Diskuse » Archiv 2017 » Hry a simulátory » Staničář » Archiv diskuse Staničář do 10. 10. 2017 | předcházející | další |
Archiv diskuse Staničář do 10. 10. 2017dolů |
autor | příspěvek | |||
---|---|---|---|---|
Pardál
|
||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 510 Registrován: 10-2008 |
Gill: Ahoj všichni, já jedu stále na verzi 2.3.0.38, protože mi z nějakého záhadného důvodu verze 2.3.0.46 padá cca po 5 minutách hry. Třicetosmička ani jednou nespadla ani nezamrzla Ahoj, a to Ti padá u všech oblastí, nebo si jiné nezkoušel? Zkus S-ko spouštět jako správce.
Trautenberk - Tanz Metal
|
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 66 Registrován: 9-2007 |
Ahoj Pardále, bohužel mi to padá ve všech oblastech. | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 41 Registrován: 2-2015 |
-Gill - 1. zkusit spustit staničáře z flashky 2. reinstall windows 3. vyměnit počítač. Chce to přistoupit k problému tvrdě | |||
balik
|
||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2334 Registrován: 11-2002 |
Hojhoj, kdyby náhodou této noci někdo zkoušel síťovat, tak se připojím. |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 148 Registrován: 5-2013 |
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak je na tom Doz Plzeň - Železná Ruda od Budějického Ležáka a stanice Plzeň od Balíka? Díky
242 213362 001
|
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 2-2017 |
Ahoj, vedel by niekto pomôcť? Po úprave gvd v stag + manuálne rýchlosti v xml vyskakuje toto |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 42 Registrován: 2-2015 |
Relief je dokončen včetně nové podoby Ž. Rudy po přestavbě, ale chybí ND, hlavně oběhy v Klatovech, nemám teď vůbec čas, rodina. Snad se to donazimy zlepší. nejspíš vyjde až s GVD 17/18. | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6 Registrován: 8-2013 |
Ahoj nedá si někdo se mnou stanici mekol_13-14_ver-02 odklony? | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 50 Registrován: 1-2016 |
zahrál bych ale nevím jak na to síťovku sem ještě nehrál | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7 Registrován: 8-2013 |
FíraCB: myslím že to jde přes hamachi | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 113 Registrován: 7-2013 |
ahojte existuje niekde návod ako stavať v builderi? Chcel by som si postaviť úsek trate ŽSR 150 Hronská Dúbrava-Šurany
môj život je železnica
|
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6 Registrován: 12-2009 |
Ahoj všem. Kdyby byl tak někdo hodný a pomohl mi, pořád se mi špatně ukazují vlaky v kontrolním okně. Našel jsem nějaký nový stag ale nic. | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 130 Registrován: 6-2013 |
Alesino23: "Ahoj všem. Kdyby byl tak někdo hodný a pomohl mi, pořád se mi špatně ukazují vlaky v kontrolním okně. Našel jsem nějaký nový stag ale nic." Co je kontrolní okno? |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7 Registrován: 12-2009 |
no F1 kde jsou informace o vlaku | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 131 Registrován: 6-2013 |
Alesino23: "Ahoj všem. Kdyby byl tak někdo hodný a pomohl mi, pořád se mi špatně ukazují vlaky v kontrolním okně. Našel jsem nějaký nový stag ale nic." Zkuste spustit STAG jako správce a v něm aktualizovat vozy.ini |
|||
balik
|
||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2344 Registrován: 11-2002 |
Někdo dnes po síti? Kdyžtak balik.zvenkova(at)post.cz |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 22 Registrován: 10-2016 |
Ahoj chci se zeptat jestli někdo nemá aktuální verzi Praha-Benešov. Za odpověď předem děkuji | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 9-2017 |
Dobrý deň, Niekomu sa nechce vytvoriť GVD na tuto oblasť( oblasť nieje moja, našiel som na nete len bez GVD ) ????
|
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 47 Registrován: 4-2010 |
Ahoj, mám jenom dotaz ohledně Ústí nad Labem, jde nějak udělat aby nebylo tolik volného místa nad reliéfem, vždy když zajedu do tabulky pro přijmutí vlaku ujede mi celý reliéf dolů a je to docela dost otravné | |||
djst
|
||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 672 Registrován: 8-2014 |
Mulik: Zafixuj si reliéf klávesou F. Mezi jednotlivými částmi reliéfu pak můžeš přepínat pomocí kláves 1, 2, 3 (tam kde jsou na české klávesnici znaky +, ě, š, nikoloiv na numerické klávesnici). Uložený pohled pod číslenou volbou pak můžeš změnit pomocí Ctrl+číslo."Ahoj, mám jenom dotaz ohledně Ústí nad Labem, jde nějak udělat aby nebylo tolik volného místa nad reliéfem, vždy když zajedu do tabulky pro přijmutí vlaku ujede mi celý reliéf dolů a je to docela dost otravné"
pokud mi chcete poslat mail, klikněte zde
|
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 67 Registrován: 9-2007 |
Ahoj všichni, uveřejňuji moji první trať Praha-Vrané n.Vlt.-Čerčany/Dobříš, tak doufám že tam nemám moc chyb. Autor tratě je Marduk. Stav je přiblížen 80 letům, kromě Modřan a zastávky Modřany. Přeji všem příjemné poježďení na jedné z nejkrasnějších tratích Gill
|
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 41 Registrován: 2-2007 |
Krásná práce | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 46 Registrován: 9-2009 |
co:Gill Zkouším hrát PHA - Vrané - Dobříš a mám několik dotazů: 1: Jde mi hrát pouze 210-295115.xml ostatní (content, meta, styles ad.)- černá obrazovka bez kolejiště. Co je to za verzi 2.3.3951.35091, dá se někde získat? 2. Stažená příloha razení-295114.htm se zobrazuje bez obrázků. 3. Protože u vlaků k posunu nejsou v info okně uvedeny směry jednotlivých vozů ani časy, orientuji se podle souboru řazení. Ještě porozumím směru nákladu Vsn**6*; Tep*uhlí*1*. Ale pouhé **1*; **0*; atd. mi nic neříká. Jsou to nějaké železničářské kódy? Poučte, prosím, laika. Děkuji za jakékoliv informace. |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 68 Registrován: 9-2007 |
Pinpinelo, nerozumím tomu.Mě se vše zobrazuje korekně. Zatím nikdo jiný se neozval.Rád bych ti pomohl, ale nevím jak. Gill |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 23 Registrován: 10-2016 |
Ahoj chci se zeptat jestli někdo nemá aktuální verzi Praha-Benešov. Za odpověď předem děkuji | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 159 Registrován: 7-2011 |
Ahojte, máte lepší nápad ako robiť GVD bez toho aby som musel použiť STAG a vedel vlaky do xml zapisovať? Alebo to ide len cez stag díky | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 85 Registrován: 12-2012 |
Zdravím, Mám jeden malej dotaz,kdo zvás se hrabal ve stagu ( http://stag.strasil.net/index.php ) a dodal na net úplně zcela nesmyslné vozy či mašiny,bo nevím co to je?.Třeba Zrkpmgmk Vůz: Zrkpmgmk 0 0 vmax=0 km/h .a to jich tam je asi 50 tědlech nesmyslů.Tak bud teda STAG povedeme bez bordelu a bude přehledný,nebo se na to všichni vysereme,vám tam dávat nové vagony a vlaky. |
|||
Slanour
|
||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 582 Registrován: 6-2008 |
Nazdárek všichni, mám tu pro vás gvd 2016/17 pro stanici Přerov. Velký dík Balikovi za pomoc a úravu kolejiště. Kdyby se našla nějaká chyba nebo cokoliv, tak se ozvěte.
Slaňour
|
|||
Opavák
|
||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 600 Registrován: 12-2007 |
Možná by bylo fajn k tomu přidat nějaký situační plánek stanice, kde jsou znázorněny všechny místa, kde lze vstoupit do oblasti. Hlavně depo, vlečky a spádoviště a tak. Dík | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 69 Registrován: 9-2007 |
Kluci, kdo by věděl co s tímto chybovým hlášením? |
|||
Error
|
||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 218 Registrován: 4-2010 |
Pardal: Velke diky za prazske CDP, myslim, ze i pres chybejici cast nakladni dopravy tak narocna oblast tady jeste nebyla. Velice zabavne. Slanour: A take diky za Prerov. Stacilo vsak hrat chvili a prvni chybka - neprijel 445. |
|||
Slanour
|
||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 583 Registrován: 6-2008 |
Tak tady opožděně ty vstupy k Přerovu, kdo potřebuje, ale nemyslím si, že je to zas tak těžké dohledat..
Slaňour
|
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 86 Registrován: 12-2012 |
Pánové,tady asi někdo dostane pořádně za uši,přiznejte se kdo z vás smazal veškeré elektrické mašiny a nechal tam jen část elektrických ?,viz příloha .Nebo to dělá jen mě ? |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 160 Registrován: 7-2011 |
čo sa týka stagu Kimire je tam neskutočný bordel. Pridával som nové kvalitnejšie obrazky (na čiernom pozadí s kolajnicou pod vozidlom) a pri prezeraní a oprave je tam fakt bordel zišlo by sa spraviť aby k pridávaniu a editácií mali fakt len určity ludia prístup. Lebo ked vidím tie vagoniky na ružovom pozadí... | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 87 Registrován: 12-2012 |
Candy : já tam přidávám taky obrázky,většinou vagony (ale já neměl nikdy vagony na růžovém pozadí),někdy i mašiny.Ano taky bych bral kdyby k tomu stagu měli přístup jen někteří lidi a né všichni,aby v tom dělali bordel.Co se týká teda této internetové verze.Kdo má co zapsané ve vozy.ini,ad má co chce své,ale tato internetová verze,by měla mít jednu stejnou podobu.Tudíž pár lidí,s přístupem a jen ti budou moci přidávat nové vozy,mašiny atd.atd..Pro tentokrát,jsem ochoten stag dát do pořádku,promazat ty růžové vagony,promazat ty nesmyslné zápisy a dodat ty elektrické mašiny,které jezdí nebo zajíždějí na ČR a SK.Jelikož stejně jiné oblasti krom ČR a SK nejsou.Ale neříkám že to bude hned.Ale pro tentokrát bych doporučil ve stagu,jak je update vozy.ini z internetu.Aby do další aktualizace nestahovali.Dokud nebude Stag na netu kompletní. | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 161 Registrován: 7-2011 |
Kimire ono pokial to nebude uzamknuté je zbytočné sa do toho púšťať. | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1708 Registrován: 6-2010 |
ČD 380 se mi povedlo do STAG dát zpět (+ nový polep ŠKODA KAROQ) taky mě to , že v tom někdo škodí (Příspěvek byl editován uživatelem Sukafon534.) |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 88 Registrován: 12-2012 |
Sukafon534 : Ještě bych k tomu udělal jakýsi pravidla.Třeba 380_CD ,1216_OBB atd.Když už jsme to zavedli u vagonů tento způsob,tak ad jsou i mašiny stejné.Ale jinak dobré | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 89 Registrován: 12-2012 |
Smazal jsem ty nesmyslné zápisy,přidal nějaké nové elektrické mašiny.zítra budu pokračovat.Pokud má někdo lepší obrázky než jsem dal já (nebo doplní stávající řadu o další obrázky).Prosím o nápravu.Děkuji | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 162 Registrován: 7-2011 |
kimire hod nejakú ukážku, teoreticky viem porobiť zo skinov a modelov z MSTS ... neviem ako sa ostatnym pačia tie obrázky spoločne s kolajov. | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 90 Registrován: 12-2012 |
Candy tak koukni do stagu a mašiny 151,350,či husarze pkp jsou z msts taky(některé obrázky).Třeba 151 poštovka,151 ec/ic,151 čezovka,350 thales,350 hugo,či pkp husarz a fotbalové obrázky. | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 646 Registrován: 6-2007 |
Pinpinela: 85593 z StH stojí v blokovaném stavu - buď problém se vstupem. nebo by měl být veden jako posun ... | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7 Registrován: 12-2016 |
Chci se zeptat, když bych chtěl do staničáře dát simulaci s gvd Nymburk a odbočky na Veleliby, Poříčany, Poděbrady a Kostomlaty nad Labem? Myslím udělat celou trať 060 NBK-Poříčany a z NBK dát koleje do Poděbrad, do Velelib a do Kostomlaty a taky depo. Je to možný? Pokud jo, tak v jakém programu to jde udělat? Pokud ne, tak se ptám, jestli to nechce někdo udělat? Myslím něco podobný jako DOZ Vysočany. Díky (Příspěvek byl editován uživatelem Davcus.) |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11 Registrován: 8-2013 |
Ahoj, můžu se zeptat nemá někdo stanici Praha Libeň? pokud ano mohl bych poprosit zda by mi ji poslal na e-mail: jirasach@hotmail.com | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 92 Registrován: 12-2012 |
Davcus: ano jde to,otevři si Builder a s chutí do toho. | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 172 Registrován: 8-2005 |
Davcus: Vždyť už tady něco takovýho je, sice ve větším měřítku, ale ten Nymburk tam je: http://www.praha.websnadno.cz/-----DOZ-Melnik---Kolin.html | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 173 Registrován: 8-2005 |
Jirka670100: Praha-Libeň je zakomponovaná v sále CDP Kolín-Praha-Kralupy, někde tady byl odkaz. Ale jinak je i samotná, a trošku jsem si pohrál a udělal do ní letošní GVD, ale pozor, budou tam možná chyby.
|
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12 Registrován: 8-2013 |
Pipin: moc děkuju | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 93 Registrován: 12-2012 |
Pipin: Mám takovej dojem že autor Davcus chce trať Nymburk-Sadská-Poříčany.Tedy spojku mezi koridorem a Hradeckou tratí. (Příspěvek byl editován uživatelem KimiR_alias_Lukas.) |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8 Registrován: 12-2016 |
Ano, přesně tak. Chci se zeptat, nechce mi tu spojku podle obrázku autora KimiR_alias_Lukas někdo udělat prosím? Já totálně nemám čas, to udělat. Děkuji |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3938 Registrován: 12-2007 |
Zkusil sem taky tu samostatnou Libeň a paráda. Jen to má menší háček, že nejde stavět posunová cesta do OSp1 a ani Sp1, tudíž se nedají uklízet zálohy se zátěží co přijede.. |
|||
Pardál
|
||||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 511 Registrován: 10-2008 |
Zkusil sem taky tu samostatnou Libeň a paráda. Jen to má menší háček, že nejde stavět posunová cesta do OSp1 a ani Sp1, tudíž se nedají uklízet zálohy se zátěží co přijede.. Chybí tam návod, který byl vydán s první verzí (alespoň doufám ), přes PTM uzavřeš výměny, pomocí F5 posun otočíš a přes F12 ho změníš na "vlak", tím pádem pro něj přestanou platit ranžírky, a v=10km/hod. se to pomalu rozplyne... Aby to nebylo tak fádní
Trautenberk - Tanz Metal Hajnej ty si hovado, ty si nám sežral psa!
|
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3939 Registrován: 12-2007 |
Pardál: To je chytréé, to mě nenapadlo |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9 Registrován: 12-2016 |
Chci se zeptat, nechce mi tu spojku podle obrázku autora KimiR_alias_Lukas někdo udělat prosím? Já totálně nemám čas, to udělat. Prosím, aspoň někdo odpovězte. Děkuji |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 163 Registrován: 7-2011 |
Davcus si to predstavuješ jak keby ti niekto ma namalovať obrázok, skús zapnúť builder, zožen si planiky, nakresli si to na štvorčekový papier, vypočítaj si vzdialenosti, poosadzaj náveštidla.... ak niekto bude mať chuť to urobiť urobí to ... ak nie tak nie | |||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 132 Registrován: 6-2013 |
Dobrý den, chtěl bych vytvořit simulaci slovenského koridoru (Bratislava - Žilina), ale nemám žádné podklady (plánky stanic, rychlosti (traťové a do odbočky), způsoby rozdělení řízení, atd.). Jestli by se našel někdo, kdo toto má, byl bych mu vděčný. Můžete mi to poslat mailem (zdendaki@zdendaki.net) Děkuji, Z. Kundrát (Příspěvek byl editován uživatelem zdendaki.) |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 94 Registrován: 12-2012 |
Zdendaki - Pokud dobře hledáš,dá se to najít na jednech slovenskejch stránkách. (Příspěvek byl editován uživatelem KimiR_alias_Lukas.) |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 133 Registrován: 6-2013 |
KimiR_alias_Lukas: "Zdendaki - Pokud boře hledáš,dá se to najít na jednech slovenskejch stránkách." Mohl bych se zeptat kde? Já totiž nic nenašel. |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 95 Registrován: 12-2012 |
zdendaki: . "KimiR_alias_Lukas: "Zdendaki - Pokud boře hledáš,dá se to najít na jednech slovenskejch stránkách." Mohl bych se zeptat kde? Já totiž nic nenašel." odpověď máš na mailu. |
|||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 70 Registrován: 9-2007 |
Rumcajs: Musíš ručně hodit výhybku"Pinpinela: 85593 z StH stojí v blokovaném stavu - buď problém se vstupem. nebo by měl být veden jako posun ..." |
|||