Diskuse » Autobusy a trolejbusy » Doprava na jižní Moravě | « předcházející | další » |
Doprava na jižní Moravědolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 143 Registrován: 12-2019 |
![]() "Protože jsi jel s jeho novými vozy v krajských barvách, předpokládám. Ty jsou vesměs s klackem." Ze tří jízd dvakrát nový Crossway v krajských barvách a jeden ještě žlutobílý hrbatý SOR ročník 2017. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7214 Registrován: 6-2015 ![]() |
Ta SORka ovšem byla s robotem, ne? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 144 Registrován: 12-2019 |
1BP 6947, mám dojem, že klasický manuál... |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7215 Registrován: 6-2015 ![]() |
Ne, tahle má robota. Snad jediná s klackem je ta poslední 2BB xxxx. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7285 Registrován: 6-2015 ![]() |
Arway 6B7 4025 v novém hávu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2564 Registrován: 5-2007 ![]() |
NOVINKA: OBSLUHA AREÁLU GLP PARK V HOLUBICÍCH Od: 1.8.2023 0:00 Od 1. 8. 2023 zavádíme obsluhu průmyslového areálu GLP Parku u Holubic. K nové zastávce Holubice, GLP Park bude zajíždět některými spoji linka 702 a dále také nově zavedená linka 621 (Vyškov – Holubice, GLP Park) vedena po silnici II/430. Detail a JŘ na IDS Jmk: https://www.idsjmk.cz/lockouts/detail/2047 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3274 Registrován: 3-2005 ![]() |
Jízdní doba 621 28 minut? To je docela dost 🤔 |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7301 Registrován: 6-2015 ![]() |
Kolik by sis představoval? Až po Starou Poštu to je stejné jako v dobách její předchůdkyně, tedy 25. |
Mauricio
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10609 Registrován: 4-2005 |
Dalo se to stihnout za 20 ![]() ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3275 Registrován: 3-2005 ![]() |
Mauricio: to už vypadá líp 😁 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1964 Registrován: 4-2011 ![]() |
Ad 702 a další linky, mohl by mi někdo říct, co je to ta "Strojně dopravní služby" a její vyzobávání jednoho pořadí na iks linkách? To se soutěžilo? Že si BDS řekla, že obsluhuje skoro celý Brno-venkov, ale na "tenhle obrat" už nemá vůz a řidiče, takže tu pendluje firma, která odjezdí jedno kolo denně na několika linkách? A podle názvu to vypadá, že s bobkem...
Nostalgici by neměli lézt na internet.
Každý svého štěstí strůjcem. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 21 Registrován: 1-2017 ![]() |
Je to Z-Group bus. |
Mauricio
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10615 Registrován: 4-2005 |
Já teda nevím, ale průměrně nějakých 250 km v PD na turnus mi nepřijde jako vyzobávání jednoho pořadí na iks linkách ani firma, která odjezdí jedno kolo denně na několika linkách. A už to tady nějaký pátek jezdí, to zase někdo objevil Pepíka. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7306 Registrován: 6-2015 ![]() |
Dobré ráno, Focusi.![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1965 Registrován: 4-2011 ![]() |
Já si toho všiml až teď, a to na Vyškovsko občas jezdím a 701/702 taky, takže popel na moji hlavu a díky všem.![]() A to vyzobávání jsem myslel i tak, že jsem viděl linku, kde má SDS jedno pořadí jedním směrem v záplavě BDS, ale už ne zpět, takže proto ten výraz.
Mirek
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2379 Registrován: 5-2002 ![]() |
Focus: vyzobávání to asi není správný výraz. Jednak ty oběhy jsou připraveny od KORDIS, takže dopravce nic nevyzobává. Často je to spíše tak, že se k něčemu hodí volný bus, tak je využit. Takových případů, kdy je na lince dominantní dopravce a nějaký další tam má třeba jen jeden spoj. Pro dopravce to až tak výhodné není, protože třeba kvůli jednomu spoji musí naučit trasu vícero řidičů, včetně střídačů... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1935 Registrován: 11-2007 ![]() |
Mirek: jen doplním, že připravené oběhy od Kordisu nejsou závazné a dopravce si jej může měnit dle libosti, pokud samozřejmě splní standardy spojů. Třeba loni o prázdninách byla vtipná linka 431 - čtyři dopravci, ve finále minimálně v červenci jezdil autobus Adosy, napřed subdodávku pro BDS, další spoj stejný vůz Adosy pro Kyjov atd 🤣 |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7308 Registrován: 6-2015 ![]() |
Adosa pro Kyjov nikdy nejezdila. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 23 Registrován: 11-2017 |
Se dívám na portal.idos a příjemně mně překvapilo, že některé linky od Jihlavy (720100, 760100) budou nově jezdit přes terminál Nemocnice Bohunice. Doufám, že to není jen chyba tisku. Je jen škoda, že 840506 zůstává v původní trase. Proč? Mohlo se to vše sjednotit. ![]() (Příspěvek byl editován uživatelem Aradym.)
271
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 24 Registrován: 11-2017 |
Už se to objevilo na FB Žďárského deníku. A je zde i zmínka o té lince 840506, která bude na terminál zajíždět taky.
271
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1043 Registrován: 3-2009 |
A je zde i zmínka o té lince 840506, která bude na terminál zajíždět taky. A už je to nahrané i na portal.idos. Jednotliví dopravci nahrávají jízdní řády s různě dlouhým předstihem. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1970 Registrován: 4-2011 ![]() |
Jakou odjezdovou zastávku tam asi dostanou? Už teď je to ve ŠPD na 405+406/51+401+402 našlapané.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 25 Registrován: 11-2017 |
Focus1976: nedaly by se využít ty zastávky u ostrůvku šaliny směrem k těm obchůdkům / parkovišti FN...?
271
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1947 Registrován: 11-2007 ![]() |
Neměl by někdo, prosím, jízdní řád autobusu linky di Ivančic - Hrubšic mezi lety 2002-2006 (před IDS) nebo před rokem 1980? Stačila by klidně i fotka mobilem (nebo sken). Díky moc 😊😊😊 |