Diskuse K-report » Archiv 2016 » eleznice » V televizi říkali, e ... V novinách psali, e ... » Archiv diskuse V televizi říkali, e ... V no... do 24. 11. 2016 | předcházející | dalí |
Archiv diskuse V televizi říkali, e ... V no... do 24. 11. 2016dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Honzalb
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 1124 Registrován: 11-2010 |
petr_hradecký: na co jste odborník vy? |
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 219 Registrován: 6-2016 |
Honzalb: Za mého mlada byla taková definice:" Odborník ví vechno o ničem, novinář neví nic o vem". Přeloeno do hovorové četiny:" Odborník je obeznámen se vemi znalostmi v daném úzkém oboru, novinář má jen rámcový přehled o vem, o čem jeho médium píe/mluví". Za sebe se domnívám, e úvodní definice stále platí i ve věku internetovém. |
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 3314 Registrován: 7-2011 |
Obávám se, e u neplatí. V době, kdy lidi odmítaj za "noviny" platit, zejména za ty internetové, těch pár lidí, co tvoří redakci ten rámcový přehled "o vem" mít prostě nemůe. Zvlá, kdy jeden redaktor musí (v rámci úspor) vypotit denně několik článků na různá, mnohdy diametrálně odliná, témata. A jetě je několikrát za den aktualizovat, protoe koho zajímá číst večer to samé co ráno, od toho je to přece internet, aby se to mohlo (mělo!) aktualizovat. Pak z toho vznikaj zhůvěřilosti typu e ten vlak, co ráno vykolejil je pořád mimo koleje, bo jak se u ráno řeklo, jeřáb nedojede dřív jak večer, ale mezitím se stihlo vyzpovídat 5 nádraních povalečů a 3 báby z kravína, který potvrdily, e kdyby to vypadlo o pár metrů dál, mohl být vlak mezi dojnicema, co by jistě zanechalo kody na národním hospodářství.... |
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 6471 Registrován: 4-2003 |
Koukám máme nového "odborníka To spí moc nesledujete média a dotyčný není elezniční odborník, ale novinář. Na to není pejorativního a patnýho vůbec nic a na zde probírané téma vůbec není potřeba být odborníkem vůbec na nic, stačí jenom chodit po matičce zemi s troku vodevřenýma kukadlama. a pouívat obsah lebeční dutiny k mylení.
Drání stupnice tvrdosti modrých gum.
|
Petr_hradecký
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 480 Registrován: 4-2015 |
honzalb: na webdesign a IPTV Sorry za OT. Radek: a ty uvozovky ("xxx") tam jsou asi proč? (Příspěvek byl editován uivatelem petr_hradecký.)
Nejsem Na K-Reportu od 2012.
Modely amerických trucků - dcp.wz.cz |
Honzalb
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 1125 Registrován: 11-2010 |
A kde můeme zhodnotit kvality vaí práce? |
videovlak mezi
|
|
Neregistrovaný host 88.102.10.195 |
Radek: "stačí jenom chodit po matičce zemi s troku vodevřenýma kukadlama" Jestli ale vono tady práuje nejde,vo to, e někdo ty kukadla votevírá jenom někde. Bacha na vobjektivitu! |
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 175 Registrován: 2-2016 |
Glosa ZezPlzně http://blisty.cz/art/84185.html
Zháecí komoru
odejmout, neb zasadit na vypinači bez napětí v poloze zapnuto |
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 10614 Registrován: 5-2004 |
"Jak ukazuje nákres do historické mapy z poloviny 19. století, vedly obě tratě, tzv. Mostecko-Březenská (oranově) na Domalice a tzv. Dráha císaře Frantika Josefa (zeleně) na Cheb, územím polí a luk. Pro úplnost je zakreslena modře i tra Plzeň elezná Ruda" A já doteď il v domnění e Praha - Furt v Lese byla Českou západní, zatímco Plzeňsko - Březenská byla ta na Klatovy... |
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 911 Registrován: 8-2011 |
Nakdy je lepsi kdyz "zakaznik" ktery prinese petikilo a stoji 5 litru na zcela zbytecnejch problemech odejde. Je super mit zakazniky lec ne za kazdou cenu. Dobry zakaznik se pozna prave v momente krizovych situaci kdy vyjde vstric "primourenim oka". A o takove je treba se starati. Tenhle pripad je asi toho druhu ze zednik postavil zed a "zakaznik" mu za ni nezaplatil neb ji vlastne chtel o pul metru nizsi. Ty to má chlapče hodně pomotaný,snad by to mělo fungovat,e pokud něco poseru tak musím se svým zákazníkem komunikovat a hledat řeení a ne čekat ,e ho polu do zadního otvoru a on přimhouří oko. Ty zaplatí tomu zedníkovi ,e ti postavil tu zed' jinak nebo křivě? Já teda ne. Prostě kdo platí, ten poroučí a platit lemplům za nekvalitní práci můe jenom rohatý zvíře. |
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 3479 Registrován: 11-2009 |
Petr_vlček, DHaK> tech nesrovnalosti tam bude vic ...
ChacharCity 142 Odra - Vrak vyssi kvality
|
Petr_hradecký
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 482 Registrován: 4-2015 |
Je to OT, ale kupříkladu zde, pane Sůro: www.dcp.wz.cz Kdy u jste to přehlédl v podpisu (Příspěvek byl editován uivatelem petr_hradecký.)
Honzalb
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 1126 Registrován: 11-2010 |
petr_hradecký: krása. určitě minimálně nejkrásnějí web roku 1998. |
Viribus Unitis
|
|
Neregistrovaný host 84.16.45.23 |
Nádhera. To je dělané v basicu? |
déja vu
|
|
Neregistrovaný host 83.208.236.91 |
Je to hezké, hlavně ten otáčející se barevný ampersand. Oslava HTML 1.0 a animovaných GIFů. A pojede retro Ostravan 90. let, můete mu udělat stylový web. |
Petr_hradecký
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 483 Registrován: 4-2015 |
Heleďte, Boblicku, vy se věnujte svým Vrakosám, ano? BTW: udělám vám retro web, nechcete? Důleitějí je obsah, ne grafické opičárny okolo. BTW2: i rozmazlení Američani jsou s ním spokojeni, take mě je názor jednoho anonyma přímo víte kde...
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 6477 Registrován: 4-2003 |
i rozmazlení Američani jsou s ním spokojeni To musí bejt nějaký senilní penzista ne? Dy tohleto si průměrný trouba dneska nakliká třeba přes www.wix.com , a to i bez abslovování kurzu "web snadno a rychle i pro vadlenky v domácnosti".
|
pacient
|
|
Neregistrovaný host 80.188.32.227 |
Petr_hradecký: Důleitějí je obsah, ne grafické opičárny okolo. Mue te nám vysvětlit, co si představujete pod slovem "webdesign"? Kaskádové styly jsou v Hradci sprosté slovo? (auto-style1 se opravdu nepočítá) Kadý obrázek jinak veliký - pixel sem, pixel tam. To si vymysleli rozmazlení Američani nebo jste to jen odflákl? |
Petr_hradecký
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 485 Registrován: 4-2015 |
Dneska ano, Radku . Stránky vznikaly někdy v době, kdy jmenovaný WIX začínal, někdy před 10 lety. A je to záměrně tak jednoduché, protoe to dělá víc lidí, já jsem hlavní správce. Někteří jsou ve Státech a web vzniká na příspěvkové bázi. Je to jediný seznam modelů firmy a firmou schválený. Asi se u mne penzisti scházejí , tady jsou statistiky: http://s04.flagcounter.com/more/SeP
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 2633 Registrován: 8-2010 |
Petr_hradecký: "Heleďte, Boblicku, vy se věnujte svým Vrakosám, ano? BTW: udělám vám retro web, nechcete? " Boblickův "dopravce' u retro web má |
Honzalb
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 1127 Registrován: 11-2010 |
Petr_hradecky: mohu poprosit o dalí ukázky Vaí odbornosti? |
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 6478 Registrován: 4-2003 |
Stránky vznikaly někdy v době, kdy jmenovaný WIX začínal...je to záměrně tak jednoduché Pro představu... tohle ve stejné době uploadly na stejný server děti ve druhém ročníku lesnické koly.
|
Honzalb
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 1128 Registrován: 11-2010 |
88 návtěv za den, to bojujete o nejnavtěvovanějí stránky českého intertnetu s blbelem a jeho vásty na ohňosíti, ne? |
Internet ve vlacích
|
|
Neregistrovaný host 213.192.30.1 |
http://firenet.cz/zeleznice/94-z-domova/2766-internet-ve-vlaku-ma ji-ceske-drahy-ze-vsech-dopravcu-nejstabilnejsi-nejhorsi-konektiv itu-nabizi-cestujicim-regiojet |
Petr_hradecký
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 486 Registrován: 4-2015 |
Radek : taky to vypadá jako nějaký blogísek. Mohu poprosit o nějakou ukázku vaí odbornosti v IT? JS: česká návtěvnost mě nezajímá. Původně ty stránky běely na vlastní adrese a měly být podpora českého prodeje. Jene se to nějak nepovedlo a prodej se nekonal.(V tom nejedu, to nebyl můj projekt). Tohle je druhá verze, spravovaná několika sběrateli jako hobby. A po mé práci vám jinak nic není, tohle není LinkedIn.
Honzalb
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 1129 Registrován: 11-2010 |
petr_hradecký: pochopitelně mi po tom nic není. ale stejně jako vy rýpete do práce jiných, tak přeci i ostatní mají právo hodnotit vai práci, nejlépe pod roukou anonymity. Proč se tak stydíte pochlubit se dalími skvělými výtvory? Ten muzeální web bude brzy velký hit. V Lidlu teď skončil Retro týden, brzy bude určitě Retro i hitem na webu |
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 3725 Registrován: 4-2003 |
Petře, u vícekrát jsi zde svým vystupováním, kdy o co méně jsi o dané problematice věděl, o to více jsi byl suverénnějí, udělal ze sebe hlupáka. Člověk by si i řekl, e se poučí a bude se dret zpátky. Ale ty ne. Ty zas jede ve svých starých kolejích. Odborník na webdesign, ale grafika jsou opičárny okolo... Pravda, vak ten web taky podle toho vypadá. Jo, a kdyby ses chtěl doadovat ukázky mé IT odbornosti, pak viz podpis pod příspěvkem (je to klikací). Web Lokomotivy a Tramvaje jsou starí ne tvé stránky, Výpustek o něco málo mladí. Je to práce samouka, bez kurzu tvorby webových stránek, tak snad to nevypadá jako blogísek.
eleznice ť lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc ť tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí ť vypustek.czweb.org
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 6479 Registrován: 4-2003 |
Mohu poprosit o nějakou ukázku vaí odbornosti v IT? Prosimvás, odborná IT činnost oblasti webdesignu je to, e někdo dovede rozject, zabezpečit, nabídnout a reálně prodat kompletní webserver, třeba za pomoci PHP+Apache+MySQL (třeba) a nabídnout třeba CMS (třeba v Drupalu). A tenhle člověk spolupracuje se specializovaným grafikem, co je člověk, který má minimálně SO v oboru a nějakou odbornou praxi oblasti webové grafiky. Ten Vá web by ti lidi "navihali" za jedno odpoledne, pokud by vůbec byli ochotni takovou pidizakázkou s minimální přidanou hodnotou ztrácet čas. A Vy byste jim to zase nechtěl zaplatit, protoe ty prachy co by za to oni chtěli Vy vyděláváte týden. Ani jednou výe uvedených věcí se nezabývám. Stejně jako nerozumím zahradničení, ačkoliv třeba hrabu listí na zahradě. K tvorbě webu jsem se nachomýtl jednou v ivotě - v roce 1998. Tehdy frčel MS FrontPage 1.1 a u tedy vycházely kritické články pranýřující úchylné tapety, otáčející se ampersandy a velijaký animace, který stránku akorát znepřehledňovaly a raly lidem peníze a čas, protoe vytáčený připojení (tehdy). (Příspěvek byl editován uivatelem Radek.)
|
Petr_hradecký
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 487 Registrován: 4-2015 |
Krátké vysvětlení: těmi "opičárnami okolo" jsem myslel velijaké hýbací nesmysly po najetí myí nebo při poklikání, které jsou hezké na efekt, ale jinak k ničemu. Takové ty padací meníčka popřípadě i flashové animace. Jinak, Doktore, Vá web o jeskyni Výpustek je opravdu pěkný . A protoe mi Doktor radil, a se drím zpátky (a doktoři se musí poslouchat), tak Vám, pane Radku, odpovím jen takto na 6479: to o čem chybně píete jako o "odborné činnosti v oblasti webdesignu" dělá IT architekt, popřípadě systémový architekt ve spolupráci se systémovým technikem. Webdesign je toto: odkaz Vechny čtyři kritéria stránky splňují. A nemáte pravdu ani v odhadu doby zpracování a u vůbec ne v odhadu mého výdělku. A teď se, prosím, vrame k tématu, čili k . Děkuji.
Lukfi
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 1910 Registrován: 10-2010 |
Někdy počátkem tisíciletí jsem se naučil nějaké základy HTML a jen tak pro radost jsem si vytvořil jednoduché statické stránky na freehostingu. Graficky byly, řekl bych, na podobné úrovni, jako ty vae. Ovem s jedním zásadním rozdílem: na rozdíl od vás se neoznačuji za "odborníka na webdesign". Pokud to myslíte zcela váně (nevěřím, e se touto činností ivíte) a není to z vaí strany promylený trolling, pak byste si moná měl nastudovat něco o Dunning-Krugerově efektu. (Příspěvek byl editován uivatelem Lukfi.) |
déja vu
|
|
padací meníčka popřípadě i flashové animace Oproti tomu taková gifová animace, to je panečku ten správný WEBDESIGN! Hlavně kdy je to barevné a hýbe se to. IT architekt, popřípadě systémový architekt ve spolupráci se systémovým technikem Ti vichni se ovem na tom Vaem webu vyřádili, pane inenýre. U ten kód... ono se to třeba ani neumí zoptimalizovat na stránku, protoe to má sice relativně nastavené "buňky" (18+16+16+16+8+18 má zřejmě dát 100% ), ale do nich nacpané natvrdo obrázky (kadý pes jiná ves) okolo 200 pixelů na ířku absolutně. Ani to by asi nevadilo, přece jen rozliení pod 1200 px v ířce dnes u má málokdo (ale zkuste se na to podívat na 5″ displeji), ovem amatérský architekt korunoval svůj webdesign úplně zbytečnou jpg (!!!) čárou 1400x20 px (!!!), kdy to u HTML 1.0 umělo řeit prostřednictvím "Horizontal rule" (<hr> s atributy width, color, size nebo noshade)... Hlavně kdy je to barevné a hýbe se to. To není web, to je chlívek. Doba zpracování? Za odpoledne. Ne, to opravdu nemá smysl dále komentovat, vrame se k eleznici. |
Petr_hradecký
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 488 Registrován: 4-2015 |
déja vu: Konečně někdo s odbornými znalostmi. Já jsem psal, e to je kolektivní web, tvoří ho několik lidí se základním porozuměním html, jen já mám na to papír. Tudí naplňuji podmínku pánů Dunninga a Krugera, e mírně nadsazují své výsledky. Ano, nemám problém to přiznat. Ten gifový ampersand je relikt ze začátků a stejně jako na víc věcí není čas na úpravu, bo důleitějí práce. Na web se teď asi půl roku nesáhlo, protoe není čas, viz předchozí věta, neb z tohoto nejdou peníze. Ano, můe to být chlívek, ale ukáu vám třeba toto: odkaz. Autor v souvislostí s tím několikrát zdůraznil, jaký je profesionál(moná v podnikání...) To je prosím prezentace firemní a není to pohřební ústav (kvůli přemíře černé) ani kanalizace (logo, které vypadá jako průhledná trubka s odpadem). A odkaz "Pokrytí" byl snad vytvořený na koleně v Poznámkovém bloku... Take nejen já mám na krku chlívek. A nemyslím to jako trapnou výmluvu, ale prosté konstatováni. Teď konec OT a návrat k eleznici.
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 3734 Registrován: 4-2003 |
Petr_hradecký: Ehm, já kód svých stránek píu v poznámkovém bloku. Je to snad patně? A "Pokrytí" bylo vytvořené v PSPad editoru. V hlavičce to je napsaný."A odkaz "Pokrytí" byl snad vytvořený na koleně v Poznámkovém bloku... "
eleznice ť lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc ť tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí ť vypustek.czweb.org
|
Honzalb
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 1130 Registrován: 11-2010 |
to jsme si rozhodně vimli:-) |
Petr_hradecký
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 489 Registrován: 4-2015 |
Doktor: ne, samo, e ne. Tím jsem naráel na "mírný nesoulad" zbytku zmíněného webu. Lidi teď pouívají WYSIWYG editory a kódy píou jen skuteční odborníci nebo html mistři. Respekt!
déja vu
|
|
tvoří ho několik lidí se základním porozuměním html, jen já mám na to papír Kaskádový styl pouitý na to, aby se text v odstavci zarovnával doleva, kdy se doleva zarovnává defaultně (máte "Content-Language" nastavenou na CS)? Nejdřív zarovnáváte přes CSS, najednou přes <p align="center">, jen abyste vystředil tvrdé odřádkování<br>? Na to máte papír? Z kurzu "HTML ve třech lekcích" na zvlátní kole? Moná ten kód udělalo několik jiných lidí, ale vy tím prezentujete svou odbornost pro spokojené Američany. gifový ampersand je relikt ze začátků a stejně jako na víc věcí není čas na úpravu Úprava za dvě minuty. Dost hloupá výmluva, tisícinásobně víc času jste tu prodiskutoval. Hlavně e je to barevné a hýbá se to (např. rotující autíčka). Dalo by se psát dál - po tomhle: http://dcp.wz.cz/index_soubory/undconst.gif to ale očividně nemá cenu (asi taky relikt). To je prostě projekt na úrovni "Začínáme psát web" na střední kole (akorát by ta slečna navíc neměla podprsenku). Ano, můe to být chlívek, ale ukáu vám třeba toto Pokus o úhybný manévr se nepřijímá. |
Lukfi
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 1912 Registrován: 10-2010 |
=>Petr_hradecký: Co kdybyste namísto cizích webů (které vypadají o tři třídy líp ne ten vá) ukázal nějakou jinou svou práci? Nebo jste snad takový odborník na webdesign, e jste za ivot udělal vehovudy jeden web (který je navíc podle vás kolektivní dílo)? |
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 6482 Registrován: 4-2003 |
Já jsem psal, e to je kolektivní web, tvoří ho několik lidí se základním porozuměním html, To asi dělá ten IT architekt, popřípadě systémový architekt ve spolupráci se systémovým technikem, ne Přičem IT architekt bude asi tenhle Američan. -------------------------------------- Nebude váně lepí se vrátit k eleznici?
|
Petr_hradecký
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 490 Registrován: 4-2015 |
U jsem několikrát psal, e tohle není LinkedIN a necítím se povinen tu ukazovat výsledky své práce. Na výzvu pana Sůry jsem ukázal ukázku, on prohlásil, e se mu to nelíbí. Konec, hotovo. Mě se taky nelíbí jeho tendenční články. A obzvlátě nehodlám diskutovat s osobou, která s odputěním o problematice ví prd, sama to přiznala a i jeho dalí názory na jiné věci se ukázaly poněkud zcestné. K dohledání v archivu pod jménem Radek. Kdo diskutovali k věci a se znalostí věcí byli déja vu, Doktor a lukfi. Pan JS jen vytvoří text a ostatní za něj udělá redakční systém. A u se opravdu vrame k eleznici, na diskusi o webu jsou jiné stránky odkaz
déja vu
|
|
necítím se povinen tu ukazovat výsledky své práce Kdy u jste ho ale ukázal, tak teď nebrečte, e vám tu prasečinu nikdo neobdivuje. Protoe jestli je to jediné, co můete předvést, takový chlívek, tak to opravdu není nic moc. Pan JS jen vytvoří text a ostatní za něj udělá redakční systém JEN VYTVOŘÍ TEXT. Tím o sobě říkáte daleko víc, ne byste asi chtěl. |
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 3482 Registrován: 11-2009 |
Petr_hradecký > IW@,QVB#
şl0m5] r1Xźh@
EtŐr¨Çý'zLKUŐĐł%Ä1oĆtY YW@.ťhD_žf˙ŠĄÁP8 ˘cÁSb´üđf TŘ?JB2_žŻĎÄďŤóń¤#%űęüüA)É~úż' 'ŽÚďtBľś]W@& AFf|Đ!Á6ÜŃ] řOsěg@C<ďnö5t>Ă5?=ŻĎĎŚđÍOĎkóóéź3SóÚüüúoÔüöż?Źđ ą@vrYĐ!Ď3Óľ] ĹĽÂH/ #ŰsFtš0˝ŇŐ!mĄ×UĐ 'Ţ Ôęö´_7Ä)Zj#đĄ¨P9 Toto je jen drobna ukazka toho, ze jsem "jen vytvoril text" (= vzal znaky a poskladal je "nejak" za sebe) a "zbytek za mne udelal redakcni system". Dava vam tento text smysl?
ChacharCity 142 Odra - Vrak vyssi kvality
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 1148 Registrován: 5-2010 |
A u se opravdu vrame k eleznici, Jo, třeba díky této zprávě: Ministerstvo dopravy chce nakoupit elektrické vlaky za 5,5 miliardy. Původně obří projekt značně redukovalo |
Ten_z_Bíliny
|
|
Neregistrovaný host 109.81.209.23 |
Můu se zeptat, zdali nevíte kdo stojí za portálem Firenet.cz? Kdy jsem si tak přečítal články, tak je to hrozné účelové, lajdácky napsané, nenávistné vůči vemu, krom ČD. To má něco společného s ČD nebo to jsou jen nějací samozvaní posluhovači? |
Petr_hradecký
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 491 Registrován: 4-2015 |
Vím. odkaz Portál FIRENET.cz mapuje předevím dopravu a dopravní firmy v České republice. Dalími zeměmi pak jsou Německo, Rakousko a Slovensko. Denně na stránky vstupuje 5500 a 7800 čtenářů. Citace z FB stránky. Na K-Reportu je znám pod nickem Bevelo https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2560148
antiSůra
|
|
Neregistrovaný host 107.170.174.130 |
http://byznys.lidovky.cz/idos-priznal-jancurovi-linku-z-prahy-do- brna-nerozhodli-jsme-zlobi-se-szdc-1tm-/doprava.aspx?c=A161102_12 2942_ln-doprava_ELE Opět se ukázala vysoká "profesionalita" iDNESu (potamo i IDOSu jeliko patří pod stejnou Mafru). Tak hlavně, e lutý Jeník vydal článek o tom jak to má RegioJet v kapse Nakonec bude moná vechno jinak |
Honzalb
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 1132 Registrován: 11-2010 |
antisůra: nakonec to bude přesně tak, jak jsem napsal. Chaps pod Mafra nepatří, jen tak mimochodem. To, e komunikace mezi vedením SDC a jeho tiskovým nefunguje, není můj problém. |
guru jančurák
|
|
Neregistrovaný host 45.79.175.176 |
pro pisálka z iděsu: pro začátek bys ty vásty měl vydávat jako placenou reklamu. Obávám se, e se tak tupý, e to klidně dělá i zadarmo... co chtít od periodika, kde působil jako cenzor internetových diskuzí jistý minoritní Banga. |
Petr_hradecký
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 493 Registrován: 4-2015 |
Lidi překvapivě preferují moderní soupravy... Hospodářské Noviny
X-Host
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 1547 Registrován: 7-2009 |
Do Německa dál s přepřahem. DB se bojí, e jim Zátopek (380) poničí mosty ...a tragikomedie .DE úřadů pokračuje...
Renesance kolejové dopravy přijde! (a přijde nás draho, čím později - tím drá).
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 247 Registrován: 6-2016 |
Německé lokomotivy, zajídějící do ČR mají nepochybně kvazistatické vodící síly v naprostém pořádku, e? Němci mají přece v pořádku úplně vechno |
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 2673 Registrován: 8-2010 |
http://zpravy.e15.cz/byznys/doprava-a-logistika/stat-chysta-expre sy-do-plzne-a-mnichova-zada-je-ceskym-draham-1325228 Podle mluvčího úřadu Tomáe Neřolda budou plzeňské expresy zavedeny za rok v prosinci. Počítá se s přímým zadáním Českým drahám. Zatím přitom není jasné, kolik stát za novinku zaplatí na dotacích. To zas bude veselo |
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 3883 Registrován: 5-2009 |
Nasrat....http://byznys.lidovky.cz/cinane-chteji-ceske-razitko-na-lokomotiv y-krouzi-kolem-unikatniho-testovaciho-okruhu-glv-/doprava.aspx?c= A161114_153541_ln-doprava_pave |
Petr_hradecký
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 494 Registrován: 4-2015 |
Souhlas. Ale kdy jim Milo leze do stylem po mně potopa...
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 532 Registrován: 10-2011 |
http://ekonomika.idnes.cz/soutous-kviz-zeleznicni-slang-dzb-/eko- doprava.aspx?c=A161123_095909_eko-doprava_nio |
Petr_hradecký
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 501 Registrován: 4-2015 |
Pobavilo. Obzvlátě odpověď k otázce 14. Co je to klacek? c) vybavení vlaku pro uklidnění cestujících poruujících přepravní řád Někteří "cestující" by ho potřebovali... BTW: mám 14 ze 14
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 7264 Registrován: 5-2007 |
Zaujímalo by ma ako vidíte tento článok: http://ekonomika.idnes.cz/sprava-zeleznic-zaplati-grandi-stazioni -pres-pul-miliardy-korun-ph4-/ekonomika.aspx?c=A161123_172244_eko nomika_jj keď si ho porovnáte s tlačovou správou: http://www.szdc.cz/pro-media/tiskove-zpravy/szdc-zaplati-g.stazio ni.html Tlačová správa vytvára dojem, e SDC právnici poradili, e s ohžadom na to, e to nie je iadna s.r.o na bieleho koňa, od ktorej by sa peniaze nedali vymáha nazad, im poradili, aby im "preventívne" peniaze poslali a potom si ich nárokovali nazad, kdeto článok na idnes vytvára dojem, e SDC celý spor defakto ukončuje ("otočilo") a nároky Talianov uznalo... Čo z toho je správne? |
Honzalb
|
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 1147 Registrován: 11-2010 |
asdf: která věta v mém textu konkrétně říká, e SDC celý spor defakto ukončuje nároky Talianov? Prosím konkrétně, nikoliv vae dojmy. |
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 7265 Registrován: 5-2007 |
Honzalb: 1) titulok "Správa eleznic otočila..." 2) "Jetě před měsícem se vak SDC tvářila tak, e daňové poplatníky nebude převod nádraí nic stát." Ja od začiatku hovorím len o svojom dojme, a nenapadám, pýtam sa. Akurát teda, ak je môj dojem nesprávny, tak je ten titulok zasa raz dos bulvár... |
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 3839 Registrován: 8-2012 |
Já tam čtu, e SDC tvrdila, jak bude převod "technické zhodnocení za nulu", a teď najednou povauje půlmiliardu za soudně prohratelnou podle "zajitěných faktur" (a povauje ji za reálně uplatnitelné peníze narozdíl od nárokovaných 770, jinak by to nedělala). To mi jako dost velký názorový obrat přijde. No ale já jsem součástí sůrovského jančurovského protistátního spikleneckého centra, tak na to neberte ohled.
<font color="808080">informuji vás, e své podezření na vae opakované páchání trestného činu pomluvy prostřednictvím tohoto internetového diskuzního fóra dle § 184 zákona č. 40/2009 Sb. v platném znění vůči mně, dalím osobám i obchodním partnerům společností, pro které pracujete, jsem předal studentům práv a stáváte se součástí jejich projektu</font>
|
Registrovaný uivatel Číslo příspěvku: 7266 Registrován: 5-2007 |
T_._H_.: Ja tam čítam "pôvodné" vyjadrenia zástupcu SDC V případě prokázání nároku ze strany Grandi Stazioni ano. Smlouva hovoří o technickém zhodnocení po odpisech. Předpokládám ale, e budeme vyplácet nulu a dokonca Je jejich právem něco takového vymáhat, ale nevidím k tomu důvod. Smlouva prostě skončila, podmínky nedodreli. Je otázkou pro právníky, zda jim zaplatíme část z rekonstrukce, kterou objektivně provedli, take v tom nič o nejakej neprehratežnosti, ktorá sa naraz otočila, nič nevidím. Skôr naopak. Ak máte v rámci toho vaeho sůrovského jančurovského protistátního spikleneckého centra nejaký manuál na hžadanie názorových obratov tátnych intitúcii, tak mi ho polite, aby som ten text lepie pochopil. |