Diskuse » Archiv 2018 » Modely a modelářství » Digitální ovládání kolejiště | předcházející | další |
Digitální ovládání kolejištědolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2612 Registrován: 1-2006 |
Pánové a dámy, po delším čase se vracím k hobby a zjišťuji, že zatím svět o pořádný kus popojel. Obávám se, že reostat napájený sadou plochých baterek (nebo v "high" provedení autobaterií z trabanta) i telefonní relátka už zřejmě odešla v zapomnění. Neboli s aplikací rčení "co se v mládí naučíš, k stáru jak když najdeš" jsem v Poraďte prosím literaturu/weby, kde bych mohl nasosat základní informace k aktuálnímu stavu digitálního ovládání (jak co do logiky, tak co do konkrétní výbavy). Díky.
Jsem hrdý na svou vlast:
Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 338 Registrován: 10-2013 |
Medvěde: Lokopin a Jacek-modely Jinak telefoní relátka, vypínače a přepínače určitě neodešly v úplné zapomění. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 425 Registrován: 3-2011 |
Zdravím vás přátelé digitálu. Sháním kolegu ke spolupráci na zakázkové výrobě kolejišť, kalibrace lokomotiv atd. V současnosti se bude realizovat velikost TT. Pokud by někdo z vás měl zájem napište mi do mailu josef.kamis@email.cz a přiblížim detaily. Realizace prací je v Praze. Díky Josef Kamiš |