| Diskuse » Železnice » Aktuální informace z provozu » Archiv diskuse Aktuální informace z provozu do 25. 9. 2025 | « předcházející | další » |
Archiv diskuse Aktuální informace z provozu do 25. 9. 2025dolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
| autor | příspěvek |
|---|---|
|
Petr_hradecký
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6485 Registrován: 4-2015 |
Následky srážky s osobou ve Vysočanech... A teď ještě: Trať 090: úsek Roudnice nad Labem – Hrobce Porucha trakčního vedení ve stanici Roudnice nad Labem. Provoz přerušen. Autobus náhradní dopravy bude přistaven do stanice Hněvice přibližně v 23:55 hodin. Počátek: 19.09.2025 22:48 Plánovaný konec: 20.09.2025 02:00
Na K-Reportu od 2012.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5563 Registrován: 7-2017 |
Petr_hradecký Naučte se číst a neplkejte nesmysly. Já jel na té omezené 30 předepsanou rychlostí, NAD ne. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 541 Registrován: 5-2019 |
Roudnice opět hákovnice. ![]() |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2279 Registrován: 11-2005 |
Co se prosím děje mezi Chocní a ÚnO? Není tam jednokolejka ani nic podobného, ale vlaky nabírají náhodná zpoždění. Některé I k půlhodině, jiné třeba projedou prakticky bez zdržení. A to v obou směrech. Postává se na různých místech, někdy v Chocni, jindy u Bezpráví, pak se třeba chaoticky v ÚnO navzájem předjíždějí nestavící expresy ... Přitom infrastruktura se zdá být OK, je to dost nepochopitelné.
Zachowaj odstęp.
|
|
Pajas2
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1422 Registrován: 10-2009 |
ČD hlásí poruchu ETCS. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2118 Registrován: 1-2009 |
Opakované poruchy...toto keby sa stalo na novej koralmbahn do Klagenfurtu 2 krát za sebou v krátkej dobe,tak šef OBB Infra je vyhodený.U SŽ si radšej zvýšia platy a smejú sa z okien kancelarii |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5564 Registrován: 7-2017 |
Trať 001: Pardubice hlavní nádraží – Česká Třebová Porucha zabezpečovacího zařízení ETCS, provoz s omezením (prý se opět jezdí sníženou rychlostí dle návěstí). Počátek: 20.09.2025 07:45 / Plánovaný konec: 20.09.2025 11:41 (u SŽ utajeno). Závada již odstraněna, omezení ukončeno, posupně dojde ke stabilizaci provozu. 220 Planá nad Lužnicí - Tábor Porucha zabezpečovacího zařízení. Provoz omezen, předpokládaný konec omezení 9:45 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11718 Registrován: 5-2007 |
Přilepy: ÖBB myslím 2x po sebe vypadla komplet celá jedna BfZ (ekvivalent CDP), rozvrat dopravy skoro v tretine Rakúska (vrátane Viedne), a nevšimol som si, že by tam bol niekto iný (Příspěvek byl editován uživatelem asdf.) |
|
Mladějov
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 25230 Registrován: 3-2007 |
Tak 814 nám lehla na vlaku 9207 v Ledečku, odřeknut úsek Le-Zruč-Ledečko, byla představa, že to jako 9210 z Ledečka do Čerčan obslouží, no neodjel a tabule po trase mlčí.. dokonce to unklo i Mirkovi Přiveze 9215 náhradni motor, kterým by se to stáhlo do depa a obsloužily zastávky, nebo si cestující počkají celé dvě hodiny jako na horním úseku? Copak bude na obratovém Os z Čerčan, jestli vůbec něco? 810? Edit: 9210 vyrazil z Ledečka s +13, kampak dojede? Os 9215 obětován - čeká v Samechově. Mrtvolu táhne druhá regína, co tam dojela zřejmě na závěsu 1599 (Příspěvek byl editován uživatelem Mladějov.) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10289 Registrován: 5-2010 |
Dnes odklony bedýnek od Děčína do Uhří přes pražské hlavní nádraží, Malešice-Hostivař se podbíjí. |
|
Mladějov
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 25231 Registrován: 3-2007 |
V Sázavě 98187 MBM rail, oběd, 12.24 po křižování s Os pokračují do Kácova. |
|
Petr_hradecký
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6486 Registrován: 4-2015 |
"Petr_hradecký Naučte se číst a neplkejte nesmysly. Já jel na té omezené 30 předepsanou rychlostí, NAD ne." Takže já ocituji VÁS a dávám na to zvýraznění: Překvapilo mne jejich nedodržování předpisů, kdy i omezením 30 km/h (Borovnička) projížděly rychlostí více jak 60 (dle mého tachometru cca 60, dle navigace +-65). Obdobnou rychlost udržovaly i v Borovnici a Mostku. Napsal Mirek55, 17.9. 23:42. Je to v archivu... Osobně jsem jel na omezení 30 oněch cca 30 a nechal si NAD ujet. Těch víc jak 50 jsem za nimi nejel celou obcí. Většinou pouze při vjezdu a když jsem je dojížděl na jejich místě zastavení, sledoval jsem jaké rychlosti dosáhnou a pak jsem zase ubral na předepsanou rychlost Napsal Mirek55 19.9. 14:45 a to přímo s označením mě. Je to v archivu... Budete se jak malý děcko dál hádat?? Když tam ČTU mimo jiné, že váš tachák ukazoval 60?? Mám vám vysvětlovat jak ten přístroj funguje?? Radši už mlčte a v tom koprolitu dál nešlapejte... (Příspěvek byl editován uživatelem Petr_hradecký.)
Na K-Reportu od 2012.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6455 Registrován: 9-2003 |
Asdf: Nezabudni, že Přilepený je jeden z najsprostejších tu diskutujúcich.
NOBLE BRICKS
|
|
Mladějov
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 25232 Registrován: 3-2007 |
98188 právě vyrazil z Kácova do T.Štěpánova. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1930 Registrován: 8-2011 |
Překvapilo mne jejich nedodržování předpisů, kdy i omezením 30 km/h (Borovnička) projížděly rychlostí více jak 60 A kdyby jely těch 30 ,tak zas budete vypisovat, že dojely pozdě. Radši už mlčte a v tom koprolitu dál nešlapejte... Jsem zvědavý na další výkrut. 😃 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11720 Registrován: 5-2007 |
S4991023: Ja som asi kombináciou osobnej skúsenosti a jedného z jeho príspevkov pochopil prečo, ale nechcem verejne paušalizovať, bo mi jasné, že mám nedostatočnú vzorku a nerád by som niekoho urazil. ![]() |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 34005 Registrován: 5-2002 |
Přilepy: .toto keby sa stalo na novej koralmbahn do Klagenfurtu 2 krát za sebou v krátkej dobe,tak šef OBB Infra je vyhodený Jasně, vyhozením šéfa se stav zlepší. A až vyházíme všechny šéfy, bude stav úplně ideální. A je zajímavé, či spíš příznačné, že s touhle štěpnou myšlenkou přicházejí zpravidla jedinci z levé části Gaussovy křivky...
Zakažte tužky! Zanechávají uhlíkovou stopu...!
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6456 Registrován: 9-2003 |
Hajnej: Oni jsou totiž zvyklí na to, že jsou lehce nahraditelní, takže s nima se zpravidla jedná tak.
NOBLE BRICKS
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4413 Registrován: 5-2002 |
Je vidět, že vůbec netušíte, jak lehce a rychle jsou nahraditelní šéfové v korporátu. I ti nejvyšší , kteří spadají do “motivačního programu”, tj. jsou akcionáři. Pár odchodů během půlhodiny jsem zažil, u nékolika i asistoval… Zájemců je vždycky dost a jestli si myslíte, že při rozhodování o obsazení těchto pozic rozhoduje “odbornost” tak jste na velkém omylu. Koneckonců Nejvyšší pan infrastrukturník je toho krásným příkladem.
Premiér prozradil, že se pravda o financování přestavby ekonomiky zamlčovala. Zelená politika je astronomicky drahá, nepřinesla žádná pracovní místa, znamená závislost na Číně a náklady neustále stoupají. Utopie není dosažitelná, a čím více lidé zchudnou, tím více se budou bouřit.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 542 Registrován: 5-2019 |
Už to tady dlouho nebylo. Horní Počernice - Mstětice 9414 vs osoba. . A Litice nad Orlicí vykolejení HV 771. Bez omezení provozu. (Příspěvek byl editován uživatelem Ghost2.) |
|
mot
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5867 Registrován: 7-2017 |
J11: jojo, taky jsem zažil šéfa výroby, který ráno přišel nic netuše a za hodinu ho vyprovázela ochranka. |
|
Mladějov
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 25233 Registrován: 3-2007 |
"Překvapilo mne jejich nedodržování předpisů, kdy i omezením 30 km/h (Borovnička) projížděly rychlostí více jak 60 A kdyby jely těch 30 ,tak zas budete vypisovat, že dojely pozdě. " Ono je krásně vidět, jak pánovi nezáleží na tom, aby to jelo včas (by si odpustil bonzování na nějaké pár desítek metrů stavebni třicitce nebo 60 km/h v obci), ale velmi mu záleží (jak tady v začátcích před pár lety psával) dokázat, jak ta Arriva je na houby, nebezpečná, zlá,.nepohodlná a vůbec ji udělat patřičné negativni PR a nejlépe nějaký ten problém s DÚ, policií atd. Já teda s A.mám zkušenosti smíšené, vážně ji nebudu dělat advokáta, ale to, co pán tady dlouhodobě předvádí, je pomalu na návštěvu psychiatra. Byl by z něj za bolševika výtečný domovní důvěrník - bonzáček nebo PS VB. Neúnavný. Jestli je takto výkonný i třeba v místě bydliště, tak mu někdo asi brzy rozbije hubu Pánové, krásná ilustrace toho, jak nebezpečný a nepříjemný může být zakomplexovaný, mírně paychicky postižený bonzák. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5565 Registrován: 7-2017 |
Trať 184Planá u Mariánských Lázní – Tachov Porucha zabezpečovacího zařízení ve stanici Planá u Mar.Lázní. Správa železnic pracuje na odstranění poruchy. Počátek: 21.09.2025 11:01 / Plánovaný konec: 21.09.2025 13:01 Náhradní autobusová doprava mezi stanicemi Planá u Mariánských Lázní – Tachov |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 543 Registrován: 5-2019 |
A další Běchovice - Libeň 8623 s osobou.![]() |
|
mot
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5869 Registrován: 7-2017 |
Ml: takže něco se má hlásit (viz vedle BOZP) a něco ne? Obojí je dané zákonem. Ale chápu, napsal to m55.... |
|
Mladějov
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 25237 Registrován: 3-2007 |
mot: Představte si, že přesně tak. Ale asi je to na vás moc složitý. Jiak to není osobou, už jsem to psal mnohokrát, kdyby se takhle předváděl kdokoli, zareaguji podobně. Ono je to taky (což autisté nechápou) o množství. Proč proboha děláte bonzákovi- grafomanovi advokáta? (Příspěvek byl editován uživatelem Mladějov.) |
|
mot
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5870 Registrován: 7-2017 |
Není, však píšu že to chápu. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5566 Registrován: 7-2017 |
Někdo je tady zcela mimo mísu, neumí čít, fabuluje tady nesmysly a vytváří klamné teorie neslučující se se skutečností. Naopak mi jde o to, aby vlaky i za výlukou jezdily na čas. K tomu musí být správně postaven VJŘ, se znalostí aktuální dopravní situace, včetně silničních uzavírek a omezení, s přihlédnutím i k tomu, že v některých obcích musí také NAD zastavit a opět se rozjet. Kritizuji především ty, co to dělají bez těchto znalostí někde v kancelářích od stolu dle nějakých uměle stvořených programů neodpovídajícím stávající realitě. Pak musejí řidiči NAD porušovat co se dá..... ...nějaké pár desítek metrů stavebni třicitce ...) V obci Borovnička se nejedná o nějakou stavební třicítku, ale trvale umístěnou. U pana Mladějova jde o krásnou ilustrace toho, jak nebezpečný a nepříjemný může být zakomplexovaný, mírně psychicky postižený vymýšleč nepravd a zkreslovač skutečností, včetně těch psaných, který si nejspíš tímto způsobem léčí své mindráky méněcennosti. Možná že patří oproti mne do oné skupiny bonzáků. Také pan Petr_hradecký si vybírá jen to co se mu hodí, aby co nejvíce zakryl svoje psané nasmysly. Pan Hroch.R420 nesmí chybět v přitakávání nesmyslů, aniž by si vše řádně přečetl a porozuměl všem předchozím psaným textům. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11722 Registrován: 5-2007 |
Někdo je tady zcela mimo mísu, neumí čít, fabuluje tady nesmysly a vytváří klamné teorie neslučující se se skutečností. A ten niekto prispieva pod prezývkou mirek55. ![]() |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 544 Registrován: 5-2019 |
Hradec Králové vlak 1480 vs auto na PZZ. Provoz zastaven směr Opatovice. (Příspěvek byl editován uživatelem Ghost2.) |
|
Petr_hradecký
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6487 Registrován: 4-2015 |
"Někdo je tady zcela mimo mísu, neumí čít, fabuluje tady nesmysly a vytváří klamné teorie neslučující se se skutečností. Naopak mi jde o to, aby vlaky i za výlukou jezdily na čas. K tomu musí být správně postaven VJŘ, se znalostí aktuální dopravní situace, včetně silničních uzavírek a omezení, s přihlédnutím i k tomu, že v některých obcích musí také NAD zastavit a opět se rozjet. Kritizuji především ty, co to dělají bez těchto znalostí někde v kancelářích od stolu dle nějakých uměle stvořených programů neodpovídajícím stávající realitě. Pak musejí řidiči NAD porušovat co se dá..... ...nějaké pár desítek metrů stavebni třicitce ...) V obci Borovnička se nejedná o nějakou stavební třicítku, ale trvale umístěnou. U pana Mladějova jde o krásnou ilustrace toho, jak nebezpečný a nepříjemný může být zakomplexovaný, mírně psychicky postižený vymýšleč nepravd a zkreslovač skutečností, včetně těch psaných, který si nejspíš tímto způsobem léčí své mindráky méněcennosti. Možná že patří oproti mne do oné skupiny bonzáků. Také pan Petr_hradecký si vybírá jen to co se mu hodí, aby co nejvíce zakryl svoje psané nasmysly. Pan Hroch.R420 nesmí chybět v přitakávání nesmyslů, aniž by si vše řádně přečetl a porozuměl všem předchozím psaným textům." Takže vy se budete v tom koprolitu vrtat dál? Tak si dáme pokračování: Překvapilo mne jejich nedodržování předpisů, kdy i omezením 30 km/h (Borovnička) projížděly rychlostí více jak 60... Vaše zjištění. V omezení 30 někdo jel 60. A porušoval tím předpisy. Z čeho jste ty čísla odvodil? Zjistil\TAK že jste jel stejnou rychlostí jak píšete dál: (dle mého tachometru cca 60, dle navigace +-65). Tachometr totiž jaksi je měřič rychlosti toho konkrétního vozidla, ve kterém je namontován. Chcete nám tady namluvit, že jste jel 30, ale současně že tachometr vašeho vozidla ukazoval 60? Jízda 60 v 30 omezení je dopravní přestupek, který udělal ale jen řidič autobusu NAD, ale vy nikoliv?? Máte nás všechny za blbce?? (Příspěvek byl editován uživatelem Petr_hradecký.)
Na K-Reportu od 2012.
|
|
Petr_hradecký
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6488 Registrován: 4-2015 |
Teď k tématu této sekce: aktuální postřeh z provozu (od člena rodiny) je ten, že si opět někdo plete cestující se substrátem. Konkrétně jeden "řidič" té NAD za Arriví rychlíky. Sorry jako, ale vézt lidi hodinu ve skleníku, venku úplně jasno a vedro a pustit klimu až potom co zastavím ve Staré Pace na konci NAD úseku?? NAD xR14P 301066, prav. odjezd HK hlavní 11:29 LE bus dopravce AD Pavlík. Trať 031: úsek Hradec Králové hlavní nádraží – Opatovice nad Labem-Pohřebačka Mimořádnost: Následky srážky vlaku s automobilem Počátek: 21.09.2025 14:10 Plánovaný konec: 21.09.2025 17:10 Provoz v úseku Hradec Králové hl.n. - Opatovice nad Labem-Pohřebačka zastaven. Vlaky v uvedeném úseku budou vedeny odklonem přes stanici Praskačka. Sp 1480 odřeknut v úseku Hradec Králové hlavní nádraží – Jaroměř, Sp 1481 odřeknut v úseku Jaroměř – Hradec Králové hlavní nádraží. Informace od Arrivy: Vlaky R 1069 a R 1070 byly v části trasy (Hradec Králové hl.n.- Pardubice hl.n.) nahrazeny NAD.
Na K-Reportu od 2012.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2065 Registrován: 9-2015 |
@se znalostí aktuální dopravní situace ... což je dneska úplně zadarmo. Stačí dát trasu NAD do mapy.cz ve stejný den týdne a ve stejnou hodinu jako trasu, a zadat trasu S provozem. Připočíst pár minut na zastávky a třeba taky na motání se autobusu a potkávání aut, jestli jsou to ultra úzké uličky. |
|
Petr_hradecký
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6489 Registrován: 4-2015 |
031: Odklon mezi stanicemi Hradec Králové hlavní nádraží – Opatovice nad Labem-Pohřebačka: Os 6245 Os 6244 Os 6242 Os 6246 Os 6247 Sp 1482 Víc info a fotky Odkaz Provoz obnoven 16:54. (Příspěvek byl editován uživatelem Petr_hradecký.)
Na K-Reportu od 2012.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1931 Registrován: 8-2011 |
aniž by si vše řádně přečetl a porozuměl všem předchozím psaným textům. Já si přečetl, že na úseku s třicítkou jal autobus NAD šedesát a jelikož I stejnou cifru ukazoval I váš tachometr, tak předpisy, kterými se tady zaklínáte neporušil jen ten bus . Prostě jste si ve své horlivosti naběhl na vidle a kdyz jste z toho byl usvědčen, tak kopete kolem sebe. Jinak úplně pomíjím obsesi nejen co se týká sledování.vlaků,ale už i autobusů. ![]() |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 34008 Registrován: 5-2002 |
J11: Pár odchodů během půlhodiny jsem zažil, u nékolika i asistoval… No a byl odejiti na základě kvalifikovaného zjištění, že něco prokazatelně nezvládli, anebo na základě vykřikování Franty a Lojzy...? To je to, oč tu běží...
|
|
Petr_hradecký
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6490 Registrován: 4-2015 |
@Hroch.R420: Přesně tak. Kope kolem sebe a bere si nás do h... úst, že ti bl... jsme my. Tím ale tuhle věc končím, je už začátek pracovního týdne a mám něco na práci.
Na K-Reportu od 2012.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4417 Registrován: 5-2002 |
"J11: Pár odchodů během půlhodiny jsem zažil, u nékolika i asistoval… No a byl odejiti na základě kvalifikovaného zjištění, že něco prokazatelně nezvládli, anebo na základě vykřikování Franty a Lojzy...? To je to, oč tu běží..." B) je správně. Na základě "kvalifikovaného zjištění" se v korporátu dost často povyšuje. Tzv. vykopnutí nahoru, aby dotyčný škodil někde jinde... Ale našeptávání nejvyššímu funguje spolehlivě.
Premiér prozradil, že se pravda o financování přestavby ekonomiky zamlčovala. Zelená politika je astronomicky drahá, nepřinesla žádná pracovní místa, znamená závislost na Číně a náklady neustále stoupají. Utopie není dosažitelná, a čím více lidé zchudnou, tím více se budou bouřit.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 34010 Registrován: 5-2002 |
J11: Ale našeptávání nejvyššímu funguje spolehlivě. Našeptávání není vykřikování... ![]()
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 126 Registrován: 7-2020 |
Nymburk - Poricany porucha vlaku ve stanici Poricany dnes se tam nedari, dopoledne totiz byl stejny problem, jan porucha byla ve stanici Sadska |
|
Petr_hradecký
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6491 Registrován: 4-2015 |
Poříčany ukončeno. Žádná další mimořádnost nehlášena.
Na K-Reportu od 2012.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1715 Registrován: 8-2003 |
Nějaký problém je na Masarykovo nádraží. Už čekáme cca 10 minut za Balabenkou s tím, že se dle vlakové čety prý ozvou, až budeme moci jet.. |
|
Mladějov
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 25259 Registrován: 3-2007 |
Na Masarykovo nádraží? Vy jste analfabet se čtyřkou z češtiny? Nebo cizinec? (Příspěvek byl editován uživatelem Mladějov.) |
|
Petr_hradecký
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6492 Registrován: 4-2015 |
@Mladějov: spíš zapracovala prediktivní T9 nebo autokorekce na telefonu...
Na K-Reportu od 2012.
|
|
Mladějov
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 25272 Registrován: 3-2007 |
On si to po sobě neumí přečíst? Ale jo, uznávám to. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3395 Registrován: 12-2007 |
Přepálení troleje Český Brod https://zdopravy.cz/prepaleni-troleje-koridor-z-prahy-na-vychod-j e-ochromen-cast-vlaku-jede-odklonem-260622/
Rychlík: PRAHA HL.N.,odj. 15:05 -Praha Libeň-Nymburk město-Křinec-Rožďalovice-Kopidlno-Jičín-Ostroměř-Lázně Bělohrad-Nová Paka-Nová Paka město-Stará Paka-Roztoky u Jilemnice-Martinice v Krkonoších-Kunčice nad Labem-Hostinné-TRUTNOV HL.N.,příj. 18.53
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6468 Registrován: 9-2003 |
Mladějov/Petr_hradecký: Arakain je asi dysortografik, on takhle píše běžně.
NOBLE BRICKS
|
|
Petr_hradecký
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6493 Registrován: 4-2015 |
Trať 023: úsek Slatina nad Zdobnicí – Rokytnice v Orlických horách Překážka na trati - spadlý strom v úseku Slatina nad Zdobnicí - Rokytnice v Orl. horách. SŽ pracuje na odstranění spadlého stromu, provoz zastaven. Počátek: 24.09.2025 08:37 Plánovaný konec: 24.09.2025 10:37 A ještě ten Český Brod: Trať 011: úsek Úvaly – Poříčany Poškozené trakční vedení nad částí stanice Český Brod, provoz ve stanici silně omezen. Počátek: 24.09.2025 03:40 Plánovaný konec: 24.09.2025 12:00 Dálková doprava Vlaky EC 121, EC 273, EC 241, R 863, R 975, EC 113, rj 73, EC 264, R 885, EC 123, EC 275 budou vedeny z Prahy hl.n. do Kolína odklonem přes Nymburk hl.n., mimo stanici Praha-Libeň. Vlaky pravidelně zastavující ve stanici Praha-Libeň mimořádně zastaví ve stanici Praha-Vysočany. Vlaky jedoucí přes stanici Český Brod mohou být za místem omezení opožděny o cca 5 - 10 minut. Regionální doprava Vlaky mohou být za místem omezení opožděny o cca 5 - 10 minut. Vlaky linky S1, čísel 86XX jejichž konečná/výchozí stanice má být Český Brod, budou končící/výchozí ve stanici Úvaly. Vlaky linky S1, čísel 93XX jedoucí ve směru Poříčany neobsluhují zastávky Tuklaty, Rostoklaty a Klučov. Cestující mohou využít linku PID č. 826. Jízdní doklady ČD budou v autobuse uznány. V opačném směru jsou zastávky obsluhovány vlakem bez omezení.
Na K-Reportu od 2012.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 394 Registrován: 3-2023 |
Mimořádnost v provozu Trať 250 | Havlíčkův Brod - Tišnov (- Brno) V úseku: Ostrov nad Oslavou – Sklené nad Oslavou Překážka na trati Probíhající mimořádnost 24. září 2025 08:55 24. září 2025 12:00 Obecné opatření v dálkové dopravě Provoz mezi stanicemi Ostrov nad Oslavou a Sklené nad Oslavou je přerušen. V úseku Ostrov nad Oslavou a Křižanov je zajištěna náhradní autobusová doprava. Opatření pro vlaky dálkové dopravy linky R9 (Brno - Havlíčkův Brod - Kolín - Praha a zpět): - vlak R 975 "Vysočina" bude v úseku Ostrov nad Oslavou - Křižanov nahrazen autobusy náhradní dopravy. - vlak R 977 "Vysočina" bude v úseku Žďár nad Sázavou - Křižanov nahrazen autobusy náhradní dopravy. - vlak R 986 "Vysočina" bude v úseku Křižanov - Žďár nad Sázavou nahrazen autobusy náhradní dopravy. V úseku Žďár nad Sázavou - Praha-Vršovice je tento vlak odřeknut. Cestující v úseku Žďár nad Sázavou až Havlíčkův Brod použijí Os 8750, v úseku Havlíčkův Brod až Kolín Os 5912. - vlak R 984 "Vysočina" bude v úseku Křižanov - Žďár nad Sázavou nahrazen autobusy náhradní dopravy. Obecné opatření v regionální dopravě Provoz mezi stanicemi Ostrov nad Oslavou a Sklené nad Oslavou je přerušen. Zajištěna náhradní autobusová doprava. Poznámka Najetí vlaku Os 24909 do stromu, padlého v kolejišti. Pád stromu způsobil také poruchu trakčního vedení. Probíhá zjišťování stavu a vyšetřování mimořádné události. Termín obnovení provozu budeme aktualizovat dle vývoje vyšetřování a postupu odklizovacích prací. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 546 Registrován: 5-2019 |
Mariánské Lázně - Lázně Kynžvart, pád stromu a poškozené TV. Zastaveno. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 34018 Registrován: 5-2002 |
Ranní 863 jsem jel a původní odhad 35 minut z Kolína vyšel o cca 10 minut lépe. Ve Třebové z toho byla cca čtvrthodina.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 590 Registrován: 7-2017 |
Trať 290: V úseku: Bohuňovice – Šternberk Probíhající mimořádnost Překážka na trati (spadlý strom) Obecné opatření v regionální dopravě V úseku Bohuňovice - Šternberk provoz zastaven. Od 18:20 hod. zavedena v úseku Bohuňovice - Šternberk a zpět kyvadlová náhradní autobusová doprava v omezeném množství - 2 autobusy. Odřeknutí vlaků v úseku Šternberk – Bohuňovice (Sp 3640, Os 13722, Os 3836, Sp 3638, Os 13724, Os 3840) Odřeknutí vlaků v úseku Bohuňovice – Šternberk (Os 13725, Os 3839, Sp 3639, Os 3837, Os 3843, Os 13727) Počátek mimořádnosti: 24. 9. 17:40, očekávané ukončení: 24. 9. 21:00 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 395 Registrován: 3-2023 |
Mimořádnost v provozu Trať 251 | Tišnov - Brno - Hustopeče u Brna, Hrušovany u Brna - Židlochovice V úseku: Šakvice – Hustopeče u Brna Probíhající mimořádnost 24. září 2025 19:44 24. září 2025 22:44 Provoz zastaven. V úseku Hustopeče u Brna - Šakvice a zpět je zavedena náhradní autobusová doprava. Poznámka: Zatím bez opatření Poznámka Střet vlaku Os 4657 s osobou v kolejišti |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 396 Registrován: 3-2023 |
Mimořádnost v provozu Trať 292 | Šumperk - Jeseník V úseku: Hanušovice – Ostružná - Horní Lipová Překážka na trati Probíhající mimořádnost 24. září 2025 15:11 až 25. září 2025 12:00 Obecné opatření v regionální dopravě Provoz zastaven. SŽ pracuje na odstranění překážky. Zavedena náhradní autobusová doprava ve velmi omezeném rozsahu. V 19:00 hod. SŽ s. o zastavila z důvodu silného větru provoz i v úseku Ostružná - Horní Lipová. Autobus náhradní dopravy bude přistaven cca v 19:30 hod. do Horní Lipové pro cestující z vlaku Os 3612, ten bude náhradní dopravou veden v úseku Horní Lipová - Hanušovice. Poznámka Několik spadlých stromů na trati. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 591 Registrován: 7-2017 |
Trať 290: V úseku: Bohuňovice – Šternberk Mimořádnost ukočena, Ve 21:40 hod provoz obnoven. |
|
mot
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5879 Registrován: 7-2017 |
Zdá se býti v menší krizi 032 a 040. Holt fouká. |
|
Petr_hradecký
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6494 Registrován: 4-2015 |
Trať 046: úsek Stará Paka – Lomnice nad Popelkou Překážka na trati - padlý strom Počátek: 25.09.2025 09:06 Ukončeno, provoz obnoven Trať 147 +:148: úsek Cheb – Františkovy Lázně Překážka na trati Počátek: 25.09.2025 09:48 Ukončeno, provoz obnoven Trať 290: úsek Šumperk – Libina Pád stromu do trakčního vedení a na vlak Os 3620 v úseku Šumperk - Libina. Provoz zastaven. Počátek: 25.09.2025 04:36 Plánovaný konec: 25.09.2025 12:00 Trať 291: úsek Kouty nad Desnou – Šumperk Porucha trakčního vedení - spadlé stromy do trakčního vedení v úseku Kouty nad Desnou - Velké Losiny. Provoz zastaven. Počátek: 25.09.2025 03:49 Plánovaný konec: 25.09.2025 12:00 Trať 292: úsek Branná – Horní Lipová Popadané stromy v celém úseku trati Horní Lipová - Hanušovice. Odhad ukončení, může dojít ke změně. Počátek: 24.09.2025 15:11 Plánovaný konec: 25.09.2025 12:00 Nově přiskočilo: Porucha lokomotivy u vlaku R 885 "Slovácký expres". Vlak bude ze stanice Česká Třebová opožděn o cca 90 - 110 minut. (Příspěvek byl editován uživatelem Petr_hradecký.)
Na K-Reportu od 2012.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 592 Registrován: 7-2017 |
Trať 171: V úseku: Praha hlavní nádraží – Beroun Probíhající mimořádnost Nepravidelnost v dopravě Zpoždění vlaků 20-45 minut (Os 8856, Os 8861, Os 8858, Os 8860) Poznámka:. Zpoždění vlaků je pouze orientační a může se v průběhu měnit Poznámka Nepravidelnost v dopravě vlivem poruchy vlaku Os 9951 a poruchou zabezpečovacícho zařízení v úseku Řevnice - Dobřichovice. Počátek mimořádnosti: 25. 9. 2025 18:05, očekávané ukončení: 25. 9. 2025 20:05 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 593 Registrován: 7-2017 |
Trať 032: V úseku: Červený Kostelec – Starkoč Probíhající mimořádnost Porucha vozidla Obecné opatření v regionální dopravě Provoz v úseku Červený Kostelec - Starkoč zastaven. Strojvedoucí pracuje na odstranění technické závady. Zpoždění vlaků 25-45 minut (Sp 1399, Sp 1394) Poznámka: Zpoždění vlaků je pouze orientační a může se v průběhu měnit. Porucha motorové jednotky v zastávce Olešnice. Počátek mimořádnosti: 25. 9. 2025 21:16, očekávané ukončení: 25. 9. 2025 23:16 Mimořádnost ukončena - Vlak Sp 1399 pokračuje se zpožděním 26 minut. (Příspěvek byl editován uživatelem mati.) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 594 Registrován: 7-2017 |
Trať 114: V úseku: Radonice nad Ohří – Libochovice město Probíhající mimořádnost - porucha vozidla Obecné opatření v regionální dopravě Strojvedoucí se pokouší o opravu. Zpoždění vlaků 30-45 minut (Os 6118, Os 6143) Poznámka: Zpoždění vlaků je pouze orientační a může se v průběhu měnit Poznámka V důsledku srážky vlaku Os 6118 s divokou zvěří mezi stanicemi Libochovice město a Louny došlo k poruše motorového osobního vozu. Počátek mimořádnosti: 25. 9. 2025 22:34, očekávané ukončení: 26. 9. 2025 0:34 |