Diskuse » Automobily, lodě a letadla » SPZ - RZ » Zahraniční SPZ » Archiv diskuse Zahraniční SPZ do 17. 9. 2020 | « předcházející | další » |
Archiv diskuse Zahraniční SPZ do 17. 9. 2020dolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5193 Registrován: 10-2008 |
lubosss55: ŠPZ na tej bielej Audine sa evokuje indickú značku, ale akoby tam na začiatku chýbali dva znaky (písmená)
23 rokov vydávania slovenských EČV 1.4.1997 - 1.4.2020
Podrobná orientačná mapa Bratislavského kraja EČV - maximá spz.unas RZ - maximá |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 480 Registrován: 4-2019 |
EU-PARK1 rakúsko na želanie |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 149 Registrován: 12-2019 |
šmolko: vyzera to na FE-schrift, ale nevygooglil som taku..... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 150 Registrován: 12-2019 |
Kazachstan, videne v KE |
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18132 Registrován: 8-2002 |
ruskej diplomat iz Maskvy (77). nechá se z těch ruských diploznaček vyčíst ještě něco dalšího? asi jsem to sem dával a dalo by se to najít v archivu... nějaký Kazachstány jsem fotil před více než dvěma roky v Pze, taváryšči si tam jezdili pro ojetý náklaďáky. mají to domů pěknou porci kilometrů. (Příspěvek byl editován uživatelem pavel2.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 514 Registrován: 1-2019 |
Pavel2 ruský diplomat (resp. diplomatický pracovník/personál) je z Českého zastupiteľstva v Moskve. Kód 148 bol do roku 2002 vedený ako Československo. Tie KZ značky sú z provincie Alma-Ata (alebo Almaty), tie ktoré poslal Baggio sú z provincie Kostanaj. Ešte pridávam jednu peknú protekčnú práve z mesta Kostanaj: (Příspěvek byl editován uživatelem Bober06.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 678 Registrován: 7-2017 |
Když jsme u těch kazachstánských PZ, tak přispěju svojí troškou do mlýna: Vyfoceno nedaleko brna na začátku měsíce. |
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18133 Registrován: 8-2002 |
Bober06: vďaka veľa tak proto Auto Podbabská dokonce uvnitř auta jsem zahlídnul nějakou kartičku/papír a tam se psalo něco o Českým domě v Moskvě. takže je to jasný. btw k těm kamiónům... zdá se to jenom mě nebo to potkáváte taky? ty východní trucky mají často tradiční plachty... velice pomalu tam přicházejí na v naší části světa už standardní třístrannou shrnovačku s vratama na zadním čele. vždycky když vidím jaxe z běžnýho auta vykládá na rampu... odplachtovat, vzít hodně dlouhou tyč/lať, přehodit to na několikátej pokus na střechu... super je to hlavně od podzimu do jara, kdy je na silnicích hromadu špíny plus nejlépe na střeše voda nebo sníh a plachta podle toho vypadá. to aby se řidič furt převlíkal z civilního oblečení do modráků. https://youtu.be/lxuKrQS3rDY?t=97 šofér ve videu je už starej mazák, dělá to levou zadní shrnovačka je velkej pokrok. (Příspěvek byl editován uživatelem pavel2.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 516 Registrován: 1-2019 |
Bober06: Ešte sa musím opraviť (myslel som, že je tam písmeno D), samozrejme technický pracovník."Pavel2 ruský diplomat (resp. diplomatický pracovník/personál) je z Českého zastupiteľstva v Moskve. Kód 148 bol do roku 2002 vedený ako Československo. " |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3301 Registrován: 6-2007 |
Ruská bíločervená 148 T 406 77 148 = ZÚ ČR T = technicko-asistenční personál 406 = sériové číslo 77 = Moskva
www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw) |
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18135 Registrován: 8-2002 |
Minor: díky za detailní rozklíčování / potvrzení |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11200 Registrován: 7-2006 |
Podruhé za srpen jsem zlehka projel západem Maďarska a opět výborné, místy se úplně zastavil čas v 90. letech, hlavně ve městě Körmend. Co všechno tam kolem mě jezdilo jsem nechápal a hlavně ty ulice, ve kterých by se dělaly parádní dobové fotky nebýt těch nových aut:
Regiomap Moravskoslezského kraje - update k 31.8.2020
Relativní rekordy Moravskoslezského kraje - update k 31.8.2020 Regiomap Zlínského kraje - update k 31.8.2020 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11202 Registrován: 7-2006 |
Rakousko - Burgenland (v závorce vždy uvedu aktuálně nejvyšší spatřenou PZ z navštíveného okresu) Severní okresy Neusiedel an See (ND 479 DZ), Eisenstadt (E 532 CN) a Eisenstadt-Umbegung (EU 148 DL) Jennersdorf (JE 452 BF) Zde spíše záběry z ulic tohoto nejméně lidnatého rakouského okresu: Tento okres patří mezi sběratelské top a ani nechci vědět, za kolik stovek Euro by se vydražila modrá manipulační značka, kterou jsem měl alespoň možnost na vlastní oči vidět v provozu. Zbylé PZ Burgenlandu: GS - Güssing MA - Mattersburg
Relativní rekordy Moravskoslezského kraje - update k 31.8.2020 Regiomap Zlínského kraje - update k 31.8.2020 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11203 Registrován: 7-2006 |
Slovinsko Čert aby se v tom jejich kódování vyznal, určitě v tom nějaká logika bude, ale musel bych na jednom místě zůstat minimálně týden, abych tomu analýzou přišel na kloub. Jelikož kvůli pandemie průjezd Slovinskem musel být do pouhých 12 hodin, tak jsem jen líznul severní část kraje Slovenj Gradec (konkrétně města Radlje ob Dravi, Dravograd, Slovenj Gradec a Ravne na Koroškem). Co se týká vozidel, tak je to v podstatě nuda, dokonce horší jak v Rakousku, tedy samé nové auta, a to jsem se těšil, že nafotím nějaké staré Renaulty nebo Zastavy. Stav značek bez EP je ovšem mnohem lepší, nežli u sousedů v Rakousku. Se ZNP se Slovinci nepářou, důležitý je krajský kód, co následuje za ním je už jedno, klidně i s mezerou nebo pomlčkou Obdoba našeho typu 400, většinou jsou PZ ražené, výjimečně se ale objeví jen jako samolepky: Zbylé kraje: CE - Celje KK - Krško MB - maribor Jeden ze čtyř variant motocyklových značek (tato je určena pro ty nejslabší kubatury): Přidám ještě několik výjevů z ulic slovinských měst: Slovinsko zjevně má před námi mílový ekonomicky náskok.
Vámos
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6025 Registrován: 6-2002 |
Rul: Čert aby se v tom jejich kódování vyznal, určitě v tom nějaká logika bude Podle mě hlavně ze začátku byly mixované bloky (čísla s písmeny se různě míchala i v jednom bloku - A6-698) a pak se přešlo na čistě písmenné a číselné bloky (CV-910). Ale v jakém pořadí to šlo a jestli náhodou ještě neměly použité bloky nějaký význam jsem nikdy nerozluštil. A když jsi jel přes to Rakousko - nepostřehl jsi, jaký je aktuální výdej ve Vídni? Loni v březnu to bylo H
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Vše o historii značek v Česku najdete v knize: Poznávací značky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3217 Registrován: 3-2007 |
tak na ten slovinský systém sa snažim prísť aj ja ,ale k ničomu som sa nedopracoval ,tak sa snažím získať čo najviac dát. Vámos : práveže si myslím že na začiatku tie bloky zrejme boli jasné ,mám na mysli 00-01A ,kde zrejme bolo jedno písmeno pre jedno mesto ,ale nie všade (LJ isto nie ,ale SG a KR áno ,napríklad 00-01A až 99-99K je podľa mňa Kranj ,ale už v A1-001 my to nedáva logiku a ďalej ani nehovorím. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11204 Registrován: 7-2006 |
Vámos (6025): Vídni jsem se tentokrát vyhnul, ale dle nových aut, která jsem potkával se mi zdá, že letos začali recyklovat ze série A. Co se týká Slovinska, tak ano, teď to má alespoň jednotný vzhled, přesto se rozhodně mezi jednotlivými výdejními místy daného kraje nevydává posloupně, ale na přeskáčku. Ta SG-CV mohla být např. vydaná až po SG-ZH a SG-ZH zase po SG-MN apod.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17 Registrován: 4-2020 |
V Slovinsku sa často menilo usporiadanie č a p v značkách. Dá sa to zmapovať na http://olavsplates.com/history.html |
Vámos
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6026 Registrován: 6-2002 |
Vídni jsem se tentokrát vyhnul, ale dle nových aut, která jsem potkával se mi zdá, že letos začali recyklovat ze série A. To by byl zvláštní skok, protože od loňska na konec určitě nedojeli Teď jsem náhodou narazil na tohle: FW Kennzeichen für alle Feuerwehren Potkali jste to už někdo? (Já letos v A nebyl)
Vše o historii značek v Česku najdete v knize: Poznávací značky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11205 Registrován: 7-2006 |
Vámos (6026): Ten vídeňský výdej je spekulativní. Třeba co vím, tak velké autopůjčovny typu Hertz nebo Sixt nemívají vozidla starší dvou let. A co nám na firmu z Rakouska přijelo, tak většinou končilo na Y a byly to vesměs auta z roku 2019. Sranda ale je, že při pohledu do operačního systému pod tou konkrétní značkou bylo registrováno předchozích 5 vozidel, které mohly mít jiné roky výroby. No a s těmi hasičskými jsi mi trochu zamíchal karty, protože tyhle esa jsem chtěl vytáhnout z rukávu až na závěr reportu. Ale když už jsi to načal, tak podařilo se na ně narazit pouze u hasičárny v městečku Spital am Pyhrn (okres Kirchdorf an der Krems) a jsou nádherné. To znamená, že policie, pošťáci i hasiči mají své speciální série. Částečně i ambulance, kde v některých okresech mají koncovku buď RD nebo RK. A když už jsme u těch novinek, tak od dubna 2020 má město Klosterneuburg v okrese Tulln (ex. okres Wien-Umgebung) výjimku a může si vydávat vlastní značky s novým kódem KG (není však okresním městem, pouze tzv. expoziturou v rámci okresu Tulln): Když jsem šel okolo tohoto auta, tak mi hned ten kód praštil do očí, že toto mi nic neříká a bude to něco nového. Popravdě jsem rád, že rakouský systém bestagnuje a pozvolna se stále vyvíjí.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11206 Registrován: 7-2006 |
A ještě jsem se dočetl, že i v těchto nových hasičských značkách je jistý systém: 10 - 99 Fahrzeuge des KLFV (LFKDO, LFS, Brandverhütung-Feuerpolizei, KAT) 100 - 199 Fahrzeuge des KLFV im Bezirk (BFK-Dienstfahrzeuge) 200 - 999 Fahrzeuge der Feuerwehren des Bezirkes Zdroj Takže od čísla 200 začínají registrace pro složky SDH. Toto je prostě dokonalost. Už i na Googlu jsou desítky fotek.
Jef
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5992 Registrován: 5-2002 |
Co se týká vozidel, tak je to v podstatě nuda, dokonce horší jak v Rakousku, tedy samé nové auta, a to jsem se těšil, že nafotím nějaké staré Renaulty nebo Zastavy. Tohle si pamatuju už z roku 2003, kdy jsme procestovali Slovinsko od východu k západu a zpátky - už tehdy byla občasná Zastava nebo Yugo jen výjimečným zjevem, možná je Slovinci ani neměli moc rádi, nevím... Renaulty 4 teda tehdy občas někde byly, taky jsem viděl Wartburg 353 Tourist a asi dva nebo tři sedany Opel Kadett C, co se snad kdysi montovaly ve Vojvodině, ale jinak jen záplava zánovních, tehdy spíš kompaktních vozidel. Naproti tomu s chorvatskou značkou tam tehdy ještě šlo vidět i "užovku" škodovku a občas na bosenských nějaký postarší bourák typu Audi 100... |
Vámos
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6028 Registrován: 6-2002 |
U těch FW je zajímavé to, že mají okresní koncovku A zajímalo by mě, jak moc se to bude přeregistrovávat. Přeregistrováváním by se totiž vybilo velké množství starých černých, protože různé vesnické SDH měly na černých značkách Fahrzeugů ještě relativně hodně
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11207 Registrován: 7-2006 |
Vámos (6028): V tom článku se píše o tom, že je prioritně budou dostávat všechna nová vozidla a pak už je výměna dobrovolná. Značky mají své výhody kvůli mýtnicím, které při projetí branou hasičům nebudou s těmito novými PZ započítávat poplatky. Přesto ano, také si myslím, že díky tomu dost černých značek zařve, ale jak znám Rakušany, tak k nim už mají celkem vztah a jsou si moc dobře vědomí, jak jsou tyto černé značky raritní a jak dodávají starým autům na dobovosti. Ostatně reálný provoz a čas ukáží, jak moc se jich tato nepovinná výměna dotkne, snad to nebude tak horké.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5197 Registrován: 10-2008 |
Rul: Mne udrelo do očí, že požiarnici majú svoj "vlastný erb" a nie rakúsku orlicu ako policajti, či poštári Vámos: viedenské H registrujem viac-menej doteraz na novších vozidlách, práve Rulove A ma milo prekvapilo a budem sa snažiť viac si všímať aká "Viedeň" ma míňa
23 rokov vydávania slovenských EČV 1.4.1997 - 1.4.2020
Podrobná orientačná mapa Bratislavského kraja EČV - maximá spz.unas RZ - maximá |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11208 Registrován: 7-2006 |
Rakousko - Steiermark Štýrsko projeté na tři etapy, nejprve jižní okresy Südoststeiermark (SO 879 DD / FB 429 DF), Leibnitz (LB 349 GB) a Deutschlandsberg (DL 186 EO) Fotka sjetí vozidel se zaniklým okresním kódem FB bude za pár let velká rarita. Poté okres Murau (MU 851 BX) A nakonec západní a největší rakouský okres Liezen (LI 432 DO) s expoziturou Gröbming (GB 733 BN) Rakouská PZ bez plastového rámečku; Felicia se na tamních registracích už také nedá skoro vůbec potkat. LI 432 DO je páteční čerstvý výdej; Ve sjetí motorek je krásně vidět posloupnost výdeje. Jak jsem loni neměl štěstí ani na jednu černou značku, tak letos se nějak vyrojily (další dvě bohužel nebylo možné fotit). Zbylé štýrské okresy: BM - Bruck-Mürzzuschlag G - Graz HF - Hartberg-Fürstenfeld
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1810 Registrován: 7-2013 |
Litevská značka na prianie
PP-191CU / PP-308DD / PP-749EF
|
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1359 Registrován: 10-2013 |
dnblistener: LV je Lotyšsko — LatVija (LatVia); "Litevská značka na prianie" Litva (Litovská) — LT = LieTuva (LiThuania).
Dôsledkom zneduplicitnenia je, že sú občas skoky pri jednoriadkoch, ale nevadí, aspoň je to teraz napínavejšie.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11210 Registrován: 7-2006 |
Šmolko (5197): požiarnici majú svoj "vlastný erb" a nie rakúsku orlicu ako policajti, či poštári Nevím to jistě, ale policie a pošta spadá přímo pod stát, kdežto hasiči (i SDH) jsou samostatné články. DnB (1810): Celkem umělecká fotka jak z magazínu.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11212 Registrován: 7-2006 |
Rakousko - Kärten V Korutanech pouze krátká návštěva dvou východních okresů Völkermarkt (VK 315 DC) a Sankt Veit an der Glan (SV 446 DZ). Rakousko - Salzburg V Salzbursku navštíveny okresy Tamsweg (TA 786 FH) a Sankt Johann im Pongau (JO 420 JY). Zajímavost specifická pro Salzbursko je ta, že okolní okresy Salzburgu nezačaly ve formátu 123 AB od sérií AA, ale až od EA. Další zajímavostí je, že série TX nejsou přímo ve městě Salzburg vyhrazeny pro taxislužby, ale jsou ve výdeji pro běžná vozidla. Taxíky mají vormát 1234 T.
Vámos
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6029 Registrován: 6-2002 |
okolní okresy Salzburgu nezačaly ve formátu 123 AB od sérií AA, ale až od EA Podle mě ale SL začal od SL-100 AA a to už v 90.letech po dosažení SL-99 ZZ.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11214 Registrován: 7-2006 |
Vámos (6029): Podle mě ale SL začal od SL-100 AA Ano, měl jsem to lépe specifikovat. Od EA začaly jen okresy Sankt Johann im Pongau, Tamsweg a Zell am See. Celkem by mě zajímalo, proč tomu tak bylo? Rakousko - Oberösterreich Jediný navštívený hornorakouský okres Kirchdorf an der Krems (KI 216 EP). Ta hasičská cisterna L 5595 A nás uklidnila v tom, že to s těmi masivními hasičskými přeregistracemi nebude tak horké. Rakousko - Niederösterreich Přes Dolní Rakousy se už jen konal návrat domů, a to přes okresy Scheibbs (SB 677 FH), Melk (ME 493 FN), Krems-Land (KR 767 DX), Krems-Stadt (KS 583 BX) a Hollabrunn (HL 499 DY). Nakonec klasická Vídeň, státní služby (BD) a diplomat (WD): Tolik k Rakousku. (Příspěvek byl editován uživatelem Rul.)
Vámos
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6030 Registrován: 6-2002 |
Rul: Tolik k Rakousku Pro mě jsou nejlepší úlovky ty červené "černé"
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3219 Registrován: 3-2007 |
RUL:Jediný navštívený hornorakouský okres Kirchdorf an der Krems (KI 216 EP). Kedysi si som pracoval cca 5 rokov v danom okrese.Zaujímavosť : všetky záchranky ,hasiči a všeobecne autá pod okresom majú KI-xxxA ,sem tam hasiči ale aj KI-xxFW . Toto platí pre všetky okresy Horného Rakúska (Linz detto L-xxxxA) . A blok KI-100CA až 500CE bol svojho času preskočený. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 155 Registrován: 12-2019 |
Modra znacka s cervenym pasom je co? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 526 Registrován: 1-2019 |
Rakúska manipulačná značka |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11215 Registrován: 7-2006 |
Lubosss55 & Bober06: Kdepak, ty s červeným pruhem vpravo jsou dočasné značky vydávané s platností pouhý jeden rok buďto fyzickým nebo právnickým osobám, které nemají bydliště, popř. sídlo společnosti v Rakousku. De facto by se daly označit za obdobu cizineckých značek.
Martin355
|
|
Neregistrovaný host |
Přesně takovou rakouskou jsem dnes náhodou viděl v Praze. K čemu je to číslo v červeném pruhu? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11216 Registrován: 7-2006 |
Martin355: To číslo je rok, do kdy s tím může jezdit, takže typický český vychcanec s 5 let neplatnou značkou.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11217 Registrován: 7-2006 |
Ještě z dovolené přidám menší mix: S těmi Kazachy se letos nějak roztrhl pytel ne?
Jef
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5996 Registrován: 5-2002 |
Hasičský VW je zřejmě nějaký "zpětný reexport" do Německa...? Že si polští hasiči asi kdysi dotáhli jetý T3 a když našetřili ně něco novějšího, tak to prodali zpátky Němcům jako historika... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11219 Registrován: 7-2006 |
Jef (5996): Přesně tak, dle nálepky na dveřích to původně patřilo SDH Osowiec v Opolském vojvodství, takže vozidlo původně dotažené z Německa se vrátilo po několika letech zpět domů. Majitel byl mladý klučina tak okolo 20 let a že na tom nechal původní polepy a vyrazil s tím na dovolenou, svědčí o tom, že to bude srdcař.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3303 Registrován: 6-2007 |
Hasičský VW Reexport zajímavých a zachovalých aut z CZ-PL do Německa nepřekvapí. Západní části spousta zajímavých aut za pár babek vyvezla na Východ, něco spolknul "protiúčet" za nové (=obratem šlo handlířům na Východ) a co by nepustil TÜV tak šlo rovnou do šrotu. Teď hrabou prstíčkem protože doma nic použitelného z historických ročníků za rozumný peníz nemají (viz např. www.mobile.de).
www.czechplates.cz
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 62 Registrován: 10-2014 |
JFK Můžu se zeptat, kde přesně u Brna jsi odchytil ten Kazachstán? |
Xik
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 296 Registrován: 1-2011 |
Překvápko v Mariánských Lázních - Austrálie, konkrétně New South Wales: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 679 Registrován: 7-2017 |
Berry38 Zeptat se můžeš, ale já ti na to neodpovím - na jižní moravě jsem byl poprvé v životě, takže vůbec netuším... Bylo to na nějakém odpočívadle. |
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1811 Registrován: 7-2013 |
Dnešné Vysoké Tatry v krátkosti Zopár poľských značiek s vlajkou (2000-2006), jedna čierna (1976-2000), jeden DIN nemec a jedna maďarská diplomatická (nevedno ktorej ambasády). Automobily staršie ako 2000 takmer nebolo vidieť, kedže veľké množstvo automobilov 80. a 90. rokov vlastnia maďari, ktorí uzavreli vzhľadom na COVID-19 hranice.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3305 Registrován: 6-2007 |
Vysoké Tatry Diplomat - Korejská republika - kod 139
www.czechplates.cz
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 159 Registrován: 12-2019 |
New Jersey v Secovciach |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1366 Registrován: 10-2013 |
Maďarská mnou zatiaľ najvyššie videná: H_SIA-744 a prívesová H_WEH-481. a pasé spred troch týždňov H_SGH-351, H_SHD-480 • Pêle-mêle H_MAN-021, H_TKB-111 a H_VJOE-73; "na želanie". NL_41-HH-FH; 09.08.2020, u nás. Asi si nelámu hlavu s Há-čkami. Lepšie sa nedalo... CH_ZH 57667; 08.08.2020, pokiaľ sa dobre pamätám, tak prvá päťčíslicová dvojriadková, čo som videl. Vzadu by asi lepšie pasoval jednoriadok. Napochytro za rýchlej chôdze a nechcel som sa tam okato ponevierať. A jedna inverzná z colnej a menovej únie s Confœderatio Helvetica FL_FL 14554.
Dôsledkom zneduplicitnenia je, že sú občas skoky pri jednoriadkoch, ale nevadí, aspoň je to teraz napínavejšie.
|
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1814 Registrován: 7-2013 |
Zopár čiernych poľských za posledný mesiac z Vysokých Tatier
|
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1818 Registrován: 7-2013 |
Dnes na severnej D1 pod Tatrami
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16 Registrován: 12-2017 |
Konečně pěkná maďarská |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 171 Registrován: 12-2019 |
Co su to za znacky? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7709 Registrován: 3-2007 |
prve francuzsky zadny dvojriadok, druhe vychodne nemecko |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 511 Registrován: 4-2019 |
Malý príspevok z usa na slovensku |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 683 Registrován: 7-2017 |
tří britské a jedna fejková japonská ze srazu, kterého jsem se účastnil |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8084 Registrován: 12-2005 |
JN na poslední fotce vykukuje golf patrně se starou trvale manipulační. Byla by fotka prosím?
Plakáty nás informují: Přijď pracovat k dráze, pakliže ti vyhovují rychlost šmír a saze. (Dobeš)
|
Gapa
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1812 Registrován: 8-2006 |
Kolega se vrátil se SLovenska a prý potkal něco, co nemohl identifikovat: bílá podložka, černé písmo - SPZ ve tvaru čč - pp - pp a na konci zelené kolečko. Žádnou MPZ neměl... Pomůžete?
Nad lidskou blbostí se nedá zvítězit, ale nikdy se proti ní nesmí přestat bojovat.
Lidi neblbněte - nejhorší je smrt z vyděšení... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3330 Registrován: 6-2007 |
Nejspíš nizozemská exportka
www.czechplates.cz