Diskuse » Archiv 2018 » Hry a simulátory » MHD Simulator | předcházející | další |
MHD Simulatordolů |
diskuse | posl. autor | příspěvků | stran | posl. příspěvek | |
---|---|---|---|---|---|
Archivy starších příspěvků
|
|
||||
Archiv diskuse MHD Simulator do 05. 07. 2018 | Peťulínek | 60 | 1 | 05-07-18 21:01 |
autor | příspěvek |
---|---|
Kokoska998
|
|
Neregistrovaný host |
jojo mrknu se tam |
Kokoska998
|
|
Neregistrovaný host |
doufám že jsem tě tímhle nenaštval ale já jsem takovej typ člověka kterého to prostě zajímá |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 78 Registrován: 7-2017 |
ne nenaštval, já stejně doma nemůžu skoro nic dělat, tak vždy rád odpovím nebo se aspoň pokusím |
Kokoska998
|
|
Neregistrovaný host |
jojo chápu tě jinak počítej z mým sorem nejdříve za týden a nejdéle tak za měsíc až se vrátím z dovolené tak se do toho pokusím dát co nejvíc práce |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 79 Registrován: 7-2017 |
super |
Kokoska998
|
|
Neregistrovaný host |
Jj pokusím se |
Kokoska998
|
|
Neregistrovaný host |
skusím do toho zarýt co nejvíce prácejo a dneska se zaregistruju takže už nebudu neregistrovaný host |
Kokoska998
|
|
Neregistrovaný host |
zatím tajemství co to je za sor |
Michel
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18 Registrován: 6-2017 |
Ty jo tady je borčus. Ačkoliv jsem se dneska projel trolejbusem 7Tr 31 na lince H24 a nahrál si zvuky. Tak by bylo možné udělat 7Tr. Pokud bude čas tak ho udělám
Můj web: Zde
|
Kokoska998
|
|
Neregistrovaný host |
no mám dost výkonný počítač na to abych vytvářel simulátory,sloupy,zastávky prostě všechno co mě napadne ale nemám dost výkonný pc abych na něm mohl hrát např. omsi to ne |
Michel
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19 Registrován: 6-2017 |
No hele mám taky kompl-vrak a ještě na něm upravuji fotky. Ikdyž BrnoCity Tram Simulator dělám na noťasu (též vrak)
|
Kokoska998
|
|
Neregistrovaný host |
no já mám notebuk |
Michel
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 20 Registrován: 6-2017 |
Tak to jsme na tom stejně. Aktuálně upravuji fotky z dnešního dne
|
Kokoska998
|
|
Neregistrovaný host |
to jsme ale nepočítejte po těch autobusech nějaké simulátory protože jsem teprve s tímhle začátečník takže až tak za 6 až 11 měsíců |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 7-2018 |
no konečně se mi to povedloa hádejte co |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 80 Registrován: 7-2017 |
Ohledně počítače: no jestly o svých počítačích jako o troskách tak to by jste neměly vidět můj s Windows XP kterej chce každou chvíly siestu aby si odpočinul a pak šel spustit, docela mně to štve jednou se mi tam povedlo zfunkčnit i OMSI ale šel tam jen nejhorší autobus na světě a mapu trotlova V0.2 ale beze dopravy kolem atd... ----------------------------------------------------------------- ---------------------------------------- Kokoska998: No jábych odhaloval něco kolem složité části u sestavování modelu tvé sor o které nám asi nic neřekneš "no konečně se mi to povedloa hádejte co" ----------------------------------------------------------------- ---------------------------------------- jinak jak vidím dnes jseš dost aktivní to se vždy hodí ----------------------------------------------------------------- ---------------------------------------- V MHD SIMULÁTORU VLAKY asi budou nové hodiny a pragotron na nádraží Jinak pomozte mi vymyslet nějaký vlak který bych mohl předělat. Jo a nevíte kde vzít zvuky kromě Train Raiload Simulator, dopředu děkuji Myslíte že bych měl na zastávkách dělat železniční lampy jako na obrázku A jaké schémata by se vám líbyli 1. 2. 3. 4. a myslíte že by bylo super kdyby jsem udělal tento přístřešek ----------------------------------------------------------------- ---------------------------------------- Tak čau a užívejte dalších dní prázdnin papa a končím s dnešním citátem který jste si snad užily ----------------------------------------------------------------- ---------------------------------------- ----------------------------------------------------------------- ---------------------------------------- omlouvám se za případné chyby v pravopise hihi (Příspěvek byl editován uživatelem Peťulínek.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 7-2018 |
no řeknu až budu doma protože jsem psal že tu nemám počítač jo a ještě 1 věc neber to tak negativně |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 81 Registrován: 7-2017 |
Já to chápu a neberu to ne jen je mi to líto že nám skoro nic neřekneš |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3 Registrován: 7-2018 |
jojo asi bych měl něco říct, no už to fakt budu mít za chvilinku teda jak jsem říkal tak pošlu foto z soru až ho budu mít, už budu za chvilku mít i interiér opravdu tak 2 nebo 3 týdny |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 82 Registrován: 7-2017 |
A co Kokosko už něco povíš |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4 Registrován: 7-2018 |
asi konec ze sorem |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5 Registrován: 7-2018 |
jinak co se týče karos tak ty mám v plánu rovnou 3 ale může být jen 1 jsou to karosa b 951e,karosa b 941 kloub a karosa c 934 a možná někdy později chci udělat citelis ale ty karosy o těch nerozhoduju já ale vy no takže si můžete vybrat mezi těmito třemi karosami |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 85 Registrován: 7-2017 |
prosim C934 pošlu i zvuky případně z omsi , nebo vyfotím ze strany pro účely |
Tomas998872554
|
|
Neregistrovaný host |
Ahoj, udělal jsem (ne moc přesnou) K2ku |
Tomas998872554
|
|
Neregistrovaný host |
t2ku, sorry |