Diskuse » Archiv 2019 » Železnice » „Buštěhradka“ a okolí » Archiv diskuse „Buštěhradka“ a okolí do 28. 04. 2019 | předcházející | další |
Archiv diskuse „Buštěhradka“ a okolí do 28. 04. 2019dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1631 Registrován: 12-2006 |
Aha, už to vidím. Sorry za spam. Neví někdo, jak jsou na tom s lidma? Nebude to nakonec jezdit autobusama? Náboráři obcházejí jednotlivé fíry,čekají na ně na konečných, ale co zatím vím, všichni oslovení se jim vysmáli. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2768 Registrován: 7-2003 |
Mě by zajímalo jestli mezi R1230 a R1228 pojede v taktu 2 hodin nějaký jiný vlak, placený krajem, jak je to doteď (Sp 1876 a Sp 1909) nebo tam bude okno. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 86 Registrován: 6-2016 |
Vrbam: Zaslechl jsem, že to budou dál vozit ČD, jako klasický Sp. Nasazeny by měly být hydry |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1023 Registrován: 11-2008 |
Jo pod Rakovník dorazí pár kusů 854..
trvale
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8581 Registrován: 6-2006 |
Dnes ráno jsem se byl mrknout do Lužné. Čile se v muzeu pracuje. Akumulátorová loko tam šíbovala s exponáty. Všudybylka se připravuje na zítřek. Sergej a Čmelák tam ještě nebyly. Schválně jsem čekal dopoledne u Milostína, co kdyby. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1632 Registrován: 12-2006 |
To bude hydra vpředu, hydra vzadu, nebo k tomu jdou nějaký řidičáky? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 87 Registrován: 6-2016 |
Tak to se neví, protože řidičáky "prý nejsou" a objíždění je nereálné a už jsem slyšel i kacířské myšlenky, že by jezdili 854+bdtn+854, ale to je JPP (otázka jestli by to vůbec bylo možné) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 964 Registrován: 8-2017 |
A je potřeba u vlaku, který ani na jedné straně netočí ostře vratná souprava? Předpokládám, že to pojede nějaký ranní posilák, pak dlouho nic, ten dopolední obrat, pak zase dlouho nic a nakonec nějakou odpolední posilu zpátky. Ostatně dneska taky na některých Sp jezdí veselé krávy s Bdtn, což taky vratná souprava není. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2769 Registrován: 7-2003 |
Ostatně dneska taky na některých Sp jezdí veselé krávy s Bdtn, což taky vratná souprava není. Že by ty soupravy byla nějaká výhra. To teda nevím. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 88 Registrován: 6-2016 |
Tak rozhodně by se vratná souprava hodila, už jen proto, že na Vltavské se nedá objíždět a na Ostrovci na těch 2 kolejích to taky neni úplně ideální |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8583 Registrován: 6-2006 |
Jede z Kralup Lenzing do Rakovníka? Dík. |
Administrátor Číslo příspěvku: 8850 Registrován: 6-2002 |
Před 20 minutama z Kralup |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 682 Registrován: 5-2011 |
Dnes na Kladně |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 947 Registrován: 6-2010 |
VIDEO: Nehoda Praha Bubny / Zásah Hasičů nakolejování Reginy 914 045-0 https://youtu.be/bWon2-p20lQ |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8587 Registrován: 6-2006 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1633 Registrován: 12-2006 |
Teď vyrazily vozy na obilí z Kralup. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8588 Registrován: 6-2006 |
I pro tuto soupravu vyjely z Berouna do Kralup 742 a zpět z Rak., jako včera pro Lenzing (446+184 a 362)? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 293 Registrován: 3-2016 |
Zdravím. Mám dotaz: Zaslechl jsem něco v tom smyslu, že letos na jaře by měl "Rakovnický rychlík" kvůli výluce jezdit po několik víkendů opět odklonem po "hrbaté", tedy přes Rudnou a Vráž u Berouna. Pokud je to pravda, od kdy do kdy by to mělo být? Předem díky. Kyklop499 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2508 Registrován: 3-2015 |
kyklop499: O Velikonocích už by měl začít jezdit Rakovnický rychlík tou odklonovou trasou přes Rudnou, obraty budou probíhat na nádraží Beroun Závodí, což už párkrát v minulosti bylo. Přý až do června aspoň to tak bylo na těch jejich stránkách. No bude to zajímavý ten velikonoční víkend Rakovničák a ještě Křivoklát expres s párou ten taky bude prý odkloněný. Už se taky stalo že Rakovnický rychlík se spojil s parním vlakem a společně odjely z Berouna do Prahy po 173. (Příspěvek byl editován uživatelem Jeník H...) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8589 Registrován: 6-2006 |
Ano, dokonce v čekárně ve Zbečně byly na stolku o tom vyčištěná oznámení, že ve dnech 20. a 21. dubna pojede Křivoklátský expres po odklonové trase přes Rudnou a doporučené přípoje na Os v Závodí. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 294 Registrován: 3-2016 |
Jeník_H.. + Marťa_rak: Díky moc, pánové. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 48 Registrován: 6-2013 |
Ad kyklop499 Od 14. května do 3. června bude také výluka Beroun-Závodí - Roztoky u Kř. Co bude v tuto dobu s Rakovnickým rychlíkem nevím... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2509 Registrován: 3-2015 |
Tak to je zvláštní s tím Rakovnickým rychlíkem. Tam píšou stále že pojede od velikonoc až do června bez narušení s tím že se bude praktikovat ten obrat na Závodí. To by mě zajímalo jestli je to využívaný ten autobus tak jako vlak asi těžko, určitě dost výletníků čeká až pojede vlak. Jestli se ale do toho vloží ta výluka na 174 v květnu tak na to musí zareagovat přes Beroun pak vůbec nepojede nebo bude zas autobus. (Příspěvek byl editován uživatelem Jeník H...) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 295 Registrován: 3-2016 |
Já jsem se koukal na stránky KŽC a tam vidím pouze informaci, že až do 14.04. je Rakovnický rychlík v celé své trase nahrazen NAD. O nějaké výluce B.-Závodí--Roztoky u Kř. jsem tam nenašel ani zmínku, ale možná jsem něco přehlédl. Napadlo mě, že ta výluka Závodí-Roztoky možná bude třeba vždy jen PO-PÁ (o víkendech nikoliv) , nebo má být NEPŘETRŽITÁ??? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8590 Registrován: 6-2006 |
Dnes jsem v Rakovníku spatřil první Myšku - 810.337 v novém kabátku. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 296 Registrován: 3-2016 |
Tak jsem ještě pátral po té údajné výluce B.-Závodí--Roztoky u Kř. (14.05.-03.06.), kterou tu zmiňoval PeKo a je fakt, že v RPV "něco takového" je, ale na webu ČD o této výluce není ani zmínka a myslím si, že kdyby fakt měla být, tak už by to ČD na svém webu určitě měly, takže si myslím, že to, co je v tom RPV asi neplatí, ostatně ten RPV byl vytvořen vloni, tak je celkem pochopitelné, že ledacos je nakonec jinak... Nicméně všem, kteří reagovali ještě jednou díky. Kyklop499 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12669 Registrován: 5-2004 |
Nejak v květnu měla bejt asi měsíční výluka Beroun - Závodí. Na druhou stranu je fakt že stav svršku od Závodí k Nižboru je docela tristní - pražce shnilý na sračku, betonový prasklý... Ovšem na nějakou větší opravu by asi 3 tejdny v 21. století nestačily, to je tak na 1 propustek a vyřezání křoví... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1072 Registrován: 7-2007 |
Pánové, věřte, že co napíše PeKo, tak doopravdy bude (a nebo se nedivte, že sem zainteresovaní v 99% radši nic nepíšou). |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1634 Registrován: 12-2006 |
V měsíčním plánu ta výluka je. Beroun Závodí (včetně hýskovského zhlaví) - Roztoky u Křivoklátu (včetně zbečenského zhlaví).Termín 14.5. - 3.6.2019 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 636 Registrován: 7-2017 |
Jj,to bude radosti! Hlavně o pěkných víkendech, kdy jezdí 2x814 docela plné, protože pražácí hromadně jezdí na Křivoklát a do Nižboru. Kočárky, kola, maxičoklové-všechno tohle dokážou aautobusy (zejména Recreo) lehce přepravit. Posláno z mobilu. 2.0 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8591 Registrován: 6-2006 |
Po 313, 570, 585 (jediná s tabulkami), 319, 320, tato první 337 označená Regio Mouse: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2514 Registrován: 3-2015 |
Jejda tak 337 už taky v Najbrtu tak jestli se pak vrátí na podbrdskou lokálku to bude mix červených a modrých. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12670 Registrován: 5-2004 |
A školní výlety v tejdnu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8592 Registrován: 6-2006 |
V Raku 3 Eas do Čisté (asi čtvrtek) a 6 Zaes do Hořesedel (výměna za 6 prázdných v út?). |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14468 Registrován: 12-2007 |
Tam píšou stále že pojede od velikonoc až do června bez narušení Naopak - je tam psáno, že právě až od června to bude nez narušení, viz http://kzc.cz/novinky/rakovnicak-vyluky-hned-na-zacatku-loni-jakb ysmet. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 298 Registrován: 3-2016 |
David: Jo, ale v kontextu s tím, co je psáno hned nad tím, tohle já osobně chápu tak, že tím bez narušení se v tomto případě myslí i s obsluhou žst. Beroun-os.n., která právě při odklonech po Rudénce a obratech na B.-Závodí obsluhována není. Tak nevím... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 950 Registrován: 6-2010 |
VIDEO: Jízdy "BéeSky" 213.902 na akci "Den otevřených vrat ve Výtopně Zlíchov" https://youtu.be/t6dAxJFtCrQ |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8597 Registrován: 6-2006 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8604 Registrován: 6-2006 |
Když Štokr o víkendu pojede na Knížecí Velikonoce na Křivoklátě odklonem, tak tedy i nedělní Lenzing opět pojede od Kralup přes Kladno? Dík. |
Moderátor Číslo příspěvku: 16209 Registrován: 11-2005 |
Ne. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8607 Registrován: 6-2006 |
Výborný a z toho si mám vybrat co? Že ten náklad může projet z ranžíru přes Berounskou stanici na Závodí, a nebo třeba že teď v neděli nepojede Lenzing vůbec? |
Pawlik
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 42 Registrován: 12-2010 |
Dnešní dvě příjemná překvapení u Nového Strašecí. |
Moderátor Číslo příspěvku: 16210 Registrován: 11-2005 |
M_rak: Tvá otázka: Pojede Lenzing odklonem přes Kralupy a Kladno? Má odpověď: Ne. =nepojede odklonem. Pojede standardně v neděli (nenastane-li nějaká ovlivňující událost) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 460 Registrován: 11-2015 |
Krátké video s mechanikami na trati 120 s T478.1010 a T478.1146 https://www.youtube.com/watch?v=2DUSaxgIzto |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2535 Registrován: 3-2015 |
Rakovnický rychlík dnes s rudou Bardotkou. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8612 Registrován: 6-2006 |
Se velice omlouvám, měl jsem včera v sugerováno, že se koná výluka Beroun - B. Závodí Teprve bude, co jsem četl. |
Moderátor Číslo příspěvku: 16218 Registrován: 11-2005 |
Není výluka Beroun osobní - Beroun-Závodí. Jen je na Závodí možné odjíždět dočasně jen z nulté koleje. A na tu se nedá od Karlštejna vjet. Není technologicky možné provést úvrať v Berouně. Plus se zde dějí obraty rakovnických a rudenských vlaků. Proto taky jezdí Švejky po 171. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19038 Registrován: 5-2002 |
Šari: Není technologicky možné provést úvrať v Berouně. Je třeba doplnit, že na osobním. V ranžíru by to technologicky podle všeho šlo (ale asi není dobré to dělat s lidma). |
Moderátor Číslo příspěvku: 16219 Registrován: 11-2005 |
H: Pochopitelně. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8616 Registrován: 6-2006 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8624 Registrován: 6-2006 |
V Rakovníku se objevil, zřejmě v souvislosti s výlukou Rak. - Domoušice, mechanismus SUM 1000 Jsem zvědav na lokomotivu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8628 Registrován: 6-2006 |
V Raku opět stříbrná protidrogová souprava. V muzeu roste nová menší hala: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2775 Registrován: 7-2003 |
V muzeu roste nová menší hala To šlo teda rychle, ještě na Velikonoce tam byl jen složený materiál. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8633 Registrován: 6-2006 |
Autojeřáb u haly v činnosti. Stejně čile se maká v kolejišti u točny. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2554 Registrován: 3-2015 |
To je pěkný ten Sergej. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 615 Registrován: 10-2011 |
Kladeňáci vyprovázejí Sergeje T679.1578 na cestu do Plzně 26.4.2019. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1384 Registrován: 10-2007 |
Marťa_rak : To nebude hala, jen přístřešek. Ale děje se tam hodně změn. Včera jsem na chvíli nahlédl osobně, okusil Svijany atd.. Bylo prostě dobře !
Každá správná mašina musí být cítit naftou a být aspoň trochu špinavá od oleje !
ČKD Praha můj vzor ! K6S 310 DR |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8637 Registrován: 6-2006 |
Včera se hnul z Rakovníka REVOLUTION TRAIN: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 27 Registrován: 8-2018 |
Rakovnický rychlík dnes v čele s 740 692 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1058 Registrován: 8-2007 |
Právě teď dva Sergeje přijely do Hostivic od Zličína. |