tak za měsíc až se vrátím z dovolené tak se do toho pokusím dát co nejvíc práce | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 79 Registrován: 7-2017 |
super | |
Kokoska998
|
||
Neregistrovaný host |
Jj pokusím se | |
Kokoska998
|
||
Neregistrovaný host |
skusím do toho zarýt co nejvíce prácejo a dneska se zaregistruju takže už nebudu neregistrovaný host | |
Kokoska998
|
||
Neregistrovaný host |
zatím tajemství co to je za sor | |
Michel
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18 Registrován: 6-2017 |
Ty jo tady je borčus. Ačkoliv jsem se dneska projel trolejbusem 7Tr 31 na lince H24 a nahrál si zvuky. Tak by bylo možné udělat 7Tr. Pokud bude čas tak ho udělám
Můj web: Zde
|
|
Kokoska998
|
||
Neregistrovaný host |
no mám dost výkonný počítač na to abych vytvářel simulátory,sloupy,zastávky prostě všechno co mě napadne ale nemám dost výkonný pc abych na něm mohl hrát např. omsi to ne | |
Michel
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19 Registrován: 6-2017 |
No hele mám taky kompl-vrak a ještě na něm upravuji fotky. Ikdyž BrnoCity Tram Simulator dělám na noťasu (též vrak)
|
|
Kokoska998
|
||
Neregistrovaný host |
no já mám notebuk | |
Michel
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 20 Registrován: 6-2017 |
Tak to jsme na tom stejně. Aktuálně upravuji fotky z dnešního dne
|
|
Kokoska998
|
||
Neregistrovaný host |
to jsme ale nepočítejte po těch autobusech nějaké simulátory protože jsem teprve s tímhle začátečník takže až tak za 6 až 11 měsíců | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 7-2018 |
no konečně se mi to povedloa hádejte co | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 80 Registrován: 7-2017 |
Ohledně počítače: no jestly o svých počítačích jako o troskách tak to by jste neměly vidět můj s Windows XP kterej chce každou chvíly siestu aby si odpočinul a pak šel spustit, docela mně to štve jednou se mi tam povedlo zfunkčnit i OMSI ale šel tam jen nejhorší autobus na světě a mapu trotlova V0.2 ale beze dopravy kolem atd... ----------------------------------------------------------------- ---------------------------------------- Kokoska998: No jábych odhaloval něco kolem složité části u sestavování modelu tvé sor o které nám asi nic neřekneš "no konečně se mi to povedloa hádejte co" ----------------------------------------------------------------- ---------------------------------------- jinak jak vidím dnes jseš dost aktivní to se vždy hodí ----------------------------------------------------------------- ---------------------------------------- V MHD SIMULÁTORU VLAKY asi budou nové hodiny a pragotron na nádraží Jinak pomozte mi vymyslet nějaký vlak který bych mohl předělat. Jo a nevíte kde vzít zvuky kromě Train Raiload Simulator, dopředu děkuji Myslíte že bych měl na zastávkách dělat železniční lampy jako na obrázku A jaké schémata by se vám líbyli 1. 2. 3. 4. a myslíte že by bylo super kdyby jsem udělal tento přístřešek ----------------------------------------------------------------- ---------------------------------------- Tak čau a užívejte dalších dní prázdnin papa a končím s dnešním citátem který jste si snad užily ----------------------------------------------------------------- ---------------------------------------- ----------------------------------------------------------------- ---------------------------------------- omlouvám se za případné chyby v pravopise hihi (Příspěvek byl editován uživatelem Peťulínek.) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 7-2018 |
no řeknu až budu doma protože jsem psal že tu nemám počítač jo a ještě 1 věc neber to tak negativně | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 81 Registrován: 7-2017 |
Já to chápu a neberu to ne jen je mi to líto že nám skoro nic neřekneš | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3 Registrován: 7-2018 |
jojo asi bych měl něco říct, no už to fakt budu mít za chvilinku teda jak jsem říkal tak pošlu foto z soru až ho budu mít, už budu za chvilku mít i interiér opravdu tak 2 nebo 3 týdny | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 82 Registrován: 7-2017 |
A co Kokosko už něco povíš | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4 Registrován: 7-2018 |
asi konec ze sorem | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5 Registrován: 7-2018 |
jinak co se týče karos tak ty mám v plánu rovnou 3 ale může být jen 1 jsou to karosa b 951e,karosa b 941 kloub a karosa c 934 a možná někdy později chci udělat citelis ale ty karosy o těch nerozhoduju já ale vy no takže si můžete vybrat mezi těmito třemi karosami | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 85 Registrován: 7-2017 |
prosim C934 pošlu i zvuky případně z omsi , nebo vyfotím ze strany pro účely | |
Tomas998872554
|
||
Neregistrovaný host |
Ahoj, udělal jsem (ne moc přesnou) K2ku |
|
Tomas998872554
|
||
Neregistrovaný host |
t2ku, sorry | |
JohnnyTv
|
||
Neregistrovaný host |
Zdravím koukám tady to už asi celé umřelo ... Ale dříve sem s jedním kámošem do té to hry tvořil pražske tramveje atd .. Tak kdy by někdo něco chtěl udělat stačí sem napsat ja si to přečtu a udělam co bude v mích silach .. rád se k tomu vrátím po cca 9 letech | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6 Registrován: 7-2018 |
Ano já vím... Můj sor asi nikdy nebude, protože se mi z toho rozbil notebook. Poté jsem si koupil nový stolní herní PC na kterém nemám ten program. | |
Neregistrovaný host |
tramvaje mam rad prosim dal delejte simulatory mhd | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 2-2019 |
|
|
Kokoska
|
||
Neregistrovaný host |
Tady to už asi celé chcíplo, co?... Nic, už na soru dávno nepracuji, programy v PC nemám, nic... Tak chci, aby to tu převzal někdo jiný, hlavně zkušenější... Tak ahoj všem, jestli tu vůbec někdo je... | |
Michel
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 27 Registrován: 6-2017 |
Kokoska : "Tady to už asi celé chcíplo, co?... Nic, už na soru dávno nepracuji, programy v PC nemám, nic... Tak chci, aby to tu převzal někdo jiný, hlavně zkušenější... Tak ahoj všem, jestli tu vůbec někdo je..." Ten pan někdo jsem kupodivu já. Hele BrnoCity tram simulátor dodělám nevím kdy. Teď pracuji na modelu trolejbusu na dálkové ovládání takže se ktomu tomu projektu nedostanu. Jestli bych tu sorku měl převzít klidně. Pak ji dokončím v rámci i mého projektu s brněnskejma šalinama
http://michelmodel.wbs.cz
Web o modelech plastikových a na dalkové ovladání. Model, na kterém teď pracuji: Škoda 14TrM 3286 DPMB |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 90 Registrován: 7-2017 |
Já to řeknu takhle - já jsem tu také. Dělám Ostravu, ale více času trávím u OMSI 2, takže na MHD Simulátor není tolik času.
|
|
Kokoska.
|
||
Neregistrovaný host |
Hele, já se k tomu vyjádřím takto: Mám stolní počítač a mhd simulator jsem nezapl asi 2 roky, protože mám a hraju lepší a zábavnější hry. Zároveň ani nehodlám tvořit obsah do hry, která mě dneska ani nebavî. Dneska jsem relativně starší a hlavně vyspělejší osoba než před 3 lety, co jsem tu psal. Nejsem žádný programátor a ani tvůrce modů. A jo, podařila se mi vytvořit ta sorka. Sor c 10,5. Jenže ten notebook jsem prodal a tu sorku jsem vytvořil a ani jsem ji nestihl vydat... Takže asi tak, sem na tuhle stránku napíšu zase za rok, protože se již o MHD simulator 2009 nezajímám. Vše ode mě. | |