Diskuse » Automobily, lodě a letadla » Turistické stezky a jejich značení, tipy na pěší výlety, ... | « předcházející | další » |
Turistické stezky a jejich značení, tipy na pěší výlety, ...dolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6011 Registrován: 12-2007 |
Dovolím si do tohoto vlákna přidat první příspěvek jako tip na pěší výlet. Doporučuji výlet na vrch Tři Kříže v Karlových Varech (odkaz). Výhled odtud je překrásný, srovnávat ho lze snad jedině s protějším kopcem a rozhlednou Diana. Milovníci veřejné dopravy pak mohou v kopci zapátrat po zbytcích staveb připravované lanovky.
fotky na MHDFOTO
Říkejte mi MMM |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7022 Registrován: 10-2003 |
Já bych doporučil výlet na Kuřimskou horu: odkaz Já tam chodím docela často a většinou je tam klid, ani noha. Je potřeba ale jít mimo značené trasy, to se člověku otvírají krásné výhledy na Kuřimskou kotlinu i na město. |
D-laik
|
|
Neregistrovaný host |
Mne nedávno zaujaly málo známé Jestřebí hory. Pro neznalé - je to hřeben táhnoucí se od Trutnova na jihovýchod přibližně souběžně s hranicí. Poblíž jsou Teplicko - Adršpašské skály, Ostaš,... . Málo lidí, nádherné výhledy do krajiny, pro milovníky historie spousta předválečných řopíků i dva pěchotní sruby. K tomu rozhledna, krásné lesy, skály. Prostě perfektní turistika, navíc se dají výlety udělat různě dlouhé, protože poblíž vedou tratě 032, 047 a 026. Nejlepší začátky/konce jsou v Trutnově-Poříčí, v Radvanicích, Malých Svatoňovicích, nebo v Hronově. Takže hezkou cestu, třeba se tam někde potkáme. |
Cogwheel
|
|
Neregistrovaný host |
Okolí Malých Svatoňovic je zajímavé i z hlediska drážní archologie: lze tam nalézt poůstatky důlních drážek z dob dobývání uhlí. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 242 Registrován: 6-2009 |
Vrchol kopce Vartovna, s tehdy ještě rozestavěnou rozhlednou |
Neregistrovaný host |
Bezkarska znacka Zlin Kudlov |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 591 Registrován: 2-2009 |
Je na čase toto vlákno probudit z toho věčného spánku Dlouho jsem se strojil, až jsem se nakonec odhodlal zdolat... Čachtický hrad 🏰
http://marek275.rajce.idnes.cz/
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 610 Registrován: 2-2009 |
Rozhledna Salaš, okres Uherské Hradiště
http://marek275.rajce.idnes.cz/
|