Diskuse K-report » Archiv 2016 » Autobusy a trolejbusy » Doprava na jižní Moravě | předcházející | další |
Doprava na jižní Moravědolů |
diskuse | posl. autor | příspěvků | stran | posl. příspěvek | |
---|---|---|---|---|---|
Archivy starších příspěvků
|
|
||||
![]() |
Archiv diskuse Doprava na jižní Moravě do 11. 02. 2016 | Twig | 60 | 1 | 11-02-16 20:11 |
![]() |
Archiv diskuse Doprava na jižní Moravě do 14. 04. 2016 | Ares1 | 60 | 1 | 14-04-16 22:58 |
![]() |
Archiv diskuse Doprava na jižní Moravě do 10. 06. 2016 | intelpetr | 60 | 1 | 10-06-16 16:06 |
![]() |
Archiv diskuse Doprava na jižní Moravě do 18. 10. 2016 | 9_tr | 60 | 1 | 18-10-16 20:23 |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 167 Registrován: 11-2014 ![]() |
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo něví, co je zač Berkhof, který se nachází v areálu ČSAD Tišnov. Fotil jsem ho v červenci při příležitosti toho, že jsem jel autem s jedním známým který jezdí na cng a tankoval tam. Dokumentační foto: (Příspěvek byl editován uživatelem PAZ_672M.) |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 400 Registrován: 6-2015 ![]() |
Na bocích se skví název posledního majitele. Což je pseudonym jednoho z největších gaunerů v dopravě v kapitalistické ČR, pana Jana Hofmanna. A asi z vděčnosti, že jim svůj nejlepší stroj svěřil na věčnou oplátku, mu v dobách jeho největší slávy (čti úpadku) Tišnováci jezdili linku Praha-Banská Bystrica, a poté ji dokonce převzali. Se stejným výsledkem, s jakým ji provozoval on. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 168 Registrován: 11-2014 ![]() |
Děkuji za odpověď. V současné době již pan Hofmann autobusovou dopravu neprovozuje? Podle seznamu autobusů má ještě provozního Arwaye. |
CW
|
|
Neregistrovaný host 91.219.240.4 |
Pajzák: Jak to s tím Hofmanem teda vůbec je? Ty píšeš že je gauner. Já když jsem někde při čekání na zájezdě mluvil s někým z pamětníků, kteří ještě jezdili v ČSAD Klíčov, tak hovořili o tom že to byl naivní chudák, který se nechal okrást nebo snad vytunelovat od svých podřízených. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3148 Registrován: 3-2005 ![]() |
Tak naivita tady rozhodně nechybí. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 423 Registrován: 6-2015 ![]() |
Doporučuji se zeptat některých dopravců, kteří mu občas (obvykle jednorázově) vypomáhali. Ty peníze, co od něj nikdy neviděli, mu asi taky sebrali podřízení. |
CW
|
|
Neregistrovaný host 91.219.240.4 |
Pajzák: Tak samozřejmě, že jestli je to tedy pravda s tím tunelem na něho, tak ho obrali v době kdy ho bylo o co obrat. Ty dluhy mu asi dnes už nikdo neukradne. Já se chtěl jenom zeptat, jestli nevíš ty, nebo někdo znalý, okolnosti proč dopadl tak jak dopadl. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3998 Registrován: 12-2004 |
![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3149 Registrován: 3-2005 ![]() |
To je ovšem letos u druhý nový bus! ...a od roku 2012.... |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 429 Registrován: 6-2015 ![]() |
A není to jen nové nasazení stávajících SORek na 107? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3999 Registrován: 12-2004 |
Pajzák: Ne, má jít o zcela novou. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 434 Registrován: 6-2015 ![]() |
Tak až ji někdo uvidíte, dejte vědět. Mám info, že nic nového není. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5759 Registrován: 2-2005 ![]() |
Dneska odpoledne jsem viděl nějaké bílé CN12 valit na Olomouc. Říkal jsem, si, čí by to mohlo být...
Je to Rebel!!! Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil!!!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5255 Registrován: 12-2011 ![]() |
V Bučovicích vídám občas na autobusáku Karosu B952. Kam jezdí?
"Je to vaše zadnice?" otázal se a ukázal fotografii Zdeničce.
"Je," řekla a usmála se. "Kdo vám tam natiskl ta staniční razítka?" ptal se rada Zednicek. "Pan výpravčí Hubička" Mé fotky na K-reportu odkaz |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3158 Registrován: 3-2005 ![]() |
640 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3162 Registrován: 3-2005 ![]() |
Poznej vůz: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4042 Registrován: 12-2004 |
Swe:![]() Já jsem asi mimo soutěž. |
Lukša
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 437 Registrován: 11-2005 ![]() |
1BL 1942?? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3163 Registrován: 3-2005 ![]() |
No, on by to z pravidelných návštěvníků tohoto oddělení uhádl asi každý :-). Ano, je to tak ;-). Ale je to hnus, kýč a já nevím, co ještě. (Příspěvek byl editován uživatelem swe.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10344 Registrován: 4-2006 ![]() |
Nejezdil tento řidič 4B1 5530? Výzdoba tomu odpovídá.
pyrotechnik:uvidíte-li m? utíkat,snažte se m? p?edb?hnout....
www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních ?echách a nejen tam |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3167 Registrován: 3-2005 ![]() |
Ano |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 494 Registrován: 6-2015 ![]() |
Má to trubky na střeše? |
Pavell1
|
|
Neregistrovaný host 89.177.150.173 |
Hlavně že se to kolegovi líbí a že se tam cítí jako doma. Mně by to vadilo kvůli prachu. To u busline by za to strhli peníze. Kdysi to kontrolovali a vyjádřili se o tom jako o bizardní výzdobě. Dokonce fotili autobus a poslali to přes ředitele vedoucímu střediska. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10346 Registrován: 4-2006 ![]() |
ad Pavell1 tak za tohle bych je strhnul taky. Tohle je už hodně přehnaný. Ale je to jeho věc pochopitelně. I když ne až tak moc. Autobus patří dopravci. A ten rozhoduje co tam smí a co nesmí být.
pyrotechnik:uvidíte-li m? utíkat,snažte se m? p?edb?hnout....
www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních ?echách a nejen tam |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 495 Registrován: 6-2015 ![]() |
Na druhou stranu tohle me sice desi, ale nijak nebrani ve vyhledu a trestat ridice, ze nema vkus, mi prijde ujete. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3781 Registrován: 8-2005 ![]() |
Ad 5530 : I exteriér toho autobusu vypadá jako pojízdný cirkus ![]()
Dálkaři na cestách - Stránky věnované autobusům na pravidelných dálkových linkách
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1372 Registrován: 4-2011 ![]() |
Ještě chápu, když si řidič dá do kabiny plyšáka od manželky/partnerky/dcery "pro štěstí", ale zdobit to pi-ovinkama, vlaječkama a fotkama kamionů vystřiženýma z časopisu jako puberťácký pokoj, to je trochu moc. Z toho jsem vyrostl ve druháku na kolejích. Jestli se tam řidič cítí "jako doma", tak to bych ho asi nechtěl navštívit. ![]() Taky bych za to netrestal "předem", ledaže by to bylo vyloženě bezpečnostní riziko v rozporu s vyhláškou, což při pohledu na vyšňořené zájezdové busy a kamiony asi není. Zase ale ta výše uvedené fotka je "aktuálně vánoční" a 26.12. to tam už nebude...
Nostalgici by neměli lézt na internet.
Každý svého štěstí strůjcem. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 110 Registrován: 11-2014 ![]() |
Nové nádraží v Letovicích? Firma čeká na dohodu s krajem |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5767 Registrován: 2-2005 ![]() |
Linka 756 (ČAD): http://www.pozary.cz/clanek/153306-automobil-zacal-po-stretu-s-au tobusem-u-zelene-hory-na-vyskovsku-horet-ridice-vyprostovali-hasi ci-zranenim-ale-podlehl/
Je to Rebel!!! Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil!!!
|
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 511 Registrován: 6-2015 ![]() |
![]() "Dneska odpoledne jsem viděl nějaké bílé CN12 valit na Olomouc. Říkal jsem, si, čí by to mohlo být..." |