Diskuse » Archiv 2018 » Autobusy a trolejbusy » Linková a zájezdová doprava na Slovensku » Archiv diskuse Linková a zájezdová doprava na S... do 15. 03. 2018 | předcházející | další |
Archiv diskuse Linková a zájezdová doprava na S... do 15. 03. 2018dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1643 Registrován: 12-2007 |
Otázka pre evidenciu:Matúškovo je ktorý kraj? http://evidencia-dopravcov.eu/dopravca/600 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 318 Registrován: 11-2011 |
Nekúpi niekto fungl nový Pegasus alebo aj dva? Má to však háčik, v rámci EÚ už funglovku E5 neprihlásite ... https://auto.bazos.sk/inzerat/81003654/TROLIGA-BUS-sro--Primestsk y-Pegasus.php |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 235 Registrován: 2-2016 |
stefco, ak sa nenahneváš pridám sa s Bazošom: - Babička sa TT značiek asi nedočká; - Axer, ktorého mi na E-d neukázalo, prevozky 62Z 47E, Tomibus; - a traja Francúzi (neviem zistiť či majú karty). (Příspěvek byl editován uživatelem matej327.) |
Viko
|
|
Neregistrovaný host 85.237.234.97 |
matej327: Podľa čoho vôbec predpokladáš, že sa Bova mala dožiť trnavských značiek? To by ju musel inzerovať ten chlapík z TSG a nie už po niekoľkýkrát Kornhauser... Či uniká mi nejaké prepojenie? Axer som sa osobne pokúšal identifikovať podľa ich facebooku ešte v minulom kalendárnom roku, márne. Môj názor je, že na e-d sa to neoplatí zapisovať, kým sa nepozná aspoň VINko, nech nevznikajú po predaji duplicity. A to sa dá uplatniť aj na tie ležiaky Recreá |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 236 Registrován: 2-2016 |
Viko: na E-d je TT-?. A pred sviatkami som ju videl na linke NR-ZA na NR značkách a to vtedy ostatne kusy už mali dávno TT značky. |
Viko
|
|
Neregistrovaný host 188.167.52.191 |
No veď práve, keď pred Vianocami ešte mala NR značky a stále ju ponúka Kornahuser (na rozdiel od Iliady ktorá bola na iný kontakt priamo spod TS Globe), prečo by od septembra mala spadať pod TSGS? Opýtam sa inak - kto a z čoho odvodzujete jej príslušnosť k TSGS a údajný prechod na TT značky? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 237 Registrován: 2-2016 |
Ja neviem kto robil kartu dopravcu TSGS ale logicky tam priradil autobusy vyskytujúce sa na linkach NR-ZA a TO-NR. Môžeme to riešiť koľko chceme aj tak sa v tom ani divá nevyzná a o 3 mesiace (priemer) s inými autobusmi založia novú spoločnosť... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 239 Registrován: 2-2016 |
Sprinter N2 8850 => TO-653EC |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 1-2018 |
Tuší niekto na čo kupoval v decembri Slovak Lines C954E od SAD TN? (http://evidencia-dopravcov.eu/voz/16538) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5316 Registrován: 8-2006 |
Maju ich 6 a ze by nedostatok vozov? Kyvadlovku na Bory zaskakuju sukromnici kadecim napriklad. |
Prosím vás, kto jazdí nové zmluvky do Serede? (Ak sa to už riešilo, tak sa ospravedlňujem) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5317 Registrován: 8-2006 |
Viko: Arriva by mala...z Levic vozy, z Nitry MANy, z MI Magelysy a z BA chodi SAD DS co som videl. ALe to bolo v začiatkoch, možno sa to už utriaslo. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3 Registrován: 1-2018 |
Carchye to, že im musia na kyvadlovke zaskakovať súkromníci som netušil (práve preto som sa pýtal) ale vďaka za info. Som zvedavý kedy sa tie 954-ky začnú objavovať na linkách a či ich streknú alebo len oblepia. A takisto ktoré Axeri pójdu na Bory. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 501 Registrován: 12-2009 |
Levičania už nejazdia.Najprv mala jedna linka aj z Levíc jazdiť,ale nebolo koho voziť.Keď sa to spustilo,tak nízky Evadys sa presunul do Nitry aj s dvoma našimi vodičmi,a zhruba nejak do novembra-decembra jazdili linku z Nitry cez Močenok,a po nich potom prebrali štafetu Šalania.Michalovčania jazdia s Maglajzami z Arriva TT. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5318 Registrován: 8-2006 |
Introvert: čo viem a keď môžem povedať za iných tak montuje sa do nich klíma a budú oblepené červenou fóliou. Súkromník jazdí podľa potreby momentálne už nejaký ten piatok je tam MAN z Nitry, minule robil len rannú časť a poobede ho nahradil SOR SlovakLinesu. Na linkách pravidelne asi nebudú, okrem Borov keďže by mali byť zálohy a zrejme budú rozhodené po jednotlivých garážach. Alex296: jo vedel som, že tam behá evadys ale okrem ranného odchodu starého Tourisma SAD DS som nemal šťastie vidieť iné vozy, keďže v tom čase ešte nešli na plno a chodili tak nejak divne na 10 hodinovky. Inak keď už sme pri zmluvných SAD DS na VW plne v réžii interlinkov a jednehého najnovšieho lajnu 13 z Iveca, takže by ma zaujímalo kde spratali Arwaye a zvyšné Crossy. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1650 Registrován: 12-2007 |
Carchye:Arwaye co boli na VW su ponechane doma na dvore ako operativna zaloha a 2 su nasadene na Amazon(NZ a Selice). Crossy cakaju na vyjadrenie DHL Bratislava, planuju rozdelit zamestnancov VW a DHL |
neznámy používateľ
|
|
Neregistrovaný host 85.248.57.4 |
Keď Slovaklajno začal nasadzovať evadys (dva) na regulérne prímestské linky, tak asi ten nedostatok budú mať. Ale aj tak je to zaujímavé, keďže cca 20% z celkového stavu prímestských vozov je iba rezerva. A nezdá sa, že by bolo dlhodobo odstavených nejako výrazne viac vozov, ako po iné roky. Jedine, že by sa zvyšovala turnusová potreba (na 525 od vlaňajšieho septembra + 3 vozy a možno im pribudli ešte nejaké zmluvné?). Ale zasa všetko by sa dalo ľahko vyriešiť zefektívnením obehov ... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1655 Registrován: 12-2007 |
https://aktualne.centrum.sk/slovensko/regiony/muz-z-podolia-nahla sil-bombu-autobuse-policia-ho-zadrzala-obvinila.html?utm_source=h p-centrum&utm_medium=box-spravy&utm_campaign=hp990 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 245 Registrován: 2-2016 |
Renegade: toto je ten "bombastický" Crossway |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2201 Registrován: 8-2013 |
Dnes bol na KO ďalší autobus zrejme tiež pre firmu Freibus. TYP: Karosa Irisbus VIN: VNEC610742M005154 EČV: AK-961-BV (F) R.V.: 2002
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 137 Registrován: 2-2011 |
Lubos1993: NITRANS MG. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2203 Registrován: 8-2013 |
Romannitra: "Lubos1993: NITRANS MG." Aha ok, ja som len vychádzal z toho že štyri Karosi na Francúzskych značkách šli do firmy Freibus.
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1657 Registrován: 12-2007 |
Alex296:Mas nejaké info o rannej nehode v Jasovej? Nejaký bus tam zramoval pár aut čo parkovali na ceste pri servise. Dakujem |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 502 Registrován: 12-2009 |
Ahoj:V Nitre som sa pýtal Štúrovcana,ten nevedel,a Zámčania do Nitry chodia tak, že nemám na nich šťastie. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14 Registrován: 7-2017 |
Zdravim, vedel by niekto povedat, kto zajistuje Skibusy pre TMR v Jasnej? Respektive, co za ojazdiny tam jazdi? Dakujem |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5321 Registrován: 8-2006 |
mrkvakj: Fevel a Liorbus ako aj minulý rok. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 253 Registrován: 2-2010 |
Renegade: Bola to SORka, NZ-332FZ na linke NZ-Želiezoviec. Nepozornost vodica. NZ-332FZ |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1658 Registrován: 12-2007 |
Mirik:Podla miesta bola nehoda iba otázkou času. Autá cakajuce na opravu v service parkujú ako ovce na lúke... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2214 Registrován: 8-2013 |
13.2.2018 Nanštivil Autobus Stanicu KO: TYP: SOR BN 12 VIN: TK9N2XX477LSL5411 EČV: TH5 41E CZ R.V.: 2007 Ide o tento autobus: TT-348DB Poznámky z kontroly originality: Vozidlo už bolo evidované na Slovesku a následne vyvezené do Českej republiky Údaje z Forensi Car Expert - neprístupné. V kolónke "Rok výroby" je zapísaný rok dátumu prvej evidencie prevzatý z dokladov. Farba vozidla žltá kombinovaná s červenou.
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10 Registrován: 5-2017 |
Lubos1993: Este aj CNG SOR by mal pribudnúť |
Tomas25
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3097 Registrován: 12-2007 |
B732.40: Konkrétně tento. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11 Registrován: 5-2017 |
Vo Vrabloch stoja dáke oranžové Crosswaye, pre koho to je? Vie niekto viac? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5322 Registrován: 8-2006 |
B732.40: nemáš foto? nové Line či staré? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14 Registrován: 10-2013 |
Na imhd.sk sa objavila správa o tom že tá BN12 by mala isť do Nitry? Vie sa niečo o tom? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4038 Registrován: 1-2007 |
Ono aj prišla BN-ka do Nitry, KO mala v Nitre, ešte stále je a aj zostane v Nitre. S Trnavou to v tomto prípade nemá nič spoločné. nuž evidenčníci sa zase trochu naivne prerátali
SFMTA - MUNI
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 300 Registrován: 12-2011 |
Tooti: Neurážej hned prosím Zpráva byla do Trnavy, tak se dalo do Trnavy, to že se to poté třeba změnilo ti(vám) nedává nějaká práva navíc |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 122 Registrován: 1-2017 |
Zlob se na mě nebo ne, ale dnešní rychlokvašená omladina s administrátorskými právy občas nadělá více škody než užitku ... povídá se, tak to tam ihned zařadíme, povídá se něco jiného, tak to promptně přepíšeme ... a jak je možné, že to nakonec skončilo někde úplně jinde Kua jestli není rozumnější počkat, až se to někde opravdu objeví a až pak to přepsat ... samé tahanice, dohady a nesmysly. Já v tom příspěvku žádné urážení nevidím, spíš z toho tvého mám pocit, že potrefená kachna kdákla. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 301 Registrován: 12-2011 |
DeadFish: "Potrefená kachna kdákla." Aha. Další konverzaci nebudu zavádět protože už tohle svědčí o zcela mínusové inteligenci. Nehledě na to že ze mě děláš kindermafiána ikdyž jsi o mě v životě neslyšel a něco ode mě čteš poprvé. Ale dobře. Mysli si svoje Když jsi natolik mimo, že si myslíš že bych na s-a měnil něco bez důkazů, tvoje mínus. PS: Nitru by měla snad navštívit i 4M5 1906. Nicméně ta stále stojí u nás v garážích a podnik o ní údajně nejeví zájem. ... Pan Deadfish může vidět, že u tohoto vozu nebyl (natolik) jistý odchod tak má na s-a stav jiný. To jsou věci co ? (Příspěvek byl editován uživatelem jeffyhardy.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6920 Registrován: 3-2007 |
No, priatelia; bol by som nerád, keby sa tu odštartovala nejaká nepríjemná debata. Začnem tým, že jeden človek by už po tých rokoch (šiestich-siedmich, ak si dobre pamätám?), čo mu neodpovedám na jeho pravidelné vzlyky, mohol pochopiť, že ma naozaj nezaujíma, čo píše a nebudem mu na to odpovedať ani naďalej, radšej ten čas venujem rôznym projektom, ktoré z môjho pohľadu majú zmysel. DeadFish, úprimne neviem kto si, či ako dlho sa tu pohybuješ; anonymita tvojho profilu mi v tom nepomáha. Čo sa týka bájky o rýchlokvasenej omladine s administrátorskými právami - viem ako to funguje u susedov, viem, prečo zvolili takýto model fungovania a napriek tomu, že ja sa s ním úplne nestotožňujem, tak ho do určitej miery chápem. U nás to funguje inak. Veľmi si dávam pozor na to, kto dostane prístup do databázy, už len kvôli tomu, že v minulosti sa vyskytli rôzne prípady a nemáme kapacitu úplne všetko sledovať a kontrolovať a zaúčať každé dva týždne niekoho nového. Aktívnych správcov s prístupom do databázy Evidencie je jednociferné číslo, všetko sú to dôkladne preverení ľudia. Zapisoval som to do karty vozidla ja, informáciu som dostal od človeka, s ktorým spolupracujem(e) ešte o nejaký ten piatok dlhšie, než s horespomenutým nekomunikujem. Zo svojej pozície nemám priestor všetko overiť v tú chvíľu; pre mňa podstatné bolo zaznamenať, že autobus bol vrátený naspäť k pôvodnému majiteľovi. Zapisoval som to tesne po novom roku, aby to tam svietilo a vzbudzovalo pozornosť, že sa k tomu treba vrátiť. Na prelome januára/februára sme už pracovali s verziou, že zrejme nepôjde priamo do Trnavy, ale presne ako hovoríš, nezvolil som možnosť "povídá se něco jiného, tak to promptně přepíšeme", ale vyjadril som sa aj kolegom, že to tam zatiaľ necháme takto, kým sa definitívne nepotvrdí, kde autobus skončí. V polke februára prišiel Ľuboš s informáciou o KO v Nitre, doplnil som exportnú značku; keď budeme vedieť viac, doplníme. jeffyhardy, bohužiaľ tiež neviem, kto si, ale ďakujem ti za dobrý úmysel. Do budúcnosti by som ťa však chcel poprosiť, nie je v našom záujme na hento reagovať a bude minimálne pre nás lepšie, keď to nepovšimnuté zapadne prachom v archíve tak, ako predchádzajúce autorove prejavy. Nerád by som v tejto debate pokračoval, lebo myslím, že už každý povedal, čo chcel a ďalšou debatou už na nič prevratné neprídeme. Na odľahčenie, najmä pre tých, čo nás nesledujú na Facebooku, pridávam prvé nové Tourismo na SK. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4039 Registrován: 1-2007 |
jeffyhardy: Nitra brala tu BN12 iba preto, lebo jedna mestská scania zahorela, tak ju nahradili. Tomino: Buď v pohode a nehnevaj sa !
SFMTA - MUNI
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5324 Registrován: 8-2006 |
Tootti: sa da aj tak napisať a potom zase ta SORka o je v Šuranoch je koho? Arriva SK alebo NR? či nebodaj NZ? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4041 Registrován: 1-2007 |
Carchye: Radšej osobne, keď Ťa stretnem.
SFMTA - MUNI
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5325 Registrován: 8-2006 |
Tootti: jasne pohodička. S Vladom som dohodnutý na kofolu už od 2012 tak Teba snáď stretnem skôr |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 503 Registrován: 12-2009 |
Šurany tipujem na Arriva SK.Lebo NR čísla,a keby bola Nitrianska, už je dávno v Nitre, keďže sami nemajú nazvyš.Ale len moja domienka.Naša Levická SORka zase plní úlohu založky,lebo chalani radšej jazdia so starými 8 ročnými crosswaymi le,ako s tým 2 ročným nešťastným hrbatým manuálom,i keď ma klímu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 302 Registrován: 12-2011 |
Tootti: Takže to už je finální potvrzení pro to že to byla změna pravděpodobně náhlá Tomino: Popravdě se trochu známe, resp.bavili jsme se párkrát ale jen okrajově. Ale to není důležité. To co je důležité že jsi perfektně vystihl vše co je potřeba |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 247 Registrován: 2-2016 |
Mercedes-Benz Sitcar, EČV BJ-652BK, E-d nepozná, dopravcu neviem. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2242 Registrován: 8-2013 |
Tomino Ďalšie autobusy pre Blaguss Slovakia: TYP: Setra S 431 DT VIN: WKK41000213123442 EČV: 3AR D8E R.V: 2017 TYP: Setra S 431 DT VIN: WKK41000213123416 EČV: 3AR E3E R.V: 2017 TYP: Setra S 431 DT VIN: WKK41000213123480 EČV: 3AR E4E R.V: 2017
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5326 Registrován: 8-2006 |
Lubos1993: 8 ich bude. 4 Setry a 4 Vanholly |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5327 Registrován: 8-2006 |
Doplním teda: odkaz |
Martez
|
|
Neregistrovaný host 62.197.243.248 |
Všetkých 8 je na dvore |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 506 Registrován: 12-2009 |
Od pondelka Arriva začala voziť do jaguáru zmluvnú,ale zatiaľ len poskromne administratívu,tak asi to vyhrali. |
Viko
|
|
Alex296: Prosím ťa, čo tam nasadili? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 507 Registrován: 12-2009 |
Z Levíc nízky Evadys,Moravčanom som videl dnes odstavený Arway v Nitre na stanici.Ale zatial ráno jeden spoj tam,a popoludní naspäť, keďže ešte nejde výroba,len väčšinou kancelársky. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 39 Registrován: 7-2017 |
https://hnonline.sk/pr-clanky/1708177-vyrobca-autobusov-marian-tr oliga-v-buducnosti-uspeje-ten-kto-ma-finalny-produkt Autobusy teraz predávame na Slovensku. Máme už ale objednávky z Nemecka aj z iných krajín. - To by som naozaj rád vedel kto a koľko toho objednal. Inak s netrpezlivosťou čakám na kĺbák a LE |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 410 Registrován: 10-2007 |
Bht:LE mali rozrobené ešte na jeseň roku pána 2012, keď som bol vrátiť ten poschodový pobud, čo sme celé leto ničili v Nitre...tak asi ho tak intenzívne vyvíjajú,alebo vylepšujú... Jedno leto so Siriusom vydalo na stovky príhod...
NRA 07-71 . . .
|
Bubboo: Skelet LE bolo vidno už v reportáži Busportálu z marca 2010, a pokiaľ viem, fázu skeletu dodnes neopustili... A objednávky z Nemecka? Podľa mňa len zveličujú to, že sa pri nich niekto nezáväzne pristavil na Busworlde, keď tam mali ten elektrobus s dizajnom á la MAN |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4621 Registrován: 5-2005 |
Na kvalitu tych zazrakov nech sa spýtajú vodičov čo s tým musia bohužial jazdiť každý deň... Myslím, že by mali mierne odlišný názor ako p. Troliga. Keby nebol spolumajitel SAD Poprad tak to nekupia ani oni |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2252 Registrován: 8-2013 |
Ahojte Podľa Evidnecií dopravcov je tento autobus NR-756EE Aktuálny stav: odstavený (dlhodobo/definitívne), ale dnes navštívil stanicu Kontroly Originality. Nevien niekto aké sú ďalšie plány s týmto autobusom? Žeby išiel na vývoz do zahraničia? Vopred Ďakujem za každú odpoveď
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1808 Registrován: 3-2007 |
Turan teraz niečo ponúkal na predaj, takže ak to bolo na KO, tak je vysoko pravdepodobné, že to ide von. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2254 Registrován: 8-2013 |
Luk: "Turan teraz niečo ponúkal na predaj, takže ak to bolo na KO, tak je vysoko pravdepodobné, že to ide von." Asi hej a ja si na tento autobus dobre pamätám ešte z leta 2009 keď sme s ním šli z Chorvátska. Sedeli sme hore krásny zážitok
www.autoskodaklub.sk
|