Diskuse » Hry a simulátory » Staničář | « předcházející | další » |
Staničářdolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek | |
---|---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 466 Registrován: 5-2014 ![]() |
Zapracovány změny obratů souprav Regiojet. Změna reliéfu kolejiště. Pro monitory 1920x? jsou 3 prolínající se pozice ukotvení, kolejistě v jedné linii (verze i). Pro monitory 4UHD jedna pozice, která při rozlišení 3840x2160 a zvětšení měřítka obrazovky ve Windows na 132% je zobrazená na celé ploše, kolejiště ve dvou liniích pod sebou (verze m).
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 289 Registrován: 7-2011 |
díky mazi ![]() |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 467 Registrován: 5-2014 ![]() |
Oprava chyb v kolejišti. Oprava PODK. Nově vytvořeny čisté verze, čili bez skrytých přejezdů v kolejišti a bez oddalování rozsvícení povolujícího znaku. Zůstávají pouze "dvojté odjezdy" z hlavního. Čisté verze jsou A s reliéfem v jedné rovině a B s reliéfem pod sebou. Verze se skrytými přejezdy jsou Aa a Bb.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4387 Registrován: 12-2007 ![]() |
Asi sem našel chybu v téhle poslední verzi, ve Vršovicích nejde stavět odjezd ze 7. koleje na koleje 105 a 103, totéž z kolejí 9-13 nejde stavět na kolej 103. (na 105 už to jde). Vyzkoušel sem to ve všech čtyřech verzích a výsledek stejný. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 468 Registrován: 5-2014 ![]() |
Lukyy: Jak jsem již zmiňoval v návodu, z jistých složitých důvodů jsou v TK použity mínusové obvody, proto je potřeba volit KC do těchto míst: |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4388 Registrován: 12-2007 ![]() |
Ano to vím, hraju předchozí verze. Ale u téhle poslední to nefunguje, zkoušel sem klikat všude možně, ale nejde to. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 469 Registrován: 5-2014 ![]() |
Lukyy: U mně funguje, vpořádku. Kdo se dostanete časem dál hracím časem, určitě narazíte na nějaké kolizní obsazení dopravních kolejí, dejte prosím vědět. Nestíhám reagovat a opravovat změny. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4389 Registrován: 12-2007 ![]() |
Tak je to divný. Zkouším to zase, ale jakmile má jít VC nebo PC přes tuto kolej, viz obrázek, tak to postavit nejde. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 470 Registrován: 5-2014 ![]() |
Lukyy: Bingo, měl jsi pravdu, byla tam chyba přesně v té části úseku. Díky za vytrvalost! Opraveno a upraveny rychlosti v určiých místech. Rychlosti ve Staničáři jsou na jednu velkou kapitolu a debatu.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4390 Registrován: 12-2007 ![]() |
Paráda, díky ![]() |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 471 Registrován: 5-2014 ![]() |
Moc neděkuj, protože je to celé na ho*no... Chyba u vlaku 566. Ale to není až taková hrůza. Trochu jsem jezdil na přivolávačky a zjistil jsem další chyby u křižovatkových výhybek, které po jízdách na PN skončí nenávratnou pastí. Kříž se po utvoření nouzového závěru uzávoruje v opačné poloze a pak, když vlak najede na ten kříž, tak uhne do pr*ele, odskočí a jede na opačnou stranu ve směru uzávorování toho kříže. Neví někdo, co s tím? Neřešil to už někdo. Díval jsem se i do jiných simulací jiných tvůrců a všude je to stejné |
|