Diskuse » Archiv 2017 » Železnice » Tratě kolem Mostu a Chomutova » Archiv diskuse Tratě kolem Mostu a Chomutova do 18. 07. 2017 | předcházející | další |
Archiv diskuse Tratě kolem Mostu a Chomutova do 18. 07. 2017dolů |
autor | příspěvek | |
---|---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11521 Registrován: 9-2007 |
Drak: není pravda, bylo to rozesláno mejlem.
s Ropidem na věčné časy...ámen...
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4454 Registrován: 5-2010 |
Mně je to naprosto jedno já vím co jelo i bez mejlu,byl to Strabag pokud vím s dvěma 740 je to tak? (Příspěvek byl editován uživatelem Drak_ze_skalky.) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11522 Registrován: 9-2007 |
No vidíš, a proč jsi to sem nenapsal? Pak tvůj příspěvek výše naprosto postrádá smysl a klidně jsi si ho mohl odpustit, neboť jsi informaci stejně jako já z nějakého důvodu nezveřejnil. Nadto něco psát na krp není ničí povinnost.
|
|
čmelák 770
|
||
Neregistrovaný host 83.208.245.185 |
není pravda, bylo to rozesláno mejlem. Mně to nikdo neposlal . |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4456 Registrován: 5-2010 |
Já bohužel neměl čas,nežiju na netu a bohudík mám i jiné aktivity.Ale určitě bych neprovokoval jako ty se smajlíkama foto paráda,blbci nemáte.Je to prostě tvůj tradiční přístup a pak se nediv,že tady od některých dostáváš čočku i když je fakt,že někdy to je od nich za hranou.Je to tvůj boj,hraj si ty hry dál,mě je to jedno.Já info které chci si vždy seženu,to vím a Moldava jde mimo mě.Ale někdo jiný by třeba info uvítal, pak nechápu proč si to sem nedal?Já jsem si třeba minulý týden,prošel určitou mezní životní situací,kdy šlo o život a můžu ti říct člověk přehodnotí vše a těmto nesmyslným půtkám se dnes jen můžu smát. A když jsme u toho jen kousek za čárou tohle neznám,naopak Sasík ti ochotně rád řekne info co,kdy,kde a ještě mě tam hodí autem,zde věc nevídaná. Toť vše,nemám čas řešit píčoviny. |
|
Vagonet
|
||
Neregistrovaný host 82.144.143.27 |
Želina s červenou boudobudkou |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3015 Registrován: 3-2004 |
Když už se tady hovořilo o nákladním vlaku na Moldavu. Měl bych dotaz v jakém úseku a co konkrétně se momentálně na trati číslo 135 opravuje? Ve čtvrtek stála v Louce u Litvínova kromě 740 a obytného vozu také podbíječka a "upravovačka" štěrkového lože.
E-mail: vladass@seznam.cz
|
|
JVM
|
||
Neregistrovaný host 88.102.63.151 |
Vladass: mrkněte na Moldavskou dráhu, dělají kolem Nového Města. Jak se tam dostali ví bůh, motor tam nesmí ale sypáky a tři loko ano. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2381 Registrován: 1-2006 |
Jak se tam dostali ví bůh, motor tam nesmí ale sypáky a tři loko ano. On asi bude poněkud rozdíl mezi pravidelnými jízdami s cestujícími a jednorázovým posunem za zvýšeného dozoru na nebezpečném místě. |
|
JVM
|
||
Neregistrovaný host 88.102.63.151 |
Hungry bear: otázka je, co je pravidelný provoz, pokud se jedná o jízdy v sobotu a neděli. A pokud vezmu hmotnost 810 a dvakrát 740 a 730 plus sedum sypáků ložených štěrkem, tak zátěž na uvedeném úseku je neporovnatelá i za zvýšeného dozoru. | |
Mladějov
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10401 Registrován: 3-2007 |
>otázka je, co je pravidelný provoz, pokud se jedná o jízdy v sobotu a neděli. Vy jste autista, nebo proč nechápete úplně jednoduché vysvětlení H.B. ? A co tím chcete říct ? Jako že se měl vést pravidelný provoz šukafonů s lidmi o sobotách i nedělích po sesutém úseku a nebylo by to ohrožení bezpečnosti těch lidí ? Nebo tedy proč polemizujete s H.B. ? |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11531 Registrován: 9-2007 |
Opravoval se úsek Mikulov zast-Moldava vjezd. Výměna pražců, dosypání...atd. Sumasumárum 18 sypáků, dále návoz pásů kolejnic tuším asi 10 vozů. Celkem se na jízdách podílelo několik HV: 740.658,848,861, 730.625 a 742.201. Nutno dodat, že ty 740,730 mají do nápravového vs 810 sakra daleko. Takže z mého pohledu by jízda 810 se sníženou rychlostí nevadila. Ale sždc... Licituje se o kozině, kdy MK tam nepustí ani jeden vlak, byť šutry tam nejsou. Zajeďte se podívat mezi Dobkovice a Roztoky co leží v kolejích a na nástupišti, šutry o průměru i 20cm. Celkem by bylo zajímavé, kdyby se na tyhle praktiky podíval JTB z ČT.
|
|
kudyjely
|
||
Neregistrovaný host 46.135.45.4 |
vcera pres Louku a Osek T.783 a dnes 2xT.742 a 32vz k odstaveni do zst.Osek | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4478 Registrován: 5-2010 |
...a včera se dokonce provezl náklad po trati z Chomutova přes Vejprty až do saského Annabergu | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 225 Registrován: 10-2013 |
Konkrétně šlo o "protidrogový vlak", který vyrážel na druhé tour po Sasku. Vezla to cargácká 742, z Vejprt dále to vezla BR 285, či co je to za řadu. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4479 Registrován: 5-2010 |
Tak,tak z Vejprt to brala 246 049 Pressnitztalbahn,fotil si to? | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11537 Registrován: 9-2007 |
Drak: cit: "s křížkem po funuse.Kdyby to napsal ráno,tak by si to nedej bože,cvaknul ještě někdo další" Cargo na to dalo jak jinak než místní turnusový stroj 2.169.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4481 Registrován: 5-2010 |
Nezklamal já čekal,že se ozveš Ale já to věděl až včera ráno,když mi přišlo na meil foto od kolegy z Německa,takže asi tak. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11538 Registrován: 9-2007 |
To víš, když jsi si tak nahrál na smeč...
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3964 Registrován: 5-2009 |
Moldava bude do Vánoc opravena. Je to 100% jistota. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 292 Registrován: 4-2012 |
Dobrá zpráva.. Kraj k tomu objednal na nový GVD každý víkend žraloka | |
Pružinskij
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1628 Registrován: 4-2015 |
Aneb emoce opadly a zjistilo se to, co se dávno tušilo, že moc jiných možností není. Neboli, že cokoliv jiného je politicky neprůchozí.
West code was broken.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 284 Registrován: 8-2009 |
Parní jízda na Vejprty.
"...Ani dvěma starším bratrům na tom nezáleželo: první byl náruživý sběratel železničních modelů, druhý alkoholik a tyto sklony u nich vylučovaly jakékoliv jiné zájmy..." Shelby Foote, Milování ve vyprahlém čase. Odeon 1976
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 285 Registrován: 8-2009 |
Zdravím. V kterém roce proběhla výměna mostu ve Vejprtech?
"...Ani dvěma starším bratrům na tom nezáleželo: první byl náruživý sběratel železničních modelů, druhý alkoholik a tyto sklony u nich vylučovaly jakékoliv jiné zájmy..." Shelby Foote, Milování ve vyprahlém čase. Odeon 1976
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 721 Registrován: 1-2010 |
čpavkař: foto zatěžkávací zkoušky se čmeláky by nebyla?
Co se sešrotuje, už se těžko vrátí... jen tak dál!
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 286 Registrován: 8-2009 |
Ne..,já to fotil u příležitosti parní jízdy a nemám dataci....
|
|
742 290-0 pj-Cv
|
||
Neregistrovaný host 217.75.218.9 |
čpavkař:rok 1997 +-22 květen .bylo to výročí tratě Chomutov -Vejprty 125let lokomotiva 524.1110 vyjela do Vejprt s bixi a na postrku byla M 262.0 (830). 434.1100 sjiždela do Chomutova se třemi vozy bai(osmidveřáky). fota s teto akce take mam.byl jsem pritomen.Na výstavě byli například lokomotivy 725 101,742 132 atd.snad se mi sem fota onech času povede třeba sem přemistit .ale mam stim problem jak jsem pisal v poslednim mem příspěvku zde. Jan tesař z Chomutova |
|
Ant. Adam
|
||
Neregistrovaný host 94.112.116.82 |
Dnešní Teplický deník: Motoráček Moldaváček...Trať se měla již začít opravovat, ale do řízení vstoupili památkáři. Neví prosím pěkně někdo, co tam památkáři našli ? | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3966 Registrován: 5-2009 |
Zatím tam nic nenašli... asi zkoumají, zda by se z toho nedalo něco vytřískat a nebo nebude nějaký způsobem narušena trať, která spadá do kulturních památek. Když jim zákon umožňuje do všeho kecat, tak proč toho nevyužít... co kdyby . Firma co to má opravovat vyhrála výběrko tento týden. Obálky se otevíraly 6.6. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 584 Registrován: 9-2010 |
Zdravím, neměl by náhodou někdo fotky dnes již zrušených světelných návěstidel žst. Moldava? Díky (Příspěvek byl editován uživatelem Mark21.) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 356 Registrován: 1-2011 |
čpavkař:Datum nemám,dělal to jeřáb GEK 80 Mostní obvod Brodek u Přerova,foto najdu a pošlu.
PZ
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 722 Registrován: 1-2010 |
čpavkař: aha, škoda
Co se sešrotuje, už se těžko vrátí... jen tak dál!
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1289 Registrován: 9-2003 |
D_011: Asi budou požadovat pro opravu parní válec a jeřáb, ručně lámaný kámen, dřevěné troky místo koleček a dodávku vajec do malty.
Půjčit si 100 000 a našetřit 100 000 je minimálně 300 000 rozdíl.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2204 Registrován: 1-2009 |
Vagonet: Děkuji za červenou budku!!!
ICQ 245 788 650
http://www.modelyh0.webnode.cz *Z |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 357 Registrován: 1-2011 |
čpavkař:Posílám slíbené foto.Most Vejprty,datum mi pošle vedoucí jeřábu GEK 80
PZ
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 287 Registrován: 8-2009 |
Děkuji, pěkný. Ono i 20 let je už historie......
|
|
J.Marek
|
||
Neregistrovaný host 109.80.46.192 |
Prosím pana J.Cempírka zda by poskytl foto vodního jeřábu v Havrani pro připravovaný článek o lokálce Vrskmaň-Počerady.Ozvěte se mi prosím příští týden na tel. 283971204.Předem děkuji. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 358 Registrován: 1-2011 |
čpavek:Tak ten most se dělal v roce 1997.
PZ
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 288 Registrován: 8-2009 |
Lom u Mostu
|
|
wlk
|
||
Neregistrovaný host 88.102.232.65 |
Zdravím a mám dotaz na Obrnice.Na Lovosicko-Lounsko-Žateckém zhlaví byla vztyčena odjezdová návěstidla.Půjde o změnu ZZ,nějakou vštší reko,nebo něco zcela jiného?Díky. | |
Obrnice
|
||
Neregistrovaný host 83.208.241.78 |
Tak to vám povím, ta návěstidla souvisí s tratí č. 113 a její rekonstrukcí. Má je na svědomí AŽD a zbylá musela dosadit SŽDC. | |
wlk
|
||
Neregistrovaný host 88.102.232.65 |
Díky.Tedy se rozšíří RZZ na celou stanici,nebo dorazí něco novějšího? | |
Obrnice
|
||
Neregistrovaný host 83.208.241.78 |
wlk: Žádná rekonstrukce v Obrnicích nehrozí. Na trati 113 bude mít AŽD TZZ. Podívejte je na jejich stránky. | |
David Hanousek
|
||
Neregistrovaný host 185.71.41.207 |
423.0145 na trati Chomutov - Vejprty https://www.youtube.com/watch?v=MeC7LVu7u-Q |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 10-2015 |
Špatná zpráva pro přátele cyklostezek. Z Moldavy do Mikulova a pravděpodobně ještě dál proběhla v tichosti výměna svršku. Kolejnice s desítkami lomů, ok a vyhnilé pražce byly vyměněny za repasované betoňáky a velmi hezké bezstykové kolejnice. Hromady vyžilých pražců jsou Novém Městě a odvážejí je kamiony. |
|
Jirka_most
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 309 Registrován: 2-2007 |
Poničená moldavská trať se opraví, vlaky se na ni vrátí na podzim http://usti.idnes.cz/moldavska-draha-oprava-pohyb-naspu-dt6-/usti -zpravy.aspx?c=A170710_2337719_usti-zpravy_vac2 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 389 Registrován: 3-2017 |
Dobrý den jak to vypadá s Litvínovem, kdy tam budou dráty?
Mám prostě od Pánbíčka boky jako skříň, jako skříň, co naplat, když k_tomu ráda jím, ráda jím, co naplat, o liposukci vím, dobře vím, však za plat si život osladím, osladím.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2434 Registrován: 1-2006 |
V Litvínově dráty dávno mají (loučemi už nesvítí), ba dokonce i dráty nad kolejemi | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 393 Registrován: 3-2017 |
Takže od příštího roku už tam budou jezdit vlaky na elektřinu?
Mám prostě od Pánbíčka boky jako skříň, jako skříň, co naplat, když k_tomu ráda jím, ráda jím, co naplat, o liposukci vím, dobře vím, však za plat si život osladím, osladím.
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2435 Registrován: 1-2006 |
Ne nade všemi kolejemi Ovšem vlaky na elektřinu tam už jezdí hodně dávno. A nejen vlaky. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 398 Registrován: 3-2017 |
Takže 810/814 v Litvínově letos naposledy?
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1291 Registrován: 9-2003 |
Jíťo, Jíťo. Než budou v Litvínově dráty, aby Regiopanter dojel až tam, to už budu mít fousy až k zemi... Medvědem myšlené dráty jsou Litvínov - město a tramvaje. Takže Tě krmí z hladu
|
|
Hawe
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 124 Registrován: 12-2005 |
Jó Hungry Bear už má dvaapůltisíce příspěvků, tak se to může stát. Ale přece jen to mohl napsat jasněji a slušněji. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 21 Registrován: 12-2014 |
Otázka pro pamětníky: Někdy kolem roku 90/91 jsem se svým dědečkem chodil koukat na vláčky do stanice Chomutov město a pamatuji si to jako dnes, že tam na jednom osobáku přijela tmavě červená elektrika se žlutým pruhem. Je možné, že se někdy v CV bastard objevil ? Díky. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 23 Registrován: 12-2014 |
Už je to pořešené v sekci Bastardů, akorát nemůžu smazat nebo editovat příspěvek :-/ | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6047 Registrován: 8-2007 |
Smazat/editovat lze jen 30 minut po vložení. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2207 Registrován: 1-2009 |
Panteři se možná drátů v Litvajzu ani nedožijí pokud nevydrží tak dlouho jako třeba CityFrog :D
ICQ 245 788 650
http://www.modelyh0.webnode.cz *Z |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 420 Registrován: 3-2017 |
A na čem ta drátizace 134 tak vázne?
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 290 Registrován: 8-2009 |
Podle mých info největší potíž je podjezd pod silnicí 1/27 A jinak, minutu ticha za budovu nádraží v Lomu u Mostu, už není....
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1292 Registrován: 9-2003 |
Dám blbý návrh a ještě blbější dotaz do pranice... Co tak na koleje do Louky poslat tramvaj?
|
|