Diskuse » Železnice » Ostravsko » Archiv diskuse Ostravsko do 15. 11. 2024 | « předcházející | další » |
Archiv diskuse Ostravsko do 15. 11. 2024dolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7021 Registrován: 6-2008 |
Včerejší zpožděný SP vlak s odjezdem z Kunčic ve 14:11. Foto je z Horní Suché. V Kunčicích fotit nevyšlo. Lidé se do této náhrady jednak nevešli. Jiní už zase počkali na OS ve 14:39. Ty Honekrovy pomsty asi budou potřeba. Včera asi 471 zdechl v Bystřici.? Průvodčí dával info. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2620 Registrován: 9-2011 |
Mouka: Může to být podobné, svět je plný nejrůznějšího bizáru. Teď je otázka, jestli má objednatel přehled o situaci. Pokud ne, je na místě kontrola následovaná opatřením, pokud ano, a toleruje to, tak to se už nedá svítit. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16073 Registrován: 12-2009 |
máte v perimetru závady, bylo by dobré je odstranit. Jo, postavíme plot přes hlavní trať a Jacob bude otvírat bránu před každým vlakem. Zajímavé představy. To fakt není fabrika oplocená ostnatým drátem. ochranka poté tento prostor střeží To dělá, aspoň to tak vypadá. Ale to by jich musel být tak trojnásobný počet a mít "pravomoce" Terminátora. Co myslíte, že se stane, když by byl pachatel předán policii? Za tři dny ho mají zpátky na place... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16074 Registrován: 12-2009 |
Ještě i na ty blbbórdy u Avionu atd. https://sdeleni.idnes.cz/ostrava/odiska-nabizi-cestujicim-daleko- vic-nez-mnozi-tusi.A241031_145350_ostrava-sdeleni_hradr |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2621 Registrován: 9-2011 |
Ohl: u vás odstavujete vozidla do tratě? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2622 Registrován: 9-2011 |
Za tři dny zpátky na place? Jestli to tam máte průchoďák, tak bohužel. Chtělo by to zapracovat na těch technických opatřeních. Všude to jde, jen v Bohumíně ne? V Bohumíně se spíš nechce. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2623 Registrován: 9-2011 |
Teď na to neštěstí koukám i na mapě, chápu správně, že k odstavování používáte i koleje za hlavní tratí? Ty by byl problém oplotit? Argument s otevíráním brány před každým vlakem do toho nemusíte montovat, jestli je v těch místech někdo schopný odcizit materiál z odstaveného vozidla, nemůže tam být tak šílený pohyb vozidel, že by bylo nemožné otevírat a zavírat bránu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 42 Registrován: 7-2021 |
jj 471 umřel v Bystřici. Jediné co našli bylo tohle. Lidé stáli všude. K tomu jel jen do Albrechtic. Pak se točil zpět kvůli tomu, aby dohnal zpozdění. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16075 Registrován: 12-2009 |
nemůže tam být tak šílený pohyb vozidel, že by bylo nemožné otevírat a zavírat bránu. A koho nasadíte v mistrovství světa v hokeji? |
El_Barto
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 85 Registrován: 9-2024 |
Na MS v hokeji nevím, ale na MS v posílání diskuzních oponentů do a trapném ironizování bych měl sestavu jistou. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2624 Registrován: 9-2011 |
Věnuji se ochraně osob a majetku přes deset let, tak jsem si dovolil na váš dotaz co nejlépe odpovědět, a hned jsem za kibica. No mně to nevadí. Hospodařte si tam, jak uznáte za vhodné, ale aspoň pak nebuďte ublížení, že se tomu pořád někdo směje. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2625 Registrován: 9-2011 |
A k tomu oplocení odstavných kolejí něco napíšete? Opravdu by mě to zajímalo. Pokud je tam tak silný provoz, nerozumím tomu, jak někdo může bez povšimnutí zničit váš majetek. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18007 Registrován: 11-2002 |
Ohl: já nevím, ale když vlezu byť jen pár kroků někde do areálu šachty (mnohem většího, než je nějaké depo), resp. stačí si je stoupnout ke kraji kolejí a ani člověk nemusí překračovat pomyslnou čáru nějakého prostotu (který taky nelze oplotit zcela a dát všude brány), do pár minut je u mě ochranka. Často projeví aktivitu i v místech, kde už vůbec nic není, třeba jen u odbočky na odval na šité trati v poli. Asi nebyli na stáži v Bohumíně v depu a tak neví, že to nejde uhlídat... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16076 Registrován: 12-2009 |
na váš dotaz co nejlépe odpovědět Bez znalosti prostředí se něco konkrétního navrhnout nedá. Prostě to oplotit nejde, aniž by se porušil předpis třeba o průjezdném profilu. A plot není žádná velká překážka. Ochranky u šachet někde v nejčastěji "navštěvovaných" místech sedí v autě, případně u monitorů s obrazem z kamer. Někde na skipu umístěné vidí daleko. Netvrdím, že se to nedá uhlídat. Jen to, že by tam muselo být hodně lidí. Zkoušel jsi tam jít v noci a tak, aby tě nebylo vidět? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2626 Registrován: 9-2011 |
oplotit nejde potom leda prostor jistit infrazávorami (u toho ale bez plotu bude dost falešných poplachů, i s ploty co je co chvíli zajíc) a dokonale ho pokrýt kamerami (dnes už i kamera dokáže upozornit na pohyb). Jak zmínil Jena, když je možné mít přehled o tak velkém prostoru, jako je důl, tak proč by to nemohlo jít u depa. plot není velká překážka no není, ale alespoň narušitele zpomalí a dá víc času na zásah. muselo být hodně lidí takže raději občas vykuněný peršing. Bez ironie, proč ne, když je to levnější. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1388 Registrován: 12-2007 |
Reseni pro bohuminske depo samozrejme existuji, slo by treba sehnat jineho dopravce co si bude opravy delat nekde v nejake pronajate hale v ostrave nebo jinde na koleni, co sice taky nebude nic moc, ale nebude to horsi, protoze to uz moc nejde.
Východní Evropa jste vy.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5065 Registrován: 6-2007 |
Proboha vždyť v bohuminskem depu nevydrží ani toaletní papír na záchodě, a vy tady řešíte takové sofistikované řešení Tak to holt funguje jako sociální program podpory zlodějů, feťáků a bezďáků. Klasika skoro všude u ČD (nejen tady), za desítky a stovky rozkradených vozidel obvykle nikdo není zodpovědný a nikomu to nechybí. Nějakých jedenáct let zpět jsme v rámci výcviku strojvedoucích v Olomouci rozebírali zrušené vozy. Jako bonus jsme měli všude pod nohama odpadky, jehly, výkaly, ale všechno z mědi nebo hliníku bylo dávno fuč. A my vymontovávali někam na hromadu na hale sedačky a okna (aby se to pak beztak před auditem ISO vyhodilo do kontejneru) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18008 Registrován: 11-2002 |
Zkoušel jsi tam jít v noci a tak, aby tě nebylo vidět? - jistě, v noci tam pravidelně zmizí aspoň vagon uhlí a očešou tam aspoň dva vozy o zdrže (topné spojky se tam moc nepraktikují). Tohle chceš naznačit, že se tam opakovaně děje a tudíž "to nejde / nemá cenu"?! |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16077 Registrován: 12-2009 |
To nevím, co se kde děje, to se tady asi nedovíme. očešou tam aspoň dva vozy o zdrže odkaz -souvislost- odkaz Nevím, zda u některé činné šachty je podobné osídlení opakovaně děje a tudíž "to nejde / nemá cenu"? To tu nikdo netvrdí. Thingie Další trenér národáku? A ještě k tomu dodat výběrko. ani toaletní papír na záchodě, Na kterém? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5066 Registrován: 6-2007 |
To je jen taková veselá osobní zkušenost, která se mi připomene když slyším o bohuminském depu Člověk na poslední chvíli doběhne na dílně na záchod a utřít se může tak leda trenkama, protože papír si prý musí nosit každý svůj, jinak by se kradl Když vidím odkazy na tu Cihelní - tam na Kutálišti, potažmo i na Filiálce si troufne nechat déle než pár hodin, nebo přes noc vozy snad jen ČD Cargo. Těm je totiž asi úplně jedno co se s těmi vozy děje. V některých se bydlí, některé se pomalu přesouvají do kovošrotu, v jednom je snad i erotický salón. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16079 Registrován: 12-2009 |
A tak je to se vším. Neznalost a rázné soudy. Trénovat repre. Relativně nedávno každý fasoval svůj hajlzpapír, na měsíc. Tudíž na WC nebyl žádný, nebyl potřeba. Ne, že ho někdo kradl. Časy změnily, už se dává jen na WC a - nikdo ho nekrade. Možná, kdy se tam náhodou podíval fíra jiného dopravce, by se stát mohlo? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18010 Registrován: 11-2002 |
A tom hajzláku jsem slyšel z více stran a co je nejhorší, poprvé asi tak před 1/4 stoletím, možná i dřív... Naštěstí jsem tam nikdy nepotřeboval... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 303 Registrován: 7-2008 |
Asi už by byla na čase nějaká deratizace a nejen v Bohumíně. A na čas ohrožení i omezení práv a demokracie pro určité skupiny obyvatel. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 129 Registrován: 12-2019 |
Panove a jak to vypada s temi 4 ks BEMU? Mate nekdo nejake informace? Prosinec se blizi... |
El_Barto
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 87 Registrován: 9-2024 |
Nejspíš se to nestihne, místo toho podle JPP budou zatím jezdit kvatra s 954. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16080 Registrován: 12-2009 |
jsem slyšel z více stran, od fírů. Taky někteří nemohli pochopit to, co bylo psáno výše. Aneb, jak vznikají fámy, které se po čase stanou "pravdou". |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18011 Registrován: 11-2002 |
od fírů. - nikoli. I od lidí, co dělali na dílně. Na WC si musel(i) nosit svou ruličku... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 130 Registrován: 12-2019 |
Na mapach staveb SZ se objevila dobijeci stanice BEMU v zst. Stramberk. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16081 Registrován: 12-2009 |
Jena Přečti si znova, co jsem psal a nepiš jako objev to, co už bylo sděleno. 😄 (Příspěvek byl editován uživatelem Ohl.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18014 Registrován: 11-2002 |
Přečti si znova, co jsem psal - od Tebe ta poznámka, vzhledem k běžným reakcím téměř na cokoli, skutečně "sedí".... |
El_Barto
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 88 Registrován: 9-2024 |
Jena: Cos čekal? Pán je holt velký a hrozně vtipný satirik. I ten smajlík tam je. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18015 Registrován: 11-2002 |
El_Barto: Cos čekal? - v zásadě nic jiného... Dotaz na jiné téma - mihnul jsem se dnes přes Kunčičky a zaujal mě stav orezlosti tratě na Zárubek. Má někdo tucha, kdy tam něco jelo naposledy? Takto orezlé koleje jsem tam ještě nikdy neviděl a tipuju to snad i na několik měsíců... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5072 Registrován: 6-2007 |
Dost možná poslední co tam jelo byl Hurvínek na konci srpna... Třeba mezi Zárubkem a Paskovem se už dlouho jezdí přes Střed než tudy. A to se část koleje patřící PCI letos opravovala, problém tedy bude asi na straně Liberty. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18017 Registrován: 11-2002 |
Vidíš, na toho Hurvajze jsem zapoměl. Trochu mě i mrzí, že jsem tuhle akci nějak "projel", ale co, nafoceno mají jiní. Pokud tama nejezdí ani ty občasné přesuny do/z Paskova, tak ten cca 1/4 rok může i sedět (a on to Hurvajz zrovna moc neojezdí). |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16082 Registrován: 12-2009 |
Je na atd Prostě nechcete přijmout fakta. Nu což, fanatismu se čelit nedá... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18018 Registrován: 11-2002 |
Ohl: Prostě nechcete přijmout fakta. Nu což, fanatismu se čelit nedá...) - myslel jsem, že více, než po ránu dnes již nezasměju, ale jo. Jinak dtto co již bylo napsáno dříve... Tož, hezký večer. Všem.. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4270 Registrován: 4-2006 |
Ohl: Nu což, fanatismu se čelit nedá... Naprostý souhlas. O to víc mě udivuje, že pořád mají někteří potřebu s vámi diskutovat. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 521 Registrován: 11-2012 |
Jena: "El_Barto: Cos čekal? - v zásadě nic jiného... Dotaz na jiné téma - mihnul jsem se dnes přes Kunčičky a zaujal mě stav orezlosti tratě na Zárubek. Má někdo tucha, kdy tam něco jelo naposledy? Takto orezlé koleje jsem tam ještě nikdy neviděl a tipuju to snad i na několik měsíců... " V létě jsem stál na přejezdu a projel tam náklad |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16086 Registrován: 12-2009 |
S200 Mají potřebu hájit nesmysly o kradení hajzlpapíru. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18020 Registrován: 11-2002 |
lukas5: V létě jsem stál na přejezdu a projel tam náklad - díky za doplnění, to se ale nevylučuje s tím, co píše Vojtag... Mají potřebu hájit nesmysly o kradení hajzlpapíru. - můžeš mi ukázat, kde jsem třeba já napsal něco krádežích?? A nyní pomiňme dokreslující skutečnost o podniku, kde se ve veřejně nepřistupném areálu i taková samozřejmost musí/musela fasovat "na příděl" (proč??).... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16088 Registrován: 12-2009 |
V takovém podniku se při tom fasovaly i mycí prostředky atd. Desetiletí. Divné, že? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18021 Registrován: 11-2002 |
Že toaleťák fasuje fíra logiku nějakou má, že i lidi z dílny, kteří jsou pevně spjati s nějakým místem už méně, neb na hajlz chodí pořád stejný. Takže ano, je to divné... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16091 Registrován: 12-2009 |
I ty mycí prostředky nemusí fasovat, stačí když budou v příslušných místnostech. A vůbec, nemusí mít nic. Podle logiky, když to nemám já, je to divné, mají jim to vzít. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2415 Registrován: 7-2002 |
No to je teda téma. Všimli jste si že se bourá/opravuje areál bývalého depa ve Studénce. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16093 Registrován: 12-2009 |
Všimli, ale nebylo poznat, co se tam děje. |
Mipol
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 229 Registrován: 5-2002 |
To bývalé depo ve Studénce nedávno koupila od SŽ firma Slezská dopravní a strojní, která má podle evidence jednu bardotku, jednoho hektora a jednu 810. Když jsme tam nedávno šli, tak jsme na straně od mostů u Odry viděli nové sloupky plotu okolo areálu. Takže to vypadá na opravu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5075 Registrován: 6-2007 |
Jen všechny ty vozidla už mají dávno jiné majitele. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2416 Registrován: 7-2002 |
A koupili to od ČD, ne od Správy železnic. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10858 Registrován: 2-2006 |
Na Osoblažku se poprvé od povodní vrátí vlak. Pojede jako poděkování záchranářům |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16094 Registrován: 12-2009 |
Nejvyšší podíl elektrifikovaných železničních tratí, druhá nejvyšší průměrná traťová rychlost a druhá nejnižší výše kompenzace v přepočtu na cestujícího To je asi nějaký fejk, tam kde se krade hajzlpapír a všechno zdechá a kodis je na nic, je to nemožné. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7028 Registrován: 6-2008 |
Ohl : Takový článek se dobře čte. A že Kodis je na nic? Neslyšel jsem. Nebo mi něco uniklo? Asi to ideální co se týká autobusové dopravy místy určitě není. Což o to. Otázka je zda mají možnost s tím něco udělat. O větších změnách rozhoduje kraj. A to většinou na základě něčeho/podnětu a podobně... U železniční dopravy ten model co je na stránkách Msk je za mně více než ok. Takže bude li se s postupnými modernizacemi uskutečňovat tak jen dobře. Co se týká těch potoků vlévajících se do řek tam rezervy rozhodně jsou. A tolik chvály a vynášení do nebes v jednom článku.? Jakoby si to doslova někdo objednal a dobře zaplatil zároveň. Ale proč ne že... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16104 Registrován: 12-2009 |
Svaz osobních železničních dopravců Bohemia byl uplacen, aby sdělil, že v JmK je to nejlepší? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7032 Registrován: 6-2008 |
Ohl : No měl jsem na mysli spíše náš kraj, ale budiž. Špatně jsem i já pojal svoji chválu na čísla a světlé zítřky. Když by tu bylo info kolik vyjde vlkm. To už by tolik chvály nebylo. Jinak mě v článku potěšilo nejen že je využití vysoké. Ale že se očekává další růst. Tak snad se nic nezadrhne... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16108 Registrován: 12-2009 |
...je opět průjezdný most přes vlečku Českých drah a Kovony v Karviné. Teď aby ještě České dráhy opravily i to nádraží. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16113 Registrován: 12-2009 |
P+R autem k vlaku je nuda |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18041 Registrován: 11-2002 |
Zas je to rychlejší... Asfaltovali tam v pátek cestu dolů k hlavní silnici. Provoz řízen stylem, hlavně se vyhnout finišeru a nevjet na to nasypané, ale neuválcované... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7033 Registrován: 6-2008 |
V Horní Suché se to má v rámci reko 321 celé částečně změnit. Nového asfaltu by se to týkat nemělo... Stává tam i mnohem více aut si všímám. Věřím že budou přibývat. Aspoň dle článku Ohl z Idnes kde se to i očekává. Vedle v Havířově Suché to rovněž půjde k zemi. Zatím zaznamenána snaha o očistu po sprejerech A jedna z provozu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16117 Registrován: 12-2009 |
očistu po sprejerech Tam to posprejují tak 1x za dva měsíce a do týdne je to zatřené. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16122 Registrován: 12-2009 |
Odposlechnuto ve vlaku. V Karviné nastoupily asi 30-leté barbíny. "Kterým směrem to pojede? Já musím jet po směru." "Uvidíme, stejně se budeme muset přehodit, protože před Prahou se vlak převrací a pojedeme opačně." Po rozjezdu se přehodily. Snad v Praze vystoupily, když Přerov před Prahou nenastal. Nejspíš jely předtím černým. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10038 Registrován: 1-2007 |
Když se stavěly Pardubice, tak už jsem jel vlakem odklonem přes Týniště, Hradec, Velký Osek a pak byla v Kolíně úvrať. Ale jestli takto jezdilo i něco od Karviné, nevím, nevím. Asi spíše ten Přerov u LE. |