Diskuse » Archiv 2018 » Autobusy a trolejbusy » Linková a zájezdová doprava na Slovensku | předcházející | další |
Linková a zájezdová doprava na Slovenskudolů |
diskuse | posl. autor | příspěvků | stran | posl. příspěvek | |
---|---|---|---|---|---|
Archivy starších příspěvků
|
|
||||
Archiv diskuse Linková a zájezdová doprava na S... do 15. 03. 2018 | Lubos1993 | 60 | 1 | 15-03-18 19:17 | |
Archiv diskuse Linková a zájezdová doprava na S... do 15. 05. 2018 | Romannitra | 60 | 1 | 15-05-18 00:04 | |
Archiv diskuse Linková a zájezdová doprava na S... do 07. 09. 2018 | Luk | 60 | 1 | 07-09-18 13:27 | |
Archiv diskuse Linková a zájezdová doprava na S... do 24. 11. 2018 | Arrivak | 60 | 1 | 24-11-18 13:22 |
autor | příspěvek |
---|---|
Arrivak
|
|
Neregistrovaný host |
Vilosk01: "Liorbusu končí licencia na prímestskú 11/2019, do RK majú prísť nejaké staršie crosswaye z Francúzska na prímestsku a aj miestnu (cca 5kusov a nie reccrea)," Kedy prídu tieto Crosswaye? Len do RK? Namiesto Karos C954? |
Vilosk01
|
|
Neregistrovaný host |
Arrivak: neviem kedy presne prídu. Viem len že prídu do RK dokopy 5 kusov na miestnu a prímestskú. Majú byť 10 ročné, dovezené z Francúzska (nie recrea), nastriekané vo farbách Arriva. Že sú už na SK, tuším v NR... Na Orave sa obnovuje vozový park novými autobusmi, toho roku min 6ks... Takže pochybujem že aj tam niečo pôjde. Do RK sa vozia len staré stroje. |
Arrivak
|
|
Neregistrovaný host |
Vilosk01: To je pravda, 6 vozidiel prišlo na Orave tento rok. V LM stále majú niekoľko kusov C954, mali by ešte jazdiť?"Arrivak: neviem kedy presne prídu. Viem len že prídu do RK dokopy 5 kusov na miestnu a prímestskú. Majú byť 10 ročné, dovezené z Francúzska (nie recrea), nastriekané vo farbách Arriva. Že sú už na SK, tuším v NR... Na Orave sa obnovuje vozový park novými autobusmi, toho roku min 6ks... Takže pochybujem že aj tam niečo pôjde. Do RK sa vozia len staré stroje. " |
Vilosk01
|
|
Neregistrovaný host |
V LM bola jedna na linke RK057AU postrk Jasná. V RK už nieje ani jedna na linke. 900 sú u len ako záložné. Píšem o prímestských. v RK sú najstaršie kmeňové dva crosswaye 296az,297az z roku 11/2007, staršie sú záložné. Na MHD jazdia staršie |
Arrivak
|
|
Neregistrovaný host |
Vilosk01: Áno, hlavne o RK-057AU myslím. Zaujímalo by ma, či sa bude jazdit na jar. "V LM bola jedna na linke RK057AU postrk Jasná. V RK už nieje ani jedna na linke. 900 sú u len ako záložné. Píšem o prímestských. v RK sú najstaršie kmeňové dva crosswaye 296az,297az z roku 11/2007, staršie sú záložné. Na MHD jazdia staršie " V NO majú ešte jedného pravidelného jazdca - RK-876BJ, ktorý jazdí napriek dodaniu 2 Crosswayov. |
Tomas3
|
|
Neregistrovaný host |
Za pôsobenia Arrivy v Rk napr. tohto roku mali v poruche umývačku viac ako 1 mesiac, autobusy boli špinavé alebo ich vodiči umývali na konečnej zastávke vedrom. Momentálne nemajú ani odkladacie uzamykacie skrinky na finančnú hotovosť. Vstupná vozovka do areálu SAD ako tankodróm. Mám pocit, že vedenie v Rk resp. Arrivy si neplní základne povinnosti. Šetrí sa na všetkom, je to nezdravé. Predpokladám že pri uzatváraní novej zmluvy so župou budú stanovené prísnejšie podmienky na vozový park, ich údržbu a mzdu vodičov. |
Vilosk01
|
|
Neregistrovaný host |
A to si ešte asi nebol tankovať |
tomas3
|
|
Neregistrovaný host |
Vilosko 01: Na to som zabudol, pomaly vodiči musia cúvať na tankovanie, aby sa dostali k stojanu, ktorý má hadicu tenkú ako pre osobné autá. Arriva v Ružomberku funguje ako keby nemalo vedenie, pritom riaditeľstvo sedí v Ružomberku, predpokladám, že takáto situácia je asi vo všetkých prevádzkach Liptova a Oravy. Pozdáva sa mi rozdelenie regiónu na Orava a Liptov pri súťaži o zmluvu s VÚC a to z dôvodu, aby neboli vo výhode veľké spoločnosti, pretože potom sa správajú mocensky... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 646 Registrován: 7-2006 |
LM bude opat jazdit kyvadlovu dopravu do Jasnej,takze predpokladam ze tam na zimu navozia prezivajuce 954E aj z inych prevadzok.
ondrejsokol.rajce.net
Ako som vozil Norov: http://www.dailymale.sk/author/slsp |
Arrivak
|
|
Neregistrovaný host |
Tieto Karosy v RK: 137BF a 248BF (biele) sú stále žive a niekedy jazdia ako založne? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 11-2018 |
Arrivak: Sú asi najstaršie, ale živé. Keď už nieje čo brať tak idú |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 11-2018 |
Areál v RK idú asfaltovať.. už sú tu stroje... Som strašne zvedavý ako to dopadne |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4057 Registrován: 1-2007 |
Pred víkendom asfaltovali odstavnú plochu v garáži ARR Hlohovci, ale bola to taká zvláštna robota som zvedavý či to dokončia alebo to je hotovo.
SFMTA - MUNI
|
Chalanzpl
|
|
Neregistrovaný host |
Zaujímalo by ma, ako to bude so súťažou ... Ak jeden SAD može zabezpečovat dopravu len v jednym kraju, takže niekto iný ako Liorbus by sa mohol zúčastniť súťaže na Liptove a Orave? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 647 Registrován: 7-2006 |
Preco by jeden SAD mohol robit dopravu len v jednom kraji? Kde je nieco take napisane? A na svete su aj ine firmy nez SADky. Ked sa zacali robit sutaze v Cesku, tiez sa to tam pekne premiesalo.
ondrejsokol.rajce.net
Ako som vozil Norov: http://www.dailymale.sk/author/slsp |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11607 Registrován: 4-2006 |
Irizar to máš pravdu ale moc dobrého to nenese. Levné neznamená dobré. Ale volič na to slyší a ty ušetřené peníze pak politici probendi
pyrotechnik:uvidíte-li m? utíkat,snažte se m? p?edb?hnout....
www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních ?echách a nejen tam |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1847 Registrován: 3-2007 |
Všude se řeší pouze to, kolik to stojí, ale ani trochu, co za ty peníze dostávám. |
Pezos
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1194 Registrován: 4-2014 |
Zato momentálně je systém absolutně úžasný, zdatně konkurující slovenské železnici. Nakupují se vysokopodlažní autobusy do MHD (v roce 2018!), jízdní řády opisují ještě z dob socializmu, návaznosti jsou zcela náhodné, řidiči projíždějí zastávky a to vše za přemrštěné jízdné. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11608 Registrován: 4-2006 |
Pezos to nikdo neřekl co ty říkáš. Jen jak říká Luk levně levně. Změna něco stojí.
pyrotechnik:uvidíte-li m? utíkat,snažte se m? p?edb?hnout....
www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních ?echách a nejen tam |
Pezos
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1195 Registrován: 4-2014 |
Tak není levně jako levně. V jistém smyslu to může znamenat, že se přestanou sypat peníze bez rozmyslu a bez kontroly výsledků toho sypání. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 307 Registrován: 2-2016 |
Bol sa niekto pozrieť na linku DOB BUSu PD-NR-BA? Čo bolo nasadené, koľko ľudí cestovalo,...? Ja som ho teraz čakal o 14:15 u nás v TO a nedočkal som sa. Inak na svojom webe píšu, že majú aj nejaký Man Lions Coach R08 a Volvo 9500. Na E-d na karte dopravcu nie sú. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1848 Registrován: 3-2007 |
matej327: sú. Jazdia aktuálne Iliadou. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3 Registrován: 11-2018 |
Areál v Ružomberku vyasfaltovany.. vyzerá to hrozne. Do piatich ružomberských crosswayov montujú wifi |
Arrivak
|
|
Neregistrovaný host |
@vilo: A čo z Crosswayami ktore mali kúpiť? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4 Registrován: 11-2018 |
Zatiaľ ticho |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5 Registrován: 11-2018 |
Tak zmena ohľadom staronovych autobusov.. dispečer dnes zháňal šoférov ktorí pôjdu po ne do Nitry.. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 535 Registrován: 6-2011 |
Nákup nízkopodlažných autobusov prímestskej autobusovej dopravy, 60 ks SAD PO |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4058 Registrován: 1-2007 |
Keď som si otvoril položku autobusy P2 opis pdf vyliezlo z toho 3 strany pre 11,5m vozidlo a za tým dalšie 3 strany ako opis pre 10,5m vozidlo, no len zabudli prepísať DPMK na SADPO, takže plagiát odpisaný dokument od DPMK čo šili výberko 10,5 a 11,5 na elektroSORky??? Tak sa vnútorne pýtam, čo vlastne ten SADPO chce kúpiť (Příspěvek byl editován uživatelem Tootti.)
SFMTA - MUNI
|
Arrivak
|
|
Neregistrovaný host |
@vilo: Všetke budú pridelené ku prev. RK? |
tomas3
|
|
Neregistrovaný host |
Arrivak : Tri z dovezených crossov zostávajú v Rk, jeden do LM a zostatok na Oravu ( počet neviem). V Rk dve majú automatickú prevodovku,dvojdverové, klíma a pravdepodobne ich chcú zaradiť na MHD. Tretí má lepšie vybavenie vyššie sedačky, klíma ale bez chladničky. najazdené 120000 km. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6 Registrován: 11-2018 |
tomas3: nemáš foto? ja sa na dvor dostanem najskôr vo štvrtok |
tomas3
|
|
Neregistrovaný host |
vilo : nemám. prosím ťa potom daj foto |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7248 Registrován: 3-2007 |
Teraz sa nám to na pár dní zrejme upokojí, tak za nás takto |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7 Registrován: 11-2018 |
Takže narýchlo 1x arway 1x crossway vysoký 4x crossway nízkopodlažných prímestsky (Příspěvek byl editován uživatelem vilo.) (Příspěvek byl editován uživatelem vilo.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8 Registrován: 11-2018 |
Foto nič moc, stoja už okolo nich kamióny |
Arrivak
|
|
Neregistrovaný host |
@vilo: Ďakujeme za fotky! Tie nízkopodlažné to pre mestskej alebo primestskej dopravy? |