Diskuse » Archiv 2018 » Železnice » Tratě v Karlovarském kraji » Archiv diskuse Tratě v Karlovarském kraji do 05. 04. 2018 | předcházející | další |
Archiv diskuse Tratě v Karlovarském kraji do 05. 04. 2018dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6471 Registrován: 8-2007 |
Ale zase odpoledne jsme měli Večerní Prahu a tam tolik politických píčovin (pro mne jako malého kluka samozřejmě nepochopitelných a tedy nečtivých) naštěstí nebylo My na vesnici jsme museli mnohdy šáhnout po tom Rudém Právu,protože už nic jiného nebylo,žádná Večerní Vesnice nevycházela. |
Cogwheel
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5341 Registrován: 1-2012 |
A já si dodnes vyčítám, že při dlouhodobém nedostatku toaletního papíru někdy počátkem 70. let jsem pro záchodové účely zničil starý železniční jízdní řád (někdy z počátku 50. let). Neboť Rudé právo, kterým si utírali rodiče, se mi zdálo pro mou dětskou prdelku příliš hrubé. Ten JŘ by dnes byl sběratelsky i badatelsky cenný. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2262 Registrován: 9-2006 |
"Pamětníci" s krátkou pamětí. Za komančů byl větší výběr denního tisku než uvádíte: RP, Práce, Mladá fronta, Svobodné slovo, Lidové noviny, Zemědělské noviny, Československý sport a krajské deníky, např. Průboj v Severočeském kraji. (Čechy a Morava). Slovenská špecifiká neuvádím. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8699 Registrován: 4-2003 |
Topič:"Pamětníci" s krátkou pamětí. Vždyť jsme zapoměli akorát na celostátní Práci a Zemědělské noviny, tak ten Alzheimer není snad ještě tak hroznej? Československý sport u nás četl akorát děda, nikoho jiného to nezajímalo . |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2263 Registrován: 9-2006 |
Bram: Není. Čs. sport vycházel v nižším nákladu než "politický" tisk a býval podpultovým artiklem. :-) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6475 Registrován: 8-2007 |
Topič: Lidové noviny, No já si je pamatuji jako samizdat(šefredaktor Ruml) a u nás v trafice je neměli. |
Hawe
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 128 Registrován: 12-2005 |
Žádné Lidové noviny, ale Lidová demokracie. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 11-2017 |
Ještě tu chybí: "....a brambory nakrájíme na kostičky spolu s mrkví a lehce dusíme. Zalijeme připraveným vývarem." |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2264 Registrován: 9-2006 |
Hawe: Samozřejmě, že Lidová demokracie. Omluva. :-) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 605 Registrován: 2-2005 |
Pokud by se někdo zde nudil: https://vox.optobone.cz/cheb/index.php?sekce=1&idw=4669&article=/ vysilani/internetova-tv-cheb/mesto-cheb.html&day=28&month=02&year =2018&from_date=2018-02-28&to_date=2018-02-28 https://vox.optobone.cz/cheb/index.php?sekce=1&idw=4670&article=/ vysilani/internetova-tv-cheb/mesto-cheb.html |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7186 Registrován: 1-2007 |
Opilý cizinec zaparkoval dodávku na první koleji ašského nádraží |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4024 Registrován: 5-2009 |
Kdo bude vozit kaly z Ostravy do Sokolova? Sama SU nebo si to ohlídá ČDC? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 565 Registrován: 6-2012 |
Cosi jsem slyšel o ČDC... A z dneška. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1361 Registrován: 11-2005 |
Super foto
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2273 Registrován: 5-2002 |
Přímé vlaky Plzeň - Karlovy Vary - odkaz |
Bobo
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13966 Registrován: 5-2002 |
3 hod ve šreku větrák v rajonu a žádná šleha?
kolisti = piráti chodníků
<font color="ffff00">neosvětlený cyklista = žádný cyklista</font> jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno http://www.stopkoureni.cz/ |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1051 Registrován: 4-2005 |
Sama SU , jako kym? Potazmo cim? BoBo: Lodowka preci do Plz. jezdi uz dnes, jen se prestupuje v Plany. Svezeni no cemment i kdyz furt lepsi, nez prvni spoj z Usti kdy te x-krat budi zmena pruvodciho .
Brilantně distingovaná, z inertních sfér termicky vystresovaná, kauzálně symetrická, bázicky kubistická, senzitivně hyperaktivovaná. Áno, áno to je řada T478.1,2 ...
Evžene, stojíme u vjezdu! |
Mladějov
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12228 Registrován: 3-2007 |
Na předvěsti a současně posledním návěstidle AB "proti srsti" při správném směru na ZZ výstraha už nezhasíná (viz foto té 216, pěkné..) ? To jezdí z Lovo přes Plzeň a Cheb na DB ? (Příspěvek byl editován uživatelem Mladějov.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6517 Registrován: 8-2007 |
To jezdí z Lovo přes Plzeň a Cheb na DB ? Proč Plzeň? Jezdí to Lovo-Most-Cheb-DB.Minule si to střihli s prázdnýma z Mostu do Lovo i po Švestkové dráze. |
Mladějov
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12229 Registrován: 3-2007 |
A kde je tedy přesně ta fotka ? Mně to připomnělo PlCh, nehledal jsem detaily. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6518 Registrován: 8-2007 |
Je to tunel u Nového Sedla a ta návěstidla jsou před vjezdem do N.Sedla od Sokolova.Vlak jede do Sokolova. |
Bobo
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13967 Registrován: 5-2002 |
kv-pl bez přelezu už je ve 2 hod. nejrychlejc kv-pl je ráno v 7:30, pak už je to 3 hod a víc ve šreku se dá spát??????????????
<font color="ffff00">neosvětlený cyklista = žádný cyklista</font> jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno http://www.stopkoureni.cz/ |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6538 Registrován: 5-2002 |
2:24 konkrétně... Šreky nikdo neřeší, plán je na to koupit 2vz pantery. A jízdní dobou na tom budou tak asi stejně, míň zastávek v KV kraji (proti současnému Os), víc v Plz ( proti R), kratší pobyt v Chebu... Být to naklápěcí ještě, tak to tam možná bude za ty dvě... nejrychlejc kv-pl je ráno Nn, nejrychlejš to jde večer, kdy jede R do Plzně hodinu mimo takt, takže to navazuje, 2:11 celkem... |
Petr_k
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12293 Registrován: 4-2003 |
Varani do Przně budou stejně dál jezdit busíkem, který to dává i v nejzastávkovější variantě za něco málo přes hodinku a půl . Spíš to bude řešení úsekovky auf unseren sudetendeutschen Heimatland durch Eger za prachy zes Plzně (Příspěvek byl editován uživatelem petr_k.) »Dem Reinen ist Alles rein« – so spricht das Volk. Ich aber sage euch: den Schweinen wird Alles Schwein! (Friedrich Wilhelm Nietzsche: Also sprach Zarathustra * Ein Buch für Alle und Keinen) |
Pružinskij
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2311 Registrován: 4-2015 |
Samozřejmě, že budou jezdit busem - zejména poté, až okusí supermoderní nejpohodlější drážní vozidlo naší produkce, zvané Panter. Holt si zase někdo potřebuje vybudovat další pomník... Dtto ř. 680 do KV, samozřejmě v ZVS. Bb: Spát se tam dá, ovšem pouze po požití extrémní dávky sedativ případně opiátů.
West code was broken.
|
Petr_k
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12295 Registrován: 4-2003 |
TIS v ZVS? He??? »Dem Reinen ist Alles rein« – so spricht das Volk. Ich aber sage euch: den Schweinen wird Alles Schwein! (Friedrich Wilhelm Nietzsche: Also sprach Zarathustra * Ein Buch für Alle und Keinen) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6541 Registrován: 5-2002 |
@Petr_k - vždyť jo, a nejspíš to na území Plz kraje nahradí současné Sp v dieslu, co si budem povídat... Ale sloužit dobře to nakonec může, takové zlo to nebude, proti 6 miliardám na důchodce a děti skorozdarma je tohle vlastně racionální, rozumný úmysl... |
Bobo
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13971 Registrován: 5-2002 |
bus 1:40. gdo pokračuje z pl dál náhodou vlakem, musí prirátat can-gn 30min + se trefit do čd taktu. a připlatit mhd
Bobo
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13972 Registrován: 5-2002 |
gdy uděláme jarní přejezdníkof? za každej přejezdník piwo. za nesvítící možno malý. sonik pojede v kofolách
Pružinskij
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2317 Registrován: 4-2015 |
gdo pokračuje z pl dál náhodou vlakem, musí prirátat can-gn 30min + se trefit do čd taktu. a připlatit mhd Takoví lidé už vymírají a ti kdo ještě neumřeli, zvládnou přesun pěšky, bez MHD. Doba se nám trochu změnila...
West code was broken.
|
Bobo
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13974 Registrován: 5-2002 |
dojít na zast mhd, počkat, až pojede, jízda, dojít na gn - tak v so,ne gdyž se bus netrefí do mhd je to pěškem +- stejně. a cestou vyrovnat bus/čd takt
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1052 Registrován: 4-2005 |
BoBo: Po spravne vypeceny privatni smene usnes na masine ve stoje, natoz pak v modrym piskajicim zazraku . Prejezniky prosim rozvest z myslenek do textu...
Brilantně distingovaná, z inertních sfér termicky vystresovaná, kauzálně symetrická, bázicky kubistická, senzitivně hyperaktivovaná. Áno, áno to je řada T478.1,2 ...
Bobo
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13975 Registrován: 5-2002 |
nejen u soukromníka. přejezdníkof= obec s největším počtem přejezdníků na hlavu. možná i absolutně
Martass87
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1134 Registrován: 2-2011 |
Zwota? |
Bobo
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13976 Registrován: 5-2002 |
je to v čr
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 25 Registrován: 7-2017 |
V Kraslicích jsou 4 tuším, ale zda je to nejvíc nevím. |
Martass87
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1135 Registrován: 2-2011 |
Tak Merklínka? |
Bardotka_749
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1970 Registrován: 10-2008 |
Bobo: na Halštrovské dráze?
Bardotky - they are back
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3470 Registrován: 3-2006 |
Nejvíc přejezdníků na hlavu mi vychází Potůčky - 1 přejezdník na 105 obyvatel.
Upozornění: Příspěvek může obsahovat stopy ironie, cynismu a černého humoru.
Vyrobeno v závodě, který zpracovává vzdálené vize, bláznivé sny a šílené nápady. |
Pružinskij
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2326 Registrován: 4-2015 |
Lichtenstadt Maschinenfabrik. Já mohu st 28.3., út, st. 3-4.4., 9.4. po, 13.4. pá (raději ne, v pátek chodí na pivo každej blbec...).
West code was broken.
|
Bobo
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13979 Registrován: 5-2002 |
4- neni to málo? na vjetnamskou vesnici som zabudol. mašínenfabrik vychází na 230, jestli wiki nekecá. martas- ja. nexte woche asi ne, 3,4,9 možno
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5082 Registrován: 5-2010 |
Dnes pojede pod hlavičkou Pressu od Vojtanova na Frant.Lázně-Karlovary-Chomutov-Ústí a zpět na Dresden 35 1097 a strkat to bude 118 770 tak |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1924 Registrován: 1-2009 |
Osobně jsem chtěl neznalosti a vzhledem k tramvajovlakum v rámci "Erzgebirge Sudetenland" tipovat Cvikov ale jelikož se mi nechce platit za beer ojry - tak tipuju Lichtenstadt Jinak pro běžné piveni budu hlasovat pro Schlackenwerth. Možno obdivit rekonstruované "nuovo grande stazioni" - Schlackenwerth stadt a pak se zpivit... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1925 Registrován: 1-2009 |
Jinak dnes jsem poprvé viděl "Karola krychlik" Carlsbad - Falkenau - Cvikov - Lipsku v režii GW/Vogtdbh. nemodernizovane vlakotramvaje s blinkry To jede tramvaj do Lipska nebo se na něco předsedá? |
Pružinskij
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2334 Registrován: 4-2015 |
Drak: A krom toho posila do Lubů - 2*844 LINK II. Jinak v této souvislosti připomínám současné poměrně vážné finanční problémy firmy PESA, možná se polský trh začne pročišťovat.... Lc: A v Ostrově kde konkrétně? Jinak tramvaj do Lipska na 99 % ne, někde jsem četl cosi o přesedání, jedná se jen o nějakou tarifní úpravu.
West code was broken.
|
Mladějov
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12278 Registrován: 3-2007 |
současné poměrně vážné finanční problémy firmy PESA, ..takže půjdou 844 brzo do kopřiv, protože nebudou náhradní díly.. Já si nemůžu pomoct - tohle jsou ty "výhodné nákupy" v praxi. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6545 Registrován: 5-2002 |
Tak je otázka co je tam tak PESA-specifického, nenahraditelného... Převodovku to má EcoLife od ZF, například, těch jezdí v autobusech hromady... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13 Registrován: 8-2017 |
LC: vlakotramvají z Varů do Zwickau (Sachs) a ze Zwickau (Sachs) linkou S5X (Hamsterbacke) do Leipzig Hbf (tief).
„Pohotová odpověd je to, na co přijdeme až za 24 hodin.“
(Mark Twain) |
Alex_74
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 747 Registrován: 5-2009 |
Drak: Nestrkala pač na 35 1097 porucha mobilní části PZB. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5084 Registrován: 5-2010 |
Jiří jojo slyšel jsem, paráda. |
Pružinskij
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2340 Registrován: 4-2015 |
Jedna klasika:
West code was broken.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1927 Registrován: 1-2009 |
Ad Pruzinskij: asi u Raba ... |
Bobo
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13996 Registrován: 5-2002 |
co mašínenfabrikbír?
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3477 Registrován: 3-2006 |
Ve Varech funguje výtah na 2. nástupiště. Mezi Varama a Dvorama se připravují patky návěstidel - to je nějaká akce Hnutí za zrušení mezistaničních úseků?
Vyrobeno v závodě, který zpracovává vzdálené vize, bláznivé sny a šílené nápady. |
Pružinskij
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2362 Registrován: 4-2015 |
Lokalizační značky ETCS? Tak na odbočce se zvyšovala rychlost, z toho plyne i posunutí návěstidel, ne (nevím kde jsi to přesně viděl)? Bobo: Zatím určitě ne, po svátcích nestíhám.
West code was broken.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1055 Registrován: 4-2005 |
Sotohad
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1056 Registrován: 4-2005 |
Tak napovedka k sotohadance:
Bobo
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14000 Registrován: 5-2002 |
tam co je můstek a vytrhaný glajzy
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3481 Registrován: 3-2006 |
Patky jsou směrem od Chebu: U předvěstí Př1S a Př2S do Dvorů, cca 20 m od stávajících před mostem u Kauflandu za mostem přes Rolavu na Sedleci cca 10 m od stávajícího návěstidla cca 200 m před vjezdem do Varů U všech jsou připravena styková trafa KO.
Bobo
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14008 Registrován: 5-2002 |
taky sem na to coukal.....