Diskuse K-report » Archiv 2016 » Železnice » RegioJet » Archiv diskuse RegioJet do 18. 03. 2016 předcházející | další

Archiv diskuse RegioJet do 18. 03. 2016

dolů
   autor příspěvek
Úterý, 15. března 2016 - 21:06:08  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1862
Registrován: 8-2010
Pikehead: Máte pravdu, s tím výrokem jsem přestřelil [happy]

TH: Pokud jsem vás někdy oslovil příjmením nebo jménem (což je možné) tak se vám tímto dodatečně omlouvám.

No já už se radši nikoho zastávat nebudu [crazy]
Cestování je můj život...
Pikehead
Úterý, 15. března 2016 - 21:07:58  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2176
Registrován: 3-2007
Honza7887: Ale tak si zase nenechejte vzít idealismus... [happy]
Slim
Středa, 16. března 2016 - 00:00:03  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5384
Registrován: 2-2005
Pikehead: Díky za lehkou anální sondu, ale inženýr fakt nejsem...;-)))

Ale mohl byste nějak rozvést, co jsem (z pohledu současné diskuze) napsal explicitně v tom Vašem linku? Fakt jsem nepochopil...ale mezi námi - překvapuje mne, kolik času jsou lidé schopni promrdat vyhledáním toho správně použitelného příspěvku...nicméně díky Vám jsem se mohl vrátit k příspěvku, ve kterém jsem již v červnu 2013 napsal k Sůrovi v podstatě totéž co včera, navíc tehdy ještě s oslovením "pan" a s vykáním. Mám na mysli tenhle:
Honzalb:
pánové, je mi líto, že se stydíte za své názory podepsané svým jménem. založit si anonymní nick a nadávat je tak jednoduché
Pane Sůro, Vy už fakt nevíte kudy kam a jen mimo mísu kopete kolem sebe. Už Vás mám trochu přečteného, teď ještě přijde výzva k osobnímu setkání a vyříkání si to...vyčítat někomu, že v diskuzním fóru používá nick, je asi tak stejné jako vyčítat Vám, že své žvásty píšete na počítači.
A to oslovení jménem je žumpa úplná a výraz duševní nahoty bez ohledu na to, jestli to jméno je někde lehce dohledatelné nebo ne. Takové virtuální počůrání kotníku...
Nicméně jako pozitivní hodnotím, že Vaše zdeformovaná novinářská osobnost je nezkousnutelná pro tolik lidí, že někteří upozorňují Vašeho zaměstnavatele. samotného mě to nenapadlo, ale konečně jak jinak se žumpou bojovat než na ni poukázat, že?
A ještě na závěr:
byl bych opět rád, abyste se zbavili subjektivních dojmů a zaměřili se čistě na fakta v mých textech. v případě chyby ji velmi rád opravím.
Příklad - váš nedávný článek - volně cituji: obsazenost vlaků ČD se zvýšila z tuším 22 na 25%. Druhá věta - to znamená, že jen každé čtvrté místo ve vlacích ČD je obsazené.
Fakta jsou asi OK, ale pokud chcete ukázku manipulace, tendenčnosti a novinářského ksindlu, lepší asi najít nelze. Ubohost na kvadrát. Jděte se svymi požadavky na fakta do prdele. Manipulace nespočívá v tvrzení, že jedna a jedna jsou tři. Manipulace spočívá v přiznání, že jsou to dvě, ale v podání ČD je to kurva málo.


A jen na doplnění - pokud kdokoli oslovuje jménem T.H. nebo kohokoliv jiného, vnímám to úplně stejně jako u sebe.
Sůra stále nereaguje na konstatování, že on sám se nenechává zobrazovat v seznamu uživatelů, ale asi to bude proto, aby mohl líp kárat sprostý anonymy...Blahé paměti by se dalo asi v archivu dohledat, že svého času tady používal své jméno jako nick, čili porovnávat zveřejnění mé identity jím a jeho identity mnou je malinko mimo, aspoň já to tak vnímám.
Slim
Středa, 16. března 2016 - 00:05:29  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5385
Registrován: 2-2005
Bram:
Přejdu oslovení, kterým se řadíte k Sůrovi do klubu příznivců Gutha - Jarkovského, a oceňuju, že jste se jako první vrátili k tématu. Nicméně Vaše interpretace je velmi, velmi svérázná a jestli tenhle dojem máte z mé parafráze (může být), pusťte si ten pořad ze záznamu a určitě tenhle dojem rozchodíte.

Tam není ani slovo o tom, že ho někdo znechutil a že něco pln beznaděje vzdal. Tam se výslovně říká (není to doslovná citace), že se kdekdo počínaje novináři přes odboráře a politiky přiživuje na protikorupčním boji (ne že by nebyl třeba), a že to celý má budit dojem, že ta firma se rozkrádá a tuneluje a kdyby toho nebylo, že by si žila v prosperitě nevídané. On neříká, že proti tomu nebojuje, neříká, že mu to nešlo, neříká, že mu někdo házel klacky po nohy nebo po něm šel.

On jen říká, že cokoliv, co by se tam dalo ušetřit, zlepšit, vysoutěžit, je almužna proti částce, která za daného rozsahu služeb chybí firmě k vyrovnanému hospodaření a tudíž je nutno ji zatáhnout z městského rozpočtu. Jinými (mými) slovy - kdyby se všechno pořizovalo a provozovalo dle zásad Rychlých šípů a ne Bratrstva Kočičí pracky, byla by celková úspora z toho plynoucí pořád jen kapkou v moři, která by naprosto nedostačovala na to, aby si firma za to nakoupila nové tramvaje, rekonstruovala tratě, modernizovala techniku atd.

A to je přesně to, co má DP (jakýkoli) společné ČD a proč kritizovat ČD za staré nerekonstruované vozy, absenci internetu, olezlé baráky a já nevím co ještě je kdo schopen přinést, je prostě střelba mimo terč. Tohle musí prostě zaplatit někdo, kdo stojí nad tou firmou a kdo rozhodne, že do toho chce ty peníze nalít.

A pro upřesnění - DPP jsem použil jako příklad pouze a jen proto, že pan Zámečník to krásně vyjádřil. Pro jistotu zopakuju, že tím ani náhodou nechci říct, že krást se má a že se proti tomu nemá bojovat. Chci jen říct, že i kdyby se to nedělo, ČD ani DPP to z bídy žádným podstatnějším způsobem nevyseká. Jinak jestli pan Zámečník stále uveden ve struktuře DPP, neřeším, v neděli ho Moravec prezentoval jako bývalého šéfa auditu.

Pacient: neodhalil jste nic, používání tučného písma je zde demokraticky povoleno každému, kdybych byl s Mimoněm jedna a tatáž osoba, Jeník investigativec by to už dávno vysledoval a zde si patřičně vychutnal.
Středa, 16. března 2016 - 01:54:08  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8032
Registrován: 12-2009
Heleďte nechcete si radši fotit někde ve Frýdku honekery nebo rozjezd šukafonů? ... že za stejnou cenu tam třeba mohly jezdit lepší vlaky a třeba by v nich sedělo i víc lidí.

Ono je zakázáno se podivit nad tím, že ten, kdo hlásá, že má líp udržované vlaky, nějak v reálu toto nepotvrzuje?

Honekry a šukafony ve Frýdku budou dost problém.
První tam nejezdí a ten druhý jen ve špičku, kdy nestačí do Těšína dvě regionovy a jede pětivozový 814+ 2x010+810.

Víc lidí na 323 a ne současný půlhodinový, ale 15min takt tam bude možný až poté, co nastane to samé( + elelektrizace), co na trati do DS. Tzn.zrychlení a objednávka od kraje.
Uhříněveský Mimoň
Středa, 16. března 2016 - 03:13:34  
Neregistrovaný host
89.176.66.131
T.H.:
Vy se to tak zoufale snažíte překroutit, až je to nechtěně k smíchu...

Vy jste jasně napsal: "Kdyby se SŽDC chovala prakticky ekonomicky, je už zrušená třetina stávající železniční sítě."

Má tedy SŽDC ze dne na den (nebo do roka a do dne, ať vám dám čas) moc zastavit údržbu na 1/3 tratí? Nebo nemá? Řekněte mi jasně, zda to může nebo nemůže SŽDC udělat a na základě čeho tak soudíte.

Z vašeho citované textu to působí, že tu moc má a že jediný důvod, proč to neudělá je, že jsou to srdcaři, co se neumí chovat ekonomicky.

Síť v ČR má kolem 9000km, vy jste tu vypsal odhadem 120km, kde SŽDC prošlo skončit údržbu. A to 20km z toho převzala už nesjízdné (vlastně jich bylo tak 26, ale 6 už opravila). Takže co všechno spadne do té 1/3, kterou SŽDC podle vás může zastavit i bez politického posvěcení?

A klidně vám to z 1/3 snížím na 1/4, vypište mi seznam 2250km tratí, kde SŽDC snadno do roka zastaví údržbu a zakáže tam provoz, aniž by došlo k politickému zemětřesení a celé vedení se za ten návrh poroučelo.

Prvních 100km zastavovala 13 let a potřebovala k tomu tichý souhlas krajů a státu.

A podle TH dovede za den, nebo za rok SŽDC zastavit dalších 2250km nebo dokonce 3000km.

V Uhříněvesi musíte mít dobrý matroš, jen co je pravda. [happy]
Uhříněveský Mimoň
Středa, 16. března 2016 - 03:18:00  
Neregistrovaný host
89.176.66.131
Pardon, příspěvek patří do jiného vlákna, prosím o smazání.

Děkuji.

(nereagujte, je to OT)
Honzalb
Středa, 16. března 2016 - 07:22:09  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1014
Registrován: 11-2010
Pane Hubený, chtěl bych mít opravdu vaše starosti. Každý uživatel zde ví, že honzalb=sůra, každý průměrný uživatel si dá honzalb do googlu a vyjede mu Sůra. Ale vidím, že nevychovaný dacan se konečně mohl opět něčeho chytit. Jinak já jsem po vašem jménu nijak nepátral, sám mi ho sdělil jeden z vašich známých. Takže pokračujte, těším se opět na další porci zábavy nevychovaného burana a internetového hrdiny.
BoH666
Středa, 16. března 2016 - 07:36:11  
Neregistrovaný host
147.251.18.233
[talker] [talker] [talker] [jidlo] .... Jen tak dál přátelé. Když se do sebe pustí ČD ultras a Jančura Ultras, tak to stojí za to. Příště si možná k počítači vezmu popcorn, protože toto je záživnější čtění, než politické diskuse (a i to má většinou grády).

P. S. Ne všichni jsou tady ultras, například Honza7887, tak aby nebyl špatný z toho, že ho zařazuji k chuligánům. A pár dalších výjimek se také najde [happy]
Středa, 16. března 2016 - 09:05:26  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5458
Registrován: 4-2003
Slim:Tam není ani slovo o tom, že ho někdo znechutil a že něco pln beznaděje vzdal. Tam se výslovně říká (není to doslovná citace), že se kdekdo počínaje novináři přes odboráře a politiky přiživuje na protikorupčním boji (ne že by nebyl třeba), a že to celý má budit dojem, že ta firma se rozkrádá a tuneluje a kdyby toho nebylo, že by si žila v prosperitě nevídané. On neříká, že proti tomu nebojuje, neříká, že mu to nešlo, neříká, že mu někdo házel klacky po nohy nebo po něm šel.


Já si ten pořad poslechnu, ale v podstatě k tomu mohu říci toto: Nejde nic říci naplno, to by měl pan Zámečník na krku okamžitě nějaké žaloby. Musel by to naplno vyřčené mít podložené důkazy (k tomu jistě přístup měl), ale tím by se v politice nejspíš navždy znemožnil, neb by už s ním nikdo nechtěl mít nikdy nic společného. Byl li by pořad zapsán a šlo li by si ho přečíst, tak bych měl jediné doporučení: Čti mezi řádky [wink].


On jen říká, že cokoliv, co by se tam dalo ušetřit, zlepšit, vysoutěžit, je almužna proti částce, která za daného rozsahu služeb chybí firmě k vyrovnanému hospodaření a tudíž je nutno ji zatáhnout z městského rozpočtu. Jinými (mými) slovy - kdyby se všechno pořizovalo a provozovalo dle zásad Rychlých šípů a ne Bratrstva Kočičí pracky, byla by celková úspora z toho plynoucí pořád jen kapkou v moři, která by naprosto nedostačovala na to, aby si firma za to nakoupila nové tramvaje, rekonstruovala tratě, modernizovala techniku atd.

Nejdříve je nutné důsledně rozklíčovat, co která činnost stojí. To se v případě ČD nakonec podařilo zařídit, ale dlouho to bylo odmítáno jako nerealizovatelné - velmi známé drážní paragrafy: Nikdy se to tak nedělalo, nejde to atd.

Tak se nakonec zjistilo, že to jde a lze se o tom bavit. Ostatně DP Praha je stejný případ. A ze soutěží lze díky cenovým nabídkám zjistit, jak moc ty náklady odpovídají realitě.

A to je přesně to, co má DP (jakýkoli) společné ČD a proč kritizovat ČD za staré nerekonstruované vozy, absenci internetu, olezlé baráky a já nevím co ještě je kdo schopen přinést, je prostě střelba mimo terč. Tohle musí prostě zaplatit někdo, kdo stojí nad tou firmou a kdo rozhodne, že do toho chce ty peníze nalít.


Nic není zadarmo, ale proč si objednávat služby u toho, kdo nabídne stará vozidla bez modernizace dráž, než u někoho jiného, co levněji nabízí nová či modernizovaná vozidla. Jen proto, že je to státní či národní a má tam silné odbory, které vyhrožují stávkou, když tomu tak nebude?
rande.cz
Středa, 16. března 2016 - 09:45:24  
Neregistrovaný host
46.135.241.252
každý průměrný uživatel si dá honzalb do googlu a vyjede mu Sůra.

Nebo mu vyjede tohle [proud]

V životě si poradím i sám, ale je mi takhle trochu smutno a proto hledám partnerku, která si ráda povídá, chodí na výlety, za kulturou, sportem, nebo třeba na večeře. Neočekávám hned začátek nového partnerského vztahu, spíš přátelství a poznávání zda si spolu rozumíme.

http://www.rande.cz/uzivatel-2907968/honzalb.aspx

[lol][biggrin][rofl]
Honzalb
Středa, 16. března 2016 - 10:10:47  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1015
Registrován: 11-2010
rande.cz[happy] jo, to je vtipný[happy]vidím, že si budu muset nastavit asi copyright[happy]
Středa, 16. března 2016 - 10:46:42  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1865
Registrován: 8-2010
BoH: tak aby nebyl špatný z toho, že ho zařazuji k chuligánům

Z toho bych špatný rozhodně nebyl [proud] mě už tady nepřekvapí vůbec nic [rofl][bomba]
Cestování je můj život...
Ghost
Středa, 16. března 2016 - 13:51:48  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1562
Registrován: 1-2011
Mě by fakt zajímalo, kdyby tuhle diskuzi pozastavili třeba jako kočky chované v žel. stanicích, nebo nedej Bože zrušili, kolik pacientů by přibylo v Bohnicích a o kolik by se zvýšilo procento sebevražd lidí, kterýmž by zmizel smysl jejich života [crazy]
Středa, 16. března 2016 - 14:09:20  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1866
Registrován: 8-2010
Ghost: Nic by se nestalo, všichni bychom se přesunuli do vlákna Soukromní dopravci v osobní dopravě nebo do vlákna Leo Express [proud]
Cestování je můj život...
Žlutý Mimoň
Středa, 16. března 2016 - 15:04:53  
Neregistrovaný host
89.176.66.131
Ghost:
Já myslím, že pozastavení téhle diskuze by těžce nesli hlavně Sůrovci (Jančurovci). Pro ČD-fans by to bylo vítězství.

Jančurovci to navážení do ČD-fans a ČD potřebují mnohem víc. Oni jsou totiž ta ukřivděná menšina co nevládne. ČD-fans by z toho, že už se nemají odpůrci ČD kde vybíjet a musí to méně nápadně dělat přes jiná vlákna (třeba v Jizerohorských jede "antiČD" taky, jen méně okatě*), měli radost. Konečně by měli více klidu.

ČD-fans se v zásadě nepotřebují hádat, protože vládnou. [happy]

Jančurovci to vědí a kaká je to. [happy]

(za předpokladu že by se pozastavila i ta 2 ostatní vlákna)

*Jizerohorské se staly domininantním vláknem pro Liberecký kraj, kde se nadává na to že ČD vyhrály tendr a dostaly Harrachov
Středa, 16. března 2016 - 15:27:26  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3927
Registrován: 9-2011
Pro ČD-fans by to bylo vítězství.
No já teda nevím, ale když tady tu "diskusi" čtu, tak urážky tu jsou hlavně od ČD-fans. Osobní urážky, hlavně Jančury (který se bránit nemůže, protože mu je zdejší komunita ukradená) a některých místních žlutých diskutujících. Urážek ředitele ČD je tu absolutní minimum, s urážkami modrých diskutujících je to tak zhruba nastejno (ale spíš se mi zdá, že žlutí jsou o něco málo slušnější než modří).
Takže když to vzájemně odečteme, tak tu zbydou urážky Jančury. Zrušením diskuse teda přestane urážení Jančury, a to je podle mého spíš vítězství žlutejch než modrejch [proud].
Majkl007
Středa, 16. března 2016 - 15:28:56  
Neregistrovaný host
78.102.203.236
"Jančurovci to navážení do ČD-fans a ČD potřebují mnohem víc. Oni jsou totiž ta ukřivděná menšina co nevládne.
ČD-fans se v zásadě nepotřebují hádat, protože vládnou.
Jančurovci to vědí a kaká je to."

[rofl] Vy už si fakt dojděte k psychiatrovi, tohle už se nedá!
A s Vámi i někteří další zdejší členové tohoto podivuhodného panoptika, pro které se plácání nesmyslů na tomto diskusním fóru stalo pravým smyslem života, a berou to celé smrtelně vážně. Je mi vás všech opravdu líto. [crazy]

Ghost: [ok]
Král Mimoň I.
Středa, 16. března 2016 - 15:36:22  
Neregistrovaný host
89.176.66.131
Můj sen (je mi jasné, že přes adminy neprosaditelný, je to poněkud gestapácké řešení, berte ho jen jako vlhký sen o ideálním diskuzáku o železnici [happy] ):

Já bych se tu bez příspěvků kritizujích ČD a hájících Jančuru a jiné soukromníky v osobní dopravě obešel... stačily by články sůry, kde mě ta žumpa pod článkem v diskuzi neláká otevřít a je mi jedno. A Sůrovi články beru jako něco, co by napsal buď Sůra nebo někdo jiný. Prostě po takových antiČD a antilokálkových článcích v médiích je u veřejnosti poptávka a někdo to psát a zveřejňovat musí. V osobní rovině Sůrou pohrdám, že se tomu propůjčil, v profesní rovině chápu, že to je práce a někdo to dělat musí a v zásadě to dělá dobře.

Tady na Káčku bych ale všechny podporovatele soukromníků v osobní dopravě zabanoval (nákladní bych nechal, pan Šimral si může oddechnout). Za příspěvek schvalující soukromníka bych dával IP ban a byl by klid...

Občas by se tu zanadávalo na to, že Jančura je píp a naprosto nikdo by tomu nesměl (bez rizika banu) oponovat. Mně by se tohle sakra líbilo. To teda přiznávám. Jakákoli kritika ČD, jakákoli obhajoba Jančury = IP ban.

(a ruku na srdce, nebudu jediný, kdo by s tím souhlasil... i když jsem asi jediný, kdo to napsal a vysmějete se mi... Snad teď nedostanu ten ban sám za to, že jsem napsal tuhle pravdu... berte můj příspěvek jako popis, jak by vypadal ideální diskuzní server o železnici.)
Středa, 16. března 2016 - 16:06:24  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1868
Registrován: 8-2010
Tady na Káčku bych ale všechny podporovatele soukromníků v osobní dopravě zabanoval (nákladní bych nechal, pan Šimral si může oddechnout). Za příspěvek schvalující soukromníka bych dával IP ban a byl by klid...


[rofl] Hele Mimoňi, nechtěl by jste si teda založit nějaké svoje forum, kde by jste mohl cenzurovat příspěvky podle své vlastní libosti (nazvěte si ho třeba forum NE Soukromníkům) ? Já ačkoliv jsem většinou na straně ČD tak jen kroutím hlavou nad vašim posledním příspěvkem [coze]
Majkl má asi pravdu, ve vlastním zájmu vyhledejte odbornou pomoc [rofl]
Cestování je můj život...
Středa, 16. března 2016 - 16:07:28  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5281
Registrován: 6-2005
Král Mimoň I.:
V osobní rovině Sůrou pohrdám
Pohrdat někým jiným znamená cosi zcela jasného: "Pohrdat sám sebou!" Jsem rád, že jste nám to konečně napsal takto jasně, byť jste si musel pomoci tím, že tuto svou vlastnost nedokážete připsat sobě, ale vaše nebohé ego ji potřebuje připsat někomu jinému, aby se necítilo zraněno.

Takový král, který si neumí vážit sebe sama ani druhých, si zaslouží jediné: Svrhnout svými poddanými. A poslat na smětiště dějin ... [ko] [biggrin]
Indivisibiliter ac inseparabiliter
Král Mimoň I.
Středa, 16. března 2016 - 17:11:19  
Neregistrovaný host
89.176.66.131
Aleš_Liesk.
"spíš se mi zdá, že žlutí jsou o něco málo slušnější než modří"
Děkujeme za nezaujaté hodnocení od fanouška žlutých. [happy]

Majkl007:
Vy jste taky součástí toho panoptika. [happy]
Viribus Unitis
Středa, 16. března 2016 - 17:34:31  
Neregistrovaný host
89.111.99.35
Mimoň jakýkoliv:
Pokračuj takhle ještě chvíli, a začneme se bavit osobně: křestním jménem a příjmením, místo bydliště, telefon. Datum narození: ano. To aby všichni věděli, s kým mají tu čest. Víš, kdo jsem, a že nebudu váhat.
Středa, 16. března 2016 - 17:50:53  
Moderátor
Číslo příspěvku: 14675
Registrován: 11-2005
No, můžeš to zkusit a brzo skončíš. [crazy]

Uživatelé nesmí zveřejňovat soukromé údaje jiných osob, jako jsou například adresy, telefonní čísla nebo neveřejnou korespondenci, stejně jako identifikační údaje obětí trestných činů.
Mladějov
Středa, 16. března 2016 - 19:18:29  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8017
Registrován: 3-2007
No a co mu uděláte ? Řeknete mu I Ty zlý, tytyty..?
Reálný postih je totiž nulový.
pacient
Středa, 16. března 2016 - 19:53:16  
Neregistrovaný host
80.188.32.227
Slim: neodhalil jste nic, používání tučného písma je zde demokraticky povoleno každému, kdybych byl s Mimoněm jedna a tatáž osoba, Jeník investigativec by to už dávno vysledoval a zde si patřičně vychutnal.
No jistě. S Mimoněm si můžeš psát tučně, jak chceš. Stejně si Jančuram může kupovat levně světla jak chce. Je demokracie, tak co......jen se to může zdát někomu podezřelé....[biggrin] A stejně je zajímavé, že máte stejný rozpis "směn".....[uhoh][crazy][rofl]

Viribus Unitis: Myslím, že už si všichni udělali obrázek o to, kdo píše z 89.176.66.131.... takže bych tu zbytečně už neslimtal.....
Středa, 16. března 2016 - 20:05:54  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1869
Registrován: 8-2010
pacient: Myslím, že už si všichni udělali obrázek o to, kdo píše z 89.176.66.131.... takže bych tu zbytečně už neslimtal.....

Musím mu ale uznat k dobru, že si zvolil výstižný nick [rofl]
Cestování je můj život...
Král Mimoň I.
Středa, 16. března 2016 - 21:29:06  
Neregistrovaný host
89.176.66.131
A kdo teda píše z 89.176.66.131?

A vůbec, pojďte všichni provolávat King Boooooob!

http://cdn3.themovienetwork.com/sites/themovienetwork.com/files/m inions-king-bob.jpg
......
Středa, 16. března 2016 - 21:55:52  
Neregistrovaný host
128.0.179.99
NE tendrům
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.66.131

Soukromík=úpadek VHD
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.66.131
Král Mimoň I.
Středa, 16. března 2016 - 22:02:18  
Neregistrovaný host
89.176.66.131
Ano, jsem to já. Přestalo mě bavit psát tuhle zdlouhavou přezdívku, protože bez registrace ji pořád musím psát růčo, nebo hledat a kopírovat.

Máte tam i něco dalšího, pane/paní "tečky"?
Mimoňův bratr
Středa, 16. března 2016 - 22:12:18  
Neregistrovaný host
46.135.110.250
Omluvte prosím mého bratra,on za to nemůže,vždycky chtěl dělat u dráhy,bohužel jeho stav to nedovoluje. Po několikaleté hospitalizaci v psychiatrické léčebně (přesně od roku 1989,kdy padnul jeho milovaný Rudý bratr) jsme ho dostali do domácího ošetřování,ale ne vždy se nám ho podaří zvládnout a donutit brát pravidelně svoje léky.
Když ho to chytne uteče na nejbližší lokálku a tam jezdí celý den sem a tam a než se nám podaří zjistit,na jaké trati se nalézá,tak to někdy trvá trochu dýl a léčba se tímto komplikuje. Ale nebojte,už se jedná o opětovném ustájení za zdi léčebny.
Proto mějte prosím s bratrem ještě chvíli trpělivost,děkuji.
Král Mimoň I.
Středa, 16. března 2016 - 22:38:37  
Neregistrovaný host
89.176.66.131
Brácha:
Doufám, že zas nebudu muset mít tu svěrací kazajku s obrázkem Jančury, pak mám deprese. [sad]
pacient
Středa, 16. března 2016 - 22:53:33  
Neregistrovaný host
80.188.32.227
Honza7887: No jistě, co bych pro tvou radost neudělal.[wink]
Ale jak vidět, tak tě určitě zaujala ta IP. A ty si celkem chytrý, takže ti zkusím napovědět e-mail -> parsing -> cluster analysis .... a naráz zjištíš, že smajlík místo tečky tu používají Honzové. Ale jeden před něho dá mezeru..... [wink]
Slim
Čtvrtek, 17. března 2016 - 00:28:13  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5386
Registrován: 2-2005
Bram:
Fakt jste nepochopil vůbec nic. Tam totiž vůbec nerezonovalo téma korupce a tunelování, To, že Zámečník něco chtěl a nemohl říci, je jen Vaše hypotéza, kterou tam fakt nepotvrzuje vůbec nic. (Jen tak OT, píšete, že si to určitě poslechnete, z toho pohledu mě dostává Vaše schopnost recenzovat to ještě předtím). Z pohledu, ze kterého se tam řešil DPP, je rozklíčování nákladů naprosto irelevantní. I bez toho lze spolehlivě střelit od boku, že na dvěstě nových tramvají se z jakýchkoli provozních úspor nedá ušetřit ani v řádu promile. O tom to celé bylo a o ničem jiném, nevkládejte tam něco, co tam nezaznělo ani nevyřčeně.

Pokud mluvíte o výběrku, kde by za stejnou kompenzaci ČD nabízely stará vozidla a soukromník nová nebo modernizovaná, znamenalo by to, že ČD s odepsanými vozy musí být v zisku rovnajícímu se odpisům těch nových vozidel, případně že suma projebaná u ČD se rovná odpisům nových vlaků (pro jednoduchost uvažuju shodnou výši kompenzace pro oba). Z toho Vás, doufám, vyvede nejen ekonom Zámečník, až si to pustíte, ale i zdravý rozum. Jen tak pro pošťouchnutí - kde v ČR reálně jezdí soukromník s novými dotovanými vlaky místo ČD se šukafony a stát na tom ještě ušetřil?

Sůra:
každý průměrný uživatel si dá honzalb do googlu a vyjede mu Sůra
Otázka ovšem je, zda průměrný uživatel dosáhne orgasmu, když to udělá. Možná tomu nebudeš věřit, ale jsou lidi, co místo pátrání po identitě spoludiskutujících souložej s holkama (nebo s klukama) a v diskuzi se zabývají tím, co je psáno, a ne, kdo to napsal.

BoH666: Ultras? Ano, nesnáším Jančuru kvůli jeho křivosti, demagogii a lhaní. Ze stejného důvodu zvracím nad Sůrou, ten Jančura to aspoň dělá sám pro sebe. U Sůry je mezi důvody na výběr idiocie nebo něco, co, řečeno s Bramem, nejde říci naplno, to by měl pan Slim na krku okamžitě nějaké žaloby. Hypoteticky připadá v úvahu i nějaká privátní obsese Jančurou nebo privátní nenávist k ČD, což u novináře píšícího k tomuto tématu je opět důvod ke zvracení.

Pacient:
Stejně si Jančuram může kupovat levně světla jak chce. Je demokracie, tak co......jen se to může zdát někomu podezřelé....[biggrin] A stejně je zajímavé, že máte stejný rozpis "směn".....[uhoh][crazy][rofl]

Úplně si nemyslím, že v demokracii je kradení a kupování kradených věcí 100% košer, ale OK, je to Vaše koleno, přes které to ohýbáte. Ale s rozpisem směn jste fakt mimo, to za prvé, a za druhé - v demokracii máte právo si myslet, co chcete, o kom chcete, a máte právo to tvrdit, i když realita je jiná. Furt je mi to milejší než Sůrovo prodlužování si údu zveřejňováním identit.

Sůra II: Ač jsem to výše zkritizoval, snížil jsem se na Tvou radu na Tvoji úroveň a zadal si Tvůj nick do googlu. Ty vole...[rofl][coze][rofl][coze]
Namátkou:
http://forum.airways.cz/viewtopic.php?t=4150&start=300
https://twitter.com/honzalb

Snad s Tebou ta nestrannost a objektivnost neflákne o zem...
Slim
Čtvrtek, 17. března 2016 - 00:36:13  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5387
Registrován: 2-2005
Aleš Liesk:
No já teda nevím, ale když tady tu "diskusi" čtu, tak urážky tu jsou hlavně od ČD-fans. Osobní urážky, hlavně Jančury (který se bránit nemůže, protože mu je zdejší komunita ukradená) a některých místních žlutých diskutujících. Urážek ředitele ČD je tu absolutní minimum,

No jestli vono to nebude jednak tím, že Jančurovo firmy jsou personifikovány Jančurovou osobou a jeho velmi viditelné veřejné vyjadřování přímo vybízí po reakcích. Nějakýho Krtka jsem snad v médiích nikdy neviděl ani od něj nečetl žádné vyjádření, které by stálo za reakci. Pokud si vzpomenete na doby Žaludy a jeho mediálních přestřelek s Jančurou, rozhodně lze říct že Žaluda tady (minimálně v některých ústech) rezonoval rovněž velmi výrazně. Aneb kdo s čím zachází, ten s tím také schází, notabene ten chudák bezbrannej Jančura se zdejší diskuze klidně účastnit může. Akorát se tady nedají mazat příspěvky jako na FB vlastní firmy.

A pokud si odmyslím výpady proti top managementu obou firem, tak výpadů proti ČD ze strany žlutých je tady nesrovnatelně víc než výpadů z opačného tábora. Navíc každé chvástání Jančury si přímo říká o srovnání s realitou a tam bývá dost často co k diskuzi...
Čtvrtek, 17. března 2016 - 00:47:23  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3724
Registrován: 12-2003
No tak už je to venku. Ten Bureše noshled nemá babu. Osobní frustrace projevující se kopaním do diskutérů kteří mají trochu odlišný názor, jest odpovědí..
Honzalb
Čtvrtek, 17. března 2016 - 00:52:24  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1016
Registrován: 11-2010
Bevelo: když si založím nick Bevelo na gay seznamce, mohu také tvrdit, že jste homosexuál?:-)
ale jinak jsem potěšen, že mě už i pan Hubený poučuje o orgasmu:-)Konečně se to tu pěkně rozjíždí[happy]Tak pokračujte pánové, nejlépe spolu[happy]Provozovatel automatů na kafe a leštič starých autobusů, to bude krásný páreček[happy]
Slim
Čtvrtek, 17. března 2016 - 01:15:43  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5388
Registrován: 2-2005
Hele, Sůro, malinko se obávám, že na K-repu leštění starých autobusů obecně není vnímáno jako něco, coby někoho dehonestovalo, jestli to měla být urážka, tak to možná neklaplo...navíc v souvislosti s výše o Tobě zveřejněným se na téma leštění nabízí krásná replika, páč leštit se dá...všelicos, že?

Jinak já Bevelovo výroky dost často vnímám jako za hranou, ale pokud by chtěl někdo třetí větu jeho příspěvku 3724 vytesat do kamene, dodal bych kladívko...

Mezi námi, protože už to je fakt daleko od tématu vlákna - když si založím nick na seznamce a napíšu tam, že hledám ženu, dá se to vysvětlit nějak jinak, než že žádnou nemám? Pokud hledáš další kus do již provozovaného harému, měl bys to tam férově uvést, aby holka nebyla překvapená. Férovost Ti přece jde, ne?[rofl][rofl]
Král Mimoň I.
Čtvrtek, 17. března 2016 - 01:18:32  
Neregistrovaný host
89.176.66.131
Pan Sůra musí mít z toho, že to s penězi na lokálky pro kraje a ČD vypadá dobře, fakt hodně solidní depku a frustraci, že nám tu takhle uráží. [happy]
Slim
Čtvrtek, 17. března 2016 - 01:20:11  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5389
Registrován: 2-2005
Mibl:
Pohrdat někým jiným znamená cosi zcela jasného: "Pohrdat sám sebou!"
????????????????????????????????????????????To píšou kde?

Pak tedy doufejme, že Sůra nepohrdá námi, co pohrdáme jím, to by se mu mělo ze sebe udělat šoufl, ne?
Slim
Čtvrtek, 17. března 2016 - 01:22:07  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5390
Registrován: 2-2005
Mimoň: ježíšmarjá, co tady děláte? Jste nám rozbil konspiraci, teď ještě abyste použil tučný písmo a jsme odhalení...
Honzalb
Čtvrtek, 17. března 2016 - 08:20:17  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1017
Registrován: 11-2010
Slim:prosím ještě další rady, tohle je málo :-)rád se nechám poučit, zvláště, když jsem podle seznamky omladl o tri roky,zmensil se o 15 cm a konečně nejsem zrzounek:-)
žlutý anděl
Čtvrtek, 17. března 2016 - 09:25:42  
Neregistrovaný host
46.135.179.2
Tak se blbečku mrkni do zrcadla. Tam uvidíš realitu. Chápu máš to těžký. Kvalitní novinář vypadá jinak. Teď když má andy potíže začínáš do něj kopat. Kopneš jednou i do Jančury? No to se má na co těšit. Ale to nemáš moc charakter. Ale to nemá cenu ti to vykládat, když nevíš o čem je řeč. Dopravě nerozumíš, pokud si pleteš linky a spoje. Ale co s tebou. Docela mě mrzí, že tady tak musíš trpět. Hele ale zkus tu ženskou. Není od věci si občas vrznout. A když si ji vezmeš budeš mít sex i když nechceš. Hele není nad to usínat vedle pěkné ženy. Já to tedy tak mám. A jsem nadmíru spokojen. Zkus to prosím.
Pikehead
Čtvrtek, 17. března 2016 - 16:17:35  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2179
Registrován: 3-2007
Ohl: Aha, takže focení rozbitých dveří je cesta k prokázání skutečného rozměru zločinů Žlutozla? [proud] Koho tím myslíte přesvědčíte a o čem?

Pardon, Honekery to nebyly, to asi byly Bdt. :-) Konec šukafonů vám přeju, já tam byl naposledy v květnu, nicméně regiošuk taky není žádná hitparáda...

No a vidíte, vzhledem k tomu, že soutěž neproběhla, tak vůbec nevíme, jestli by za stejné prachy, co se platí, tam nemohlo jezdit něco lepšího. Bez konkurence jsme cenově slepí...
Čtvrtek, 17. března 2016 - 19:38:39  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8039
Registrován: 12-2009
Jen jsem vyfotil to, co se tady některými popírá a je přisuzováno jen "státním" molochům.
Abych pravdu řekl, nečekal jsem to od nejlepšího.

Konec 810 ve Frýdku nastal už před nějakým tím rokem. Kromě Bdtee s 754 tam jezdí v prokladu s nimi Btn s 842.

Soutěž neproběhla. Aha, to možná bude vysvětlení toho, že RJSK že mají taky technické problémy, i když jsou levnější.
Slim
Čtvrtek, 17. března 2016 - 20:55:18  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5392
Registrován: 2-2005
Ohl: ...a že je neřeší, páč jsou tam ještě taky monopolní.
Čtvrtek, 17. března 2016 - 21:10:38  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3132
Registrován: 8-2012
kde v ČR reálně jezdí soukromník s novými dotovanými vlaky místo ČD se šukafony a stát na tom ještě ušetřil?
Liberec-Hrádek-Varnsdorf-Rybniště (VBG s desiry/štádlery místo 810+010 ČD). Ale to byla trochu atypická soutěž, hlavně v tom, že do ní zásadním způsobem promlouval Zweckverbandes Verkehrsverbund Oberlausitz-Niederschlesien (ZVON), který a) soutěže uměl, protože nedělal první (jsou to ti Němci ale proti zdejším ultras hlupáci, když nevědí, že nejlepší výsledek dostanou bez soutěží) a b) na něj ČD neměly páky k sabotování celého úmyslu, a tak se povedla velmi kvalitní a férová soutěž, ze které se Liberecký kraj učil i při přípravě soutěže na Jizerskohorskou železnici. Tu přitom vyhrály České dráhy, tedy se vcelku divím, že příznivci ČD *) se bojí soutěžení jako čert kříže, když tato soutěž opět přinesla a) vyšší kvalitu, b) nižší cenu (takže se za stejné peníze dá zahrát více muziky) a c) jim tam zůstaly platit jejich (polo)režimky **). Nicméně žádné jiné soutěže od té doby nebyly v celé republice úspěšně ukončeny, když do nich za použití různě absurdních argumentů VŽDYCKY hodily vidle... České dráhy.

*) technická poznámka: rozlišuji mezi příznivci železnice a příznivci ČD - to není totéž, ba mnohdy to stojí v opozitu (rozvoj a zlepšování železnice nespočívá v držení ochranné ruky nad monopolem jednoho dopravce)
**) technická poznámka: různé další síťové jízdenky (SONE+, Libnet, Celodenní, dokonce i InterRail) platí v rozsahu svého určení i ve vlacích VBG, v tom žádný problém není (záleží jen na nastavení vzájemného přeúčtování, což ovšem obvykle bojkotuje majoritní dopravce, protože proč by se dělil a "nejde to")
informuji vás, že své podezření na vaše opakované páchání trestného činu pomluvy prostřednictvím tohoto internetového diskuzního fóra dle § 184 zákona č. 40/2009 Sb. v platném znění vůči mně, dalším osobám i obchodním partnerům společností, pro které pracujete, jsem předal studentům práv a stáváte se součástí jejich projektu
Kůň
Čtvrtek, 17. března 2016 - 21:57:41  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1491
Registrován: 1-2012
My ale nechceme vyšší kvalitu, my chceme 810 kvalitu! [lol]
Každý má právo na můj vlastní názor.
Na K-Reportu již od 09/2005.
Slim
Čtvrtek, 17. března 2016 - 22:05:47  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5393
Registrován: 2-2005
T.H.: OK, rád se nechám poučit, jen se zeptám na pár detailů:

1) soutěže uměl - co si pod tím mám představit ve srovnán s jinými dopravci

2) na něj ČD neměly páky k sabotování celého úmyslu
to u tuzemských dopravců v praxi funguje jak?

3) soutěže na Jizerskohorskou železnici. Tu přitom vyhrály České dráhy..... když tato soutěž opět přinesla a) vyšší kvalitu, b) nižší cenu
Vyšší kvalitu ve formě nových vlaků za míň peněz? Neboť na ty jsem se ptal.

4) Nicméně žádné jiné soutěže od té doby nebyly v celé republice úspěšně ukončeny, když do nich za použití různě absurdních argumentů VŽDYCKY hodily vidle... České dráhy
A jak to bylo přesně s tím Krnovem, tam do toho tuším hodily ČD vidle tím, že se nepřihlásily?

5) záleží jen na nastavení vzájemného přeúčtování, což ovšem obvykle bojkotuje majoritní dopravce, protože proč by se dělil a "nejde to")
A co se stalo, že najednou to s německou firmou šlo? Pozvali si na nábřeží wehrmacht?
Čtvrtek, 17. března 2016 - 22:48:23  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3137
Registrován: 8-2012
co si pod tím mám představit ve srovnán s jinými dopravci
Cokoli chcete. ZVON není dopravce, ale objednavatel.
to u tuzemských dopravců v praxi funguje jak?
Nijak. ČD nemají páky na tuzemské dopravce. P.S. Žertujete jen, nebo plavete v základní terminologii?
Vyšší kvalitu ve formě nových vlaků za míň peněz?
Ano, nové vlaky za méně peněz. I když zlé jazyky tvrdí, že ČD záměrně cenu podstřelily, aby zakázku získaly (to ovšem není problém té soutěže, ale toho, že není vysoutěžen ten zbytek, pak by to nešlo).
jak to bylo přesně s tím Krnovem
ČD podaly na soutěž Krnov-Opava stížnost u ÚOHS (2. srpna 2012 tento vydal předběžné opatření o zákazu uzavřít smlouvu s vítězem) a následně (16.října 2012) nepodaly nabídku v soutěži, ve které šlo o jejich údajnou diskriminaci mj. požadavkem na "zbytečně luxusní" - nízkopodlažní vozidla (páč tam chtěly dál jezdit s 843/043/943), který je měl poškozovat. No a pak tam ještě qedlaly v rámci svého kreativního účetnictví s tím, kolik je vlastně dosavadní dotace na této lince (účelové ne/započtení úseku do Jeseníku) plus přes odbory dělaly nátlak na vládu, aby celý harmonogram soutěží zrušila. Ano, docela zábavné a pro tuto diskuzi typické chování ČD k soutěžím vyhlášeným státem.
co se stalo, že najednou to s německou firmou šlo?
S jakou německou firmou "najednou šlo" přeúčtování? Němci obvykle nad přeúčtováním tržeb za různé ty "SONE+Německo" mávli rukou (přeúčtovali to na nějakou podporu turistického ruchu, nejspíš [happy] ).

(Příspěvek byl editován uživatelem t_._h_..)
informuji vás, že své podezření na vaše opakované páchání trestného činu pomluvy prostřednictvím tohoto internetového diskuzního fóra dle § 184 zákona č. 40/2009 Sb. v platném znění vůči mně, dalším osobám i obchodním partnerům společností, pro které pracujete, jsem předal studentům práv a stáváte se součástí jejich projektu
Honzalb
Čtvrtek, 17. března 2016 - 22:59:04  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1018
Registrován: 11-2010
Ke Krnovu lze jen upřesnit, že ÚOHS tuto soutěž neshodil, uzavření zakázky shodila úderná dvojice Dalibor zlatý padák Zelený a Bc. Zdeněk vyžírka Žák. Kdyby nepadla vláda, jezdí tam už vysoutěžený dopravce, jehož jméno se tu nesmí vyslovit.
Slim
Čtvrtek, 17. března 2016 - 23:10:15  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5394
Registrován: 2-2005
T.H.. No takže konkrétní odpověď na konkrétní dotaz jedna jediná a tu jste druhou větou sám popřel (ty nové vlaky).
Jinak bezobsažný mlžící blábol. ČD sice podaly stížnost, ale o té nerozhodly, takže vidle do toho hodil, řečeno Vaší terminologií, ÚOHS. Páč podat stížnost je legitimní prostředek, Jančura by mohl vyprávět. Pokud do další soutěže nabídku z vlastního rozhodnutí nepodaly, je úplně šumák, proč, a s čím přitom kvedlaly. Když nabídku nepodal někde Jančura, nikdo ho nepodezíral, že soutěž sabotuje, nebo jo? Pokud je to typické chování ČD, je nejjednodušší řešení na světě ČD prostě ignorovat a tendr řešit se všemi ostatními, kteří nabídku podají, ne?
A co kdyby Jančura mávl rukou nad rozúčtováním tržeb, myslíte, že by se s dominantem domluvil?
Z Vašeho vyjádření mi vyplývá, že pokud se někdo choval divně, ČD to nebyly...

A malinké chycení za pysk závěrem:
...zásadním způsobem promlouval Zweckverbandes Verkehrsverbund Oberlausitz-Niederschlesien (ZVON)... na něj ČD neměly páky k sabotování celého úmyslu

versus odpověď na dotaz, jaké páky mají ČD na dopravce tuzemské

Nijak. ČD nemají páky na tuzemské dopravce.

Kde jsou teda ty páky a na koho fungujou? Zase blábol, Vaše vývody neradno pitvat do hloubky.
Slim
Čtvrtek, 17. března 2016 - 23:30:00  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5395
Registrován: 2-2005
Sůra: Ano, Jeníku. Informace, že Stanjura smlouvu na trať nepodepíše, byla zveřejněna 9. července 2013, viz

http://zpravy.e15.cz/byznys/doprava-a-logistika/stanjura-trat-do- krnova-regiojetu-nedal-jeho-nastupce-vaha-1004650

zatímco informaci o výměně Žaludy za Zeleného jsi zveřejnil 30. července, viz

http://ekonomika.idnes.cz/petr-zaluda-odvolan-04w-/eko-doprava.as px?c=A130730_172700_eko-doprava_neh

Až potom nastoupil Žák, čili upekli to spolu se Zeleným asi v Budvarce u Kulaťáku, ne? To, že Stanjura nechtěl podepsat smlouvu, jsa v demisi, je evidentně na popravu, na rozdíl od Karla Kühnla, který v demisi smlouvu na pandury podepsal a je na popravu z opačného důvodu.

Google je svině. I pro laiky, jako jsem já.
Čtvrtek, 17. března 2016 - 23:40:19  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3138
Registrován: 8-2012
vidle do toho hodil, řečeno Vaší terminologií, ÚOHS
Nikoli, ÚOHS soutěž nezrušil, pouze vydal předběžné opatření (přesto si ČD byly tak jisty úspěchem, že ani nezačaly řešit potřebná vozidla, aby se následně vymlouvaly, že jsou diskriminované nutností je soutěžit). De iure do toho nakonec hodil vidle Zdeněk "Bác" Žák, ale to určitě bylo bez vědomí managementu ČD, popř. v rozporu s jeho postoji [happy] Následně se pak neuskutečnila ani soutěž na "Severozápad Čech" (R5+R20).
Kde jsou teda ty páky a na koho fungujou
Zejména na Ministerstvo dopravy (familiárně zvané Ministerstvem Českých drah a sídlící s nimi v jedné budově), plus v posledních letech na socialistické vlády v krajích.
Vaše vývody neradno pitvat do hloubky
Rozhodně nikoli v okamžiku, kdy si hloupě pletete dopravce, objednatele a ministerstvo, to byste si mohl uříznout ostudu.
informuji vás, že své podezření na vaše opakované páchání trestného činu pomluvy prostřednictvím tohoto internetového diskuzního fóra dle § 184 zákona č. 40/2009 Sb. v platném znění vůči mně, dalším osobám i obchodním partnerům společností, pro které pracujete, jsem předal studentům práv a stáváte se součástí jejich projektu
Honzalb
Čtvrtek, 17. března 2016 - 23:46:04  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1019
Registrován: 11-2010
google je svině. zvláště pro líného Hubeného trotla, který má problém najít v googlu základní fakta o soutěži na 089 a plete si dopravce a objednatele.
Jinak Stanjura nepodepsal pouze proto, že odcházel a nepřipadalo mu fér podepisovat něco v době, kdy bylo jasné, že nebude pokračovat. Tolik fakta.
Slim
Čtvrtek, 17. března 2016 - 23:56:42  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5396
Registrován: 2-2005
Honzalb: A co jsem napsal já? Už to nehul.

T.H.:
Kde jsou teda ty páky a na koho fungujou
Zejména na Ministerstvo dopravy (familiárně zvané Ministerstvem Českých drah a sídlící s nimi v jedné budově), plus v posledních letech na socialistické vlády v krajích.


Furt nechápu, jak to koresponduje s Vaším výrokem, že na ZVON
ČD neměly páky k sabotování celého úmyslu, a tak se povedla velmi kvalitní a férová soutěž

Jakože MD nemělo páky na jednoho dopravce (pardon, objednavatele, pro tuto debatu zásadní rozdíl) a na tuzemské dopravce je má? A proč teda do toho tendru nechalo, jak Vy píšete, ten ZVON zásadním způsobem promlouvat?

Ty páky se Vám fakt nepovedly.
Honzalb
Čtvrtek, 17. března 2016 - 23:59:58  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1020
Registrován: 11-2010
pane Hubený, uznat chybu je pro vás zjevně těžké. TH vás jasně usvědčil, že jste mimoň, který si plete objednatele a dopravce. Místo přiznání chyby kolem sebe kopete, čímž jen prokazujete váš skvělý charakter. Pokračujte, teď čekám ještě osobnější útoky
Pátek, 18. března 2016 - 00:18:14  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3140
Registrován: 8-2012
Stanjura nepodepsal pouze proto, že odcházel a nepřipadalo mu fér podepisovat něco v době, kdy bylo jasné, že nebude pokračovat
Ale zas přece nelze při dostatečně modré dialektice úplně vyloučit, že se Žák se Zeleným do 30.7.2012 vůbec neznali [biggrin] (zvlášť když ten první toho druhého začátkem tisíciletí generálně inspektoroval, než musel pro neschopnost odejít).

Jakože MD nemělo páky na jednoho dopravce
O pákách MD se tu teprve teď snažíte něco podsunout vy.
dopravce (pardon, objednavatele, pro tuto debatu zásadní rozdíl)
Holínky nebo hodinky, oboje se natahuje. Pokud nechápete zásadní rozdíl mezi dodavatelem a odběratelem, mezi zákazníkem a prodejcem, tak to fakt nemá cenu.
a na tuzemské dopravce je má?
Na tuzemské dopravce MD (nikoli ČD, Slimta vaří dort...) má ty páky, že si u nich nic neobjedná a nabagruje to bianko monopolu. Ale ZVON není dopravce, a rozhodně ne tuzemský, o pákách MD na něj tu doteď nikdo nemluvil, prostě jste zase něco splácal a teď se z toho snažíte udělat moje tvrzení. No tak si ještě flusněte, kopněte, jako v dobách vaší největší slávy zde, a můžeme to rozpustit.
informuji vás, že své podezření na vaše opakované páchání trestného činu pomluvy prostřednictvím tohoto internetového diskuzního fóra dle § 184 zákona č. 40/2009 Sb. v platném znění vůči mně, dalším osobám i obchodním partnerům společností, pro které pracujete, jsem předal studentům práv a stáváte se součástí jejich projektu
Slim
Pátek, 18. března 2016 - 00:36:17  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5397
Registrován: 2-2005
Sůro, ty si pleteš linky a spoje, čili jsi ten ideální kritik. Já jsem tady o sobě napsal,že jsem laik, a o ZVONu jsem slyšel od T.H. poprvý, Ty fintíš profíka a ještě se těmi bláboly živíš. A hezky se za T.H. schováváš, to je další Tvůj charakterový klad.

T.H.:

Vy jste mi odpověděl, jaké páky má MD, abyste to další větou poflusal tím, že o pákách MD tady přece nikdo nemluvil.

Takže ještě jednou splácáno z Vašich tvrzení, hezky polopatě: Jaké páky neměly ČD na ZVON a logicky je tedy musí mít na tuzemské soukromníky, pokud v důsledku toho, jak lze vyvodit z Vašeho vyjádření, tendr se ZVONEM proběhl vzorově a tendry s tuzemci neběží?

Páč to, že ČD neměly páky na ZVON, tvrdíte v příspěvku 3132. To, že nemají páky na tuzemce, tvrdíte v příspěvku 3137. Přesto rozdíl ve výsledku tendrů zdůvodňujete právě tím.
Pátek, 18. března 2016 - 00:46:53  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3142
Registrován: 8-2012
o ZVONu jsem slyšel od T.H. poprvý
....což vám nebrání v tom dělat chytrýho.
Vy jste mi odpověděl, jaké páky má MD, abyste to další větou poflusal tím, že o pákách MD tady přece nikdo nemluvil
No protože jste úplně blbej, tak jsem popsal obě varianty. Od začátku ale mluvím o tom, že ČD neměly na ZVON (německého objednatele) ty páky, které mají (na objednatele, nikoli dopravce) české. No a pak jste do toho ještě namatlal páky MD a šlo to definitivně do kytek.
Jaké páky neměly ČD na ZVON a logicky je tedy musí mít na tuzemské soukromníky
ZVON není cizí soukromník. ZVON není dopravce, ale objednavatel. MD není ČD. Páka není pako, pako jste vy.
To, že nemají páky na tuzemce, tvrdíte v příspěvku 3137
"ČD nemají páky na tuzemské dopravce." Ale to jste tam akorát zatáhl vy, protože si pletete hodinky a holínky a ještě jste na to hrdej a děláte chytristiku. Protože to celé vychází z vašeho nepochopení:
2) na něj ČD neměly páky k sabotování celého úmyslu
to u tuzemských dopravců v praxi funguje jak?

ZVON není dopravce, ale objednatel, opakuji to... no pomocté. ČD narozdíl od tuzemských objednavatelů (nikoli dopravců, které jste tam z hlouposti podsunul vy) neměly na ZVON páky, jak to výběrko odsabotovat, a proto proběhlo. (Na české dopravce, ale i na německé, ČD žádné páky nemají, ale o tom by se tu v případě, že byste chápal elementární principy fungování ekonomiky veřejné dopravy, vůbec nemluvilo.)
Hele, to nemá cenu, já nemám vystudovanou speciální pedagogiku, takže to vzdávám - ano, máte absolutní pravdu, napsal jsem "bezobsažný mlžící blábol", spokojen?

(Příspěvek byl editován uživatelem t_._h_..)
informuji vás, že své podezření na vaše opakované páchání trestného činu pomluvy prostřednictvím tohoto internetového diskuzního fóra dle § 184 zákona č. 40/2009 Sb. v platném znění vůči mně, dalším osobám i obchodním partnerům společností, pro které pracujete, jsem předal studentům práv a stáváte se součástí jejich projektu