Diskuse K-report » Archiv 2016 » Železnice » Tarif (jízdné, tarifní politika ČD, slevy, konkurence, budoucnost...) » Archiv diskuse Tarif (jízdné, tarifní politika ... do 01. 05. 2016 | předcházející | další |
Archiv diskuse Tarif (jízdné, tarifní politika ... do 01. 05. 2016dolů |
autor | příspěvek | |
---|---|---|
J. Kučera nereg.
|
||
Neregistrovaný host 82.117.130.25 |
Žádný T4 nejsou lůžka (bereme-li vlaky 466/7). T4 jezdí Moskvu (ta nová Siemens lůžka), někdy se (i u nás) T4 označuje čtyřmístné lehátko. Ale je otázka, na kdy jste to zkoušeli a taky jestli pokladní nezadávala číslo vlaku 60466 (což jsou přímé vozy z/do Pešti), rakouské vozy (vlak EN 466) jede z Wien Hbf. ve 21:25... | |
mirosovka
|
||
Neregistrovaný host 46.135.84.8 |
Nevím, jestli jsem neměl v Praze nějaké halucinace, ale od 1.5. klesá cena VJČ Praha - Teplice v Čechách ze současných 109/109/119 a 89/99/99 na 69/69/69 a 59/59/59. To mi přijde jako hodně slušné a využitelné i pro nácestné body. | |
Pružinskij
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 708 Registrován: 4-2015 |
J. Kučera: Dneska druhý pokus u nejchytřejších v kraji... Ale co koukám na vagonweb, tak stejně u EN 466 to řazení moc nedodržují. Poněkud blbé je, že pokud jsem dobře pochopil, tak z ČR nelze nijak zjistit které vozy jsou přesně ty patrové... (nejsou plánky).
Waarschijnlijke Afstanden.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 62 Registrován: 7-2015 |
mirosovka: bezva, dá se to někde vověřit? rád bych to věděl sichr, než to pošlu dál. | |
J. Kučera nereg.
|
||
Neregistrovaný host 82.117.130.25 |
Pružinskij: Já Vás teď trošku nechápu. Prostě na pozici vozů 301 a 302 jsou plánované jsou tam jen ty patráky, a tím to hasne. To že jede náhrada se v rezervačním systému asi neprojeví (leda ta plánovaná, jako u nás). | |
Babilon
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3018 Registrován: 12-2007 |
dá se to někde vověřit? V neděli v eshopu. |
|
Ondra z Brna
|
||
Neregistrovaný host 95.82.135.154 |
S dotazem se na mne obrátily kamarádky: Chtějí o prázdninách jet z Brna do Gdaňsku (PL) a zpět (v Gdaňsku se zdrží max. týden). Hledají samozřejmě co nejlevnější variantu. Poradí někdo, prosím? Věk 39, 44 let, pracující, nemají inKarty. Předem děkuji. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1030 Registrován: 11-2005 |
Ondra z B.: Záleží jak moc se chtějí přizpůsobovat tomu, jet co nejlevněji, nebo jde o pohodlné řešení. Pokud se z Česka vyráží o víkendu, dá se do Wroclawi dojet na SONEčko, dál už buď osobákama (ty jsou v Polsku levné, hlavně na dlouhé vzdálenosti, ale musí se to stihnout za jeden den) nebo nějakým IC, pokud bez přestupu, dá se koupit "Wcesnej" na e-shopu PKPIC. Zajímavá varianta je jet normálně do Náchoda, odtud busem do Kudowy a pak přímým nočním spojem (zase z e-shopu). Jinak na e-shopu ČD se dá normálně koupit Včasná přímo do Gaňsku, na různé spoje včetně nočních, psalo mi to ceny kolem tisícovky, což je dost dobré. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2546 Registrován: 9-2005 |
Zdravím, zjistil jsem, že z ČD bodů nelze získat Celodenní jízdenka. Takže pokud chci jet jeden den, musím si pomocí bodů + doplatek pořídit Skupinovou víkendovou jízdenku, která platí jen o víkendu nebo státním svátku. Když chci cestovat pouze já sám, je to na tuto jízdenku bez problémů možné? Díky za odpověď! |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2031 Registrován: 8-2010 |
Milanm: Ano, neměl by s tím být žádný problém. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4778 Registrován: 12-2011 |
Milanm: Pozor, narazil jsem na jednoho jedince, který mi tvrdil, že na tuto jízdenku nemůžu jet sám, protože je to přece skupinová jízdenka. V případě problémů mu hezky odcituj to, co je napsáno na webu ČD a pošli ho do (Příspěvek byl editován uživatelem intelpetr.)
"Je to vaše zadnice?" otázal se a ukázal fotografii Zdeničce.
"Je," řekla a usmála se. "Kdo vám tam natiskl ta staniční razítka?" ptal se rada Zednicek. "Pan výpravčí Hubička," řekla. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 63 Registrován: 7-2015 |
Milanm: ano, na rozdíl od jiných zemí u nás můžeš jet sám klidně i na hromadku pro 30 lidí. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 73 Registrován: 9-2011 |
Kontrolní šotootázka: Jaká nejdelší smysluplná jednosměrná jízdenka se vám povedla naklikat v eshopu ČD? Jde mi o dvoudenní projížďku za body. Limituje mě nízký počet "přes" v eshopu. Na jizdenka.idos.cz udělám klidně i 1600km, samozřejmě to není možné projet, ale jde mi spíš o maximální variabilitu po cestě, když mám na jízdence 1600km, tak je "po stejné nebo kratší trase" prakticky cokoliv. Povedlo se mi 1018km - Praha, Brno, Jihlava, ČB, Plzeň, Cheb, KV, Ústí, Praha. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10303 Registrován: 5-2004 |
"dál už buď osobákama (ty jsou v Polsku levné, hlavně na dlouhé vzdálenosti, ale musí se to stihnout za jeden den)" O tom pochybuju. Já loni v létě jel regiem z Przeworska do Katowic, odjezd nějak kolem půl šestý qečeru, v Krakovu čekání od půlnoce do půl čtvrtý a ráno před čestou jsem vystupoval. Lístek krzevá zavřenou kasu koupen u konduktéra ve vlaku, jen byl dotaz zda vše regiem. Normálně na jeden lístek, na kterým bylo "wazny 1 dzein". Což chápu (a chápal to i ráno konduktér do Katowic) že je od jistý vzdálenosti "den platnosti +1 den". |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 169 Registrován: 1-2006 |
Poprosil bych o radu: Praha - Tulcea (zřejmě přes Budapešť - Bukurešť), 15 lidí (dospělých), o IN-kartách mi není nic známo, odjezd 7.6., návrat 17.6. Jak nejlépe a nejlevněji? Případně s použitím lehátka? Bez vyskakování na hranicích, dotyční budou vybaveni poměrně velkou bagáží. Děkuji předem za radu. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2547 Registrován: 9-2005 |
Honza7887, intelpetr, Byll: Díky vám za poznatky. | |
Babilon
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3025 Registrován: 12-2007 |
Na jizdenka.idos.cz udělám klidně i 1600km, samozřejmě to není možné projet V roce 2002 jsem na to dělal soutěž a maximum, co se podařilo vymyslet (2 kalendářní dny, trasa se nikde nedotýká ani neprotíná), bylo 2046 km. Šlo o trasu, která se dá projet (za předpokladu, že nebude zpoždění). Vítěz dostal jízdenku pro kočárek v dané trase. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 606 Registrován: 10-2010 |
A pochlubíte se nám co to bylo za trasu? Můj rekord je 1298 km. Neplánovaně jsem musel jet z Tišnova na Teplicko a zpátky. Z Tišnova jsem vyjížděl v pátek okolo 14 hod a do Dolních Louček přijel 21:24. Z: Tišnov Do: Dolní Loučky Přes: Břeclav, Valašské Meziříčí, Český Těšín, Kolín, Mšeno, Ústí n.L. západ, Most, Rakovník, Praha hl.n., Tábor, Jihlava. Jinak v současn době se dá zapsat do Unipoku cca 7-9 stanic "Přes", více se tam již nevejde. V POPce není problém, stačí zmáčknout "přidat přes", ale může se stát, že některé stanice zmizí.
Příští rok bude ve znamení piva!
Já nevím, kde se to v člověku bere, ten neklid, co ho tahá z místa na místo. Co mu nedovolí aby se usadil, aby byl sám se sebou spokojený jako většina ostatních. Já prostě nemůžu zůstat na jednom místě, vážně, fakt. |
|
Babilon
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3026 Registrován: 12-2007 |
A pochlubíte se nám co to bylo za trasu? Klidně: Kralupy n.Vlt. - Ústí n.L. hl.n. 0.13- 1.27 Ústí n.L. hl.n. - Karlovy Vary 1.32- 3.39 Karlovy Vary - Cheb 4.27- 5.36 Cheb - Plzeň hl.n. 6.20- 7.55 Plzeň hl.n. - České Budějovice 8.05- 9.55 České Budějovice - Praha hl.n. 10.36-12.59 Praha hl.n. - Havlíčkův Brod 14.10-16.02 Havlíčkův Brod - Znojmo 16.38-19.00 Znojmo - Břeclav 19.06-20.33 Břeclav - Ostrava-Svinov 23.25- 2.00 Ostrava-Svinov - Opava východ 2.08- 2.45 Opava východ - Olomouc hl.n. 4.45- 7.16 Olomouc hl.n. - Brno hl.n. 7.49- 9.15 Brno hl.n. - Pardubice hl.n. 10.08-11.48 Pardubice - Jičín - Liberec 12.39-15.49 Liberec - Jedlová - Děčín hl.n. 15.53-18.01 Děčín hl.n. - Ústí n.L.-Střekov 18.02-18.40 Ústí n.L.-Střekov - Lysá n.L. 18.43-20.25 Lysá n.L. - Nymburk hl.n. 20.29-20.44 Nymburk hl.n. - M.Boleslav hl.n. 20.49-21.23 Ml.Boleslav hl.n. - Bakov n.Jiz. 21.34-21.45 Bakov n. Jiz. - Česká Lípa hl.n. 22.10-23.07 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 74 Registrován: 9-2011 |
To je hezké :-) Ale já jsem omezený nákupem na eshopu a tam je jen 3x PŘES. A taky nechci cestovat 48h v kuse, ale rozumně se někde projít / najíst a někde normálně přespat, v případě té mojí jízdenky např. v ČB nebo Plzni. (Příspěvek byl editován uživatelem soundman.) |
|
Telini
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 524 Registrován: 10-2006 |
Poprosím o několik rad: Vždy se jedná o jediného dospělého pouze s RailPlus. 1) Pardubice - Trenčín, tam pátek, zpět neděle Včasná jízdenka Evropa za 2 * 193 Kč je jasná, ale jak v případě, že na ČD budu mít zajištěno IN100? Jak potom nejlevněji na Slovensku? 2) Pardubice - Berchtesgaden, tam sobota přes Vídeň, zpět středa přes Budějovice VJE Brno - Salzburg a Salzburg - Tábor jsou po 386 Kč, ty zbylé kousky po republice už se taky nějak zvládnou, ale jak nejlépe na kousek Salzburg - Berchtesgaden? |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 36 Registrován: 11-2014 |
IN25, Praha-Vídeň, první třída, 1076 korun. IN25, Břeclav-Vídeň, první třída, 800 korun??? To je nějaký vtip anebo to ČD myslí vážně? |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1930 Registrován: 6-2007 |
Břeclav-Vídeň je v 1.třídě s IN25 za 665 Kč. A co se vám na tom nezdá? Většinu ceny, ať už akčních nebo plných jízdenek, tvoří cena za rakouský úsek, byť má jen 69 km. |
|
Santa Justa
|
||
Neregistrovaný host 176.98.110.120 |
Podle nového ČD pro Vás se snižuje od 1.5 cena skupinové víkendové krajské na 150 bodů a celostátní na 300 bodů. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 37 Registrován: 11-2014 |
ČD e-shop mi nabízí 800, tak nevím. No, a že je to cena za rakouský úsek je sice pěkné, ale těžko budu paní přesvědčovat, aby dala za 69 km osm stovek, když já pojedu z Prahy za tisícovku. Naprosto přitom nechápu systém e-shopu, když do zadání jasně uvedu, že mám IN25, systém mi nabídne Včasnou jízdenku za 800, když kliknu na "Změnit cenu", tak se mi sice nějak záhadně objeví cena s IN25 665 korun se sloganem "Šetřete s IN kartou", ovšem za tuto cenu nejde jízdenka objednat. A proč mi to tu cenu nenabídne hned, když jsem všechny potřebné parametry (včetně IN25) už zadal? |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1931 Registrován: 6-2007 |
Jakou paní o čem přesvědčujete? Prostě cena za přepravu nemusí být nutně lineárně závislá na vzdálenosti. Pokud je paní tak chytrá, že ví, že z Prahy je to za tisícovku, tak by mohla pochopit i konkurenci a tržní ceny, stejně jako rozdílnou cenovou hladinu v různých zemích. V letecké dopravě najdete paradoxy mnohem větší. V eShopu jste patrně zadal "IN25 bez Railplus". S takou In-kartou slevu do zahraničí nedostanete, takže vám to cenu 665 nenabídlo. Ty nedostupné nabídky to ukazuje vždycky, jako motivaci ka včasnému nákupu/koupi inkarty. Podobně to dělá i eShop DB. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1932 Registrován: 6-2007 |
ale jak nejlépe na kousek Salzburg - Berchtesgaden? Tady asi nic levnějšího než NRT s Railplus za 9 EUR nevymyslíte. Leda tam dojít pěšky z Halleinu. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10305 Registrován: 5-2004 |
Nojo. Letenka viden-dnepropetrovsk za 17 papiru. Z prahy s prestupem ve vidni na totez letadlo za 12. Aneb letecky praha-viden za -5000:-D Videnakoj by se vyplatilo do ty prahy dojet jednickou "f plny palbe":-P |
|
Jenki
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4848 Registrován: 5-2002 |
Tady asi nic levnějšího než NRT s Railplus za 9 EUR nevymyslíte. Regionální bus linka 840, Salzburg Hbf - Berchtesgaden Hbf za 5,60€. JŘ zde, vyhledávání lokálních spojení včetně cen zde. Lístky v automatu před Bahnhofem. Jezdí tam kloubová Citara v regional úpraavě, na těch 45 minut jízdy je to v pohodě. Pokud autobus z principu nechcete tak Salzburg - Freilassing čímkoliv za 2,40€ jednosměrně a Freilassing - Berchtesgaden pro cestu tam i zpět ideálně jednodenní jízdenka BLB za 7€ (v kladiva až od 9:00, v so/ne nepřetržitě). (Příspěvek byl editován uživatelem jenki.) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 170 Registrován: 1-2006 |
Petr Vlček: anebo se na Prahu vy... a jenom vědět, že si má tu letenku z Prahy koupit. Že neproletí segment Praha - Wien bude každýmu na Schwechatu u zadele :-) | |
Santa Justa
|
||
Neregistrovaný host 176.98.110.120 |
Kajman: pokud je mi známo tak pokud neproletíte jakýkoliv úsek na jedné letence tak už se na další nedostanete. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 64 Registrován: 7-2015 |
Kajman, Santa Justa: ano, nevyužitím prvího segmentu celá letenka pozbývá platnosti, kdysi se to řešilo na leteckých forech, protože byly levné letenky Praha - NY (za 10000 Kč), ale když se koupilo Katowice - Praha - NY, byla tam další sleva a celkem to stálo 7500 Kč. Bohužel cestou tam se do těch Katovic opravdu muselo. Cestou zpět lze samozřejěm ukončit cestu v Praze a zbytek nechat propadnout. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 65 Registrován: 7-2015 |
Santa Justa: a pokud opravdu takhle razatně snížej potřebné body na víkendové jízdenky, tak to konečně bude podle mne k něčemu to sbírání. Maximální sleva, které by to potom odpovídalo: půjčení kola - 58% (reálně spíš 38%) skupinová regionální - až 21,54% skupinová celostátní - 20,37% (oproti tomu časový doplatek - 3,46% nebo ČD pro Vás 7,5%) |
|
Babilon
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3027 Registrován: 12-2007 |
Ale já jsem omezený nákupem na eshopu a tam je jen 3x PŘES. To byla ukázka, že i reálně jde toho najet poměrně hodně, nejen klikáním na jízdence (i když v současnosti asi míň než v roce 2002). Nicméně více omezující mi přijde 6x přestup než 3x přes. |
|
Babilon
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3028 Registrován: 12-2007 |
Že neproletí segment Praha - Wien bude každýmu na Schwechatu u zadele :-) Tak to rozhodně nebude, u letadel to nefunguje jako na dráze. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 171 Registrován: 1-2006 |
Áha, tak to se omlouvám za dezinformaci. | |
mirosovka
|
||
Neregistrovaný host 46.135.42.12 |
Byll: Jak jste spočítal takové výše slev? Podle mě bude například skupinová celostátní vždy za body výhodnější než regionální, cena 1 bodu zde dělá cirka 2 Kč, u té regionální je to i ve Středočeském kraji méně. Píšu o stavu od 1.5. | |
Babilon
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3029 Registrován: 12-2007 |
nenapadá mě racionální důvod, proč by skupinová jízdenka z eshopu mohla být napsaná na jednoho a více lísků nikoliv Mimochodem, jak toto funguje v jiných zemích? (Přesunuto z vlákna Regiojet.) |
|
Neregistrovaný host 188.246.111.250 |
Prosím o radu. Jedeme na zájezd,-z Otrokovic, 2.lidé, vlastnící IN kartu 50 - důchodci. Odjezd je 13.5.2016 v 1,45 buď ze Senice (SK), nebo 3,15 z Bratislavy a návrat 20.5.2016 kolem půlnoci do Bratislavy, nebo 21.5.2016 kolem 2hod. ranní do Senice. Mohli byste mi poradit jaký nejvýhodnější, popř. nejlevnější spoj použít? Děkuji za radu. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1933 Registrován: 6-2007 |
Cestou zpět lze samozřejěm ukončit cestu v Praze a zbytek nechat propadnout. To tak samozřejmé není. Lze to udělat, pokud máte pouze kabinové zavazadlo. Pokud máte i odbavená zavazadla, můžete při check-inu požádat, aby vám je vydali už v přestupním bodě (a letecká společnost této žádosti může, ale nemusí vyhovět). |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 66 Registrován: 7-2015 |
Oto: Aha, tak i já díky za rozšíření obzorů. mirosovka: skupinová celostátní stojí 679 Kč nebo 67,9 Kč + 300 bodů, což dělá 2,037 Kč za bod. Jeden bod mám za utracených 10 Kč, čili výsledná sleva je 20,37%. skupinová regionální stojí až 379 Kč nebo 37,9 Kč + 150 bodů, což je 2,154 Kč za bod a tedy sleva až 21,54%. Samozřejmě je to přibližné (za utracených 10 Kč i 19 Kč v eshopu mám pořád jen jeden bod), navíc to nebude stát 67,9 ale 68 Kč, ale to jsou detaily. Mám na to tuto jednoduchou tabulku, která mi to počítá. Edit: aha, teď koukám, že tam mám chybu, že nejdražší regionální stojí středočeská 319. Nevím, kde jsem vzal 379 Kč. Tak podle toho se to dá v tabulce upravit a slevu do ukazuje 19,14%
(Příspěvek byl editován uživatelem byll.) |
|
Marek T.
|
||
Neregistrovaný host 90.181.85.197 |
Dnes vyšel očekávaný PaTV č. 8 http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/B78F5768-EB24-4398-A492-DE52E08BD 7A7/0/160429_PTV8.pdf ... ovšem o Jízdence na léto v něm zmínka není (samozřejmě, ještě to nic neznamená) Naopak, info o VJ Praha-Teplice potvrzena |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 67 Registrován: 7-2015 |
Hm, takže se mění (asi se to dalo předpokládat) cena jen Teplice - Praha, nikoli i Ústí - Praha. Což bude drobná komplikace, protože u přímých vlaků z Teplic při cestě z Ústí do Prahy propadne za těch 16 minut cesty mezi TP a UL místenka. Ale nějak se s tím naučíme žít. Spíš nechci vidět to rozladění lidí, co pojedou z Ústí do Prahy za včasných 119 či pokladnových 151 a pak zjistí, že Teplický jezděj delší trasu za 69 :--). |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1934 Registrován: 6-2007 |
Asi takové rozladění, jako když ten Vídeňák, co letí do toho Dněpropetrovsku, zjistí, že Pražák, co sedí vedle něj, koupil letenku v témže okamžiku o 5 tisíc levněji. Rozdíl je jen v tom, že klientela letadel je trochu více "světová", takže chápe, že business je business , a že v letadle nelze podvádět s jiným reálným nástupním bodem. Ještě připomenu, že pokud u letadla nenastoupíte cestu, propadá u většiny tarifů nejen návazný let, ale i případný zpáteční let, i když je třeba až za měsíc. A nedá se to "ukecat". |
|
mirosovka
|
||
Neregistrovaný host 46.135.42.12 |
Byll: Aha, už jsem to pochopil, díky. Takto mě to přepočítávat nikdy nenapadlo. Vždy si počítám jen hodnotu bodu v Kč pro daný bonus. Pokud je ta tabulka verze květen 2016, tak si tam upravte i zbytek http://www.cd.cz/assets/vnitrostatni-cestovani/cd-body/aktualne/p rehled-benefitu-vc-bodoveho-ohodnoceni_v14_01-05-2016_fin.pdf Nejlépe vychází Lužná |
|
Babilon
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3031 Registrován: 12-2007 |
od 1.5. klesá cena VJČ Praha - Teplice v Čechách ze současných 109/109/119 a 89/99/99 na 69/69/69 a 59/59/59. To mi přijde jako hodně slušné a využitelné i pro nácestné body. Zřejmě reakce na expanzi Arrivy na železnici a "útok" na její autobusy. Praha-Teplice cca každé dvě hodiny jezdí za 59 totiž právě ona. |
|
Bububu
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 90 Registrován: 1-2011 |
ad Oto Pokud máte i odbavená zavazadla, můžete při check-inu požádat, aby vám je vydali už v přestupním bodě (a letecká společnost této žádosti může, ale nemusí vyhovět). Ale odletět zavazadlo beze mě nenechají, ne? |
|
Babilon
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3032 Registrován: 12-2007 |
Koukám, že v ČD Body zlevnilo skoro všechno a dost výrazně. Třeba zpáteční jízdenka z 900 na 300 bodů. Hezký. | |
Pajas2
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 625 Registrován: 10-2009 |
Trochu jsem upravil formátování benefitů eShopu ČD od 01.05.2016, aby to bylo přehlednější: V každém případě je to krok správným směrem. Ještě bych uvítal zařazení i IN 50. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1935 Registrován: 6-2007 |
Ale odletět zavazadlo beze mě nenechají, ne? Právě proto bych to raději ani nezkoušel, aby vám nenaúčtovali náklady za zdržení kvůli vyhledání a vyložení zavazadla ... |
|
Vasek011
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 50 Registrován: 1-2012 |
Trochu OT: Shodou okolností jsem trasu VIE <-> DNK před několika lety létal poměrně často, samozřejmě s lístkem až do Prahy a s předčasným vyzvednutím zavazadla ve Vídni nebyl nikdy problém - rozhodující je vždy visačka s kódy letišť na zavazadle, podle které se vykládání / překládání řídí. Vždy stačilo při odbavení požádat obsluhu za přepážkou a zkontrolovat, jestli je na visačce VIE namísto PRG. Letenky byly tehdy vždy za plnou cenu (cca 1000 EUR zpáteční). Je tedy možné, že u nějakých "akčních" platí jiná pravidla... (Příspěvek byl editován uživatelem Vasek011.) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10308 Registrován: 5-2004 |
Ta zpatecni z prahy stala ca pulku. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2548 Registrován: 9-2005 |
Zdravím, buď jsem pochopil jsem něco špatně nebo je to vtip, ale na stránkách Českých drah jsem o změně v ČD Bodech od dnešního dne nic nenalezl. http://www.cd.cz/cd-body/benefity/-22407/ |
|
Pajas2
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 627 Registrován: 10-2009 |
Zřejmě ta stránka není aktualizována, protože po přihlášení do eShopu a nabídky věrnostního programu se nabídne možnost uplatnění 10 až 600 bodů. Začíná to Voucher na vstup do Železničního muzea v Lužné u Rakovníka pro 1 dospělou osobu - 10 bodů |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2251 Registrován: 11-2009 |
Zpráva o změně v ČD bodech je v aktuálním vydání ČD pro Vás. Měl by být i 2x více bodů v 1. třídě rychlíků a v červnu by měli být další benefity. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2549 Registrován: 9-2005 |
Tak v tomto případu jsem mile překvapen. v červnu by měli být další benefity Osobně bych uvítal možnost zakoupit za body a doplatek taky Celodenní a Celodenní region. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 43 Registrován: 9-2015 |
Jsem zvědavý,jestli Národní dopravce někdy skončí s těma buzeracema vázání na konkrétní vlak v eshopu, a ukončení CityStar 3 dny před odjezdem nebo slevových hladin x dnů před odjezdem. V kombinaci, kdy jízdenka nejde rozumně vrátit, je to extrémně znechucující, a pozoruji na sobě, kolik snahy to ve mně budí, abych našel nějaké jiné řešení a jel pak s někým jiným (byť i s ČD jezdím rád). Když nevím, jaké bude v Rumunsku počasí, nekoupím si o týden předem lístek do Pešti, ale Jančurův bus (projít na Keleti přes cikánov sice není žádný med..), který můžu 1 hod před odjezdem zadarmo stornovat. Když nevím, jestli nebudu za týden nemocný, nekoupím do/ze Žiliny ČD, ale zásadně Jančuru nebo Paštiky - protože je lze stornovat. Tak jsem fakt zvědavý, jak dlouho si budou ČD takhle zahrávat, a díky Bohu za aspoň trochu rozjezdu soukr.dopravců, že snad ty modré mozky (což není tak těžká diagnóza jako zelené) o tom někdy v blízké budoucnosti budou muset trochu začít přemýšlet...? |
|
Mladějov
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8177 Registrován: 3-2007 |
Kolenovrti to maj holt těžší Já teda vidím, že se daj koupit jízdenky na vlak ČD nejen na nádru, ale i ve vlaku. U vás ne ? (Příspěvek byl editován uživatelem Mladějov.) |
|
Pružinskij
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 723 Registrován: 4-2015 |
Mirek Zv.: Tak to se ani nesnažte případně letět, i když by se pravděpodobně dalo dostat na nižší cenu. Na Keleti žádný cikánov není, byl jsem tam letos už třikrát v různých hodinách, ráno i večer... Počřádek, čisto furt stejně, jako za posledních 25 let. Maďaři si nenechají srát na hlavu. Modré mozky o tom moc přemýšlet nebudou, protože na revenue management jede už pomalu celej vyspělej svět, tak nějak moc nechápu, proč by ČD měly být pozadu a nechat si ujet vlak. J. Kučera: nakonec jsem po boji s pokradní koupil obyčejné lehátko do EN do Bregenzu. A to se mi snažila vnutit nějaký střed či co, až jsem musel zařvat, že v tom EN jsou desítky volných míst a ať je kouká najít. Našla. A to bylo obecně nejlepší pracoviště v kraji. Děs. EN do Curychu nakonec nevyužijeme, dopolední program (Rielasingen aj.) s nedá stíhat i tím druhým. Patra jsou sice č. 301,302, ale koukněte na řazení ve skutečnosti - dvakrát pozorováno úplně jiné. A ČD oficiálně asi plánky vůbec nemají. (Příspěvek byl editován uživatelem pružinskij.)
Waarschijnlijke Afstanden.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1121 Registrován: 5-2010 |
Zřejmě ta stránka není aktualizována Už to aktualizovali. Těžko říct, co vedlo management ke snížení bodů pro získání odměn, nicméně Skupinová víkendová jízdenka už nestojí 500 bodů, ale 300 bodů a stejnou hodnotu má i vnitrostátní zpáteční jízdenka do druhé třídy (dříve 900 bodů). Obecně pozitivním překvapením je i snížení potřebných bodů na získání vnitrostátní zpáteční jízdenky do první třídy, nově jen 600 bodů (dříve 1000, pokud si vzpomínám dobře). Takže jde de facto o dost zajímavé slevnění. Měl by být i 2x více bodů v 1. třídě rychlíků Tak to jinak na webu ještě není a jsem docela zvědav, kterých rychlíků se to bude týkat. Dost možná bych potom i někdy tou jedničkou jel |
|