Diskuse » Archiv 2018 » Autobusy a trolejbusy » Linková a zájezdová doprava na Slovensku » Archiv diskuse Linková a zájezdová doprava na S... do 07. 09. 2018 | předcházející | další |
Archiv diskuse Linková a zájezdová doprava na S... do 07. 09. 2018dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2381 Registrován: 8-2013 |
Romannitra: "Lubos1993 : myslím že to bude DOPATOUR. Okolo Foxxconu sa motá ešte Krajčo NRTRANS, ale ten by bol na KO v Janikovciach." Je to možné lebo tento autobus bol na stanici KO v Lužiankach
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1297 Registrován: 7-2010 |
ad. Ares: podľa mňa to bude práve NR Trans, pretože do tej ubytovne, do XAVAXU vozí ľudí práve on. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2386 Registrován: 8-2013 |
Autobus Turancar NR-450JP zmenil farbu
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 269 Registrován: 2-2016 |
SE-518CZ a SE-447DA => MH Lines (z ich web stránky) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 511 Registrován: 12-2009 |
V Nitre vyčíňali vandali v Arrive.Na 21 autobusoch, väčšinou kĺbákoch porozbíjali sklá. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2414 Registrován: 8-2013 |
Alex296: "V Nitre vyčíňali vandali v Arrive.Na 21 autobusoch, väčšinou kĺbákoch porozbíjali sklá." Paráda 21 autobusov môže ísť na TK a EK po výmene okien
www.autoskodaklub.sk
|
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1776 Registrován: 6-2015 |
Po vymene celniho skla se na Slovensku musi na technickou? No tepic... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12 Registrován: 5-2017 |
Lubos1993: Maximálne len administratívnu ak sa nemýlim |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2416 Registrován: 8-2013 |
Pajzák: Áno musí lebo na Slovensku sú nálepky EK a TK na čelnom skle"Po vymene celniho skla se na Slovensku musi na technickou? No tepic..."
www.autoskodaklub.sk
|
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1777 Registrován: 6-2015 |
Ano, to vim, nicmene jsem cekal, ze se prehodi na nove sklo jako u dalnicnich kuponu u nas. |
Synergy
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 984 Registrován: 8-2005 |
To by bylo moc jednoduché, na to je potřeba další instituci. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7039 Registrován: 3-2007 |
Peto5220: S tým nesúhlasím, pretože tam treba fyzicky s vozidlom ísť - kontrolujú sa výrobné čísla a nálepku ti na sklo lepí technik. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4634 Registrován: 5-2005 |
Tomino: Overil som si to a vymazal som svoj príspevok, ale zrejme si už mal rozpísaný ty svoj... Máš pravdu, zo zákona by to tak malo byť, ale stretol som sa už aj s iným prístupom.. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1683 Registrován: 12-2007 |
Tomino: Tento bus ma Fermo, videny na linke Amazon s logom Fermo na prednom okne... http://evidencia-dopravcov.eu/voz/20872 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1684 Registrován: 12-2007 |
Tomino:Tento je uz predany a odstrjeny,novym majitelm je nejaky sportovy klub v Bratislave http://evidencia-dopravcov.eu/voz/3982 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1685 Registrován: 12-2007 |
Tomino: V Galante na dvre 2x Cross 13m 34629 a.34632.Zatial CZ tabulky ale uz s polepom |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 272 Registrován: 2-2016 |
u DORTRANS |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 273 Registrován: 2-2016 |
matej327: Patrí Švajlenovi podľa šoféra. "TO-798EE => dnes videný Renault Master úplne identický s týmto (možno je to on ), zvoz kaštanov, za oknom papier s nejakou firmou len išiel cezeň stierač takže neviem s akou, majiteľ neznámy ale po vysadení osádky išiel smer Solčany..." |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 274 Registrován: 2-2016 |
Scania a Isuzu => Peter Kohút |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 275 Registrován: 2-2016 |
Celým menom NR-072HC. Vytvoríte mu prosím kartu? EČV: TO-798EE, Švajlen (Příspěvek byl editován uživatelem matej327.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 276 Registrován: 2-2016 |
V piatok sa Karoske "koliečko polámalo". Ľavé zadné na linke TO => PN za Radošinou pri Čertovej peci. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1298 Registrován: 7-2010 |
Turancar linka Topoľčany - Nitra - Sereď - Bratislava |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 277 Registrován: 2-2016 |
Ivanecko: tak to ma podrž... Turankarovci sa pochlapili. Podľa CP prebrali Arrivácke výkony. |
mirec240
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 101 Registrován: 2-2015 |
Jeden Axerík sa mi podarilo odfotiť, čo e-d zatiaľ nepozná. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 278 Registrován: 2-2016 |
Linku ZM => BA prevzal Švajlen. Dnes nasadené oba ex. Satur Many. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 279 Registrován: 2-2016 |
BL-912TD, E-d takú EČV nepozná, SAD Humenné Slavonija Bus smer Praha |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7083 Registrován: 3-2007 |
Pre tých, čo nás nesledujú na facebooku: cca. pred hodinou a pol spadol pri Prešove vrtuľník patriaci Mariánovi Troligovi, majiteľovi SAD Poprad a Troliga Bus; ktorý na mieste zahynul. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2461 Registrován: 8-2013 |
Ahojte dnes som videl SOR C12 NR-632JO vie mi niekto povedať prečo už menil 3x ečv 962FH, 633GM a 632JO? Vopred ďakujem za odpoveď.
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 420 Registrován: 10-2007 |
Lubos1993: žiadnu vedu za tým nehladaj...voz je zaradený na linku,do oblasti,kde je - povedzme,že rozvinutý - priemysel automobilový dovozný v plnom prúde.No a sem tam asi dovezie sa vozidlo,ktoré treba ďalej niekam distribuovať po vlastnej osi,kde preň už majú identitu nachystanú.No a čo je už len nápadné na striebornej tdi OCtavii,ktorá si len tak ide po okreske?ešte k tomu v piatkovej dopravnej špičke napr.?nejaké ečv?a koľko ľudí vie,že to a tamto číslo má byť na nejakom autobuse...čiže asi tolko...odcudzenie ečv...
NRA 07-71 . . .
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 714 Registrován: 6-2005 |
Zajímalo by mě, jestli se v nějakých oblastech na Slovensku chystají výběrová řízení na autobusovou dopravní obslužnost?
Trance 4 ever www.mixcloud.com/LubosNovak
|
Neregistrovaný host |
Stíhate niekto ešte sledovať dianie na Kysuciach? Po dlhšom čase pozerám na web ŽSK a nestačím sa diviť... Vyzerá to, akoby Drivex Security končil - linky 502466 (V. Kelčov-ZA) a 502801 (Ostrava-CA) preberá VLABUSS sro z famílie Bitalovcov, pridáva si k tomu aj 502713 (Turzovka-Ostrava)... tuší niekto, ako poputujú autobusy? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3077 Registrován: 6-2011 |
Ahoj, mám pár dotazů k licenčním číslům na Slovensku 1/ když je například linka 709402, tak první číslo určuje kraj, druhé a třetí okres. Jde z toho vyčíst ještě něco? 2/ jaká licenční čísla mají linky mhd? Díky předem |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 126 Registrován: 9-2010 |
6332: Dá sa vyčítať aký je to druh linky. To ukazuje štvrté číslo. 4-prímestské/medzimestské, 5-diaľkové, 7-medzinárodné SK-CZ, 8-ostatné medzinárodné, 9- medzinárodné, čo cez SK tranzitujú a niektoré medzinárodné linky prevádzkované zahraničnou spoločnosťou (napr Flixbus). Linky MHD buď to nemajú tento druh číslovania, alebo majú štvrté čísla 1 alebo 2 a trojku majú niektoré zmluvné linky. (Ľudia, opravte ma, ak som sa niekde sekol) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3078 Registrován: 6-2011 |
Hawkeye: Díky moc a 6 se na 4. místě nevyskytuje? ...to vyčlenění mezinárodních linek SK-CZ je od vás hezké A ještě jeden dotaz, od kdy tenhle systém číslování máte? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 15 Registrován: 1-2017 |
6332: "Hawkeye: Díky moc a 6 se na 4. místě nevyskytuje? ...to vyčlenění mezinárodních linek SK-CZ je od vás hezké A ještě jeden dotaz, od kdy tenhle systém číslování máte?" Číslovanie autobusových liniek pri vydávaní dopravných povolení a licencií sa riadi Jednotným celoštátnym číselníkom autobusových liniek (odkaz), ktorý vydáva MDVRR SR. Tento systém číslovania bol zavedený v roku 1997 v súvislosti s prijatím zákona o cestnej doprave. S číslicou 6 na 4. mieste som sa stretol iba pri jedinej linke - 802606.
Československá štátna automobilová doprava, národný podnik
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3079 Registrován: 6-2011 |
Ikarus4083: Díky 😃 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 280 Registrován: 2-2016 |
Patrí stavebnej firme SESTAV. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1831 Registrován: 3-2007 |
AD číslovanie - a český systém číslovania má nejaký systém? |
Pezos
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1032 Registrován: 4-2014 |
První tři číslice označují dopravní úřad, který vydal licenci, z toho první dvě číslice označují okres. Výjimkou jsou mezinárodní linky, které začínají nulou a Praha s jedničkou. Seznam viz např. metodický pokyn MDČR. Čtvrtá až šestá číslice tvoří pořadové číslo linky a často se shodují se zkráceným linkovým číslem v rámci IDS (např. linka PID 317 má licenční číslo 100317 nebo ODIS 783 je 862783). Na rozdíl od Slovenska se z licenčního čísla nedá poznat druh linky. Třeba linka 870426 je regionální, ale linka 870428 je dálková. |
Nesni
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1745 Registrován: 6-2014 |
Chtěl jsem se zeptat, jestli jezdí nějaká autobusová linka po dálnici D3 tunelem Považský Chlmec. Díky. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 447 Registrován: 6-2003 |
Tak som konečne objavil slovaklajnsácku SOR-ku z Prievidze, na webe som ešte nevidel foto, tak pridávam. Jazdí zrejme na prímestských linkách + MHD v Malackách.
IN EMERGENCY TURN 4 RED ARMS AGAINST THE LEAD SEAL UNTIL STOP AND PUSH ROOF VENT COVER OPEN
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16 Registrován: 1-2017 |
K číslovaniu autobusových liniek na Slovensku ešte doplním, že od 1.7.2016 je v platnosti nový metodický pokyn MDVRR SR č. 37/2016, ktorý už upravuje aj číslovanie liniek v rámci IDS a vytvára tak legislatívny základ pre systémy integrovanej dopravy.
Československá štátna automobilová doprava, národný podnik
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5343 Registrován: 8-2006 |
Jajcaj: jo hlavne MHDcku jazdi. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 281 Registrován: 2-2016 |
RANDOM zistená zápletka: Švajlenová Karoska, TO-341DR, fotené 3/2016; (UPOZORŇUJEM, ŽE AUTOROM FOTOGRAFIE JE Kristián) VW TRANSPORTER, TO-341DR, fotené 5/2016; a zrazu TO-241DR, fotené 7/2016. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 282 Registrován: 2-2016 |
U Beant-tour-bus sa už nejaký ten mesiac, dva, tri, objavuje takýto zlepenec; len neviem či je to prekopaný tento ležiak alebo niečo novo dotiahnuté. EČV TO-442DY je samozrejme putovná. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2496 Registrován: 8-2013 |
Tento autobus NR-460JO zmenil farbu z nejakou reklamou NYX Party Tour. Nevie niekto bližšie informácie o tomto autobuse? Zdroj: ko.sk
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5346 Registrován: 8-2006 |
A co by si rád vediet? Ak sem nazrie dotycny mozno Ti aj sam odpovie ak bude chciet... Zatial takto: http://evidencia-dopravcov.eu/voz/22 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1299 Registrován: 7-2010 |
Ľuboš:slúži to ako partybus, tzn.vo vnutri je upravený na stánok s rýchlym obcerstvenim a je tam ak pár sedadiel. Klasika, čapuju a podávajú rýchle občerstvenie. Chodia po rôznych akciách v okolí Nitry, má to istá skupina chalanov. https://m.facebook.com/partytourszaluzie/ |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2504 Registrován: 8-2013 |
Ivanecko Ďakujem za odpoveď
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 283 Registrován: 2-2016 |
Chlapci, ak by ste sa veľmi nudili, zapísali by ste prosím Viana od Freibusu? Všetky tri sa točia do ZKW na zmluvke. TO-185EG, hnedá TO-784EE, čierna TO-796EF, slivková modrá (ospravedlňujem sa za foto cez 3 ploty ) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1707 Registrován: 12-2007 |
Vo Dvoroch nad Žitavou stoji Karosa 7xx s polepom NITRANS, ECV NZ 431GO.Porezam ktora by to mohla byt, ale z tolkuch co su vytadene si neviem vybrat... Podla.informacii je tam uz asi 2 mesiace.. |
Viko
|
|
Neregistrovaný host |
Renegade: isto 7xx? Lebo skp tvrdí, že tá značka je Recreo... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1708 Registrován: 12-2007 |
Viko:Je to mozne,cez plot som nevidel poriadne na autobus |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 284 Registrován: 2-2016 |
Ujo Turan prekvapuje. 515ka je dobrá, no 516ka je viac |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2064 Registrován: 6-2015 |
http://evidencia-dopravcov.eu/voz/3993 Magnum Beskidy |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2539 Registrován: 8-2013 |
BL-033TA Táto Setra S 515 HD som dnes videl na NR-273JY SKP:
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1717 Registrován: 12-2007 |
Tomino:Predane sukromnej osobe,caka sa prichod noveho... http://evidencia-dopravcov.eu/voz/11609 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 187 Registrován: 11-2014 |
Chtěl bych zeptat, proč Slovak Lines kupují tolik Karos C 954, když se jich předtím zbavovali. Předem děkuji za odpověď. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 285 Registrován: 2-2016 |
PAZ 672M: Hoci nie som z Bratislavy, ale osobne si myslím, že nákup vozidiel zo SAD Prievidza, SAD Zvolen a SAD Trenčín je spojený s navyšovaním spojov, a nadväzovaním na vlaky, vzhľadom na dopravné obmedzenia, a tým spojené dopravné kolapsy v rámci Bratislavského kraja, čím sa snažia dostať ľudí z áut do autobusov a vlakov. Ak je to pre tento dôvod, tak po skončení obmedzení pôjdu najskorej pa pa. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1839 Registrován: 3-2007 |
Je to z dôvodu navýšenia výkonov po vytvorení taktových CP v IDS |