Diskuse » Archiv 2017 » Hry a simulátory » MHD Simulator » Archiv diskuse MHD Simulator do 17. 08. 2017 | předcházející | další |
Archiv diskuse MHD Simulator do 17. 08. 2017dolů |
autor | příspěvek | ||
---|---|---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 648 Registrován: 3-2010 |
Hele, já to zkusil pošoupnout tu karoserii a interier (bohužel i interier musíš kousek šoupnout doprava) libovolné tramvaje kousek doprava (podle pravého křídla zavřených dveří) a ono to docela i vyšlo. Malá vada na kráse byla: 1) u tramvají typu T6 solo a T6 dvojče se musela lehce protáhnout záď, protože mi panáčci lezli na spřáhlo. 2) předníma dveřma nastupují stylem skoku, což jinak nešlo zařídit. Více méně to nevadí. 3) u Tramvaje typu Vario LF2 je problém s transparentem čísla linky. Vyřešená zčásti tím, že jsem transparent smrsknul napravo. Problém je, že pixely jsou jasně dané a nelze zprůhlednit levou část. Proto jsem to nabarvil na černo. Bohužel to je i tak vidět. 4) později problém u Varia LF2 vyřešeno zmenšením transparentů všech linek na jeden pixel nabarvený načerno. Vypadá to jako, že tam není (ikdyž v některých částech pozatí tam nepatrně je vidět tečička). Problém pro hráče by bylo přepisování souboru s karoserií každou linkou, aby to bylo podle situace na dané lince. Protože zrušením transparentu linky znamenalo, že se musí zasahovat do statických skyců dat. |
||
Petulinek
|
|||
Neregistrovaný host 89.203.220.18 |
Díky za radu ale asi zkůsím mojí alternativní zkoužku mého nápadu snad to pude Jinak asi předělám tvojí T6 aabych se neopičil a ukázalo se že jeto moje tvorba a také se blížím k hranice 70% |
||
Petulinek
|
|||
A nebo míto T6 udělám Ringhoffer to je nápad |
||
Petulinek
|
|||
míto = místo | ||
Petulinek
|
|||
Tak zde je snímeček |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 649 Registrován: 3-2010 |
Pobavils. Nehněvej se, ale je to moc předimenzovaný. |
||
Petulinek
|
|||
Já vím to je taková zajímavější verze bude i předělávka s přestupem mezi vozy | ||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 7-2017 |
Já jsem se vrátil ke starší verzy a trochu jsem jí upravil 😎 A předělal jsem Ringhoffer 😂 a změnil jsem si účet kvůli háčkům,už mi to nedalo spát 😳 (Příspěvek byl editován uživatelem Peťulínek.) |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 7-2017 |
Už jsem si i předělal karosu |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3 Registrován: 7-2017 |
Vypadá to Jirkacom2 že jsme tu už jen my dva pokud ne tak ať někdo něco napíše ať víme že je to k něčemu |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 650 Registrován: 3-2010 |
Tedáááá, hezky vyšperkované busy. Zkus ty malovaný stromy udělat více texturově realistické. Takhle vyšperkovaný prostředí s malovaným stromem kazí pohled na monitoru Ten Ringhoffer je lepší, ale nelíbí se mi ta výrazná bílá. Úplně to oslňuje. Jako jinak OK, ale lidičkové ti přechází z mašiny do vleku, že? To je taky unreal, ale jinak super. Líbí se mi nejvíce ta reálná Karosa na posledním obrázku. EDIT: Tak tu Ringhofferku dej radši kloubovou a sundej ten pantograf vzadu úplně. Můj názor. Na druhou stranu můžeš i druhou verzi. Ale moc křiklavá bílá skříň. (Příspěvek byl editován uživatelem Jirkacom2.) |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4 Registrován: 7-2017 |
Dík a jestly se ti líbí karosa tak zde je další možná už né tak podařená textury měla trochu nakřivo |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5 Registrován: 7-2017 |
Možná použíju různé textury na ty stromy z MHDS2017 (podle jednoho mého obrázku z menu).Protože se oba v mé verzi kříží . Ta karosa bude táké v MHDS2017 abych nemusel vymíšlet jiná auta a tak to bude (Příspěvek byl editován uživatelem Peťulínek.) |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6 Registrován: 7-2017 |
Jirkacom ukaž svojí tvorbu kde už jsi nebo jak tvůj simulátor vypadá pls,jinak budu otravovat | ||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7 Registrován: 7-2017 |
Tak zde jse nový Irisbus A Karosa B951E z fototextur A Ringhoffer |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 651 Registrován: 3-2010 |
Peťulínek: Takhle na povel já netvořím. Ještě jsem nedostal pravou náladu na tvoření. V hlavě mám, že něco vytvořím. Zato spoustu nápadů. Problém je, kde začnu. "Jirkacom ukaž svojí tvorbu kde už jsi nebo jak tvůj simulátor vypadá pls,jinak budu otravovat " |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8 Registrován: 7-2017 |
Notak nic no,ale v MHDS2007 jsem vytvořil nový Renault ,PŘED DESETI MINUTAMI |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9 Registrován: 7-2017 |
Špatný obrázek |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10 Registrován: 7-2017 |
Tak po dlouhé době prázdninové jsem se rozhodl že předělám Škodu 14T (Příspěvek byl editován uživatelem Peťulínek.) |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11 Registrován: 7-2017 |
Za týden by mohla být už ta praha se vším Co bude nového: MAPA LIDÉ ČÍSLA LINEK POZADÍ ZASTÁVKY VOZY DO REALITY RINGHOFFER NOVÝ NÁZEV MENU ZNAČKY+SEMAFORY + DODATEK SIMULÁTORU 2007 A DALŠÍ..... (Příspěvek byl editován uživatelem Peťulínek.) |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12 Registrován: 7-2017 |
A také jsem předělal T3 a skusil nový označník |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 652 Registrován: 3-2010 |
Teda Péťo!!! Překvapils. 14T je suprová. Ještě vylepšit z té fotky i dveře. Ta T3 se mi zdá povědomá. Někde v historii jsem jí tu viděl. Ale autor to nevydal. Super!! Uvidím, zda-li mě tvorba chytne. Něco už mám připravené, jen kde začít. Hlavně kdy začít. |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13 Registrován: 7-2017 |
No ta Škoda 14T je z jiného projektu praha Když jí nikdo nepoužil a vypadala suprově tak proč bych jí nevyužil i když vím že krást se nemá |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14 Registrován: 7-2017 |
Obrázky klamou Když se kouknete z miniatury že to vypadá jako simulátor |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 653 Registrován: 3-2010 |
Ano, obrázek vypadá jako by někdo důkladně předělal textury v simulátoru. To místo vypadá jako nábřeží u Čechova mostu, ale asi to je jen můj vjem. Tramvaj nevypadá na tu naší pražskou. Nebo je to v Praze? Add 14T.....ze kterého projektu jsi kradl? EDIT: Renault není špatný. Typově se hodí i na místo sola T6. Kdysi se tu rozmáhala bus mánie. Myslím, že jsem první vytvořil já, ale první tu byl mezi prvními výtvory kreslený trolejbus. Později se to tu předělalo i na trolejbusy. Pak autor hry chtěl překopat simulátor na trolejbusovou dopravu, ale brzo to vzdal. Simulátor 2009 je lepší, než jeho předchůdce, co se pohybu a ovládání týče. Klidně tvoř do tramvajek... (Příspěvek byl editován uživatelem Jirkacom2.) |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 15 Registrován: 7-2017 |
Já jsem se zpletl . T3 je z projektu od tvůrce Kolbenova z roku 2013 Dodělal jsem dveře u 14T A pomocí tvé staré VarioLF2 s vyklápějícími dveřmi jsem udělal dveře u 15T |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 654 Registrován: 3-2010 |
Nezlob se, ale dveře 14T jsou stále stejné (možná lehce upravené, poznáš to po porovnání s těma jednokřídlýma dveřma.) Trochu jsi mi ulehčil práci s 15T. Chtěl jsem jí dělat znova, když stahování nejde. Bude její příbuzná v oblečku na reklamu emirates.cz, která vypadá luxusně. EDIT: v tomhle nátěru (15T Forcity) je i upravené Porche 14T. Zatím se mi ho nepodařilo odchytit. (Bohužel jsem ho viděl z druhé strany, neb jelo proti mě.) (Příspěvek byl editován uživatelem Jirkacom2.) |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16 Registrován: 7-2017 |
No tak se pokusím předělat ty dveře u 14T i když byly na fotce ale neva ,tak je předělám z těch jednokřídlích jinak předělávám hlavy v autech a nebo ne ? (Příspěvek byl editován uživatelem Peťulínek.) |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 656 Registrován: 3-2010 |
Beru zpět. Dvoukřídlé dveře jsou opravdu tmavší.... Tady je nově upravené Porsche Škoda 14T DPP. EDIT: Teď mě napadlo, proč mi ty dveře nesedí - zkus tam zvýraznit tlačítka poptávky, lépe by ty tmavé vynikly s tou červenou skříní. (Příspěvek byl editován uživatelem Jirkacom2.) |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17 Registrován: 7-2017 |
Jo tu 14T DPP jsem také viděl a i jel ale dřív než jsem začal s MHDS2009 , škoda z thodle by jsem mohl něco udělat udělal jsem to z tohodle obrázku (Příspěvek byl editován uživatelem Peťulínek.) |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 657 Registrován: 3-2010 |
Hmm.....z toho by se dalo čerpat. Koukám, že ty postranní lavice opravdu zrušili! Nedalo se tam tou škvírou přes lidi ani projít. |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18 Registrován: 7-2017 |
To je pravda lidé co tam seděli a když chtěly odejít z narvané tramvaje tak musela polovina vystoupit Jinak na jakém windows hraješ |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 658 Registrován: 3-2010 |
Budeš se divit Windows XP Profesional (verze 2002) servis pack 3. Jsem s tím naprosto spokojen dodnes. | ||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19 Registrován: 7-2017 |
Já jsem teď na Windows 10 ale předělávám na Windows XP Škoda že jsem dnes neměl mobil ani fotoaparát viděl jsem Škoda 15T s reklamou a 14T DPP |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 659 Registrován: 3-2010 |
Xpéčka byly už tenkrát luxus. Problém nastal v bootování MS-DOS, které v XP bez emulátoru vůbec nešlo nebo s omezením. Mě starý DOS hry jdou na XP s omezením zvukový karty. Takže jdou některý i bez zvuku. A jiný se značně zrychleným a odrhovacím zvukem. 15T jsem viděl jen s reklamou emirates.cz. U 14T jsem viděl dost hezkých reklam - pestře barevný Thajsko, ING Bank, Jameson a emirates.cz Hmm, zajímavé.... ještě jsem nezačal, ale mám čas se tu s tebou vybavovat. |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 20 Registrován: 7-2017 |
Já jsem také vyděl spoustu 15T ale nemám moc štěstí na focení (kvalita,nakloněnost) | ||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 22 Registrován: 7-2017 |
MHD SIMULÁTOR 2009 ECOCITY = MHD SIMULÁTOR 2017 MHD PRAHA adresa : https://ulozto.cz/!T6E3zzXyrSYZ/mhd-simulator-2017-dp-praha-rar |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 23 Registrován: 7-2017 |
tak začnem asi ostravu polovinu věcí nemusím měnit | ||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 24 Registrován: 7-2017 |
Ale asi dřív dodělám tu prahu,všiml jsme si pár chyb | ||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 660 Registrován: 3-2010 |
já si taky všiml pár chyb v hlásiči (chybí písmeno v názvech nebo nefungují klávesy, asi jsi zapomněl na pár položek zapsat do dat). Ta Karosa mi hodněkrát vyjela a předjela. Máš tam vadu nebo je to naschvál, že ti spodek předních dveří na pravém křídle jede? Působí to docela i reálně. Poslední B731 taky mělo rezonaci dveří při jízdě. Ale normální to není Nechápu, proč v hlášení je hláška z metra, když metro tam nemáš. Ale simuloval jsem si u přestupu na metro hlášení. Až na těch pár chyb, je super vidět zas další kompletní překopávku na jiné město. Musel jsi to hodně překreslovat. Panďuláky byly i na autora dost komplikovaný. Jen mě zaráží, že není Lazarská, když na Vítězným náměstí máš centrální přestupní zastávku. Dost jsem se zarazil i nad kontejnery a některé statické kontroly jízdenek. Dobrý nápad! Linka 6 máš špatně zakreslenou mapu. Ta zajížďka do krasu nevede touto trasou. Nemám vše projetý a zajetý, ale ta chvilka hraní na pár tramkách a linek. - Linky mě trochu dělali problém zjistit, která je která, když jsem zvyklí na určitou symetrii postupu (0-10), když jsem si to spustil, chvíli mi trvalo pochopit změnu čísel. Nestačil jsem sledovat ani to změněné pozadí. Když jsem se zakochal pohledem na některé pozadí, trochu víc jsem vjel do křižovatky. |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 25 Registrován: 7-2017 |
Vždyť je v menu napsáno ´´ZKUŠEBNÍ VERZE´´ | ||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 663 Registrován: 3-2010 |
Tak jasný..... Zastávky Orionka a Palmovka máš prohozené. Na plánku a v hlásiči to informuje opačně. Modřanská škola má název Škola Modřany - trochu odlišné. |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 664 Registrován: 3-2010 |
Informace na plánku a v hlásiči Klamovka a přijedeme na Kavalírku. | ||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 26 Registrován: 7-2017 |
No jo BETA Zde jsou obrázky z Ostravy |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 27 Registrován: 7-2017 |
A zde jsou další Nové Výškovice Narvaná tramvaj na nové lince Rodimcevova |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 665 Registrován: 3-2010 |
Tu Ostravu děláš podle sebe? Jednu tu máme | ||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 28 Registrován: 7-2017 |
Jirkacom2: snažím se aby byla podle reality Já vím že tu je ale tadle bude mít reálné zastávky s reálným zakomponováním (pokusím se udělat zastávky jak jdou za sebou) Nevadilo by ti kdybych využil tvoje 3D Vário? Zde jsou další fotečky ---------------------- Bude jak známo i hlášení A zde jízda na lince 02 Někdy jsem zapoměl fotit |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 29 Registrován: 7-2017 |
A jízda na 04 Ale fotky už asi nebudu posílat aby tu nebylo přefotkováno |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 30 Registrován: 7-2017 |
Předělával jsem chodníky , tak co jak to vypadá |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 667 Registrován: 3-2010 |
Petře, můžeš. Vypadá to dobře. Do menu bych doporučil i jinou píseň v adresáři Zvuky/Hudba/MenuMusic.wav - Jiný název a formát nelze do hry aplikovat. Já si uložil pod tímto souborem písničku Happy Kurde od Rudy z Ostravy. Dost se na tu ostravskou verzi hodí. |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 668 Registrován: 3-2010 |
Když jsem si projížděl trasy s tím Váriem pro Ostravu, uvažoval jsem o Full HD. Zde dávám úplně plnou HD verzi sola a sola s vleky, co jsem posledně upravoval. Výklopné dveře jsou plně prostorové.
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 669 Registrován: 3-2010 |
Po Váriu pokračuji se solo T6a5 pro Prahu (samozřejmě i soupravu). Co se změnilo? Kromě HD update jsem si všiml pár chyb, které byly upraveny. Konkrétně šlo o řádek černých pixelů pod karoserií u předních dveří a druhou chybou byl posunut podvozek, aby byl více ke středu vagonu. Upravoval jsem tvé soupravy, Petře....aby to bylo více aktuální
PS: Začínám tvořit pomalu a jistě.... |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 31 Registrován: 7-2017 |
Tak už jsem se vrátil z prázdnin a jde se pracovat | ||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 32 Registrován: 7-2017 |
Vidím že se ti líbí moji panáčci | ||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 33 Registrován: 7-2017 |
Tak jsem se snažil a udělal jsem vário |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 34 Registrován: 7-2017 |
Zde jsou další vozy a menu |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 35 Registrován: 7-2017 |
Dnes tu máme T3 s fototexturou a hudbu do menu která bude od Nohavici -Ostravo- |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 36 Registrován: 7-2017 |
A také jsem si řekl že dodělám MHD Bus Simulátor 2017 tak je na uložtu. odkaz ; https://ulozto.cz/!1126aMK0Eb8v/mhd-simulator-2017-bus-rar (Příspěvek byl editován uživatelem Peťulínek.) |
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 37 Registrován: 7-2017 |
Odkaz jsem změnil je https://ulozto.cz/!xtr2dXOIPdac/mhd-simulator-2017-bus-rar | ||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 38 Registrován: 7-2017 |
Je zde nová Vektra Dpo pro tramvajáka vojtu
A T3 také pro vojtu jestly sy to stáhne u nové zastávky
|
||