Diskuse » Archiv 2018 » Autobusy a trolejbusy » Autobusy na Kladně » Archiv diskuse Autobusy na Kladně do 04. 06. 2018 | předcházející | další |
Archiv diskuse Autobusy na Kladně do 04. 06. 2018dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 37 Registrován: 10-2016 |
No tak krom Kladna a Kralup (Zemech) jsou nove oznacniky vsude po 620tce a jedine misto kde nezmizeli je Brandysek u kina, Cvrcovice u tausu a Cvrcovice ou. Jinak vsude byli nahrazeny novyma a stare si CSAD odvezlo
Moje fotky na Flickeru - HanzWaynePhoto
Stránka o cestování - zajímavé články tvořene mnou a přítelkyní. Travelology.cz |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 119 Registrován: 8-2017 |
A za chvíli se budou měnit znovu... https://kladensky.denik.cz/z-regionu/zastavky-hromadne-dopravy-zm eni-vzhled-nekde-moc-ne-jinde-vyrazne-20180516.html |
Mistr
|
|
Neregistrovaný host |
Tak k nám do stáje dojel ARES 15. Dostal PID nátěr. Paradoxně bude jezdit Stochov Praha |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1821 Registrován: 9-2007 |
Začínáte mít pěknou všehochuť Co má na turnusu nahradit za vůz? |
Fedos
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4391 Registrován: 7-2006 |
Já slyšel dokonce o 3-4 kusech...ale PID nátěr? Ach jo...kdyby aspoň jeden zůstal v původní bílo-modré. |
Mistr
|
|
Neregistrovaný host |
4 kusy z Moravy... 12 let |
driver 112233
|
|
Neregistrovaný host |
Tak jestli pak jste si všimli, vy co jste chválili Exprescar, za pěkné vozy apod., že tyto pěkné vozy již dojezdily, protože údajně není na leasing? |
Jahu
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 767 Registrován: 8-2005 |
...ale PID nátěr? Ach jo...kdyby aspoň jeden zůstal v původní bílo-modré. Ropid zkrátka frčí na modrých střechách... 4 kusy z Moravy... 12 let ..., kde už nesmí být kvůli stáří v provozu, tak je dopravce pošle na dojetí do Prahy / Středních Čech, kde je standard Ropidu max. 20 let. (Hlavně aby to mělo před zařazením do PIDu modrou střechu.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1262 Registrován: 6-2008 |
Tak ta Barcalova C954 asi ex.3ČSAD má RZ 5e6 8754...dneska viděna opět na svozu pro Bontaz |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1263 Registrován: 6-2008 |
A cestou z Rakovníka potkán Sor asi C9.5 ex Autobusy České Budějovice...asi Barcala |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4474 Registrován: 12-2007 |
6547: není třeba se omlouvat za prvé zprávy dcery beru s rezervou a za druhé pubertální žactvo jedoucí do školy ... A A29 to nebyla. Mistr: kdo ten 15ti metr dostane ... na A82 jsou turaci v plynu že by tedy místo Crosswaye? To bude ale asi stejně staré vozidlo. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 192 Registrován: 9-2007 |
Dnes byl Ares viděn na lince A30, docela šok...
"Kdo Bakcha příliš velebí, pocítí to ráno na lebi. Pročež mudřec napomíná syna: střez se hochu, zlá jest kocovina!"
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4475 Registrován: 12-2007 |
to si musel v zatáčkách nad Berounem užívat |
Lc_736__c_954
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6200 Registrován: 6-2006 |
Ares dnes na C72: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4476 Registrován: 12-2007 |
Nikdy by mne nenapadlo že C72 jezdí tak plná že potřebuje 15ti metr. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2132 Registrován: 12-2008 |
Busmat: Pokud jsem dobře viděl SPZ, tak je to tato SORka. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 120 Registrován: 8-2017 |
driver 112233: Dnes v 15:38 z Velekravína jeden z těchto vozů normálně jel..."Tak jestli pak jste si všimli, vy co jste chválili Exprescar, za pěkné vozy apod., že tyto pěkné vozy již dojezdily, protože údajně není na leasing?" |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4477 Registrován: 12-2007 |
dneska krouží na 306 nějaká obluda v bílém provedení se zbytky strhaného polepu ev. číslo pokud sem dobře viděl 8793, ale prosím bez záruky budu rád za bližší info |
C72
|
|
Neregistrovaný host |
Jó, na Libečov a Podkozí vždycky jezdily davy, to je na 15metr tak akorát 😁 Na Kladně by pro jistotu měli mít jen jeden typ autobusu, jinak jsou schopni vymýšlet hrozný bejkárny...ale buďte rádi že jim z Moravy neposlali třeba Sor 9.5, by ho mohli posílat třeba na 306 😁 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11919 Registrován: 5-2004 |
Jojo. B952 (nebo 951?) v Kralupech a místní 1 brázdila C954... |
Jahu
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 769 Registrován: 8-2005 |
...ale buďte rádi že jim z Moravy neposlali třeba Sor 9.5, by ho mohli posílat třeba na 306 😁 Délky autobusů nikdo asi moc neřeší (pokud není problém s průjezdností - viz Ares 15m) a uvažuje se stylem "kus za kus". SOR CNG 10,5 se na 306 občas objeví. Nedávno jsem jeden potkal jako záskok za NBG 12 ev. č. 8885. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1766 Registrován: 6-2015 |
Jojo, lepší by bylo nevypravit nic, abyste se mohli ukajet nad nezajištěnými spoji.. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11920 Registrován: 5-2004 |
No když současně jezdí regionálku městskej a město regionální tak to není o nevypravení ale o chlívu kde je všechno jedno... |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1767 Registrován: 6-2015 |
Kdyz uz mas vozy na trase, tezko to budes predelavat a vezmes prvni auto, co je po ruce. |
Jahu
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 770 Registrován: 8-2005 |
Pajzák: Já to nekritizuji, konstatuji. Souhlasím, že je lepší vypravit něco, než nevypravit nic. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1768 Registrován: 6-2015 |
Jahu: Psal jsem to driv, nez jsi poslal svuj prispevek. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11923 Registrován: 5-2004 |
Nojo, to je škoda že ráno na ty linky nevyjížděj z garáží a jsou furt na trase že nejdou vyměnit... A jako mimořádka by se to ještě dalo vzít, ovšem tohle se tam dělo obden. |
Lc_736__c_954
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6202 Registrován: 6-2006 |
Já bych nedělal předčasné závěry, jezdí to tu ani ne týden. Ono si to nasazení ještě sedne, řeč byla o Stochov - Praha a tam se to asi kapacitně hodí... Ovšem zaujalo mě uspořádání interiéru (pokud se nezměnilo) - na jaké linky to tenkrát Connex nasazoval, že zvolil takové řešení ? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 326 Registrován: 1-2011 |
To usporadani sedadel se nezmenilo. Ares je zatim nasazen z duvodu opravy 9S8 2106. Cekam jen kdy prijdou dalsi 3 vozy |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1769 Registrován: 6-2015 |
Kupodivu 3/4 vozů z garáží nevyjíždí. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11925 Registrován: 5-2004 |
Tak to na kladne tech busu maj mraky kdyz pouha ctvrtina zaplni na noc garaze (pres den jak vymeteno) |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1770 Registrován: 6-2015 |
Vidis, sam pises, ze je tam pres den vymeteno. Takze jako zaloha se vezme, co je zrovna po ruce. Predstava, ze si ridici mezi sebou prohazuji autobusy, aby nekam nejel dlouhy misto kratkeho, je uplne mimo. Ridici tam maji sve veci a obden se stehovat z vozu do vozu by se asi nesetkalo s pochopenim. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1825 Registrován: 9-2007 |
To máte ještě dobré. Si představ, že jsou města, kde řidič má na ráno vůz a odpolední díl jde na jiný vůz už plánově při tvorbě JŘ. Či na tom výkonu co právě jezdí má být nasazena nějaká reklama a tak podobně a už jede jiným, to že má řidič někde věci, je úplně to poslední, co někoho zajímá. |
Petr_k
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12351 Registrován: 4-2003 |
A představte si, že existují i města a provozy, kde plánovaně měníte vůz i třikrát - čtyřikrát za směnu »Dem Reinen ist Alles rein« – so spricht das Volk. Ich aber sage euch: den Schweinen wird Alles Schwein! (Friedrich Wilhelm Nietzsche: Also sprach Zarathustra * Ein Buch für Alle und Keinen) |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1771 Registrován: 6-2015 |
Pokud s tim pocita, tak to je samozrejme o necem jinem. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 392 Registrován: 9-2007 |
Od 4.6. bude linka PID 604 zkrácena do trasy Kladno, Nám.Svobody - Kladno,Dvorská / Dřetovice. Důvodem je rekonstrukce ulice Doberská, která má probíhat od 4.6. do 20.12. mestokladno.cz - dopravní uzavírka ulice Doberská csadkladno.cz: dočasná změna trasy a zastávek pro linku PID 604 (Příspěvek byl editován uživatelem cech1992.) |
jezdimpokladne
|
|
Neregistrovaný host |
Ahoj, jsem z Kladna a chtel jsem se zeptat, zda by mi litacka platila i po Kladne v ramci MHD Kladno. Vim, ze teoreticky ano, ale spis mi jde o to, jak to berou ridici autobusu, protoze ve vysledku je to na nich, zda me pusti, nebo budu muset vysolit prachy, protoze litacku nechapou nebo ji nerozumi. Funguje to s litackou po Kladne i v praxi? |
F.v.
|
|
Neregistrovaný host |
Ano,Lítačka po Kladně platí,ale pokud máte nahraný kupon buďto v kombinaci 2.a 3.pásmo,nebo 3.a 4.pásmo.Samostatně pro 3.pásmo v autobusech po Kladně neplatí.Lítačka platí na linkách řady 3xx a 6xx. |
Lc_736__c_954
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6203 Registrován: 6-2006 |
Aneb "Specifické tarifní podmínky na území města Kladna na autobusových linkách PID v obvodu MHD Kladno". |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 121 Registrován: 8-2017 |
Jj, Kladno nechtělo do PID, protože prý by to pro většinu obyvatel znamenalo zdražení, a když se pak ukázalo, že by to naopak znamenalo zlevnění, vymysleli tuhle kokotinu... |
jezdimpokladne
|
|
Neregistrovaný host |
Ahoj, teď jsem zmatený, já myslel, že Kladno je jen v pásmu 3? Ale to je asi jedno, protože tak nějak plánuji koupit P 0 B 1 2 3, takže by mi to platilo i po Kladně, protože, tam mám tedy i to 2. pásmo. A jak se na to dívají řidiči MHD, když jim tam přijdu s Lítačkou? Musí si nějak přepínat ten jejich terminál na jiný tarif? Obtěžuje je to? Moc nestojím o nechutné výrazy se slovy "Co si to ten mladej zase vymýšlí..." |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 122 Registrován: 8-2017 |
Ano, Kladno je jen v pásmu 3, takže pokud jedu z Prahy tak stačí jízdenka do pásma 3. Pokud ovšem jedu jen po Kladně, potřebuju 2+3 nebo 3+4, jak je napsáno výše. To je přece naprosto logické, alespoň podle Magistrátu, ne? Řidiči si nic přepínat nemusí. |
Lc_736__c_954
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6204 Registrován: 6-2006 |
Lítačka funguje v praxi bez problémů. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 327 Registrován: 1-2011 |
Jezdimpokladne: prilozis litacku ke ctecce. Me tam vyskoci co mas zaplaceny za pasma... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4478 Registrován: 12-2007 |
Jakože fakt pokladna pozná zda jde o lítačku nebo kartu ČSAD a podle toho vypíše obsah? |
driver 112233
|
|
Neregistrovaný host |
U karty ČSAD vyjede lístek, u lítačky ne, jen se řidiči ukáže, zda jse platná v tom daném pásmu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 328 Registrován: 1-2011 |
Ano. Skoci tam treba "P 0 1 2 3". Nebo "3 4" atd. Zalezi co tam maji nahrane. Treba studenti tam maji "VS- doloz potvrzeni" |
Lc_736__c_954
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6205 Registrován: 6-2006 |
Vypadá to, že toto je novinka ve vozovém parku Barcala. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1826 Registrován: 9-2007 |
Mistr nebo 6547 nebo někdo místní, dle SA jste oživili kousek z totálních dvouletých kopřiv a nyní si má říkat 8752 ??? Dá se někde pravidelně spatřit nebo sporadicky, případně na nějakém stálém výkonu? (Příspěvek byl editován uživatelem 666.) (Příspěvek byl editován uživatelem 666.) |
Jahu
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 775 Registrován: 8-2005 |
666: A nebude to jako s 8792, kdy bylo použito evidenční číslo již vyřazeného autobusu pro autobus subdodavatele a podle SA to bylo několik dní, než se to vysvětlilo, vedeno jako znovuzrození již vyřazené B952E? Nebo může jít o ojetinu od Arrivy z Teplic, Ostravska apod. dodanou do Kladna. (Příspěvek byl editován uživatelem Jahu.) |
Lc_736__c_954
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6206 Registrován: 6-2006 |
Nebude, vůz 2S4 3509 opravdu jezdí. |
Mistr
|
|
Neregistrovaný host |
Bájný Fénix 952 je připraven, dokonce má i nový odbavovací systém.... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1827 Registrován: 9-2007 |
Ó zajímavé, to jste z krize chodili po dvoře a hledali co je nejméně sežrané a rozebrané Jezdí na něčem konkrétním nebo letmo jako záloha? To by mohlo dojít ještě na 732 48-63 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4481 Registrován: 12-2007 |
co je na tom verglu tak zajímavého? 15metr sem viděl manipulačne zatahovat z Chynavy, to je konec záskoku nebo jen jel pro naftu? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 67 Registrován: 5-2016 |
Mě spíš víc překvapila nová pokladna Telmax a označovače ve voze KLM 58-99. |
Lc_736__c_954
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6207 Registrován: 6-2006 |
Evidentně se s vozem počítá i po přechodu na MOS. |
Mistr
|
|
Neregistrovaný host |
Má STK Do BREZNA |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4482 Registrován: 12-2007 |
To bude s MOS o prsa :D |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 329 Registrován: 1-2011 |
KLM 58-99 je sice stara baba. Ale jede lip jak lecktery Iris nebo Iveco. Ja osobne sni jezdim rad. Dost casto na vikendove B81. MOS nevim co je, tak v tomto ohledu se nevyjadruji. |
Petr_k
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12357 Registrován: 4-2003 |
KLM 58-99 jezdí na PIDech běžně, třeba dneska byla na 316. Označovače má už dlouho (skoro 10 let), telmax není problém vyškubnout a použít jinde. »Dem Reinen ist Alles rein« – so spricht das Volk. Ich aber sage euch: den Schweinen wird Alles Schwein! (Friedrich Wilhelm Nietzsche: Also sprach Zarathustra * Ein Buch für Alle und Keinen) |