Diskuse K-report » Archiv 2016 » Železnice » 470 | předcházející | další |
470dolů |
diskuse | posl. autor | příspěvků | stran | posl. příspěvek | |
---|---|---|---|---|---|
Archivy starších příspěvků
|
|
||||
Archiv diskuse 470 do 17. 04. 2016 | neregPetrS. | 60 | 1 | 17-04-16 20:04 |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1381 Registrován: 2-2010 |
kupitel_470 - prosim tě nenapadej někoho koho neznáš .Ten člověk toho udělal tisíckrát víc než ty s těma kecama. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11133 Registrován: 11-2002 |
kupitel_470: dobrá trefa, ale do špatného terče. Nebýt dotyčného, dost možná byste tu ani neměl co psát, neb by nebylo o čem... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11181 Registrován: 5-2002 |
Kupitel: Co jsi ty v životě vůbec dokazal ? Pokud bychom to "dokázání" omezili jen na téma diskuze, tedy 470, tak ho kus programoval. Takže právě sis zadal domácí úkol: první větu z Tvého příspěvku č. 8 znegovat... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7867 Registrován: 9-2002 |
A pridat omluvu... vetesniku !!!
Kdyz si na vas nekdo prinese zbran, odsouhlaste a dejte mu vsechno co chce. Pak si bezte najit vetsi zbran...
Nevykat, nejsem nici sef, ani policajt. |
prodavatel 470
|
|
Neregistrovaný host 37.48.12.137 |
prodám pytlík laku oloupaný ze zeleného krakena. součástí koupě je i certifikát ověření pravosti. nabýdky ke koupi pište zde |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 493 Registrován: 3-2010 |
Už když jsem četl: "Prodám pytlík...", tak jsem se neudržel. Nehledě na tom, že nabídka se píše s měkkým "i" a ne s tvrdým. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 500 Registrován: 12-2007 |
Pytlík ten je dobrej :D Já přidám teda taky něco :D Pozná někdo ze zkušených k čemu tohle bylo na krakenu ?
Přerov :-)
|
howkymu
|
|
Neregistrovaný host 93.93.33.3 |
Howky....že by dekl s popisem signálů pro diagnostiku....na EDYN XX...něco na způsob EDYN 22 na 69E/71E.... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 256 Registrován: 12-2007 |
Hajnej: Na 470 odmaturovalo spoustu lidí. :-) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3998 Registrován: 9-2011 |
Howky> ten rukopis mi připadá povědomej Podobnou "nelepící přelepku" jsme dělali už na 163.034, abychom se v těch LEDkách vyznali. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 502 Registrován: 12-2007 |
Aleš_Liesk. : Já si to myslel :-)
Přerov :-)
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17 Registrován: 3-2016 |
:-( Už to bude rok od sešrotování Krakenů !
Času málo plánů moc za chvíli tu je půlnoc !
|
Kraken007
|
|
Neregistrovaný host 81.19.10.196 |
Kupitel_470 už je to tak :/ no Kraken007 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8119 Registrován: 10-2003 |
Už ani nevím, že to mám na papíru. Filmařský vlak, rok 2002? Už si to nepamatuju, ale psalo se tu o tom taky.
Proti lži se člověk strašně špatně brání, protože když se lež pěkně řekne, tak vypadá jako pravda, a někdy je problematika tak složitá, že lidé nevědí, co je pravda a co ne.
Radim Jančura ...asi o sobě... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 510 Registrován: 3-2010 |
Zapa: Mohu vědět - kdo je autorem? Toto složení jsem neviděl. A že druhá fotka je z Lysé nad Labem? Já v té době jsem tam bydlel, takže poznám to prostředí na fotce. Ví někdo, kde toto jezdilo? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8120 Registrován: 10-2003 |
Autorem jsem přímo já. Tohle byl filmařský vlak, takže mimořádka.
Proti lži se člověk strašně špatně brání, protože když se lež pěkně řekne, tak vypadá jako pravda, a někdy je problematika tak složitá, že lidé nevědí, co je pravda a co ne.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 511 Registrován: 3-2010 |
A co se točilo? Ví to někdo? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8121 Registrován: 10-2003 |
Tenkrát se tam točil nějaký francouzský film, ale jediné co si z toho pamatuju, tak to bylo natáčení znásilnění, kdy herečka řvala na celý vagón. Jelo se pokud vím ONJ - Holešovice - HB - Kolín -HB (možná i víckrát) - Lysá - Praha. V tý Lysý se nějak nocovalo.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5389 Registrován: 4-2004 |
V odstavném kolejišti firmy PARS DMN s.r.o. Šumperk byla během opravy a v základním laku vyfocena hlava pražského "krakena" 470.002-7 ¨ (30.4.1996,foto-Ivo Soukup) http://www.strojvedouciplzen.cz/index.php?page=fotografie&id=1214 2
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat…
Plzeňští strojvůdci - popisy, rady, návody a fotogalerie |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2119 Registrován: 4-2011 |
Ono to někdy dostalo jiný lak než ten přímo z výroby? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 396 Registrován: 6-2015 |
Ne. Proč?
Vítejte v DOBĚ INTERNETOVÉ.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2124 Registrován: 4-2011 |
Tak když je tam vyfocený v roce 1996, jak je natřený a opravený "základní barvou", tak to asi nebylo při výrobě. Což je mi celkem divné, ale asi nějaký důvod k tomu byl. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 408 Registrován: 6-2015 |
Jo táák, já to pochopil tak, že myslíte, že měla ještě nějaký jiný, úplně odlišný nátěr - schéma, což je blbost. Pokud jde teda o obnovu nátěru, to je pravda. Cit ,,V roce 1998 jednotka prošla vyvazovací opravou v Pars DMN Šumperk, kdy jí byl m.j. poprvé a naposledy obnoven její vnější nátěr (kvůli obavám ze soudržnosti však nešlo o lak PUR, ale pouze nitro - ten se však ještě v dílnách začal loupat)." ----> http://www.prototypy.cz/?rada=470 Je to jen o hledání, pokud něco nevím. Jen jsou mi divné ty letopočty - 1996/1998?? (Příspěvek byl editován uživatelem Jirka_E.)
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11771 Registrován: 5-2002 |
J_E: Jen jsou mi divné ty letopočty - 1996/1998?? Nejspíš se ta generálka táhla jak tureckej med, holt to byl atyp. Její konec byl ale opravdu až někdy v roce 1998, protože si pamatuju, že si Pars na rozchození od nás pronajal Jirku Výborného - což znamená, že Jirka už musel být u nás, a to zas mohlo být nejdřív v roce 1997, anžto jsme už byli přestěhovaní ze Zlíchova do Záběhlic. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 410 Registrován: 6-2015 |
Hajnej: Taky mi to připadá nejracionálnější důvod. "Nejspíš se ta generálka táhla jak tureckej med, holt to byl atyp." (Příspěvek byl editován uživatelem Jirka_E.)
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 10-2016 |
Dobrý den chci se jen zeptat mám v plánu psát menší publikaci o 470 kolik lidí by si ji asi koupilo ? cena by byla asi tak : 100-300 Kč . Publikace by obsahovala historii projektu 470,zkušební provoz 470,pravidelný provoz jednotky,složení jednotky (seznam dílů,nákresy dílů) , fotodokumentace a další . Publikace by měla míti kolem 155 stran. Děkuji za případné odpovědi Případné dotazy posílejte na můj mail pod nickem S pozdravem publikace o el jednotkách |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 12-2016 |
ahoj lidi, nemá někdo prosím fotky z kabin 470tek, který by se daly použít jako kabina do msts? Jednu takovou chystám vytvořit. Moc mi tím pomůžete, jména dotyčných samozřejmě uvedu do credits. (Příspěvek byl editován uživatelem sigi98.) |
Cogwheel
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4345 Registrován: 1-2012 |
Nějaké záběry z kabiny jsou v tomto kultovním klipu, natočeném ještě za provozu: https://www.youtube.com/watch?v=lTscWKA5c4Y |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 12-2016 |
moc vám děkuji za pomoc |
stanoviště 470
|
|
Neregistrovaný host 81.19.10.196 |
sigi98 pokud máte zájem o záběry ze stanoviště 470,respektivě pultu tak mi napište na email : adamadavidk@email.cz . |
Bobo
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13340 Registrován: 5-2002 |
prototypy si zkoušel?
kolisti = piráti chodníků
<font color="ffff00">neosvětlený cyklista = žádný cyklista</font> jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno http://www.stopkoureni.cz/ |
to : Bobo
|
|
Neregistrovaný host 94.112.231.86 |
Bobo : Ono na prototypech moc fotek vhodných na tvorbu kabiny do MSTS není to ať spíš zkusí tohle : http://www.vlaky.net/servis/galeria.asp?page=1&id=3646 |