Diskuse » Archiv 2019 » Hry a simulátory » Staničář | předcházející | další |
Staničářdolů |
diskuse | posl. autor | příspěvků | stran | posl. příspěvek | |
---|---|---|---|---|---|
Archivy starších příspěvků
|
|
||||
Archiv diskuse Staničář do 10. 02. 2019 | ticho | 60 | 1 | 10-02-19 19:28 | |
Archiv diskuse Staničář do 25. 04. 2019 | celestian | 60 | 1 | 25-04-19 03:26 | |
Archiv diskuse Staničář do 05. 07. 2019 | Šákul_22 | 60 | 1 | 05-07-19 20:50 | |
Archiv diskuse Staničář do 01. 10. 2019 | Tmsm | 60 | 1 | 01-10-19 16:43 |
autor | příspěvek | |
---|---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 111 Registrován: 5-2014 |
Tmsm : No, tak sem s tím | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 128 Registrován: 8-2008 |
S čím? Edit: Jestli myslíš to schování kurzoru pod prvek kolejiště, tak to musí umět program, ESA to asi umí, Staničář asi ne. (Příspěvek byl editován uživatelem tmsm.) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 149 Registrován: 6-2013 |
mAzi.80: ESA je na to naprogramovaná, Staničář ne. ESA si kurzor vykresluje sama, Staničář to dělá pomocí systému. V tom je ten rozdíl. Aby se Staničář mohl chovat stejně (nebo alespoň podobně), muselo by se sáhnout do samotného programu, nikoliv jen do samotného souboru kurzoru."Tmsm : No, tak sem s tím " |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 112 Registrován: 5-2014 |
zdendaki : Děkuji, za vysvětlení. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 113 Registrován: 5-2014 |
V Builderu již nefunguje možnost vkládání obrázků tak, jak temu bylo kedysi? Nastavení umožňuje zvětšit mapu na víc jak x500 y500 políček, ale žádná změna. Furt jen 500x500. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 15 Registrován: 7-2017 |
Dobrý den, chci se zeptat ohledně kurzoru...potřeboval bych vědět jak udělat vyplněný kurzor (nepotřebuji aby byl průhledný, pouze neprůhledný stačí), předem děkuji | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 114 Registrován: 5-2014 |
Zasly_CZ : | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 115 Registrován: 5-2014 |
Zasly_CZ : Kaj to chceš? |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 20 Registrován: 4-2018 |
Zdravím. Nevíte někdo, jestli existuje novější GVD pro Bratislavu, než je GVD 2016? Díky | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 230 Registrován: 7-2011 |
robin.tell: nie myslím že Tomko niečo robil ale či to je verejné neviem vôbec | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16 Registrován: 7-2017 |
mAzi.80 - Zhruba 16x16 | |
Keram
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 157 Registrován: 4-2017 |
Zasly_CZ: "Kaj" je "po našymu" "kde". Takže autor (mAzi.80) se nejspíš tázal, kam to může zaslat... | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17 Registrován: 7-2017 |
Zaslat to může na e-mail p.zaslavsky09@seznam. Předem děkuji. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 119 Registrován: 5-2014 |
Keram: A na co si myslel, že se ptám? Zasly_CZ : Zašlu džišo wieczorem. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 6-2010 |
Zdravím, chci se zeptat zda je normální, že v simulaci prahy od "bulik4lg" se mi nezobrazuje spousta vozů, HV,... Když spustím jinou simulaci tak nemám problém. Verzi vozů mám 428. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 231 Registrován: 7-2011 |
Mich3lin: posledná verzia je 408, máš zastaralú databázu. treba ju aktualizovať, vo vozi.ini treba zmeniť update adresu. [update] base=http://stag.jachyhm.cz/vini/ |
|
Michael V.
|
||
Neregistrovaný host |
Zdravím! Neměl by někdo prosím odkaz na stanici Přerov? Starší odkazy mi nefungují. Díky Případně můžete na mail michaelvykoukal2002@gmail.com |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 42 Registrován: 12-2013 |
DOZ MODRAVA smyšlená mapa - byl by zájem o zveřejnění
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 68 Registrován: 1-2016 |
Ahoj jestli je ten Přerov mohl bych o něj taky poprosit | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 21 Registrován: 4-2018 |
Dispečer2: Ano! Já mám zájem o každou stanici nebo trať "DOZ MODRAVA smyšlená mapa - byl by zájem o zveřejnění " |
|
Kočkopes
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1031 Registrován: 10-2017 |
Hezký den, v některých simulacích (např. Hradec Králové) mi nefunguje ukládání hry. Takto - hraju simulaci a kliknu na uložit. Hra se na cca 2 sekundy zacyklí a pak pokračuje normálně dál. Hru ukončím. Když pak chci pokračovat v uložené simulaci, tak se mi žádná nenabízí, pouze můžu začít od znova. Nevíte, co s tím? Díky. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 666 Registrován: 6-2007 |
Kočkopes: 1, A když se podíváš správcem souborů, tak ten soubor vidíš, nebo tam není? 2, V jakém adresáři máš Staničář uložený? 3, Operační systém? |
|
Kočkopes
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1032 Registrován: 10-2017 |
1) Kromě .xml souboru tam není nic. 2) (C: )/Program Files (x86)/Staničář-2.3.0.46 3) Win 8.1 |
|
balik
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2481 Registrován: 11-2002 |
Spouštíš jako správce? Zkus taky prohlédnout C:/Users/XXX/AppData/Local/ (kde XXX je Tvůj účet, do kterého se přihlašuješ v osmičkách), příp. i další složky v AppData, jestli v nich není adresář "Staničář". |
|
Kočkopes
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1033 Registrován: 10-2017 |
Nespouštím, v AppData/Local nic není. Už nastavil "spouštět jako správce", jdu to vyzkoušet. |
|
Kočkopes
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1034 Registrován: 10-2017 |
Pomohlo spouštět jako správce, díky. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 121 Registrován: 5-2014 |
Nechce někdo vytvořit řazení nákladních vlaků? |
|
Praha ?
|
||
Neregistrovaný host |
Ahoj, nevíte jestli někdo udělal nebo dělá Prahu hl.n. 2019/2020 ??? Díky | |
bulik4lg
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 31 Registrován: 9-2016 |
Praha ?: "Ahoj, nevíte jestli někdo udělal nebo dělá Prahu hl.n. 2019/2020 ??? Díky " Ahoj, pracujeme na tom, stejně jako loni, s XYZ. Zatím nedokážu odhadnout, kdy to vydáme. Nějakou "chvíli" to potrvá. |
|
Keram
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 167 Registrován: 4-2017 |
Měl bych dotaz (nejvíce asi pro Balika): Mám problém v Builderu při stavění oblasti. Ani za nic nemůžu nastavit přejezdy, aby mi fungovaly tak, jak chci - tj. aby byla správná předzváněcí doba. I při nastavení jakékoliv předzváněcí doby při jeho stavění se přejezd uzavře těsně před vlakem, a otevře hned za vlakem, přičemž samotné "zavírání" netrvá déle než pár sekund. Rychlost (traťová přes něj), tak samo jako předzváněcí doba, jsou nastaveny OK. V čem může být chyba? Další "problém" - jak "přinutit" soupravu, aby držela rychlost návěštěnou návěstidlem, tj. nezpomalila na předepsanou rychlost až v obvodu výhybek (která, jak jsem zjistil, musí být nastavena pomocí "traťové" rychlosti přes danou kolejovou spojku)? Díky moc za odpovědi. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 122 Registrován: 5-2014 |
Maró, tos objevil Ameriku. Vlak zpomalí až těsně před výhybkou na její nastavenou rychlost, to je prostě jedna z mnoha nedokonalostí Staničáře. Já to dělám tak, že když je třeba vexel na 60 do odbočky , tak ten obvod nastavím na rychlost třeba 50 nebo 40 a tím tak nějak vykompenzuju to, že vlak vjede od vjezdu plnou rychlostí.. Ty přejezdy na trati, to je též záhada.. |
|
Praha ?
|
||
Neregistrovaný host |
bulik4lg: "Ahoj, pracujeme na tom, stejně jako loni, s XYZ. Zatím nedokážu odhadnout, kdy to vydáme. Nějakou "chvíli" to potrvá." Děkuji za odpověď ... A Praha hl.n. 2018/2019 by byla prosím někde ke stažení nebo už ne ? |
|
Keram
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 168 Registrován: 4-2017 |
mAzi.80: Áha, takže nejsem úplně blbý, když jsem na to nepřišel, jak s tím vydrbat... Nicméně ohledně těch přejezdů - něco bude u mě špatně, poněvadž v ostatních simulacích, když chci uzavřít přejezd manuálně (pomocí F2 -> UZ), běží předzváněcí doba (přejezd "bliká"), následně se přejezd uzavře. U mě, když ho manuálně zkusím zavřít, je předzváněcí doba jen cca 1-2 sekundy. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 123 Registrován: 5-2014 |
Máš dobře nastavené pole přejezdu? Aby bylo "/AB" pokud je v trati "/AB" a pole mimo kolej musí být "bez koleje" a nesmí mít "/AB" | |
Keram
|
||
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 169 Registrován: 4-2017 |
Aha, aha... V tom možná bude ten zakopaný pes. Zkusím, jak se k tomu dostanu. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 21 Registrován: 7-2017 |
Dobrý den, nemá někdo novější verzi Olomouce do staničáře, než je 1-02? Jako myslím s modernizovanou stanicí z října 2016... | |
Michael V.
|
||
Neregistrovaný host |
Ta Olomouc po reko by se hodila i mě. | |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3390 Registrován: 1-2007 |
Zdravím Vás, Hráva niekto "Bohumín"? Čo treba srpaviť s končiacimi vlakmi ktoré končia vo Vrbici a nemajú ďalej určený pohyb? Ani loko ani súprava.
ICQ - 441 546 338 / Galéria www.trainvlke.6f.sk/
spzd.estranky.sk - stránka venovaná motorovému vozu M131.1443 |
|