Diskuse K-report » Archiv 2016 » Hry a simulátory » Staničář | předcházející | další |
Staničářdolů |
diskuse | posl. autor | příspěvků | stran | posl. příspěvek | |
---|---|---|---|---|---|
Archivy starších příspěvků
|
|
||||
Archiv diskuse Staničář do 05. 02. 2016 | Mašinist | 60 | 1 | 05-02-16 18:25 | |
Archiv diskuse Staničář do 28. 03. 2016 | balik | 60 | 1 | 28-03-16 01:18 | |
Archiv diskuse Staničář do 28. 04. 2016 | TatarskáČotka | 60 | 1 | 28-04-16 18:09 | |
Archiv diskuse Staničář do 25. 07. 2016 | balik | 60 | 1 | 25-07-16 18:54 | |
Archiv diskuse Staničář do 04. 10. 2016 | Marduk11 | 60 | 1 | 04-10-16 19:13 | |
Archiv diskuse Staničář do 17. 11. 2016 | Slanour | 60 | 1 | 17-11-16 13:13 |
autor | příspěvek | |
---|---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 44 Registrován: 4-2010 |
Slanour zkusil jsem předposlední, předpředposlední a i autosave a vždy to dopadlo stejně. Ještě jsem zkusil úplně celého Staničáře zkopírovat na fleshku a přenést na druhý PC a i tak se to nespustilo odkaz Tady je ona jedna pozice, zkusil by někdo u sebe jestli to je problém jenom u mě (Příspěvek byl editován uživatelem mulik.) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 25 Registrován: 2-2015 |
Mulik> Tak si změn na druhým kompu v nastavení písmo na JOP STANICAR a máš to vyřešený. Nová pozice by měla mít správnou podobu. Jen nechápu, proč sou staniční koleje jako manipulační, asi nová vychytávka | |
djst
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 566 Registrován: 8-2014 |
Mulik: S tím jsem se už několikrát sektal a myslím, že s tím nic nenaděláte, ale jde tomu předejít - při spouštění nové hry nastavit datum a čas, který už byl a ne, který teprve bude (vím, zní to divně, ale alespoň u mě to funguje).
pokud mi chcete poslat mail, klikněte zde
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 38 Registrován: 2-2007 |
Mě to dělá, když neni jednotný stag. V kažedém počíteči jiná verze. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 45 Registrován: 4-2010 |
djst to bych myslím splňoval ale přesto se to stále nepodařilo rozjet na 100%. Ale přesto nějaký pokrok nastal, skutečně si program sám změnil písmo zobrazení, takže vše nastaveno tak jak má být takže už jsou SK bez paskvilních znaků, musel jsem nastavit všechny barvy zobrazení aby to vypadalo jako při startu. Nuže hrál jsem asi dvě hodiny a když jsem chtěl uložit mou slibně rozehranou pozici vyskočí chyba, kde je adresa uložení v prvním počítači, že tato cesta chybí a Staničář se vypne. No chvíli jsem se uklidňoval, že mám nastaveno autosave na 10 minut takže se určitě něco uložilo ale opmyl, neuložilo se nic, takže jsem vlastně dvě hodiny trénoval . No co se dá dělat, nezbyde než na každém počítači hrát odlišnou hru Budějický_ležák Jen nechápu, proč sou staniční koleje jako manipulační, asi nová vychytávka - co konkrétně myslíš??? |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 103 Registrován: 5-2013 |
a co mít celej staničář na flešce? to by nefungovalo?
362 163 362 001
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 26 Registrován: 2-2015 |
Mulik> no že sou takový šrafovaný jakoby byly někde v depu či co. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 41 Registrován: 9-2009 |
Mám problém. Podělal se mi comp a tím pádem jsem přišel i o staničáře. Pořídil jsem si nový PC včetně jiného OS. Neví někdo kde lze stahnout nejnovější verzi staničáře (jinou než 2,2,2,2). Díky. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 104 Registrován: 6-2005 |
to Pinpinela: kdo hledá v archivu, ten najde. Ale speciálně pro tebe je tady jeden odkaz: https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=3636860 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 35 Registrován: 1-2016 |
Zdravím: Chtěl bych se zeptat tvůrců GVD,kde najdu podklady pro Osobní a nákladní dopravu v žel.Stanci České Budějovice,,nebo podle čeho se mám řídit,,přibližně přes pul roku sem se seznamoval a pomalu učil v "Stag",nejdřív to začlo že sem zkoušel u starých GVD měnit soupravy na aktualnější,a pokračovalo to dále až k tomu,že sice mi to chvilku trvá ale zvládnu zadat všechny příkazy a hodnoty tak aby to fungovalo...Předem Děkuji za odpověd či radu zkušenějších... | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18 Registrován: 3-2016 |
Tady něco s GVD 2017 Otestováno z 80 %.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 106 Registrován: 5-2013 |
díky! potěšilo...
362 163 362 001
|
|
Kolohnat73
|
||
Neregistrovaný host 109.81.208.242 |
Chlapi, tvořím GVD pro simulaci Ova-Valmez. Vše mi v poho fungovalo, ale teď co jsem udělal za poslední dva dny, tak mi do simulace nevjíždí. Už si nevím rady. Nechápu, něcdo jsem špatně zmáčnul či co. | |
gvd
|
||
Neregistrovaný host 46.135.94.245 |
FíraCB gvd.cz | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 108 Registrován: 6-2013 |
Kolohnat73: "Chlapi, tvořím GVD pro simulaci Ova-Valmez. Vše mi v poho fungovalo, ale teď co jsem udělal za poslední dva dny, tak mi do simulace nevjíždí. Už si nevím rady. Nechápu, něcdo jsem špatně zmáčnul či co." Zkus zmáčknout klávesu R |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 127 Registrován: 12-2007 |
Zdravím všechny přítomné, chtěl bych požádat o radu, jakým způsobem lze v řízené oblasti Praha Hostivař (mimo) - Benešov u Prahy ovládat pomocná stavědla. V návodu jsem to nenašel. Dál bych potřeboval poradit, jakým způsobem ,,vyvolám,, posunující díl z DKV Benešov a DKV Čerčany a jakým způsobem do těchto míst mohu postavit posunové cesty k deponování končících vlaků? Omlouvám se za možná stupidní dotaz, ale již si opravdu nevím rady. Jinak simulace je naprosto dokonalá. Díky moc za případné odpovědi. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 109 Registrován: 6-2013 |
Jenoušek: "Zdravím všechny přítomné, chtěl bych požádat o radu, jakým způsobem lze v řízené oblasti Praha Hostivař (mimo) - Benešov u Prahy ovládat pomocná stavědla. V návodu jsem to nenašel. Dál bych potřeboval poradit, jakým způsobem ,,vyvolám,, posunující díl z DKV Benešov a DKV Čerčany a jakým způsobem do těchto míst mohu postavit posunové cesty k deponování končících vlaků? Omlouvám se za možná stupidní dotaz, ale již si opravdu nevím rady. Jinak simulace je naprosto dokonalá. Díky moc za případné odpovědi." PSt. se nedá ve Staničáři ovládat. (Příspěvek byl editován uživatelem zdendaki.) |
|
djst
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 579 Registrován: 8-2014 |
Jenoušek: "Zdravím všechny přítomné, chtěl bych požádat o radu, jakým způsobem lze v řízené oblasti Praha Hostivař (mimo) - Benešov u Prahy ovládat pomocná stavědla. V návodu jsem to nenašel. Dál bych potřeboval poradit, jakým způsobem ,,vyvolám,, posunující díl z DKV Benešov a DKV Čerčany a jakým způsobem do těchto míst mohu postavit posunové cesty k deponování končících vlaků? Omlouvám se za možná stupidní dotaz, ale již si opravdu nevím rady. Jinak simulace je naprosto dokonalá. Díky moc za případné odpovědi." Posunové díly se z DKV nabízejí samy podle grafikonu, stejně jako vlaky, snad s tím rozdílem, že po odkliknutí v "pragotronu" z něj posunový díl zmizí (resp. přesune se mezi posunové díly). V Čerčanech stačí posunový díl z DKV přijmot a následně pro něj postavit posunovou cestu od Se 9 na 9. kolej. Pokud chcete něco uklidit do DKV, tak to přestavíte na 9. kolej a následně postavíte posunovou cestu od Lc 9 za Se 9 (kliknout prostředním tlačítkem myši na Lc 9 a pak levým na čárkovanou kolej kamkolí za Se 9. V Benešově je to složitější. Před odkliknutím posunu z depa přestavte ručně výhybky v posunové cestě na 7. nebo 9. kolej (tedy vým. 28 podle vybrané koleje, 29 do odbočky, 30 do odbočky, 34 z odbočky do odbočky). Posunová cesta nebude zajištěna závěrem. Viz obrázek. Pro posun do depa stačí postavit posunovou cestu od L 7/L 9 do depa - viz červená šipka na obrázku.
pokud mi chcete poslat mail, klikněte zde
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 128 Registrován: 12-2007 |
Děkuji za odpovědi. Všem hezký den. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 542 Registrován: 7-2005 |
Zdravím, zkoušel jste někdo DOZ Holešovice? Pokud ano, podařilo se Vám dostat posunující díl z přístaviště na manipulační koleje v Holešovicích? Jestli se to někomu podařilo, byl by ochoten poradit?
810.529-8
Ať žijou 810 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 61 Registrován: 9-2006 |
Je nutné ručně přestavět výměny a výkolejku , pak jde postavit PC. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 543 Registrován: 7-2005 |
Díky, vyzkouším.
810.529-8
Ať žijou 810 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 46 Registrován: 4-2010 |
U DOZ Holešovice mám spíš problém s Mn 85611 (Mn 85611 Kralupy n/Vlt.- P.Libeň,(Libčice-vozy ze šroubárny,Roztoky-vozy z 6 kol). Když postavím cestu v Roztokách na 4.SK vlak nedojede až k návěstidlu a tudíž neprojede celou cestu a nemůže dojít k žádné manipulaci. I když odpojím Lv a nechám dojet k návěstidlu nedojde k rozpadu vlakové cesty a už se mi ani nepodaří s Lv dojet zpátky na vlak | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19 Registrován: 3-2016 |
Fiiiiiira: výměna T1 se musí přestavit ručně. Mulik: Chtěl jsem,aby všechny vlaky os.dopravy v simulaci zastavovaly u nástupiště,a nejezdily slepě až k návěstidlu a tam nečekaly na odjezd (snaha o větší real).Díky tomu Mn 85611 zastaví na konci nástupiště (v Roztokách i v Libčicích).Po zastavení změň vlak na posun (F11) a pak snad vše v poho. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 36 Registrován: 1-2016 |
*Tak sem se dneska v noci do toho pustil* / České Budějovice / 2016-2017 / |
|
Zasly_CZ
|
||
Neregistrovaný host 90.176.159.208 |
Já začínám tvořit Pardubice (verze 1.01) GVD 2017. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7 Registrován: 10-2016 |
Ahoj existuje neaká simulace pahy vyspočan. Díky za odpověď. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 96 Registrován: 7-2013 |
opäť niečo odomňa momentálne nestíham veľmi tvoriť mám toho veľa v práci a aj doma
môj život je železnica
|
|
95545810113
|
||
Neregistrovaný host 178.255.168.61 |
Ahoj, chci se zeptat jak mám stáhnout pár vozů do složky Stag, podkategorie vozy a případně co ještě udělat aby se mě zobrazili ty vozy co si tam stáhnu v programu STAG. Děkuji za odpoveď. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 42 Registrován: 9-2009 |
to: Zdenda007 mohu posloužit těmito Vysočany, o jiných nevím.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8 Registrován: 10-2016 |
mě nejdou stahnou das je do raru | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 43 Registrován: 9-2009 |
Tady jsou.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 544 Registrován: 7-2005 |
Neměl byste někdo prosím nejaktuálnější obrázky vozů, kde bude i Bdpee231? Než jsem Staničáře smazal a nahrál znova, tak jsem je někde potratil. Děkuji.
810.529-8
Ať žijou 810 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9 Registrován: 10-2016 |
Pinpinela: Díky moc | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10 Registrován: 10-2016 |
ahoj existuje stanice praha vršovice?? jesli ano tak mi ji pošlete prosím. }(v souboru RAR) | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 21 Registrován: 3-2016 |
Pinpinela:Podej prst a .... zdenda007:To,že ani ne jeden den potom,co ti kolega poslal v dobrém rozmaru Vysočany,scháníš Vršky,znamená,že tě to moc nebere.Přiznám se,že Vysočany jsem neznal (není to vůbec špatný). Co asi čekáš od další simulace?Kdybych dělal ty Vysočany já,tak by mě to trošku na Fiiiiiiiiiira:Není jiná,než stáhnout aktual vozy ve Stagu (soubor -> Update vozy). Tímto se omlouvám všem,kteří hrajete moje Holešovice,že jsem na to neupozornil.Pro zobrazení všech vozů je potřeba stáhnout ve Stagu nejnovější vozy. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 97 Registrován: 7-2013 |
môj život je železnica
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 545 Registrován: 7-2005 |
Marduk: díky za radu, už jsem za pomoci kamaráda vyřešil, ale na druhou stranu Bdpee se začli zobrazovat, ale přestali Bee240 :-)
810.529-8
Ať žijou 810 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11 Registrován: 10-2016 |
ahoj není nový benesov-->praha??? ten starej ne už nebaví a hlavne je fiktyvný? díky za odpověď | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 105 Registrován: 6-2005 |
pro tomko2225: zkouším Blavu, vypadá dobře, jen jsem narazil zatím na jednu nejasnost: v pondělí má příjezd ve 4:48 hod. Pn 58070 z BnM. V Blavě končí na 8 koleji. A co s ním dál? V poznámkách nic není, změní se na posun, a ?????? | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 98 Registrován: 7-2013 |
to mašinist:nalož s ním podla vlastného uváženia tak ako aj z ostatnými vlakmi čo končia a nemajú nič v poznámkach
môj život je železnica
|
|