Diskuse K-report » Archiv 2016 » Tramvaje a metro » Tramvaje v Praze » Archiv diskuse Tramvaje v Praze do 27. 08. 2016 | předcházející | další |
Archiv diskuse Tramvaje v Praze do 27. 08. 2016dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5411 Registrován: 6-2004 |
Fkam: Ale no tak... Pokud nedělá někdo bordel a zapadne, tak je v ČR všem u pozadí... Že z nás současná EU a sluníčková lobby dělá xenofoby je věc druhá, ale jak se postupně ukazuje, ono jsme tu pravdu měli... |
Fkam
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2397 Registrován: 3-2011 |
9001 : Pravda bývá vždycky někde uprostřed. A tak je to se vším.
Navštívené tramvajové provozy v roce 2016 - Erfurt (11x), Gotha, Nordhausen, GOP, Wroclaw, Bilbao, Lisabon, Sintra, Almada, Porto, Graz, Rostock, Jena, Würzburg
Najeto po Evropě v roce 2016 : 12 912 km |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2509 Registrován: 3-2004 |
Dneska po Praze výletovala dvojice cviček T3 5502+5520, nefotil jste je někdo náhodou?
Slovan!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6825 Registrován: 2-2006 |
Fkam: Samozřejmě, není to žádná novinka. Mazání přebraly dvě 15T a přibudou další...
Pravda zvítězí, ale dá to fušku...
Informace uvedené v příspěvku pocházejí výhradně z veřejných zdrojů a mohou, ale nemusí vyjadřovat názor autora příspěvku. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2417 Registrován: 8-2010 |
Fkam: "Netušil jsem že česká společnost má pořád vůči nám takovou averzi. Beru to jako vaši neznalost této akce, protože opravdu je to o něčem jiném, než si myslíte. " Milý Fkame, já jsem byl vychováván jako katolík a i přesto proti normálním Gayům nic nemám. Ovšem tahle akce se mi naprosto hnusí. Stejně jako mi vadí, když se kvůli Maratonu uzavře centrum Prahy tak nemám rád tento buznofest. Je mi jedno jakou má kdo sexuální orientaci, ale ať s tím dotyční neotravují ostatní. |
Fkam
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2399 Registrován: 3-2011 |
V pořádku. Váš názor. Nehodlám nikoho přesvědčovat. :-)
Navštívené tramvajové provozy v roce 2016 - Erfurt (11x), Gotha, Nordhausen, GOP, Wroclaw, Bilbao, Lisabon, Sintra, Almada, Porto, Graz, Rostock, Jena, Würzburg
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18946 Registrován: 8-2005 |
ad mazačka - zase jedna věštba, kterou jsem si zbytečně nechal pro sebe, aby mě détrojka nepřesvědčoval, že to určitě nejde protože se to nikdy nedělalo.
LETNÍ SRAZ PRAŽSKÉ TRAMVAJOVÉ A OPTIMALIZAČNÍ SEKCE K-R BUDE 19/8 (PÁTEK) OD 19,00 - U HUBATKŮ, NÁM.OSN P9 (VYSOČANSKÁ)!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 531 Registrován: 7-2010 |
Fkam: A je to. Už chápu, pro vás ten sex nebaví a pro vás ztrátou času :D Jak jste v jedné z minulých diskuzí prohlásil :D Jinak souhlas s ostatními. Nic proti homosexuálům, ale nevidím jediný důvod téhle šaškárny, pochodu. Heterosexuálové taky nedělají pochody se sexuálními motivy. Asi že si nemusí nic dokazovat a nic "přeměřovat"
► www.MHD86.cz ◄
Moderní dopravní web, který se věnuje městské hromadné dopravě, a to nejen v Praze, ale i v Evropě. |
Emil Švec
|
|
Neregistrovaný host 84.246.166.14 |
Ale tak toho necháme. Je to šaškárna, taky s tím nesouhlasím, ale je to právo projevu a i když to heteráci, slávisti, marťani ani sparťani nedělají, nikdo jim nebrání, aby s tím začali. To sluníčkáři používají jako argument. Jen nevím, kam bychom se potom dostali . Ta mazačka bude předpokládám z provozních 15T. Kam se tam dá mazací agregát? A jaký účel bude mít kropička? To bude na zálivku nebo osvěžovač? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18947 Registrován: 8-2005 |
15T mažou samy od sebe z výroby, jestli se nemejli, taková úlitba pevnejm podvozkum...
LETNÍ SRAZ PRAŽSKÉ TRAMVAJOVÉ A OPTIMALIZAČNÍ SEKCE K-R BUDE 19/8 (PÁTEK) OD 19,00 - U HUBATKŮ, NÁM.OSN P9 (VYSOČANSKÁ)!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16 Registrován: 9-2015 |
poprvé v životě v něčem souhlasím s OMH :D jsou mi u volný dokud se nepromenádujou a nejsou hrdí na svou deviaci (slovo značící odklon od normálu) já se taky nezúčastňuji pochodů za hrdost heterosexuálních bílých pracovitých mužů mladšího a středního věku. a dost. |
Fkam
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2400 Registrován: 3-2011 |
Káem : Ale tak s mazáním u 15T se počítalo už dlouho dopředu ne ? Ten "kabriolet" bylo jenom dočasné řešení. Pokud se udělá kropící tramvaj, tak asi jedině dobře. (Příspěvek byl editován uživatelem Fkam.)
Fkam
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2401 Registrován: 3-2011 |
Tak nám hezky roste rychlostní výhybka 3 a na podzim by měla vyrůst čtvrtá do smyčky Nádraží Braník, výhybka by měla být hned za zastávkou Pobřežní cesta ZC a rychlosti rovně 30, do smyčky 15.
Pravda a láska jednou snad zvítězí. Stejná práva všem !
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 694 Registrován: 10-2012 |
Fkam: Něco jsem zaslechl, že mazačka (kropičkomazačka) má nově kropit i mazat , ale snad někdo ví víc..
Slova, ne činy!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 695 Registrován: 10-2012 |
Add.. Někdo práskal.. .. Na fotce je napsáno Český Krumlov, tak jaká Praha..
Slova, ne činy!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1364 Registrován: 10-2010 |
Něco takového je na okamžitý paragraf. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5413 Registrován: 6-2004 |
JardaČerný: Sorry, ale tohle je fakt xxxx... Ta plechovka v písku je jenom od nějaké energy drinku že |
Fkam
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2403 Registrován: 3-2011 |
Přitom lze tolik pokémonu pochytat kolem smyček nebo v zastávkách :-D
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 696 Registrován: 10-2012 |
Buď mám blbej mobil nebo nevim, kamarádovi hra nešlo vůbec tak nacpal pokemony ke mně do mobilu. Hra nám ukazovala že jsme o sto metrů jinde, namísto sochy K.Havlíčka na Havl.nám, u jakési kašny v opravě (??)-nikdy jsme neviděli .. v jednu rano jsme se tak dlouho motali kolem té sochy , až nás chytli policajti. Ještě do tohodle řídit tramvaj..?
Slova, ne činy!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5414 Registrován: 6-2004 |
Jarda: Já to ze zvědavosti zkusil taky . Odinstaloval jsem to když jsem se dostal z dosahu pobočkové WIFI |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 697 Registrován: 10-2012 |
Vskutku je ta hra excelentní blbost , na hranici morálky- proč se mají pokémoni lovit např.ve hře vyobrazeného pomníku nešťastné události - poražené školačky v křižovatce Rokycanova - Prokopova (kde mě také porazil v 85' náklaďák s opilou posádkou) , jak se mi objevil ve hře pomník ,hra letěla z mobilu.. To jen ještě odbočka ,kdyby někoho hra lákala.. (Příspěvek byl editován uživatelem JardaČerný.)
Slova, ne činy!
|
Fkam
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2404 Registrován: 3-2011 |
Je to jenom hra. Na rozdíl od jiných se nikdo nezabiji a naopak nutí člověka dělat pohyb. Jo taky jsem u nás na hřbitově ulovil jednoho pokemona. A nejlepší je hláška po zapnutí aplikace abychom to nehráli při řízení. Je to odpočinková hra.
|
P_v
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1541 Registrován: 5-2002 |
Fkam: Byly by podrobnosti, jak to s tou R4 bude vypadat? Protože mi přijde divné, že by se tam vešly 3 koleje, nebo že v případě splítky by byl tak zásadní rozdíl v rychlosti mezi odbočkami výměny, když jsou téměř rovné obě. |
Fkam
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2405 Registrován: 3-2011 |
Bohužel víc nevím. Bude to splitka a výhybka za zastávkou. víc ze školení nevypadlo. A bude to letos na podzim.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3135 Registrován: 7-2011 |
K té R04 - co jsem slyšel, za zastávkou bude splítka. Co se rychlostí přes výhybku týče, netuším kolik bude a proč, nicméně 15 do jednoho směru mi přijde jako blbost. Osobně tipuju stejnou rychlost oběma směry a třicítka mi přijde jako rozumná. Patnáct bude zcela určitě až na následném křížení kolejí u větve do smyčky. Co se větve přímo týče, byť v přímém směru nebude křížení, jen srdcovka (a srdcovka není křížení), tak je dobrým zvykem v podobných případech, ač o tom předpis mlčí, jezdit do třiceti (vycházeje z toho, že 30 je nejvyšší bezpečná rychlost, kterou se přes srdcovky /i mělké/ běžně jezdí). Předpokládám, že na sraz by mohl dorazit i někdo, kdo o tom ví víc. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2510 Registrován: 3-2004 |
Ještě doplněk - první pražcové návěstidlo má být už na zastávce Pobřežní cesta ZC. A směr do smyčky má být preferovaný před směrem z Modřan. Motiv tohoto je zřejmý, vyšší bezpečnost při průjezdu tím nepěkným obloukem.
Slovan!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6826 Registrován: 2-2006 |
Káem: Mazání z výroby a pevný podvozky ? Ty už tu kouli fakt zahoď. Už jsi jak ti naši meteorologové, taky netušíš ani co už bylo... Koukam že ten hoax pronikl už i sem...
Informace uvedené v příspěvku pocházejí výhradně z veřejných zdrojů a mohou, ale nemusí vyjadřovat názor autora příspěvku. |
Výhybka
|
|
Neregistrovaný host 194.228.20.124 |
A nevíte někdo, zda-li se neuvažuje o vybudování rychlostní výhybky na křížení modřanské trati a vjezdu do smyčky Dvorce? Díky |
Fkam
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2406 Registrován: 3-2011 |
Tak nebylo by na škodu začít do Prahy dávat i rychlostní křížení. To by se hodilo nejen na Dvorce, ale třeba i na nádraží Libeň
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18948 Registrován: 8-2005 |
D3: A co to syčí u 14T když najíždí do oblouku?
|
Mladějov
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8586 Registrován: 3-2007 |
Pára |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18950 Registrován: 8-2005 |
Doufám že přijdeš na sraz Mladějove (Příspěvek byl editován uživatelem káem.)
|
Fkam
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2408 Registrován: 3-2011 |
No a já doufám, že se někdy zastavis u mě Káeme. kdybys měl chuť, tak po půlnoci budu na Lehovci :-P
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6827 Registrován: 2-2006 |
Káem: 14T mazání už z výroby maj, ale tys to jaksi tvrdil o 15T - "15T mažou samy od sebe z výroby, jestli se nemejli, taková úlitba pevnejm podvozkum..." 9001: "Ta plechovka v písku je jenom od nějaké energy drinku" A od čeho by sis představoval, že je ?
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18952 Registrován: 8-2005 |
D3: Jo, když dojdou argumenty, bazíruje se na překlepech. Tos tu laťku diskuse nepodlez, ale doslova ses podhrabal. Příště líp, Démone.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6828 Registrován: 2-2006 |
To ovšem ale není překlep, nýbrž dost fatální chyba, když se bavíš o úplně jinym typu tramvaje... Když se jeden baví o holinkách a druhej o hodinkách, tak je pak úroveň diskuze úplně v kelu a není co podlejzat.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18955 Registrován: 8-2005 |
Já se tak těšim na ten sraz....
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 700 Registrován: 10-2012 |
Tato devítka na Spojovací evidentně nemíří. Kdo vydržel (v zadním voze),povozil se po Palmovce. (Příspěvek byl editován uživatelem JardaČerný.)
Slova, ne činy!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2512 Registrován: 3-2004 |
Ale nakonec se do cíle dostala.
Slovan!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 701 Registrován: 10-2012 |
Ústečák- čekal jsem co se bude dít, přibližně po patnácti minutách se devítka vynořila od Krejcárku zpátky na trasu-
Slova, ne činy!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3138 Registrován: 7-2011 |
Nojo, no, taky mám vždycky ve splítce blbej pocit, jestli to pojede, kam má... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6833 Registrován: 2-2006 |
Jj, obzvlášť když mě s 10/16 to famózní antipreferenční SSZ zamázne před nosem, zatimco souběžný auta ještě dobrou čtvrtminutu vesele jezděj a pak to devítkový odbočení prodlužuje donekonečna. To začnu okamžitě pátrat v paměti, co sem to tam na tom sloupu vlastně viděl za šipku...
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 703 Registrován: 10-2012 |
V tomto případě byla velká klika, že se nesrazil s ničím ,co by jelo v oblouku od Spojovací na Biskupcovu.
Slova, ne činy!
|
JanT.
|
|
Neregistrovaný host 78.102.79.125 |
Něco ze zbývajících T3SUCS: Na Levského se mi dostalo pěkného pozdravu a poté vyprášení pískem. Pan řidič měl naspěch, ani mě nenechal doběhnout, naštěstí jela po minutě zatahující 17. Zkušební jízda 9378 |
Fkam
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2412 Registrován: 3-2011 |
Tak jsem viděl to krásno na Průběžné a vypadá to velmi pěkně. Lépe než na fotkách. A možná ta přilehlá křižovatka bude umět jednou i preferovat (pokud se to nezazdí jako na Edenu) (Příspěvek byl editován uživatelem Fkam.)
Denke zweimal, eh du einmal sprichst.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18967 Registrován: 8-2005 |
Dík všem za účast na dalším srazu - jak tak koukám, byl jubilejní 20. Tak zase v únoru
Dík všem za účast na dalším srazu - jak tak koukám, byl jubilejní 20. Tak zase v únoru.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2514 Registrován: 3-2004 |
Na třináctku vše připraveno.
Slovan!
|
Lc_736__c_954
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5945 Registrován: 6-2006 |
Smíchovské nádraží taky v pořádku: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 425 Registrován: 6-2015 |
Pravděpodobně prý závada řídící jednotky dveří: ----> http://praha.idnes.cz/tramvaj-zasekle-dvere-0uo-/praha-zpravy.asp x?c=A160825_105244_praha-zpravy_rsr
Vítejte v DOBĚ INTERNETOVÉ.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 704 Registrován: 10-2012 |
Ta souprava se kvapem přiřítila a prohnala kolem mne ,když jsem stál na zast.Husinecká.
Slova, ne činy!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 705 Registrován: 10-2012 |
Z důvodu havárie koleje u Hlavního nádraží bude možno zítra po celý spatřit SUCS na 9 v Karlíně ve směru do centra - pokud by se někomu povedla fotka dík , protože budu v práci celý den zítra.
Slova, ne činy!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 706 Registrován: 10-2012 |
Ad.. omlouvám se, vypravení na 9 bude dnes nejspíš jen digitální díky.
Slova, ne činy!
|
zvuk hlášky z DPP
|
|
Neregistrovaný host 37.221.242.250 |
Dobrý den, prosím vás, loni jsem jezdíval do Prahy a v tramvaji když se hlásila další zastávka apod. tak také občas zazněla výstraha, že třeba je zavřená stanice metra, nebo lankovka apod. Před tou výstrahou zahrál zvuk, který znám ze starých Windows. Zvuk zněl jako "ding-gong ding-dong". Chci si ten zvuk stáhnout. Existuje nějaká stránka kde jsou hlášky DPP k poslechu? Děkuji |
Lc_736__c_954
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5946 Registrován: 6-2006 |
Ano - zvuky na Pražských tramvajích a zvuky na Metrowebu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 674 Registrován: 3-2007 |
JardaČerný: Jedna souprava zrychlovačů se tam nakonec objevila "Ad.. omlouvám se, vypravení na 9 bude dnes nejspíš jen digitální díky."
22.11.1962 - 19.12.2011
Vokovice! |
Wanowlk
|
|
Neregistrovaný host 89.176.82.53 |
Jak ta devítka jede v úseku "přes zastávky Krejcárek, Palmovka, Invalidovna" - objezdem přes Zenklovu - Na žertvách - U Balabenky - Sokolovská a rovně? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 100 Registrován: 2-2015 |
KDE DOŠLO V PRAŽSKÉ TRAMVAJOVÉ SÍTI K POSÍLENÍ A KDE K OMEZENÍ? Chcete vědět v jakých úsecích došlo k posílení a v jakých k omezení tramvajového provozu v Praze? A jak je na tom posílení či omezení provozu během celého týdne? Přinášíme vám exkluzivně mapového podklady pro špičky pracovních dnů, sedlo a víkendy, kde se kromě této informace dozvíte počet vozů T za hodinu v současném a novém stavu. http://www.tram-bus.cz/mhd-praha/vedeni-tramvajovych-linek-v-praz e-od-zari-2016/
Denně aktualizované stránky o dění ve veřejné dopravě v Praze a ve středních Čechách.
TRAM-BUS.CZ |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 707 Registrován: 10-2012 |
Zxs91: Ano viděl jsem i na Seifertový. V tuto se jezdí již po své trase , výluka byla zkrácena o 210minut. V úseku na Žižkově byl čas bez provozu využit k broušení kolejnic.
Slova, ne činy!
|
zvuk hlášky z DPP
|
|
Neregistrovaný host 37.221.242.250 |
Lc_736__c_954: mockrát děkuji! |
Fkam
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2416 Registrován: 3-2011 |
Proč z Pankráce zmizely vozy řady 82xx ? A proč na Žižkov ?
Denke zweimal, eh du einmal sprichst.
|