Diskuse » Hry a simulátory » RailWorks | « předcházející | další » |
RailWorksdolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek |
---|---|
AveKaros
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 163 Registrován: 9-2014 |
Nový a povedený simulátor řízení vlaku. Narozdíl od MSTS a Trainz Simulator disponuje lepší grafikou a podle mě i lepší hratelností. Původním názvem je to RailWorks, ale jeho známější jméno je Train Simulator 2015 (starší roky se automaticky vylepší na verzi nejnovější).
DPMO si zaslouží novou vozovnu pro i autobusy!
Zapiš vypravenost! Další jména: ad8am(70)/Trollik/Xuren(17)/Omg Nátěry Najbrt se mi líbí Můj YouTube kanál |
railw
|
|
Neregistrovaný host |
Nemůže mi prosím někdo poradit s tímto problémem. Když si chci sestavit vlastní soupravu tak po kliknutí na lokomotivu se hra přeruší s tímto chybovým hlášením. Saved dump file to ´D:\TempDump\TS2015 - v52.2a.dmp a po kliknutí na OK se hra ukončí. Děkuji za pomoc a návod jak problém odstranit. |
AveKaros
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 209 Registrován: 9-2014 |
Je lokomotiva z nějakého módu?
Další přezdívky: ad8am(70)/Trollik/Xuren(17)
|
railw
|
|
Neregistrovaný host |
AveKaros: Hra fungovala bezvadně, ale najednou začla toto hlásit, vše jsem odinstaloval, znovu nainstaloval, ale toto chybové hlášení se stále objevuje. V současné chvilce nemam nainstalovanou ani jednu českou lokomotivu a trať. Mam jen základní sestavu a hlášení a ukončení hry se objevuje stále. |
AveKaros
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 213 Registrován: 9-2014 |
Tak nevím, snad vám pomohou tady.
Další přezdívky: ad8am(70)/Trollik/Xuren(17)
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14 Registrován: 7-2016 |
Zdravím, před nedávnem jsem si koupil a nainstaloval European Loco & Asset Pack přes Steam. České modely jako např. 749, 721 nebo 141 nevidím při výběru v Quick Drive ani při tvorbě scénáře, i když mám povolenné assety. Musím si nainstalovat ještě nějaké jiné dodatky? Díky. |
Dobrá duše
|
|
Neregistrovaný host |
České věcičky jsou zde. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17 Registrován: 7-2016 |
Dobrá duše Díky, to vím. Ale problém se vyřešil záhy přesunutím celé složky Steam mimo systémovou složku (z Program Files do samostatné složky na jiném disku). |
St4
|
|
Neregistrovaný host |
Dobrý večer všem.Nevíte prosím někdo jak odstraním chybu černých vozidel v TS2009 na Win10 běžících?děkuji za rady |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18 Registrován: 10-2016 |
Ahoj chci se zeptat jestli by mi někdo neposlal |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19 Registrován: 10-2016 |
europien asset |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4955 Registrován: 7-2003 |
Si ho kup ..
8bity vseho sveta spojte se .
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 21 Registrován: 10-2016 |
Ahoj chtel bych se zeptat jak skinovat? prosím jesti by mě někdo odkázal na nějaký návod. Děkuji |
00zdenda007
|
|
Neregistrovaný host |
zdenda007, napřed se nauč gramatiku. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1839 Registrován: 12-2009 |
Dobrý den, neměl by někdo informace zda se u nějakého autora neklube loko 371? Je to mašinka kterou bych v Railworks strašně rád a nemuselo by to dát tolik práce, neb hodně věcí v základu je hotové a stačilo by to doupravovat. Skříň (upravit z loko 362), kabina (loko 151) Děkuji moc.
Upozorňujeme cestující, že vlak nebude opožděn!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1738 Registrován: 6-2010 |
mám dotaz, jak se pohybuje po stanovišti strojvedoucího ? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 33 Registrován: 7-2016 |
Sukafon534 Pomocí šipek na předdefinované pozice, pomocí pravého tlačítka myši se dá otáčet kolem právě aktivního pohledu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2024 Registrován: 12-2009 |
Zdravím, neobjevil někdo zda se dá při puštěné hře lehce a rychle přesunovat. Například přijedu s vlakem do Šumperka a potřeboval bych sednout na jinou mašinu v Zábřehu. (Tuto věc jsem řešil kvůli odpojování vozů v Zábřehu potřeboval bych si v pauze v Šumperku "odskočit" do Zábřehu na mašinu zašibovat s vozy na jinou kolej...) Nepřišel jsem ale na to jak se přesunout. Na mapě to asi nejde a 8 volným pohledem mě to taky nepustí. Díky moc za radu. Jezdil jsem ve fee room scenáři (Příspěvek byl editován uživatelem Honnzok.)
Upozorňujeme cestující, že vlak nebude opožděn!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 192 Registrován: 4-2021 |
Sháním do railworks trať 227, ale ulož.to už nefunguje, nebyl by zde někdo, kdo by to zde nasdílel např. přes MEGA? Předem moc díky |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13 Registrován: 2-2024 |
Honnzok: zatím o ničem nevím, maximálně kdyby ho někdo neukázal"Dobrý den, neměl by někdo informace zda se u nějakého autora neklube loko 371? Je to mašinka kterou bych v Railworks strašně rád a nemuselo by to dát tolik práce, neb hodně věcí v základu je hotové a stačilo by to doupravovat. Skříň (upravit z loko 362), kabina (loko 151) Děkuji moc." |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14 Registrován: 2-2024 |
Honnzok: ne, RW toto neumožňuje"Zdravím, neobjevil někdo zda se dá při puštěné hře lehce a rychle přesunovat. Například přijedu s vlakem do Šumperka a potřeboval bych sednout na jinou mašinu v Zábřehu. (Tuto věc jsem řešil kvůli odpojování vozů v Zábřehu potřeboval bych si v pauze v Šumperku "odskočit" do Zábřehu na mašinu zašibovat s vozy na jinou kolej...) Nepřišel jsem ale na to jak se přesunout. Na mapě to asi nejde a 8 volným pohledem mě to taky nepustí. Díky moc za radu. Jezdil jsem ve fee room scenáři " |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 15 Registrován: 2-2024 |
Jirik_En.: no, když chvíli (ne, nevím přesně jak dlouho) počkáte, tak bude i s rozšířením z Kostelce přes Jihlavu do HB "Sháním do railworks trať 227, ale ulož.to už nefunguje, nebyl by zde někdo, kdo by to zde nasdílel např. přes MEGA? Předem moc díky " |