Diskuse » Železnice » 4. koridor » Archiv diskuse 4. koridor do 27. 7. 2022 | « předcházející | další » |
Archiv diskuse 4. koridor do 27. 7. 2022dolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek |
---|---|
Bílý_petr
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3152 Registrován: 7-2005 |
Rory2k: "Něco pro odlehčení: Jak guru českého internetu lže, jak když tiskne Schválně, za jak dlouho kdo tu lež odhalí." Pán který se ani nedokáže pod svoje lejna podepsat je zřejmě zapšklý antiželezničář ale jen v České zemi. Nemá ani smysl ty jeho bláboly a lži číst. Nicméně dcerunku lezoucí z vlaku oknem bych chtěl vidět naživo. Ale to bych pak byl jistě označen přinejmenším za pedofila Simyv: "Citace z vedlejšího vlákna: Bílý_petr: "Za necelé dvě hodiny vyrazí z Plzně vlak do Soběslavi tažený mašinou 742.7 ve kterém bude zařazena činná parní lokomotiva. Pojede přes Zdice - Příbram - Písek - Nemanice v Soběslavi má být v 13:52 hod" Patrně to jede na zátěžové zkoušky eksatád, nevíte někdo více?" Díky - nějak jsem - jsa unaven z náročné noci - to zapomněl dát i sem Víc nevím. Ale předpokládám že budou vykonány zátěžové zkoušky. Snad někdo znalý sem dá informace. Nebo třeba i fotku
Mnohdy je důležitější vědět, o čem se mlčí, než to, o čem se mluví (Roman Kozel)
fotogalerie 4. koridoru |
Bílý_petr
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3153 Registrován: 7-2005 |
Aktuálně jede vlak v čele se 742.748-7 k Dynínu (Příspěvek byl editován uživatelem bílý_petr.)
Mnohdy je důležitější vědět, o čem se mlčí, než to, o čem se mluví (Roman Kozel)
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1147 Registrován: 12-2007 |
Mašinka čeká v Soběslavi na zítřejší večer a noc. Až vychladnou koleje, tak otestuje estakády. |
Pikehead
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8617 Registrován: 3-2007 |
V Soběslavi je aktuálně 16 stupňů a prší. Na jakou teplotu potřebujete klesnout? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1148 Registrován: 12-2007 |
Pikehead: Jak jsem koupil, tak prodávám. (Dneska tu ještě nejsou "měřiči") |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 26796 Registrován: 5-2002 |
Ad D-fens: zpočátku budil dojem nelítostného tepce nepravostí, ale časem se z něj vyklubal grafoman libující si v silných slovech. A nejspíš vůbec není takový borec, za jakého se vydává, ale naopak lúzr, prostě takový internetový masturbant...
Zakažte tužky! Zanechávají uhlíkovou stopu...!
|
Pikehead
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8619 Registrován: 3-2007 |
Hajnej, souhlas, mentálně se už 20 let točí v kruhu. Vlastně nevím jak jeho vizi pozitivně formulovat - anarchokapitalismus, ovšem s neomezenou rychlostí na státních silnicích, odstranění legislativy kontrolující zbraně a povinné zvýšení IQ české populace o 30 bodů? Reálný dopad jeho aktivit (i té potenciálně užitečné podmnožiny) je nulový, protože jeho sociální kompetence mu evidentně neumožňují nic jiného než dělat chytrýho na vlastním blogísku. Lepší to už nebude (je mu 55+), ovšem zase má největší šanci převzít štafetu zneuznaného grafomana po ing. Klausovi... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 26799 Registrován: 5-2002 |
Pike: jestli je mu 55+, tak je zvláštní ta dcera na školním výletě...
|
P_v
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2813 Registrován: 5-2002 |
Je mu 47. https://blog-ovsem.blogspot.com/2013/04/kdo-je-d-fens-jak-se-jmen uje-jak-vypada.html |
Mladějov
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18094 Registrován: 3-2007 |
No 55+ nevím, já tedy (už nevím proč) ho odhadoval na něco míň, dnes tak okolo padesátky, ovšem já už ho léta nečtu, ze začátku to bylo zajímavé čtení, no brzy se vyčerpal a jeho tvorba přešla v obyčejné pitchování na všechno a na všechny a nadávání některým konkrétním lidem. Dost ovšem připomíná některé pány skoro nebo úplně důchodce odsaď EDIT: 47? Jo. Holt u někoho ta kverulace na všechno a na všechny přijde dřív (Příspěvek byl editován uživatelem Mladějov.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12413 Registrován: 4-2003 |
u někoho ta kverulace na všechno Mně to spíš celou dobu vychází spíš na příběh průměrného inženýra, který je někde ve výrobním podniku mezi makáčema či dámama z účtárny a vůbec si nepřipustí, že ta jeho pozice fakt není CML že tohle není bůhvíjak intelektuálně náročné měřítko.
Do Prahy jsem nepřijel na mopedu, ale dvanáctiválcem Českých drah!
|
Mladějov
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18098 Registrován: 3-2007 |
Ale to je přece úplně jedno, jestli je inženýr nebo není - kverulanti a mistři světa se rekrutujou (jak právě vidno) i z nich. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1251 Registrován: 12-2020 |
Teda vy byste se docela uplatnili jako kádrováci u KSČ. Jeho názor se vám nelíbí, tak si zjistíme kolik je mu let, pak kolik je dceři, co dělá atd. Úplně vás v těch funkcích vidím. Tím nechci omlouvat jeho sprosté výrazy v textu, to by být nemělo je to neslušné. Ale s tou situací na dráze se zas tak moc od pravdy neliší. To co popisuje se u nás občas prostě děje. Že to píše někde do éteru, to je přece ta demokracie, ne? A kolik lidí tomu uvěří? Určitě dost, ale nemůžete počítat, že každý bude vzdělaný a v oboru se orientující. Tak to prostě chodí. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2479 Registrován: 5-2007 |
Cca před hodinou stála v Soběslavi mezi tunelem a eskatádou 475.1 se dvěma vagony loženými betonovými panely, na vedlejší koleji 74x se třemi vagony, na nichž nakládka panelů právě končila. Nyní už patrně obě soupravy jsou na eskatádě. Je otázkou, zda se všechny zkoušky stihnou během noci, nebo zda budou pokračovat i v dalších dnech
Fotografie na Káčku: https://www.k-report.net/diskuse/prohlizec-obrazku/?autor=Simyv
Fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.vypravci.com |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1150 Registrován: 12-2007 |
Parovka má odjíždět v pátek. |
Pikehead
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8624 Registrován: 3-2007 |
Hajnej: Mea culpa, letopočet jeho vzpomínek na béčko jsem přečetl jako 1985 - správně 1995. RadekŠ: Ano, tam někam jsem mířil. J.M.: Snažíme se pochopit, proč někdo 20 roků nadává jak špaček a přitom vytrvale sedí na prdeli v ČB a dělá v továrně na autodíly. Ale sorry za OT, důležitější než D-Fens je samozřejmě zatěžkávací zkouška. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12424 Registrován: 4-2003 |
Že to píše někde do éteru, to je přece ta demokracie, ne? Že někdo píše do etéteru je svoboda slova.Demokracie je způsob volby a rozhodování o veřejných věcech. Jeho názor se vám nelíbí No a? K tomu jsem se nikdy ani nedostal, protože jsme v těch litaniiích obvykle nenašel pointu a většinou jsem to ani nedočetl a nebylo co hodnotit. tak si zjistíme kolik je mu let, pak kolik je dceři, co dělá atd Esli takový člověk vůbec reálně existuje a nejde jen o nějaký grafomanský fejk.
Do Prahy jsem nepřijel na mopedu, ale dvanáctiválcem Českých drah!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 26804 Registrován: 5-2002 |
J.M.: Teda vy byste se docela uplatnili jako kádrováci u KSČ. ... Úplně vás v těch funkcích vidím. Kádrovák je někdo, kdo rozhoduje o tom, zda někdo může či nemůže vykonávat tu či onu práci. Takové ambice tu nikdo z nás neměl. Ale jak správně podotkl RŠ, zajímá nás, zda jde o autentického jedince nebo o někoho, kdo se za něco vydává.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13945 Registrován: 4-2003 |
Mladějov:No 55+ nevím, já tedy (už nevím proč) ho odhadoval na něco míň, dnes tak okolo padesátky, ovšem já už ho léta nečtu, ze začátku to bylo zajímavé čtení, no brzy se vyčerpal a jeho tvorba přešla v obyčejné pitchování na všechno a na všechny a nadávání některým konkrétním lidem. D-FENSova tvorba byla kdysi i pro mne přitažlivá, dílo Zmrdi, vohnouti a my se četlo velice dobře a byly tam popsány typické persony, které se ve firmách či na úřadech vyskytují a které to tam rozhodně netáhnou kupředu. Ovšem zmíněné dílo je staré alespoň patnáct let, jenže v té době D-FENS nějak zamrzl a neuvědomil si, že v tomto literárním směru nelze pokračovat. To prostě byla taková zajímavá odbočka, ovšem slepá. Každá odbočka, která neustále říká, jak co nemá být, je ze své podstaty slepá, protože pak musí následovat myšlenka, která nastíní, jak to má správně být a tuto myšlenku je třeba dále rozvést a nakonec ji i prezentovat. A to jsem u D-FENSe stále nějak nezaznamenal a ani nečekám, že někdy zaznamenám. Tedy pro mne D-FENS přestal být zajímavý. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2480 Registrován: 5-2007 |
Dnes pokračovaly u Soběslavi zátěžové zkoušky, oproti předchozím dnům stroje vyjely na trať ještě za světla:
Fotografie na Káčku: https://www.k-report.net/diskuse/prohlizec-obrazku/?autor=Simyv
Fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.vypravci.com |
Pikehead
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8637 Registrován: 3-2007 |
První fotka vypadá, jako kdyby tam ta dráha byla odjakživa Jen co mě ogaři mrzí je že žádná další podobně ambiciózní stavba s tak velkým rozdílem proti předchozímu stavu není začatá nebo nepokračuje... Žezlo nejrevolučnější stavby příští rok zřejmě převezme Střelice-Zastávka. |
Mladějov
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18121 Registrován: 3-2007 |
Jj, mám stejné pocity. Jsem zvědav, jestli se dožiju (ve stavu, kdy to budu vnímat) tunelu do Berouna, opravené a modernizované 171, metra D a obchvatu Prahy. Bohužel teď moc nebude ochota do velkých investic a když vidím, jaký je problém např. končící životnost velké části železobetonových mostů (tedy 40-50 let) na železnici i silnici, nejsem moc optimista. Támhle pitomý silniční most v Sázavě oddalují už asi tři roky, protože nejnověji prý není železo na přeložkový most, co až doslouží taková železniční Balabenka (1980), ze které už padaj kusy betonu mj. na tram trať? (Příspěvek byl editován uživatelem Mladějov.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13976 Registrován: 4-2003 |
Mladějov:Támhle pitomý silniční most v Sázavě oddalují už asi tři roky, protože nejnověji prý není železo na přeložkový most, co až doslouží taková železniční Balabenka (1980), ze které už padaj kusy betonu mj. na tram trať? Balabenku nechápu, to jsou přeci ocelové mosty s betonovým korytem. To se nechají zchátrat do podoby, aby už nešly opravit?!? Pikehead:První fotka vypadá, jako kdyby tam ta dráha byla odjakživa V neděli jsem měl ty samé pocity, když jsem se byl projet na novostavbě SuVo. Tam ta trať také zapadá do krajiny tak, že si za pár let na starou trať místní snad ani nevzpomenou, jakmile nová trochu zaroste . |
Pikehead
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8643 Registrován: 3-2007 |
Jojo, zprvu SuVo vypadalo velmi ohavně, ale skutečnost, že loni v létě i letos relativně slušně pršelo, tomu obrovsky pomohla. U Balabenky bych se spíš bál scénáře soumostí Vyšehrad - jestli nevznikne diskuse jak to udělat nějak výrazně líp, aby to do města lépe zapadlo. (Pokud by se při tom povedly eliminovat kolizní směry nebo přidat jednu dvě koleje k rozpletu, tím líp). (Příspěvek byl editován uživatelem Pikehead.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13984 Registrován: 4-2003 |
Pikehead:U Balabenky bych se spíš bál scénáře soumostí Vyšehrad - jestli nevznikne diskuse jak to udělat nějak výrazně líp, aby to do města lépe zapadlo. (Pokud by se při tom povedly eliminovat kolizní směry nebo přidat jednu dvě koleje k rozpletu, tím líp). Toho bychom se bát nemuseli, kdyby byla v dohledné době provedena oprava těchto mostů. Reálně nějaká změna by mohla přijít až s vyústěním VRT, na což je v našich poměrech ještě minimálně dvacet let čas . Jojo, zprvu SuVo vypadalo velmi ohavně, ale skutečnost, že loni v létě i letos relativně slušně pršelo, tomu obrovsky pomohla. Přesně tak . |
Bkp
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8745 Registrován: 8-2003 |
Má začít Bubny - Výstaviště, tam je solidní estakáda, Čelákovice - Mstětice má taky dvě menší přeložky. Těchto šest letos otevíraných estakád spolu s tou již provozovanou (Rzavá) tvoří odhadem tak třetinu velkých mostů na všech koridorech, takže dráha je s mosty relativně v pohodě. Na silnicích to vypadá tak, že v tomto desetiletí bude z větší části dokončená dálniční síť, takže se položky v rozpočtu ŘSD přesunou z ryzích investic do údržby maskované za investici (jak ostatně železnice moc dobře zná ), protože jinak to velké množství všelijakých staveb udržet nepůjde (viz. třeba oblast Vamberk - Častolovice). Jinak z mapy dobré správy: Rekonstrukce úseku odbočka Rokytka - Praha-Holešovice (mimo) Trať: 091 - Praha-Hostivař - Roztoky u Prahy Stav Příprava Zahájení realizace 2025 Konec realizace 2026 Stavební správa Západ Kraj Praha Hlavním cílem této stavby je minimalizace hlukové zátěže v širší oblasti Balabenky. Další součástí je kompletní kolejová rekonstrukce, včetně rekonstrukce mostních objektů, výstavby nového sdělovacího a zabezpečovacího zařízení, rekonstrukce trakčního vedení a návazných technologií. Plánovaná rekonstrukce zahrnuje úsek obvod Rokytka – Praha-Holešovice, jehož součástí je estakáda přes ulice Povltavská a Zenklova a také most přes Vltavu. Součástí předmětné stavby bude i most přes ulici Na Žertvách. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13987 Registrován: 4-2003 |
Bkp:Plánovaná rekonstrukce zahrnuje úsek obvod Rokytka – Praha-Holešovice, jehož součástí je estakáda přes ulice Povltavská a Zenklova a také most přes Vltavu. Součástí předmětné stavby bude i most přes ulici Na Žertvách. Vím, jen tiše doufám, že se tato akce nebude odsouvat každým rokem o stejnou dobu, za kterou se nyní s akcí počítá začít . |
Bkp
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8746 Registrován: 8-2003 |
Tak se podívej třeba na eZak, budeš hned vědět, jestli (ne)doufat |
Bílý_petr
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3156 Registrován: 7-2005 |
Simyv: "Dnes pokračovaly u Soběslavi zátěžové zkoušky, oproti předchozím dnům stroje vyjely na trať ještě za světla: " Díky za ty fotky!
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 975 Registrován: 9-2008 |
Pár plus jeden náhodných šlehů z nové trasy. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5005 Registrován: 9-2005 |
Mladějov: "Jsem zvědav, jestli se dožiju (ve stavu, kdy to budu vnímat) tunelu do Berouna, opravené a modernizované 171, metra D a obchvatu Prahy. " Jako denně jezdící po I/3 u Benešova a 2x týdně na jih bych si dovolil doplnit ještě středočeskou D3 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6723 Registrován: 11-2009 |
Noční zátěžové zkoušky na estakádě u Sedlečka. 12.7.2022 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 15025 Registrován: 8-2004 |
Bkp: No kéž by. "takže dráha je s mosty relativně v pohodě" Mladějov: U sebe zatím celkem věřím, že se dožiju té modernizované 171 a metra D, u kompletního obchvatu Prahy si už tak jistý nejsem a u tunelu do Berouna jsem si v podstatě jist, že ne. "Jsem zvědav, jestli se dožiju (ve stavu, kdy to budu vnímat) tunelu do Berouna, opravené a modernizované 171, metra D a obchvatu Prahy." Bram: Jak které - třeba tyto ne. "to jsou přeci ocelové mosty s betonovým korytem" Bram: Zbytečné doufat, beru za v podstatě jisté, že bude. Ty termíny jsou (nejen v tomto případě) obvykle narůžovo nalakované představy optimistického vývoje při projednávání na všech možných místech a úrovních, který ale v podstatě nikdy nenastane. Teď do toho vstupuje naléhavěji než dřív i otázka financování. A v neposlední řadě ty termíny (všechny) vůbec nezohledňují vzájemnou koordinaci staveb. "jen tiše doufám, že se tato akce nebude odsouvat každým rokem o stejnou dobu, za kterou se nyní s akcí počítá začít." Mapa je z pohledu termínů asi jako sestavování jídelního lístku bez znalosti kuchaře a obsahu ledničky a spíže. Bram: Já vcelku souzním s Pikeheadem, je na to obstojně zaděláno a Balabenka (mimo tu část, která je uvedena ve stavbě zmíněné Bkp) může být dalším místem stiženým velkou vizí (zdravím např. do Mladé Boleslavi a Bakova nad Jizerou), kde vize je přeci už "za rohem", takže je zbytečné tam utrácet peníze za udržení SQ (a je v podstatě jedno z jaké hromádky peněz), jen ta vize za tím rohem není (spíš tak za dvaceti), ale nebude ochota si to přiznat. Vždyť ta VRT, o níž píšete, je na té slavné mapičce zmíněné Bkp k realizaci již od r. 2027, to je "co by dup". A když se k tomu pak přidá vlastní provedení mimoúrovňového napojení VRT, které svou estetičností jistě nadchne Prahu 8 i 9..."Pikehead:U Balabenky bych se spíš bál scénáře soumostí Vyšehrad - jestli nevznikne diskuse jak to udělat nějak výrazně líp, aby to do města lépe zapadlo. (Pokud by se při tom povedly eliminovat kolizní směry nebo přidat jednu dvě koleje k rozpletu, tím líp). Toho bychom se bát nemuseli, kdyby byla v dohledné době provedena oprava těchto mostů. Reálně nějaká změna by mohla přijít až s vyústěním VRT, na což je v našich poměrech ještě minimálně dvacet let čas."
"... a protože dobrých zpráv je čím dál tím míň, je třeba horším zprávám dávat úsměvná hesla." (S tebou mě baví svět)
"Proti hlouposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá." (Jan Werich) |
Bkp
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8750 Registrován: 8-2003 |
Hroch: "A když se k tomu pak přidá vlastní provedení mimoúrovňového napojení VRT, které svou estetičností jistě nadchne Prahu 8 i 9..." Byl bych v klidu. Dobrá správa je si toho jistě vědoma, a tak ve spolupráci se zhotovitelem DÚR přizve schopného architekta, který navrhne takové řešení, které to přece jen polidští a stavba tak bude projednatelnější. A udělá to sama, protože je nejen Dobrá, ale i dobrá, ne po tlaku veřejnosti a zpoždění tím způsobeného. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14014 Registrován: 4-2003 |
Hroch:Zbytečné doufat, beru za v podstatě jisté, že bude. Ty termíny jsou (nejen v tomto případě) obvykle narůžovo nalakované představy optimistického vývoje při projednávání na všech možných místech a úrovních, který ale v podstatě nikdy nenastane. Teď do toho vstupuje naléhavěji než dřív i otázka financování. A v neposlední řadě ty termíny (všechny) vůbec nezohledňují vzájemnou koordinaci staveb. Mapa je z pohledu termínů asi jako sestavování jídelního lístku bez znalosti kuchaře a obsahu ledničky a spíže. Právě proto jen doufám, že tomu tak bude a nikoliv, že věřím, že tomu tak bude. Ušetřím si tak velká zklamání . Na to už činnost SŽDC, respektive Správy železnic, sleduji velmi dlouho. Ovšem zajímavé je, kolik lidí u Dobré správy věří těmto termínům a to i na manažerských postech. Tam bych už čekal určitou střízlivost, zejména v situaci, kterou silně ovlivňuje ruSSké válečné běsnění na Ukrajině. (Příspěvek byl editován uživatelem Bram.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 15032 Registrován: 8-2004 |
Bkp: Já se trochu obávám, že i kdyby byla skvělá a přizvala světového architekta, tak prostě další "patro" již dnes celkem vysoko položené dráhy bude budit vášně jaksi z principu. "Byl bych v klidu. Dobrá správa je si toho jistě vědoma, a tak ve spolupráci se zhotovitelem DÚR přizve schopného architekta, který navrhne takové řešení, které to přece jen polidští a stavba tak bude projednatelnější. A udělá to sama, protože je nejen Dobrá, ale i dobrá, ne po tlaku veřejnosti a zpoždění tím způsobeného." (Příspěvek byl editován uživatelem Hroch.)
"... a protože dobrých zpráv je čím dál tím míň, je třeba horším zprávám dávat úsměvná hesla." (S tebou mě baví svět)
"Proti hlouposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá." (Jan Werich) |
Pikehead
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8657 Registrován: 3-2007 |
Jojo, je to i bez dalšího patra celkem opičárna, na druhou stranu se to zatím stále dá pardonovat existencí severojižní magistrály, která przní úplné centrum a ne (ještě celkem nedávno) průmyslovou čtvrť. |
Bílý_petr
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3159 Registrován: 7-2005 |
Díky za pohledy který uvidí málokdo
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14054 Registrován: 4-2003 |
Hroch:Já se trochu obávám, že i kdyby byla skvělá a přizvala světového architekta, tak prostě další "patro" již dnes celkem vysoko položené dráhy bude budit vášně jaksi z principu. Přesně tyto obavy už jsem měl tehdy, když Hajnej navrhoval úpravy v těchto místech, které by se přidání dalšího patra neměly šanci vyhnout. |
Bílý_petr
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3164 Registrován: 7-2005 |
Soběslav - Doubí - video... (Příspěvek byl editován uživatelem bílý_petr.)
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 26866 Registrován: 5-2002 |
Bram: k dalšímu patru se drze přiznávám...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2554 Registrován: 12-2007 |
Pár fotek cestou z jihu 1/3 (Příspěvek byl editován uživatelem kasme.)
Fotek je moc, nejsou popsány, tříděny... Komu to vadí, ať se nekouká...
Lysá - Vysočany * Hostivař - hlavní * trosky stavební diskuse na ttnz.cz |
Pikehead
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8682 Registrován: 3-2007 |
BP: ta pomalu jedoucí pára, hmm... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2555 Registrován: 12-2007 |
2/3 Soběslav Myslkovice
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2556 Registrován: 12-2007 |
3/3 Mezno Heřmaničky
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2557 Registrován: 12-2007 |
Heřmaničky
Bílý_petr
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3166 Registrován: 7-2005 |
Kasme: "3/3 Mezno Heřmaničky " Kasme: "Heřmaničky " Díky za skvělou a přehlednou dokumentaci
Bdlm
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2123 Registrován: 3-2007 |
Mě furt vrtá hlavou proč musí býti nějaká 11 denní výluka Soběslav - Planá nad Lužnicí.? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1592 Registrován: 12-2006 |
10.července byla v utajení prováděna zkouška rychlosti a odolnosti nového koridoru So-Do. Na exkluzivně pořízených fotkách lze vidět hnací vozidlo 475.111 při rychlostních zkouškách do 200km/hod. Aby tato rychlost nebyla překročena, je lokomotiva brzděna dvěma plně naloženými vozy |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 4-2020 |
How much will be the time saving when the two sections will be ready? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 62 Registrován: 4-2019 |
Approximately 20 minutes |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3 Registrován: 4-2020 |
Then Prague hl.n will be done in 1:40h??? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4 Registrován: 4-2020 |
When will the route between Sobeslav and Plana nad Luznici be closed? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 63 Registrován: 4-2019 |
Yes, the travel time from České Budějovice to Praha hl.n. will then be 1 hour 40 minutes. There should be a total closure between September 2nd and 11th (all the way from Veselí nad Lužnicí to Tábor). |
Bílý_petr
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3169 Registrován: 7-2005 |
Trojaz: "10.července byla v utajení prováděna zkouška rychlosti a odolnosti nového koridoru So-Do. Na exkluzivně pořízených fotkách lze vidět hnací vozidlo 475.111 při rychlostních zkouškách do 200km/hod. Aby tato rychlost nebyla překročena, je lokomotiva brzděna dvěma plně naloženými vozy " Nebylo to spíš na 600 km/hod? Jinak ale díky za pěkný fotky
Iiii
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3336 Registrován: 5-2002 |
Na openrailwaymap se objevila spojka mezi Novými Hodějovicemi a Včelnou podél budované D3. To má nějaký reálný základ? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11973 Registrován: 5-2002 |
Ano. Je to z právě běžící Studie proveditelnosti uzlu České Budějovice, varianta Etapa. Ale studie není dokončená, natož aby prošla Centrální komisí.
Tento názor píši jako soukromá osoba prodchnutá celým životem železnicí, nikoliv jako zaměstnanec dopravce nebo člen nějakého spolku.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9706 Registrován: 5-2002 |
Na OSM a tedy ORM se občas objevují blbosti. Ale tady nějaký reálný základ je. Na tom ORM je nakresleno i dost tratí VRT, které jsou v podobném režimu "studie proveditelnosti" a možná nikdy nebudou. Ale na druhé straně jsem rád, že to tam je, alespoň má člověk mapový přehled o záměrech státu, protože jinak se to na webu obtížně hledá nebo najdu neaktuální záměry. |
Slídil
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1086 Registrován: 7-2002 |
Není někde cabview Su-Vo po nové trase ? Hledám, hledám, ale nic nenacházím. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11975 Registrován: 5-2002 |
Na co zírá mašinfíra Zrychleně 200 km/h v celé trase.
Tento názor píši jako soukromá osoba prodchnutá celým životem železnicí, nikoliv jako zaměstnanec dopravce nebo člen nějakého spolku.
|