Diskuse » Archiv 2018 » Železnice » Lipenka, Bechyňka, šumavské lokálky (ŠED) » Archiv diskuse Lipenka, Bechyňka, šumavské loká... do 02. 07. 2018 předcházející | další

Archiv diskuse Lipenka, Bechyňka, šumavské loká... do 02. 07. 2018

dolů
   autor příspěvek
Neděle, 01. července 2018 - 12:04:25  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 386
Registrován: 8-2006
ČD_na_Šumavu:
"Naše práce má smysl, nehledě na fanatické příznivce soukromého dopravce. Jednou se vrátíme i na Šumavu!

https://zdopravy.cz/bechynku-zadaji-jihocesi-bez-souteze-ceskym-d raham-chteji-ale-jen-elektriky-13384/"


Cituji: "Právníci kraji doporučili trať ze soutěženého souboru vyjmout v obavě, aby nedošlo k nařčení, že v soutěži jsou zvýhodněné České dráhy, které mají pro Bechyňku stroje. Tím by mohla celá sedmimiliardová soutěž padnout."

To je tedy vaše práce?
Neděle, 01. července 2018 - 12:07:14  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 504
Registrován: 6-2017
Hytláček:
"Petr_Šimral:
"
Toff: Stále jsem se nedozvěděl, zda soukromý dopravce vyplatí náhradu škody Českým drahám za zpoždění Ex 1540 o 60 minut.

A ona už byla poslána faktura?

"Toffe: Ty jsi z dílny povýšil do manegementu, že znáš problematiku odškodného a fakturizace !?
Zůstaň raději v dílně, tam Ti to jde lépe. Přeci jen už něco o Sprinterech víš ..."

Hele, nevím ani kdo si a jen tě upozorním, že pokud něco kopíruješ, měl by si rozlišit, kdo komu co píše. Já jsem se do tohoto tématu nehrnul. Byla to otázka od blba co si tu hraje na zástupce federantů a odpovídal mu především Petr Šimral. Tak že si tyhle své výpady nech pro někoho jiného. Je fakt, že problematika odškodného a fakturizace je mimo moje znalosti, tudíž pokud na něco takového už odpovím, tak pouze všeobecně, leč tu jsem mimo hru.

(Příspěvek byl editován uživatelem Toff.)

(Příspěvek byl editován uživatelem Toff.)
Neděle, 01. července 2018 - 12:09:56  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 53
Registrován: 6-2018
T.H.: O peníze nejde, nás ČD platí daleko lépe než soukromý dopravce. Takže nějakou tu cestu na Šumavu si můžeme dovolit. Problém je v tom, že nemáme záruku, zda se vrátíme živí a zdraví - viz nehoda u Křemže.

Standart: My ani nevíme, kdo jsou právníci kraje. My akorát, jako svobodní občané, píšeme dopisy různým institucím, aby již nikdy nedošlo k chybě v podobě zadání zakázky soukromému dopravci. V dopisech zmiňujeme události, které se staly - neschválený cyklovůz, nehoda u Křemže. Na psaní dopisů voleným zástupcům máme plné právo, jsme občané této země a chodíme k volbám.

Někteří politici nám naslouchají, jiní ne. Krok Jihočeského kraje ohledně trati Tábor - Bechyně nás celkem mile překvapil, protože kraj byl až donedávna zvyklý jít na ruku soukromému dopravci.

(Příspěvek byl editován uživatelem ČD_na_Šumavu;.)
Maršál
Neděle, 01. července 2018 - 12:13:15  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6797
Registrován: 1-2010
O peníze nejde, nás ČD platí daleko lépe než soukromý dopravce. A toto si zase četl v Zájmech, nebo Obzoru? Je to nehorázná lež. Radši si pouštěj s DHak vláčky a nepiš zde blbosti.[biggrin][rofl]
T 478 1.,2. nejlepší lokomotivy u ČSD.[masinka][masinka][jidlo][vypravci][satan]
Neděle, 01. července 2018 - 12:27:18  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 9
Registrován: 12-2017
BmbČ:
"Vidíte, řeklo by se, že se na Šumavě těžko hledá práce a zrovna čtu, že GWTR hledá mistra údržby kolejových vozidel a mechanika kolejových vozidel pro pracoviště Volary..."

Tak se Tomáši nerozčiluj nad kopírováním, vidíš, že jsi pointu pochopil ...
O tomhle taky něco víš, že jo !? Skoro jsi už mohl bydlet ve Volarech na patře se svým bývalým dílenským parťákem ...
Neděle, 01. července 2018 - 12:29:19  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 505
Registrován: 6-2017
T_._H_.:
"Nějak nemám chuť se do toho znovu pouštět, nemá to smysl...a znovu se do toho pouštíte a myslíte si, že systémovým hejtrům nebo jedincům frustrovaným z toho, že by za vlak na Šumavě museli zaplatit, něco vysvětlíte a obhájíte... svatá prostoto."

Jestli jste si všiml, já už jim nic nevyvracím, jen snažím ukázat, že to co tu píšou, jsou v drtivé většině nehorázné lži. Oni svá tvrzení nejsou schopni adekvátně doložit. Rozhodně si nemyslím, že bych tyhle hejtry či frustráty, mohl o něčem přesvědčit. V tom mě dost podceňujete. [biggrin][vypravci][masinka]
Neděle, 01. července 2018 - 12:35:10  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 736
Registrován: 4-2014
Naše práce má smysl, nehledě na fanatické příznivce soukromého dopravce. Jednou se vrátíme i na Šumavu!

Nejsem fanatickým příznivcem soukromých dopravců , ale s čím by chtěly ČD na Šumavě jezdit ? V dnešní době jsou rádi , že dokážou vypravit jeden expresní vlak a ani to není zárukou , že dojede do své cílové stanice .
Dalším příkladem je vozba na rameni ČB - Lipno ( lokomotivy rez a špína , o vozovém parku se nejde ani slušně vyjádřit ) .
Neděle, 01. července 2018 - 12:37:48  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 506
Registrován: 6-2017
Hytláček:
"BmbČ:
"Vidíte, řeklo by se, že se na Šumavě těžko hledá práce a zrovna čtu, že GWTR hledá mistra údržby kolejových vozidel a mechanika kolejových vozidel pro pracoviště Volary..."
Tak se Tomáši nerozčiluj nad kopírováním, vidíš, že jsi pointu pochopil ...
O tomhle taky něco víš, že jo !? Skoro jsi už mohl bydlet ve Volarech na patře se svým bývalým dílenským parťákem ..."

Nevím kde bereš tyhle informace a jen tě upozorním na to, že ne vše tu musíš vyblejt. Jednak je to pravdy jen půl, za druhé tím si pěkný vůl. Co se týká toho, co tu psal Bmbč, o tom zase tolik nevím. [satan]
Neděle, 01. července 2018 - 12:44:53  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1
Registrován: 7-2018
Tak si to porovnáme, kdo je větší hrozbou pro Šumavu. Nehoda GW je zde připomínána každý den, tak teď ty ČD na Šumavě (vybereme jenom něco z poslední doby):
1) 22.7.2004 - zavražděny dvě osoby po srážce mezi Bavorovem a Strunkovicema
2) 1.9.2007 - srážka mezi Vodňany a Bavorovem, tentokrát bez mrtvých
3)2.2.2011 - jedna zavražděná po srážce u Vodňan

Máme pokračovat nebo to modrým frustrátům nestačí? Po tolika mrtých už s ČD stejně nikdo nechtěl jezdit.
Neděle, 01. července 2018 - 12:45:06  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 54
Registrován: 6-2018
Vesničan: Zrovna do Lipna nemá smysl posílat nic jiného než šroty. Důvodem jsou opilí vodáci, kteří leckdy ničí vybavení vozů. A nezřídka se už musela volat policie, protože ohrožovali i průvodčí.
Neděle, 01. července 2018 - 12:50:49  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 55
Registrován: 6-2018
Nehody ČD:

My jsme po těchto nehodách upozorňovali na nedostatečné zabezpečení a nutnost instalace radiobloku. Nevěříte? Zde je odkaz: http://www.fscr.cz/index.php?page=clanek&id=247

Ale soukromý dopravce dodnes nemá TRS ve vlacích na trati 194. Jemu je to úplně jedno. Šetří se, aby zbylo víc na dividendy.
Neděle, 01. července 2018 - 14:41:32  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1
Registrován: 7-2018
Roky to tady pročítám, většinou s úsměvem. Ale to co se tady "děje" v poslední době je odporné. Že píšou nespokojení cestující nebo šotouši - budiž. Ale že se "kolegové" od ČD sníží na nějaké bonzování jsem si nikdy nemyslel. Kydat špínu na kolegy se kterými leta dělali a chodili s nimi na pivo. Mám takové soukromé podezření že milý ČD na Šumavu je bývalí "kolega" z Volar, že V.Z.? Rád bych se mýlil. Čeho asi tak dosáhnete? V koho jménu to jako slavná Federace dělá? Pokud vím tak fírů GWTR je tam jeden člen. Spouštíte tady precedens. To jako chcete aby na sebe fírové od různých dopravců šmírovali, fotili se, natáčeli videa a posílali to na DÚ? Estébáci hadr.Vy jste jako všichni neomylní? A ty řeči typu-kdo udělá chybu, toho se zbavíme-noo hrubé zrno, fakt odbory jak mají být. Můžete se stydět, jestli vůbec máte charakter, ale vážně pochybuji. Nebudu rozebírat co předváděla dráha na Šumavě, dobře to víte sám. A co předvádí nadále na jiných tratích. Ale nikoho s kluků od GWTR ani nenapadne jít bonzovat. A že by se každý den našlo. Fakt hnus.Nezapomeňte zase i s kolegama napsat paní hejtmance ukřivděný dopis. Neberu nikomu právo na názor. Jistě je mnoho co vylepšovat, o tom žádná. Je mi jen na blití s toho bonzování kolegů. Kam až jste klesly...Škoda že Federace nehájila Volaráky před tím, teď už o to myslím nikdo nestojí. Musel jsem to napsat, dlouho jsem to zvažoval..Doufám že už jsem psát nebudu, nemá to cenu, ale ti kluci co tam každý den odvádí práci si zaslouží aby se jich někdo zastal. HOWG
Maršál
Neděle, 01. července 2018 - 15:09:06  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6798
Registrován: 1-2010
modrozlo:[ok][kladivo]
T 478 1.,2. nejlepší lokomotivy u ČSD.[masinka][masinka][jidlo][vypravci][satan]
Maršál
Neděle, 01. července 2018 - 15:09:58  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6799
Registrován: 1-2010
Ale soukromý dopravce dodnes nemá TRS ve vlacích na trati 194. A toto jste opět četl v Zájmech a Obzoru?[rofl]
T 478 1.,2. nejlepší lokomotivy u ČSD.[masinka][masinka][jidlo][vypravci][satan]
Neděle, 01. července 2018 - 15:30:19  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1328
Registrován: 7-2010
Standart: Kolik má GW kolejových vozidel oproti ČD - tuším čtvrtý největší zaměstnavatel?

Toff: No, nic jiného jsem nečekal [happy] Kdykoliv zde něco napíšu, odpovědí budiž "už se to tu řešilo mnohokrát"... Ale mně nikdy přímá odpověď sdělena nebyla, píšu sem na Káčko, přímo do firmy. Víte, nemám čas ani chuť číst stovky příspěvků, kde se zde vybraní členové akorát uráží navzájem, že [happy]

Víte co je smutný? Že se tady hádaj většinou lidi z provozu z obou táborů. Nicméně za tyhle prasárny díky Zimolovi, chatkám na Lipně atd... Což je vlastně i odpověď pro "modrozlo" (jak nápadité jméno které zde vubec nevyvolává negativní emoce) : bojovat s nějakou korupcí a nekalostí na politické scéně asi umí málo z nás. Ale když někdo na vlastní oči vidí nějakou prasárnu, tak aspoň z toho mála se snaží něco změnit. Třeba já jsem nikdy neuvedl datum, kdy se nějaká z prasáren odehrála, takže nevidím problém, vše padá na firmu, nikoliv na jednotlivce.

Vesničan: V Plzni je 754 vcelku dost, jen nám je na jih nechtějí půjčit, místní dílna by z nich do roka a do dne udělala nepojízdné vraky [proud] Co se Lipenky týče, řešením by byla možnost delší soupravy celoročně (nejen víkend v srpnu), některé Bdt např. vypadají po modernizaci opravdu dobře a patra by se mohla konečně poslat tam, kam patří -> Třebušice pod autogen. Ale jak by dopadl pokus ČD procpat nahoru soupravu např. 210+BDs+Bdt+Bdt víme oba moc dobře [proud]
Maršál
Neděle, 01. července 2018 - 15:39:37  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6800
Registrován: 1-2010
No vidíš, jaký tu zase píšeš hovadiny. Patra v Praze prošla hlavní opravou, mají zásuvky 230 a další vymoženosti. Tak nevím, proč by měla chodit pod autogen? Jenže to by musel někdo chtít, aby zde ČD jezdilo s nějakým normálním vozidlem a ne s tímto humusem.[angry]

A vodáci. Zavolat policii a na jejich náklady nechat vozy vyčistit. A nebo je vožralý nepouštět do vlaku. Ale opět a již po několikáté s tím nikdo nic nedělá. Tak kolik sezón to tam ČD ještě vydrží?
T 478 1.,2. nejlepší lokomotivy u ČSD.[masinka][masinka][jidlo][vypravci][satan]
Neděle, 01. července 2018 - 15:56:04  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 387
Registrován: 8-2006
R_206:
"Standart: Kolik má GW kolejových vozidel oproti ČD - tuším čtvrtý největší zaměstnavatel?

Toff: No, nic jiného jsem nečekal [happy] Kdykoliv zde něco napíšu, odpovědí budiž "už se to tu řešilo mnohokrát"... Ale mně nikdy přímá odpověď sdělena nebyla, píšu sem na Káčko, přímo do firmy. Víte, nemám čas ani chuť číst stovky příspěvků, kde se zde vybraní členové akorát uráží navzájem, že [happy]

Víte co je smutný? Že se tady hádaj většinou lidi z provozu z obou táborů. Nicméně za tyhle prasárny díky Zimolovi, chatkám na Lipně atd... Což je vlastně i odpověď pro "modrozlo" (jak nápadité jméno které zde vubec nevyvolává negativní emoce) : bojovat s nějakou korupcí a nekalostí na politické scéně asi umí málo z nás. Ale když někdo na vlastní oči vidí nějakou prasárnu, tak aspoň z toho mála se snaží něco změnit. Třeba já jsem nikdy neuvedl datum, kdy se nějaká z prasáren odehrála, takže nevidím problém, vše padá na firmu, nikoliv na jednotlivce.

Vesničan: V Plzni je 754 vcelku dost, jen nám je na jih nechtějí půjčit, místní dílna by z nich do roka a do dne udělala nepojízdné vraky [proud] Co se Lipenky týče, řešením by byla možnost delší soupravy celoročně (nejen víkend v srpnu), některé Bdt např. vypadají po modernizaci opravdu dobře a patra by se mohla konečně poslat tam, kam patří -> Třebušice pod autogen. Ale jak by dopadl pokus ČD procpat nahoru soupravu např. 210+BDs+Bdt+Bdt víme oba moc dobře [proud]"

Ty opravdu víš velký kulový [rofl]
Neděle, 01. července 2018 - 16:08:33  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1329
Registrován: 7-2010
Jo, já píšu hovadiny [proud] Zkusil sis někdy drahý kolego tzv. rekopatra? Víš něco o tom jak fungujou? Že je to z nouze ctnost? Není to extra pohodlné a rekonstrukce hlavní problémy stejně nevyřešila.
A potom, rekopater je tuším 12... Naučíme se spolu teď počítat do dvanácti, ano? [happy] Na Berouny jsou potřeba dvě soupravy po pěti vozech, to je 1, 2, 3, 4, 5 a 6, 7, 8, 9, 10, je to tak? Zbylé dva jsou v dispečerské soupravě PID, to máme vozy 11, 12. Kolik nám jich tedy zbývá na Lipenku plus potažmo Velenickou? Potřebujeme aspoň čtyři a zbylo nám jich: ANO, správně, NULA [happy] Potom tu teda máme ty starý šroty bez rekonstrukce, co pamatují příjezd ruských tanků...

Ono se to od počítače krásně plánuje, ale co jsem pochopil, si provozem ostřílený válečník. Jel jsi někdy na to Lipno s vodákama? Letos se zatím asi nic vážného nestalo, nicméně vloni jeden vlakvedoucí dostal od vodáků pěstí a marodil jak dlouho. Pár let zpátky jednu mladou holčinu vlakvedoucí notně zbili a ještě okradli o osobní věci. A už hezkých pár let zpátky ublížili paní vlakvedoucí, starší dámě, takovým způsobem, že přišla o oko. A to jsou jen vybrané případy, vím o mnohých dalších.
Někdy dělat na těch spojích doprovod vlaku je o zdraví, mnozí se oprávněně bojí těm prasatům cokoliv říct. A než by přijela policie, jsou dávno pryč a akorát vznikne problém, který se bude muset řešit. Páky jak je zadržet na místě nejsou, když na to přijde, zámek je též nezastaví.

Tady naopak nezbývá než poděkovat kolegům výpravčím žst. Rybník a kolegům vlakvedoucím za úklid souprav po nájezdech vodáků na vlastní pěst. Nejednou vzali koště, kýbl s vodou, vynesli prázdné flašky...

Standart: Zatímco ty víš jak urážet lidi, vysmívat se a ponižovat, že? [happy] Protože nic jiného, třeba věcné informace, jsme se tu od tebe zatím nedozvěděli. Začni se chovat jak chlap, slušně a férově, hmm? Nic jsem ti nikdy neudělal, akorát jen útočíš a nikdo neví proč.

(Příspěvek byl editován uživatelem R_206.)
Neděle, 01. července 2018 - 16:40:19  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 388
Registrován: 8-2006
R_206:
"Jo, já píšu hovadiny [proud] Zkusil sis někdy drahý kolego tzv. rekopatra? Víš něco o tom jak fungujou? Že je to z nouze ctnost? Není to extra pohodlné a rekonstrukce hlavní problémy stejně nevyřešila.
A potom, rekopater je tuším 12... Naučíme se spolu teď počítat do dvanácti, ano? [happy] Na Berouny jsou potřeba dvě soupravy po pěti vozech, to je 1, 2, 3, 4, 5 a 6, 7, 8, 9, 10, je to tak? Zbylé dva jsou v dispečerské soupravě PID, to máme vozy 11, 12. Kolik nám jich tedy zbývá na Lipenku plus potažmo Velenickou? Potřebujeme aspoň čtyři a zbylo nám jich: ANO, správně, NULA [happy] Potom tu teda máme ty starý šroty bez rekonstrukce, co pamatují příjezd ruských tanků...

Ono se to od počítače krásně plánuje, ale co jsem pochopil, si provozem ostřílený válečník. Jel jsi někdy na to Lipno s vodákama? Letos se zatím asi nic vážného nestalo, nicméně vloni jeden vlakvedoucí dostal od vodáků pěstí a marodil jak dlouho. Pár let zpátky jednu mladou holčinu vlakvedoucí notně zbili a ještě okradli o osobní věci. A už hezkých pár let zpátky ublížili paní vlakvedoucí, starší dámě, takovým způsobem, že přišla o oko. A to jsou jen vybrané případy, vím o mnohých dalších.
Někdy dělat na těch spojích doprovod vlaku je o zdraví, mnozí se oprávněně bojí těm prasatům cokoliv říct. A než by přijela policie, jsou dávno pryč a akorát vznikne problém, který se bude muset řešit. Páky jak je zadržet na místě nejsou, když na to přijde, zámek je též nezastaví.

Tady naopak nezbývá než poděkovat kolegům výpravčím žst. Rybník a kolegům vlakvedoucím za úklid souprav po nájezdech vodáků na vlastní pěst. Nejednou vzali koště, kýbl s vodou, vynesli prázdné flašky...

Standart: Zatímco ty víš jak urážet lidi, vysmívat se a ponižovat, že? [happy] Protože nic jiného, třeba věcné informace, jsme se tu od tebe zatím nedozvěděli. Začni se chovat jak chlap, slušně a férově, hmm? Nic jsem ti nikdy neudělal, akorát jen útočíš a nikdo neví proč.

(Příspěvek byl editován uživatelem R_206.)"

Chlapečku
přál bych ti, až budeš mít za sebou nějaké zkušenosti, abys narazil na stejně rádobychytrého ňoumu jako jsi ty. Protože to, co jsi kdekoliv na
k-reportu (ale i na fb a želpage, že...) vypustil jsou jen kecy, které nemají oporu v ničem seriozním. Ale to je ta vaše generace, neříkám že všichni, ale typy jako jsou ty, jsou přesvědčený, že sežraly šalamounovo hovno, a tím pádem všechno ví líp, než ti kteří jsou s provozem dlouhodobě spjati. Prostě kindermafie jak vyšitá. Je zajímavé, že to tvoje jméno nikde na železnici nefiguruje, jen na k-reportu a podobných drbnách.
A uznej, proč bych sem nějaké informace dával, když ty víš všechno? [biggrin][rofl][biggrin]
Neděle, 01. července 2018 - 16:50:44  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 737
Registrován: 4-2014
Vesničan: Zrovna do Lipna nemá smysl posílat nic jiného než šroty. Důvodem jsou opilí vodáci, kteří leckdy ničí vybavení vozů. A nezřídka se už musela volat policie, protože ohrožovali i průvodčí.

Vodáci jezdí zhruba čtyři , pět měsíců , ale šroty sem z ČB posílají celoročně . Je věcí dopravce , že si neumí ve vlaku sjednat respekt . Navíc není den , aby se nemusel řešit nějaký problém s vozy či lokomotivou .
Bydlím u tratě a v týdnu nepotřebuji budík . Příjezd sv 18890 do Loučovic je po ránu (3.40 hod.) zaručený budíček - skřípání jedoucího šrotu a přidáli-li se k tomu přespolní fíra , který houká jako o život , tak je po spaní .
Maršál
Neděle, 01. července 2018 - 17:41:57  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6801
Registrován: 1-2010
R 206: tak ty jsi chtěl vše poslat do šrotu. Já jsem v rekopatrech jel. A neměl jsem s nimi žádný problém. Asi se od tebe někdo inspiroval. V Č.T. jsem viděl ve šrotu nejen B, již s novými potahy.[angry] A zde v bulgárii jezdí ještě šroty s koženkou. Řazení vozů na Prahu je velice tristní. A že nejsou vozy... Tak ať je tvé milované ČD nakoupí třeba v Rumunsku, jako RJ.[proud]

Vesničane: přesně tak.[ok] Dnes jsou všude kamery, vše se dá dohledat, tak bych se s vožralama vůbec nepáral. A z Rybníka někam těžko utečou. Jen R 206 má se vším velký problém.[crazy]
T 478 1.,2. nejlepší lokomotivy u ČSD.[masinka][masinka][jidlo][vypravci][satan]
Neděle, 01. července 2018 - 18:10:01  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1330
Registrován: 7-2010
Standart: Chlapeček už pár pátků nejsem, leda bys to bral že všichni jsme děti boží [happy] Očividně si mě s někým pleteš, nevím co bych kdy psal na ŽP v problematice dopravců nebo aspoň trošku podobné. A vlastně cokoliv, co se netýká hodnocení fotografií, reakcí na články atp. Ovšem když mě tak sleduješ, jistě víš, že jsem společnost GW i chválil za některé kroky.

Chápu to tedy dobře, že když se mi něco nelíbí, mám držet hubu a krok, aby se nějaký Standart necítil býti dotčen? Jasně, všechno to "jsou jen kecy, které nemají oporu v ničem seriozním". Takže vlastně žádný autobus souběžně s vlakem nikdy nejel, spoje mají dostatečnou kapacitu, nedošlo k "výluce" Vimperk - Strakonice atd. Bohužel to bude asi pravda, tak vytáhneme nadávky.

Neříkám, že jsem nejchytřejší a vím všecko, naopak se zde často ptám na konkrétní věci a odpověď nikdy nepřijde. Asi není ta odpověď vhodná do krámu... Naopak já zde prezentuji poznatky a zkušenosti přímo z provozu.

...a asi si u nádraží pronajmu reklamní plochu, aby teda mé jméno "někde figurovalo" [biggrin] už jsem zde jednou psal kde jsem se s dopravou obecně setkal pracovně, škoda to opakovat znovu a znovu

VESNIČAN: Nezbývá než souhlasit. Nicméně není problém na straně kapacity souprav "bez patra"? Tuším z ČD přišla na SŽDC žádost o povolení k provozu i něčeho jiného než jen sólo patro v zimě a služebák s patrem v létě, bohužel vyhověno nebylo, škoda.

Maršál: Nene, chtěl jsem poslat do šrotu stará nemodernizovaná patra, která jezdí u nás na jihu. To jsou vyžilý vozy, které to mají téměř za sebou, problém s brzdama, problém s dveřma...

Co se týče nových rekopater, mají spoustu neduhů, modernizace se moc nepovedla. Byť na Lipence by to bylo zlepšení. A B249 s hadrama se zpravidla neodstavují. Ovšem třeba tuhle se jedno takové Béčko zrušilo po násilném poškození při posunu. A není jediné, které potkalo stejný osud.

Vozy se zatím kupovat nebudou, MD plánuje komplexní změny na většině rychlíkových linek u nás, včetně podmínek pro řazení souprav.

...a zkus si aspoň jednou vodáky řešit, ono to nebude uplně sranda. Jednou i Policie měla s těma blbama problém - naháněli je po lese okolo Rožmberka a nemohli chytit. Takže i z Rybníka se dá zmizet raz dva, než policie dorazí. Předloni jeden chlap zdrhal od vlaku, kde způsobil škodu (trať 225) po svých přes pole do lesů, už ho nikdo nenašel.
Neděle, 01. července 2018 - 18:28:25  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 688
Registrován: 7-2017
R206: Podmínky pro řazení souprav - něco na způsob smlouvy Ex6? [ok][vypravci]
Neděle, 01. července 2018 - 19:06:09  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1331
Registrován: 7-2010
Tantin27: Záleží na konkrétní lince. Někde bude MD požadovat elektrické jednotky, někde klasické soupravy. V případě našich rychlíků na jih půjde patrně o klasiku, protože v průběhu roku dochází k výrazným rozdílům v množství poskytovaných míst k sezení, kdy by bylo neekonomické nechat půl roku odstavené moderní jednotky. Stejně tak by mělo dojít k přesměrování několika párů rychlíků přes Třeboň do Č. Velenic, kde je termín elektrizace ve hvězdách a dojde k tažení motorovou lokomotivou. Konkrétní nasazení vozů samozřejmě leží na bedrech dopravce, ovšem klasické soupravy po celý den tvořené vozy řad A, B, BDs skončí. Samozřejmě některá Béčka budou asi i nadále tvořit víkendové posily nejvytíženějších spojů.
Neděle, 01. července 2018 - 19:17:19  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3615
Registrován: 1-2010
Když můžou jezdit sekuriťáci mezi Prahou, Ústím a Chebem, proč by nemohla jedna dvojice pendlovat v lipenské soupravě, případně ještě druhá v loučovických spojích? Ano, sice to stojí prachy, ale zrovna tady by se to sakra šiklo. Pokud by vožralové dojeli až na Lipenku a dělali bordel, tak vysadit v bývalé zast. Jenín a nazdar.
Neděle, 01. července 2018 - 19:19:22  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 389
Registrován: 8-2006
R_206:
"Standart: Chlapeček už pár pátků nejsem, leda bys to bral že všichni jsme děti boží [happy] Očividně si mě s někým pleteš, nevím co bych kdy psal na ŽP v problematice dopravců nebo aspoň trošku podobné. A vlastně cokoliv, co se netýká hodnocení fotografií, reakcí na články atp. Ovšem když mě tak sleduješ, jistě víš, že jsem společnost GW i chválil za některé kroky.

Chápu to tedy dobře, že když se mi něco nelíbí, mám držet hubu a krok, aby se nějaký Standart necítil býti dotčen? Jasně, všechno to "jsou jen kecy, které nemají oporu v ničem seriozním". Takže vlastně žádný autobus souběžně s vlakem nikdy nejel, spoje mají dostatečnou kapacitu, nedošlo k "výluce" Vimperk - Strakonice atd. Bohužel to bude asi pravda, tak vytáhneme nadávky.

Neříkám, že jsem nejchytřejší a vím všecko, naopak se zde často ptám na konkrétní věci a odpověď nikdy nepřijde. Asi není ta odpověď vhodná do krámu... Naopak já zde prezentuji poznatky a zkušenosti přímo z provozu.

...a asi si u nádraží pronajmu reklamní plochu, aby teda mé jméno "někde figurovalo" [biggrin] už jsem zde jednou psal kde jsem se s dopravou obecně setkal pracovně, škoda to opakovat znovu a znovu "

Pro mě budeš chlapeček vždycky (a nejen vzhledem k věku). A neboj, nepletu si tě. Vím moc dobře co vědět potřebuju... Kecej si co chceš, když ti to nejni blbý. Ale většina jsou jen žvásty JPP, to prostě nezměníš [crazy]
Neděle, 01. července 2018 - 19:24:10  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 390
Registrován: 8-2006
1510015:
"Když můžou jezdit sekuriťáci mezi Prahou, Ústím a Chebem, proč by nemohla jedna dvojice pendlovat v lipenské soupravě, případně ještě druhá v loučovických spojích? Ano, sice to stojí prachy, ale zrovna tady by se to sakra šiklo. Pokud by vožralové dojeli až na Lipenku a dělali bordel, tak vysadit v bývalé zast. Jenín a nazdar."

Kdysi se vožralové, navíc dělající bordel, z vlaku automaticky vylučovali. Jenže dneska máme demokracii a každej kretén si myslí, že si může dělat co chce. [angry]
Neděle, 01. července 2018 - 19:28:15  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 391
Registrován: 8-2006
Mimochodem, změna NAD od 2.7.2018:

odkaz
Neděle, 01. července 2018 - 19:38:33  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8446
Registrován: 8-2012
Kdysi se vožralové, navíc dělající bordel, z vlaku automaticky vylučovali
...až tak, že to podle skutečné události ve filmu ztvárnil Karel Smyczek podle scénáře Radka Johna. To už prostě ani bolševik nedokázal utajit (i když od Smyczka to pořád byla odvaha), přičemž tam šlo jen o nejvyšší vrcholek ledovce. Ale teď si dřívbylolípáci čím dál častěji myslí, že jsme na "kdysi"-realitu snad zapomněli...
Forever trusting who we are, and nothing else matters.
Neděle, 01. července 2018 - 19:58:44  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 77
Registrován: 12-2017
Standart:
"Kdysi se vožralové, navíc dělající bordel, z vlaku automaticky vylučovali. Jenže dneska máme demokracii a každej kretén si myslí, že si může dělat co chce. [angry]"
Vožralové se vyhazujou z vlaků i dnes, naštěstí kdysi bylo těch vožralů mnohem víc.
Mladějov
Neděle, 01. července 2018 - 20:01:37  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 12541
Registrován: 3-2007
Standart:
" Jenže dneska máme demokracii [angry]"

To bude vono. Zlatý komunisti, dřív bylo líp !! [lol]
Neděle, 01. července 2018 - 20:10:31  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 392
Registrován: 8-2006
Mladějov:
"Standart:
" Jenže dneska máme demokracii [angry]"
To bude vono. Zlatý komunisti, dřív bylo líp !! [lol]"

Nevytrhávej z kontextu a nevkládej mi tam, co jsem neřekl.
A jen tak mimochodem, kdyby se každý držel hesla "Moje svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhého", tak v téhle zemi není takový chaos. Ale to sem nepatří a proto se už k tomuto nebudu vyjadřovat.
Mladějov
Neděle, 01. července 2018 - 20:17:05  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 12543
Registrován: 3-2007
Soudruhu, 1) my si netykáme, asi jste zvyklý ze schůzí ?
a 2) věta "Jenže dneska máme demokracii" se zuřivým červeným smajlíkem je úplně jasná, tak mne neokřikujte.
Napsal jste to ? Napsal. A já mám právo reagovat.
Že se neumíte asi moc vyjadřovat, váš problém. Ale kdo vypouští takovéhle hloupé žvásty, které jsem citoval, se dá poměrně snadno zařadit.

(Příspěvek byl editován uživatelem Mladějov.)
Neděle, 01. července 2018 - 20:50:09  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 393
Registrován: 8-2006
Mladějov:
"Soudruhu, 1) my si netykáme, asi jste zvyklý ze schůzí ?
a 2) věta "Jenže dneska máme demokracii" se zuřivým červeným smajlíkem je úplně jasná, tak mne neokřikujte.
Napsal jste to ? Napsal. A já mám právo reagovat.
Že se neumíte asi moc vyjadřovat, váš problém. Ale kdo vypouští takovéhle hloupé žvásty, které jsem citoval, se dá poměrně snadno zařadit.

(Příspěvek byl editován uživatelem Mladějov.)"

[rofl][rofl][rofl]
Neděle, 01. července 2018 - 20:53:56  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1332
Registrován: 7-2010
Tak už koukám odkud vítr vane [happy] rudý mozek - temno před očima... On tady pan soudruh tyká všem, nadává, uráží - tak jak bylo před rokem 89 zvykem se chovat ke všem, kteří "jdou proti nám". Teď už jen počkám, kdy mě deportujou na nucené práce do uranových dolů [biggrin]

Standart:
"...a proto se už k tomuto nebudu vyjadřovat."
...as usual, teda как обычно.
Neděle, 01. července 2018 - 21:49:03  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 394
Registrován: 8-2006
R_206:
"Tak už koukám odkud vítr vane [happy] rudý mozek - temno před očima... On tady pan soudruh tyká všem, nadává, uráží - tak jak bylo před rokem 89 zvykem se chovat ke všem, kteří "jdou proti nám". Teď už jen počkám, kdy mě deportujou na nucené práce do uranových dolů [biggrin]."

Ubožáčku ubohej ani nevíš o čem mluvíš [rofl][rofl][rofl]
Neděle, 01. července 2018 - 22:29:17  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 138
Registrován: 2-2013
Tady se člověk pobaví, ještě předevčírem se tu psalo o amatérském provozu dráhy na Šumavě (oranžový) a najednou se dozvíme, jak je těžký zvládat vodáky (modrý).
A oni vodáci jezdí do Vyšáku první rok? Tady se nadává, že GWTR nemá průvodčí a nejdnou se dozvíme, že ČD je mají ale jsou k ničemu (což většina cestujících ví, ale je hezký že to přiznají i zdejší křiklouni).
A proč jediný správně barevný dopravce nedodržuje vlastní přepravní podmínky a vůbec ty ozřalý přepravuje? V rychlíku z Jihlavy do Veselí securiťáci jezdit můžou, proč nemůžou jet do Vyšáku?
A proč vůbec přepravujou ČD agresivní opilce z Budějc do Rybníka? V ČB by si MP a PČR podarili s dobytkama líp než někde v lese u Rožumberku. O soupravách apod. tu často referuje Vesničan.
Zdá se že ta Šumava je opravdu amatérismem zakletá [happy]
Neděle, 01. července 2018 - 23:14:23  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1333
Registrován: 7-2010
Tak se na to podívejte ještě jinak. Jede banda vodáků, kdy jako největší zvěř jsou v posledním úseku z Rybníka. Můžete zadrbat vlak, kdy by se jeden pár mohl v podstatě odřeknout a řešit to s PČR s tím, že na další pár přijedou možná další znova. A nebo je kousnete těch pár minut, odvezete pár kilometrů do Brodu a je klid. Zároveň tak nejsou trestáni obyčejní lidé jedoucí třeba z práce domů. Já bydlet ve Vyššáku a mít zadrbanej vlak 2x týdně (ať už v ČB nebo Rybníku) než je policie či ochranka vyvede, tak jsem docela naštvanej a třeba budu jezdit autem.

...a že je na tom vlaku aspoň relativně ještě bezpečno a jezdí se +- včas, všichni se tak nějak vměstnají do soupravy a jede se. Za to vděčíme právě vlakvedoucím, takže bych si je do huby moc nebral. A pokud máte dojem, že je to tak snadné, můžete se směle přidat a u nějakého vlaku nechávat ožraly na peronu. Dost možná jednu chytíte ani nevíte jak. Právě průvodčí, kteří jsou "k ničemu", mohou třeba pohlídat strojvedoucího když přehlédne stůj a chystá se odjet. Kdyby býval někdo takový u GW byl, třeba by k tomu čelňáku nedošlo...

Aneb kdo nezažil, neuvěří

(Příspěvek byl editován uživatelem R_206.)
Pondělí, 02. července 2018 - 07:35:04  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 577
Registrován: 2-2016
Nebojte, k čelňáku u lepších již nedojde. Slíbili to[wink]
Je to smutná perspektiva svý prachy utrácet
Stát se votrokem piva zlehčovat zákon sto dvacet
Pondělí, 02. července 2018 - 08:27:01  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 20883
Registrován: 1-2006
ak jak dnes ...

Os Tábor - Bechyně

dnes – 113 002, 814 114

Os ČB - ČK – Volary

8101 - 654 006 + kolo vůz + 654 003
8103 - 654 015 + kolo vůz + 654 012
8105 - 628 283 + 261
8107 - 654 006 + kolo vůz + 654 003
8109 - 654 015 + kolo vůz + 654 012
8120 - 810 492
8111 - 628 283 + 261

Os Číčenice – Volary

18 000 – 654 009
18 020 – 816 001
18 002 – 816 003
18 004 – 816 002
18 006 – 654 009
18 008 – 816 003
18 022 – 816 002
18 010 – 816 001
18 024 – 654 009
18 012 – 816 002

Os Strakonice – Volary

výluka Strakonice – Lipka do 18.10

18 100 – 654 017 / bus / 654 002
18 120 – 654 017 / bus / 654 013
18 102 – 654 017 / bus / 654 002
18 104 – 654 017 / bus / 654 013
18 106 – 654 017 / bus / 654 002
18 108 – 654 017 / bus / 654 013
18 110 – 654 017 / bus / 654 002

Os Rybník - Lipno nad Vltavou

dnes - 210 057, 814 135, 210 059, 814 146

Ex 531 – 754 031 ???

Mn dnes …

731 011 Horažďovice – Malonice - Pačejov – Strakonice [fotic]

bez záruky ... [wink]
ICQ 191300062
Maršál
Pondělí, 02. července 2018 - 09:23:12  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 6802
Registrován: 1-2010
R 206: Zároveň tak nejsou trestáni obyčejní lidé jedoucí třeba z práce domů. To už si děláš[zadnice]. Já jezdit denně s vožralama a ve zblitých humus soupravách, tak mne ve vlaku už nikdy nikdo neuvidí.[crazy]
T 478 1.,2. nejlepší lokomotivy u ČSD.[masinka][masinka][jidlo][vypravci][satan]
Pondělí, 02. července 2018 - 09:44:49  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 578
Registrován: 2-2016
Rokeři (protože kdo jiný by si dal prezývku božího kytarového zesiku) musí mít pro popisované situace kolegů jiných rokerů (vodáků) porci pochopení. Většinou u původně neúčastného rokera dochází i ke stavům překotné solidarity[proud]
Je to smutná perspektiva svý prachy utrácet
Stát se votrokem piva zlehčovat zákon sto dvacet
Pondělí, 02. července 2018 - 10:34:00  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 139
Registrován: 2-2013
R_206: Člověče vy byste si měl sundat ty modrý brejle.
Zadrbat vlak? Tak určitě běžní cestující z Vyšáku jsou celý nadšení, že jim nikdo nezadrbe vlak a můžou si to užít celou cestu s tou cházkou, kterou se vlakvedoucí bojí vyhodit. Vždyť těch pár měsíců za rok se nějak překlepe že jo.
To musí být vyšebroďáci velký samaritáni, jestli mají pro ČD takový pochopení.
Já bych řekl, že kdo se chová z Rybníka jako dobytek jel ožralej už z Budějc. Takže se opět ptám - proč se nedodržujou přepravní podmínky u profesionálního dopravce?

A pokud máte dojem, že je to tak snadné, můžete se směle přidat a u nějakého vlaku nechávat ožraly na peronu.
Milý pane, já si jako cestující platím nějakou službu. A primární služba pro mě v případě vlakové dopravy je, že budu včas a bezpečně dopraven na místo kam chci. A za to si platím mmj. i toho vlakvedoucího. A protože ho platím, tak taky můžu mít k jeho práci výhrady. A pokud dopravce nechá jezdit ožralý agresivní hovada (ať už vlakem nebo busem), tak si dost podřezává větev u normálních (rozumějte slušně se chovajících) cestujících.

Kdyby býval někdo takový u GW byl, třeba by k tomu čelňáku nedošlo
Tyhle OT kecy si nechte až půjdete do hospody s DHaKem na troll párty. Řeč byla o Lipence (když už tu tak rád někoho poučujete o chování při nedostatku argumentů, bylo by vhodné si zamést před vlastní klávesnicí, jinak na ten level DHaK dopadnete dost rychle)
Pondělí, 02. července 2018 - 11:52:02  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 718
Registrován: 10-2011
Dneska se zase GWTR předvedlo. Na ranním 18002 (ano, o prázdninách to bude překvapivě ten vlak, kterým bude jezdit nejvíc turistů) jela 816.003, ve které se stálo a kočárky se tam téměř nevešly (nakonec s trochou šťouchání a odjezdem +3 v Husinci to nějak vyšlo). Hlavně že naproti na 18005 jede 654. To když už se nedodržuje nízkopodlažnost etc., neumí naplánovat obraty nějak logicky?
Pondělí, 02. července 2018 - 12:53:01  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 51
Registrován: 11-2005
Tak jak je to vlastně s tou výlukou Bohumilice - Lipka?
Včera jsem v rámci sběru hub prošel trať od cca km 39 do zastávky Lipka, a vypadá to, že už je trať sjízdná. Z Lipky také zmizela návěsť zakazující jízdu směr Vimperk.
Ale výluka dále pokračuje, a to až údajně do 18.10
Cestování ze Šumavy do Strakonic je utrpení, nehledě na to, že ve Strakonicích ujíždějí přípoje. V úseku směrem na Volary zase častá zpoždění ...

Fakt hoši děkujeme ... [angry]
Karfík
Pondělí, 02. července 2018 - 13:24:02  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 393
Registrován: 12-2006
Kotec:
"Dneska se zase GWTR předvedlo. Na ranním 18002 (ano, o prázdninách to bude překvapivě ten vlak, kterým bude jezdit nejvíc turistů) jela 816.003, ve které se stálo a kočárky se tam téměř nevešly (nakonec s trochou šťouchání a odjezdem +3 v Husinci to nějak vyšlo). Hlavně že naproti na 18005 jede 654. To když už se nedodržuje nízkopodlažnost etc., neumí naplánovat obraty nějak logicky?"
816 je přece o třídu lepší než 814 nebo zaskakující 810 s vlečňákem. Říkali to přece v televizi! Tak si nestěžujte, jinde jsou na tom přeci určitě hůř. Pokud se platí za takovou 816 pokuty, jako že by měly, tak úspora kraje je díky tomu ještě vyšší. V čem by pro GWtrain bylo lepší, kdyby za 816 pověsil vlek? Cestující časem zmizí a bude po problémech. [kladivo]
Zavolejte Chocholouška, má tu práci!
Pondělí, 02. července 2018 - 13:58:27  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1334
Registrován: 7-2010
paja.butcher: Asi bych rekl jen jedno. Vsichni sme jen lidi a delame chyby. "Tyhle OT kecy si nechte až půjdete do hospody"... Par dnu zpatky jeden vlakvedouci zabranil projeti stuj tim, ze proste navest zakazujici jizdu videl a strojvedoucimu zachranil krk.

...a je hezky jak tu kopete do vlakvedoucich [biggrin][biggrin] Asi abych zacal kopat do lidi obsluhujici cyklovozy u GW, ty jsou jiste strujcem problemu [biggrin]
Mladějov
Pondělí, 02. července 2018 - 14:15:00  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 12559
Registrován: 3-2007
Par dnu zpatky jeden vlakvedouci zabranil projeti stuj tim, ze proste navest zakazujici jizdu videl a strojvedoucimu zachranil krk.

To je moc pěkné..nicméně strojvedoucímu pomůže pouze, bude-li mít vlaková četa POVINNOST sledovat odjezdové návěstidlo a před tím nedat souhlas k odjezdu.
Jinak je to procento naprosto mizivé, bohužel.

A o často tragických předpisových neznalostech vlakových čet zjevně tolerovaným jejich nadřízenými radši pomlčím..
Pondělí, 02. července 2018 - 14:27:37  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1336
Registrován: 7-2010
Mladějov: Nebylo by to od věci, nicmene technicky tohle neni moc dobre proveditelne. V rade stanic na klacek proste videt neni. A tam kde videt je takto mnoho vlakvedoucich k prospechu firu kontrolu cini [happy]

Nicmene treba na stare trati 220 jsou vypravci vetsinou stara skola, pohlidaji si na hodinkach cas odjezdu, navest volno ze stanice a pak teprv povoli odjezd. To jiste firum pomuze daleko vic. (Ne vsichni si zdaleka pohlidaji, jestli tam to volno skutecne postavili.)
Mladějov
Pondělí, 02. července 2018 - 14:41:22  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 12562
Registrován: 3-2007
Fírům pomůže, když se na něco MOHOU SPOLEHNOUT, třeba na výstrahu ve stanici, kde mají zastavit.
Jinak je to jen taková hra na bezpečnost. Bohužel na to jiné složky asi nikdy nepřijdou..
Pondělí, 02. července 2018 - 15:53:10  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 580
Registrován: 2-2016
Ad Os 18002: Stěžujte si, ale zde bude nazván "trollem", navíc ještě "netržním". Což je mnohem horší, nežli byli svého času kulaci nazýváni zase jinými, zdejším podobnými komsomolci. Alespoň u některých, kterým se tak moc líbí penězovod JČ kraj - Krygar&politici a obhajují jej do roztržení těla je to zajímavé. Bije se někdo normální cizímu za snadné prachy? Myslím že nikoliv, ale motivaci ponechme stranou. My co chceme jezdit v normálních vlacích, a ne v rachtajících plečkách, které neměly (???!!!) funkční radiostanici a cestující si tak společně s jízdenkou GW kupoval poukaz do ruské rulety (to je známá hra o život) v nejvyšším stupni obtížnosti http://stanicezoo.sweb.cz/pavka/pa5.htm, stížnosti posíláme především sem:posta@kraj-jihocesky.cz
Je to smutná perspektiva svý prachy utrácet
Stát se votrokem piva zlehčovat zákon sto dvacet
Olaff
Pondělí, 02. července 2018 - 16:08:06  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 17
Registrován: 6-2018
DHaK:
"Ad Os 18002: Stěžujte si, ale zde bude nazván "trollem", navíc ještě "netržním". Což je mnohem horší, nežli byli svého času kulaci nazýváni zase jinými, zdejším podobnými komsomolci. Alespoň u některých, kterým se tak moc líbí penězovod JČ kraj - Krygar&politici a obhajují jej do roztržení těla je to zajímavé. Bije se někdo normální cizímu za snadné prachy? Myslím že nikoliv, ale motivaci ponechme stranou. My co chceme jezdit v normálních vlacích, a ne v rachtajících plečkách, které neměly (???!!!) funkční radiostanici a cestující si tak společně s jízdenkou GW kupoval poukaz do ruské rulety (to je známá hra o život) v nejvyšším stupni obtížnosti http://stanicezoo.sweb.cz/pavka/pa5.htm, stížnosti posíláme především sem:posta@kraj-jihocesky.cz"

Kdyby jste alespoň tolik nelhal, když už něco kritizujete, zjistěte si skutečnosti. Stejně jako jiní zdejší diskutéři, jste jen pouhý tlučhuba. Nerozlišuji kdo je z jakého tábora a kdo komu je nakloněn. Chápu rozhořčení nad některými skutečnostmi, které stojí za zmínku, jenže to u vás neplatí, protože mnohdy lžete a stavíte svou kritiku na nesprávných informacích. [vypravci][masinka]
Pondělí, 02. července 2018 - 16:22:13  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 20885
Registrován: 1-2006
Noční Mn Číčenice - Nová Pec - Protivín poveze 743 008 [happy]
ICQ 191300062
Pondělí, 02. července 2018 - 16:27:55  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 581
Registrován: 2-2016
O_f: Já se nezlobím, kritika, co se trefuje, tak říkajíc "na komoru" bývá zlehčována, bagatelizována, její autor pak různými kritikou dotčenými lidmi různých stupňů všelijak dehonestován - způsobem, který záleží na inteligenci kritikou dotčeného. Důležité je, že vzbuzuji reakce - což je dobré znamení. Nesprávné informace a lhaní byly bohužel materiálem, ze kterého klohnili "výběrko". Fakticky správné údaje byly rovněž ke správným lidem včas dodány (a leckde zveřejňovány), leč přihlíží li se k nesprávným (v čí prospěch)údajům, tak nemůžete očekávat úspěch celé akce. I když - úspěch je relativní, to co působí těžkosti většině (cestujícím) zase činí radost několika jedincům, pro které je celá akce velice profitní. Ještě že existují lidé typu DHaK, kteří se chlapsky nestydí pojmenovat švindl švindlem, šupáka šupákem, či lháře lhářem[wink].
Opakuji - stížnosti posílejte na podatelnu KÚ (posta@kraj-jihocesky.cz), je jich zatím docela dost a všeličo sa deje...
Je to smutná perspektiva svý prachy utrácet
Stát se votrokem piva zlehčovat zákon sto dvacet
Mladějov
Pondělí, 02. července 2018 - 16:35:59  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 12566
Registrován: 3-2007
Ještě že existují lidé typu DHaK, kteří se chlapsky nestydí

Koukám samochvála nesmrdí [lol][lol][lol]

Vážený pane, dyť vy se bojíte i uvést zdroj, natož jméno.
Pondělí, 02. července 2018 - 16:47:47  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 56
Registrován: 6-2018
Chtěli bychom se vám omluvit, kolega DHaK se nejspíš spletl, protože tuto frázi jsem měl napsat původně já.
Pondělí, 02. července 2018 - 16:49:40  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 57
Registrován: 6-2018
My totiž vedeme porady přes Skype o tom, co sem každý z nás kdy napíše. Osvětu děláme z vlastní vůle, kupodivu nás za to ČD neplatí, na rozdíl od některých příznivců soukromého dopravce za šíření lží.

(Příspěvek byl editován uživatelem ČD_na_Šumavu.)
Mladějov
Pondělí, 02. července 2018 - 16:54:36  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 12568
Registrován: 3-2007
[lol][lol][lol][lol][lol][lol]

Tak děkujeme za přiznání. Hodně to podporuje věrohodnost vašich informací a vysvětluje tui až zoufalou snahu ublížit tomu, koho nenávidíte.

Ono je to prostě jen kšeft, pánové [lol]

Pořád a pořád mě tady někteří víc a víc přesvědčují, že řada tzv. příznivců železnice má nějakou psychiatrickou diagnózu.

Já děkuji, mně to dneska úplně stačí.


(Příspěvek byl editován uživatelem Mladějov.)
Pikehead
Pondělí, 02. července 2018 - 17:03:57  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4214
Registrován: 3-2007
To je nějaký sputnik news po Bulharsku? [biggrin] Pár volů plus řídící důstojník z OSŽ a jazyková korektorka?

To vás chci vidět kvičet až vám seberou něco většího než šumavskou šukafoniádu, modrá armádo.
750371
Pondělí, 02. července 2018 - 17:04:44  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 12361
Registrován: 9-2007
Tebe to zase Piškote bere, jelikož jsi zaměstnanec Ropidu, tak tě ani ČD platit nemůže, natož jako zástupce FS, za kterého se zde vydáváš...[lol] ale pokračuj, krp se baví...budu sem nahlížet častěji, to fakt stojí za to..[ok]
s Ropidem na věčné časy...ámen...