Diskuse » Archiv 2018 » Železnice » Fotofleky, fotohádanky » Archiv diskuse Fotofleky, fotohádanky do 23. 09. 2018 | předcházející | další |
Archiv diskuse Fotofleky, fotohádanky do 23. 09. 2018dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2525 Registrován: 1-2006 |
22michal : připadá mi to jako Bílek... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 187 Registrován: 7-2017 |
Myšáku, díky, vypadá to, žes trefil. Podle fotomap to odpovídá. Já tam byl takl dvakrát v životě, a to naposledy před 4 roky... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2526 Registrován: 1-2006 |
Jezdívali jsme tam vandrovat do údolí Doubravy někdy v půlce devadesátek, když ešče stával takovej kejvací srub |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9602 Registrován: 6-2004 |
Jenajv tož ano, most ve ValMezu a jistě uhodneš i dnešní "příděl": F 557: F 558 aneb kde se potkaly? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 47 Registrován: 9-2014 |
F 557: Hranice? (ty moravské) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1916 Registrován: 11-2012 |
Lusc: Ano, cca 250 metrů od Slovenské strely, která je dole v areálu SDS.
Kočátko říká, že poctivý analog je lepší než digitální náhražky.
Pohrdám všema, co si nechaj kálet na hlavu jakožto aj těma, kdo jim na tu hlavu kálí... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 952 Registrován: 1-2013 |
Fany 9592 z 5.září: křižování v dopravně Liptaň, byť dnes nevím, zda by to šlo Ano, v Liptáni by se dalo křižovat i dnes, dopravna Liptaň je určena i pro křižování a je tam mimořádně dovolen vjezd vlaku na manipulační kolej. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5664 Registrován: 9-2011 |
F557: Taky mě napadly HraNaMo |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 804 Registrován: 9-2007 |
Fany F558: Brodek u Přerova |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9603 Registrován: 6-2004 |
Hranice i BRODEK uhodnuty správně Dnes opět pohled proti proudu času, až do let sedmdesátých: o kterou lokálku se jednalo? A jak či spíše KDE se křižovalo u vlaků 24058 a 84567 - toť mi je záhadou F 559: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 110 Registrován: 3-2018 |
Fany: Morkovka. O vlaku jedoucím jen do Kovalovic jsem dosud nevěděl. Křižovalo se samozřejmě v Tištíně. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9604 Registrován: 6-2004 |
Ano, Morkovka... Na Tištín (tam bývaly dvě koleje? Jediná dopravna na trati snad byly Koválovice) to moc nevypadá... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4899 Registrován: 10-2003 |
Fany: Bývala tam manipulační kolej.
www.mechaniky.cz — přehled mechanických závor v ČR na mapě
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 113 Registrován: 3-2018 |
Tištín byla regulérní dopravna s možností křižování. 3 km od výchozí stanice... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4900 Registrován: 10-2003 |
Je to tak, manipulační koleje byly dokonce dvě, byť jen kusé.
www.mechaniky.cz — přehled mechanických závor v ČR na mapě
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9605 Registrován: 6-2004 |
Ano, Těšice a Tištín, plete se to... Máte recht |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12403 Registrován: 11-2002 |
Kdo jako první pozná stanici (dnešní náladovka)?! |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 238 Registrován: 7-2015 |
Jena: v dáli jasný Franta v Horní Suché, ale jak se jmenuje dopravna? Možná Prostřední Suchá. Taková bouda už se málo vidí a to kdysi byla na každém rohu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11645 Registrován: 4-2003 |
Jena Kde to je nevím .. to vzadu vypadá jako těžní věž někde na Ostravsku ,nicméně ta budka stojí za to vyfotit minimálně u třch lokomotiv .. hezký unikát
https://www.k-report.net/diskuse/prohlizec-obrazku/?autor=Jnd
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9608 Registrován: 6-2004 |
F 560: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1044 Registrován: 9-2013 |
Rb091: Kde se tento nákladní vlak nacházel a odkud jsem fotil? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14142 Registrován: 12-2007 |
Fany: F 560 = Mladějov na Moravě? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9609 Registrován: 6-2004 |
David: ano A tak ještě jedna dopravna D3 aneb F 561: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9095 Registrován: 8-2012 |
Fulnek.
Forever trusting who we are, and nothing else matters.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9610 Registrován: 6-2004 |
Ano, dopravna Fulnek... Kdy tam skončil prodej jízdenek? Proč cestující musejí v součastnosti čekat na vlaky venku, když v minulém století (netaktové jř) mohli (tipuji) býti uvnitř budovy? Fírové mají dobře honorováno to, že "musejí" dělat osobní pokladní, neb nákup jízdenky až ve vlaku (jistě nejen na této lokálce)? Mohou to odmítnout? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9097 Registrován: 8-2012 |
No tak jestli se ptáte mě, tak mě spíš udivuje, že tam ještě vůbec jezdí vlaky (ale otázkou vám odpovídat nebudu).
Forever trusting who we are, and nothing else matters.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14144 Registrován: 12-2007 |
Kdy tam skončil prodej jízdenek? Přinejmenším v 7/2007, kdy jsem tam jel poprvé, ještě jízdenky vydávány byly; prvním JŘ, který u tohoto nádraží uvádí symbol přeškrtnuté jízdenky, je 2009/2010. v minulém století (netaktové jř) mohli (tipuji) býti uvnitř budovy? Uvnitř budovy mohli být ještě v onom roce 2007, tzn. v tomto století, kdy už se na předmětné trati jezdilo taktově. (pomíjím skutečnost, že kromě špičky pracovního dne jsou ve Fulneku cca hodinové obratové časy, tzn. o nějakém "čekání cestujcících na vlak" se tam prakticky nekoná.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 260 Registrován: 7-2017 |
T_._H_: Vlaky do Fulneku pořád jezdí, ale byla tahle trať uvedena asi tak do 5 let zpátky mezi ohroženými zastavením osobní dopravy (další pak na severní Moravě Valšov - Rýmařov a Dětmarovice - Petrovice). |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1144 Registrován: 9-2005 |
Dopravna Fulnek byla rekonstruováná komplet před asi 6 lety.Z dopravní kanceláře a pokladny bylo uděláno zázemí pro strojvedoucí,kuchyňka,toaleta a sprcha.Z bývalé čekárny,nocležny a dopravní místnosti se udělal byt.Z venkovních záchodku byla upravená čekárna.Vlaky jezdí do 7 hod v hodinovém taktu,vždy s přípojem v Suchdole.Dopoledne co 2 hodiny a od 13 zase až do 17 v hodinovém taktu.Pak zase co 2 hodiny.Všechny vozy jsou vybaveny výdejními automaty.Doplňkový prodej provádí strojvedoucí,který je za tuto činnost ohodnocen stejně jako vlakvedoucí nebo průvodčí,to znamená procenta z tržby.Berte to jako stav před 3 léty,než jsem odešel do důchodu. |
Keram
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 113 Registrován: 4-2017 |
Fany: Honorováno to nějak extrémně není (příplatky v řádu korun), nicméně strojvedoucí na toto musí mít odbornou zkoušku minimálně v rozsahu O-04a, čili nemůže tam jezdit kdokoliv. Holt trať 0/0S. V motorovém voze je automat na jízdenky, ten by měl cestující přednostně použít. Pokud nemá drobné (protože automat nebere bankovky, ani platební karty), měl by si je rozměnit u strojvedoucího. V takovém případě jsem ale navrhoval před dveřma na stanoviště vylepit "KANTOR" a ze stanoviště udělat směnárnu. Bylo i období, kdy byl zákaz prodávání jízdenek z POP. Nyní už ale je toto nařízení uvolněno, čili v mimořádných případech strojvedoucí může z POP jízdenku prodat (vytisknout). Někdo dělá i revizi jízdních dokladů, někdo ne. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1045 Registrován: 9-2013 |
Po delší době tu zůstala neuhodnutá fotohádanka z mé kolekce, tak tedy dávám nápovědu v podobě další fotky: Rb091 Z nápovědy už bude snad jasné, odkud jsem fotil a tedy i to, kde se nákladní vlak nacházel. (Příspěvek byl editován uživatelem Rychloběžka.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9613 Registrován: 6-2004 |
Díky za info k FULNEKu, a opět něco z archivu, velmi, velmi starý jř. Kdo pozná první? F 562: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17573 Registrován: 5-2002 |
Rb091: Foceno je to z Prackovic od hřbitova a náklad tedy jede z Velkejch Žernosek (resp. Libochovan) do Sebuzína. (Příspěvek byl editován uživatelem Hajnej.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1046 Registrován: 9-2013 |
Hajnej: Přesně, jak popisuješ. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14151 Registrován: 12-2007 |
Fany: F 562 - hm, dva páry smíšených vlaků. Můj první tip: Tovačovka. Záložní tip: trať Hostašovice - Nový Jičín h. n. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9614 Registrován: 6-2004 |
David: ano, první tip je správně (70. léta min. století, provoz tam ustal, tuším, 1981) Mimochodem: tady také je dobrý příklad toho, že dva signalisté téže stanice nemají (za stejný plat?) "stejné množství práce", přerovské zhlaví pohoda, zhlaví opačné: posunu a posunu, do toho "Tovačovka", "odstavování" 7vozových souprav Os vlaků Ostrava-Kojetín... kdo ví, jaké tam bývaly "fofry", než Tovačovka "skončila"... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2510 Registrován: 5-2008 |
Fany: taková stanice na " Přerovce " je dodnes taky Vyškov , "jednička" klídek , "dvojka" rasovina , řesí to tam tak dení a noční na "jedničce" pak to samý na "dvojce"
Don Parmezano
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7380 Registrován: 1-2007 |
Kde? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 157 Registrován: 8-2008 |
V Praze, v Michelském lese,kousek od Jižní spojky. Dříve tam vedla trať do Bráníka |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7381 Registrován: 1-2007 |
Fanoušek: |
Jajdulak
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 488 Registrován: 12-2007 |
JH19: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9616 Registrován: 6-2004 |
F 563: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1927 Registrován: 11-2012 |
Lobodice? Na tom betonovém fleku vedle jsem známé učil řídit mou Škodu 105L.
Kočátko říká, že poctivý analog je lepší než digitální náhražky.
Pohrdám všema, co si nechaj kálet na hlavu jakožto aj těma, kdo jim na tu hlavu kálí... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 117 Registrován: 3-2018 |
Jajdulak: Oravský Podzámok? |
Jajdulak
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 489 Registrován: 12-2007 |
Starý Hanák: Přesně tam je to foceno! |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9617 Registrován: 6-2004 |
Pavel_Večeřa: ano, LOBODICE |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 194 Registrován: 7-2017 |
Tak třeba zase něco ode mne- jedno kolejové zátiší. M22_180921. Kdepak foceno? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2347 Registrován: 8-2009 |
Tak ode mne po delší době opět dvě "nadhledovky". První v lepší kvalitě, druhá bohužel jen "mobilní". Otázka u obou zní, která žst.? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5677 Registrován: 9-2011 |
1) Libčice? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2147 Registrován: 6-2016 |
Kde leží přejezd s "rajským" svrškem? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 772 Registrován: 8-2009 |
22michal: Sokolnice-Telnice |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9621 Registrován: 6-2004 |
F 564 aneb něco z archivu: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9622 Registrován: 6-2004 |
A ještě září 2015 aneb kdepak? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 195 Registrován: 7-2017 |
4everman- ano, správně. Kolej v popředí je vlečka, která vedla do cukrovaru, dnes je využívána kovošrotem Gebeshuber. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 273 Registrován: 7-2017 |
Fany: F 564 - že by Veselí n. Lužnicí? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9623 Registrován: 6-2004 |
mati: ne, ne... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 274 Registrován: 7-2017 |
F 564, další tip Nová Ves n. Lužnicí? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2349 Registrován: 8-2009 |
Aleš Liesk.: ano, PN 115 jsou Libčice nad Vltavou focené z vyhlídky na druhém břehu Vltavy. Zkusí někdo tu PN 116? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3880 Registrován: 3-2005 |
F564: Ražice? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1047 Registrován: 9-2013 |
Tentokrát opět po čase dávám dvě fotohádanky najednou: Rb092: Kde jsem se nacházel a co mám za zády? Rb093: A kde v tomto případě: |