Diskuse » Archiv 2020 » Automobily, lodě a letadla » Slovenské EČV - diskuse » Archiv diskuse Slovenské EČV - diskuse do 03. 12. 2020 | předcházející | další |
Archiv diskuse Slovenské EČV - diskuse do 03. 12. 2020dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 354 Registrován: 12-2018 |
SB VEDOS |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 564 Registrován: 4-2019 |
TV-OOO09 KE-GMM04 KE-FOLIE |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 356 Registrován: 12-2018 |
SB ADNAY biela audi |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 156 Registrován: 7-2016 |
MI XXXA3 čierne Audi A3 dnes v MI |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 225 Registrován: 12-2019 |
SB DNMRK Audi A6 Allroad, biela metaliza |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1559 Registrován: 7-2017 |
VT OOOOO biely Mercedes CL |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1561 Registrován: 7-2017 |
KE GGWO3 tmavomodrá Dacia Logan |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 442 Registrován: 4-2017 |
MT-JANGT Ford Mustang |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1399 Registrován: 10-2013 |
Hurrrááá, dočkali sme sa... Tak majú zas' neKomárno, PD už nemajú, ostali SO a pribudla BT: BT 500CX; ZMP, dnes 13.11.2020, v. k.: Pondelok, 7. sept. 2020 — Pondelok, 21. sept. 2020 — Piatok 13.nov. 2020. SO 500BA; (asi) partnerov MB (lebo zväčša on ho používa). V pondelok 9.11. ešte Porsche Cayenne GTS malo cz_TY1 25E, ↑ v utorok bola so sobranským MB, v stredu ani vo štvrtok som ho nevidel, až dnes s treťou súpravou tabuliek. Vyzerá to, že teraz majú v obľube päťstovku. Na prievidzkom AUDI mali 123 a FX. Takže tečv z opačných koncov SR.
Dôsledkom zneduplicitnenia je, že sú občas skoky pri jednoriadkoch, ale nevadí, aspoň je to teraz napínavejšie.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3861 Registrován: 8-2013 |
JozefLXI Čo sa týka toho Mercedesu tak to číslo 500 chápem nakoľko ide o model Mercedes Benz G500, ale na to Porsche sa to moc nehodí, skôr by som volil napríklad BT-GTSčč alebo BT-PCGTS ale na druhú stranu to chápem prečo obe autá majú číslo 500 nakoľko ide o jedného majiteľa.
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 566 Registrován: 4-2019 |
Otázka na moderátorov tohto fóra. Vie tu niekto zistiť ip adresu odkiaľ užívatelia odosielajú svoje príspevky? Lebo mám taký dojem že za pár nickmi je ten istý užívateľ fóra... Ďakujem |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 445 Registrován: 4-2017 |
TS-ISIT1 modrý Mercedes GLC |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3863 Registrován: 8-2013 |
TS-SNAKE Scania zelená farba
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 549 Registrován: 1-2019 |
Baggio myslíš Praha_SK? Ak áno, poviem ti len toľko, že už som moderátorom viackrát písal, ale oni ma odignorovali, jediné, čo nám asi ostáva je ingnorovať ho... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 567 Registrován: 4-2019 |
KS-NINKA KE-TOMIK KE-RJO07 Bober06 Hej myslím presne jeho a má tu viac nickov a píše si sám so sebou... Veď je to také okaté... Praha SK, lubos55, Tado wago a čo ja viem čo ešte... Ale ok ak to nikomu nevadí budem to aj ja ignorovať... PS: Som moderátorom iného fóra a tam by dostal BAN lebo normálny človek má jeden nick... Howgh- nebudem drať zbytočne klávesnicu... |
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1850 Registrován: 7-2013 |
Trochu som si pripomenul zlaté 90. roky (Audi 90 quattro, PP-333BD (O92 PPD 22-29))
PP-191CU / PP-308DD / PP-749EF
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 228 Registrován: 12-2019 |
Baggio, ak si myslel mna, tak si sa sekol. ale ze riadne. Pendlujem medzi okresmi TV a KE, to su aj moje najcastejsie prispevky. A kedze pracujem ako predajca novych vozidiel, prispievam obcas aj inymi okresmi a velakrat tu davam fotky technicakov... Praha_SK je nejake dospele decko, ved aj vcera ci predvcerom som ho upozornil, ze nas chcel oklamat s rekordom (koncovka HD a HO v okrese PO). Sam seba by som bonzoval a zhadzoval? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 550 Registrován: 1-2019 |
Baggio: Jáj, to ja som myslel úplne iný problém s ním, ale už to tu nebudem riešiť... Ale za dôveryhodnosť lubosssa55 sa môžem zaručiť, sám som s ním menil značky. "Bober06 Hej myslím presne jeho a má tu viac nickov a píše si sám so sebou... Veď je to také okaté... Praha SK, lubos55, Tado wago a čo ja viem čo ešte... Ale ok ak to nikomu nevadí budem to aj ja ignorovať... PS: Som moderátorom iného fóra a tam by dostal BAN lebo normálny človek má jeden nick... Howgh- nebudem drať zbytočne klávesnicu..." __________________________________ Teraz z iného súdka. Včera som konečne získal mnou dávnejšie spomínanú N86 ZH 79-40. Po zdĺhavej komunikácii sa mi podarilo dostať túto peknú značku do zbierky. Tá zadná je žiaľ prasknutá a nakoľko bolo veľmi ťažké ju dať dole, radšej som ju tam nechal, aby sa nerozlomila na dva kusy . Taktiež som videl v Banskej Štiavnici na ceste Zetor, ktorý mal hliníkovú T62 ZH-xx-xx . |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 229 Registrován: 12-2019 |
ZVOOOTT poprosim zapisat |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 569 Registrován: 4-2019 |
šmolko pre teba SO-396AA |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 551 Registrován: 1-2019 |
Málo vídaná N94: SEA 04-64 Zdroj:FB Túto firmu má môj známy, on mi hovorieval, že všetky značky zo svojich áut si odkladal, ale keď som sa dnes pýtal na túto, tak mi povedal, že vtedy ešte nie . |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5211 Registrován: 10-2008 |
Ďakujem Baggio
23 rokov vydávania slovenských EČV 1.4.1997 - 1.4.2020
Podrobná orientačná mapa Bratislavského kraja EČV - maximá spz.unas RZ - maximá |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1568 Registrován: 7-2017 |
NO OOO01 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 447 Registrován: 4-2017 |
PU-MXXXM biela Kia |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3257 Registrován: 3-2007 |
No a neebneťa Maxim mi to tu celé kazí kruci ,ja som zachytil iba 760BP (Audi TT,strieborná). Narušil mi hegemóniu po 28-ich zápisoch. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 552 Registrován: 1-2019 |
Plate poznám, maxim rád lozí do cudzích rajónov |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1569 Registrován: 7-2017 |
Plate,Bober06, spravil som niečo zlé?, tak prepáčte! VT TTTIM čierne Audi A6 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3871 Registrován: 8-2013 |
maxim oni to mysleli zo srandy. :D
www.autoskodaklub.sk
|
Mareks96
|
|
Neregistrovaný host |
Pri prezerani ststistik na stofiho stránke mi neuniklo, že pri zvolení možnosti "rok 2020 (neúplný)" sa zobrazí iba október. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1571 Registrován: 7-2017 |
v pohode, môj posledný zápis obrazom dinblister,dnes u nás Tvoj zápis ešte z 21.6.2014(ZA KONE1,nenašiel som tam vtedy foto) (Příspěvek byl editován uživatelem maxim.) |
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1852 Registrován: 7-2013 |
maxim: "dnblister,dnes u nás Tvoj zápis ešte z 21.6.2014(ZA KONE1,nenašiel som tam vtedy foto) (Příspěvek byl editován uživatelem maxim.)" Tu je Fotil som ho ešte 19. marca 2013
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 556 Registrován: 1-2019 |
Kto má záujem o vznik novej komory, ktorá sa bude zaoberať slovenskými EČVL, nech napíše tu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1573 Registrován: 7-2017 |
Dinblister,aspoň sa dá porovnať,čo s ním narobil čas, a hlavne majiteľ! |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3381 Registrován: 6-2007 |
Slovensko Zřejmě se schyluje k nějakým výraznějším změnám ve výrobě a distribuci EČV. Neprůstřelný monopol Delty Turčany je ohrožen vypsaným tendrem, což je událost sama o sobě (první v historii samostatného Slovenska) a zajímavé jsou i požadavky na provedení TEČ. Budou se vydávat náhradní TEČ podobně jako v Nizozemí s příslušným označením - maximálně však 2x = 3. náhrada nebude možná.
www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7765 Registrován: 3-2007 |
Minor: Takéto duplikáty s holografickým označením tu už fungujú 10+ rokov. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 233 Registrován: 12-2019 |
Funguju, to je pravda. Vpravo hore je v kruzku cislica kopie, nie je vsak cierna ako pismena na ecv, ale v sivom holograme |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3382 Registrován: 6-2007 |
ad Lubosss55 A jak to funguje? To mi úřad vydá i 2x za sebou identickou náhradu za ztracenou EĆV se stejným alfanumerickým záznamem?
www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1121 Registrován: 1-2014 |
Jedna pekná kombinácia: BB-989BB |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7768 Registrován: 3-2007 |
Minor: No, to je práve v tom, že náš systém rozlišuje EČV a TEČ. EČV zostáva rovnaké, mení sa len TEČ (tabuľka s evidenčným číslom). V OEV sa teda nič nemení, akurát si v každom prípade povinný odovzdať obe tabuľky. V prípade, že je niektorá z tabuliek nahlásená ako stratená/ukradnutá, zaradí sa do pátrania aj s príslušným údajom, či ide o originál, 1. duplikát, alebo 2. duplikát. (druhú vždy odovzdáš) Následne zaplatíš nezmyselne vysoký poplatok 165,50 € a dostaneš dve nové TEČ s rovnakým EČV a holografickou jednotkou (alt. dvojkou pri druhej výmene) v krúžku vpravo hore. ...alebo si to rozmyslíš a radšej si dáš vymeniť okrem TEČ aj EČV a máš to za 33 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3877 Registrován: 8-2013 |
Tomino Toto môže byť asi iba na Slovensku že duplikát je drahší ako samotná výmena úplne nových ečv. A ak sa vymení ečv, tak tam to nekončí. Treba riešiť zmenu ečv na poistke a ešte kto má zaplatenú diaľničnú známku na pôvodné ečv tak aj tam treba spraviť zmenu. Áno nie je to problém vybaviť ale už sú to starosti a riešiť 3 zmeny: Ečv,poistka,diaľničná známka. Ale ak si priplatí za duplikát tak sa rieši duplikát iba na policií. poistka a diaľničná známka zostáva. Možno keby sa u nás mohli ečv skrutkovať tak by to možno bolo lepšie, ale u nás sa to nedá. Niektorý to riešia že dajú sťahovacie pásky cez rámik, ale ani to nie je riešenie nakoľko už som videl prípady kedy ečv stratil aj z rámikom. Ale to by na Slovensku nebol biznis keby sa ečv lepšie zabezpečili.
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3879 Registrován: 8-2013 |
EV ZNP: NR-IIILL Volvo XC90 biela farba Je možné že majiteľ Volva chcel zelené ečv a chcel 111LL ale tá už existuje na Bmw X5 a je klasická biela. A nakoľko takáto možnosť nie je možná tak majiteľ to riešil takto že namiesto 111 si dal III. Keď som ho zbadal tak som si na prvý pohľad aj ja myslel že ide o 111LL a typ EV. Ale keď som prišiel bližšie tak to bolo III. Či majiteľom oboch áut NR-111LL a NR-IIILL je tá istá osoba to už neviem povedať ale je to možné že áno. (Příspěvek byl editován uživatelem Lubos1993.)
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 557 Registrován: 1-2019 |
Pre Tomina do tabuľky: BH-33-08, T62, dmi |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1575 Registrován: 7-2017 |
VT VIKY1,obrazom |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 236 Registrován: 12-2019 |
Lubos1993 a Tomino: najhorsie na vydani duplikatu je to, ze ecv je stale v patrani! Moj sef si dal duplikat vyrobit, v Taliansku 2h cakal, pokial slovenska policia potvrdila talianskej, ze sice ecv je v patrani, ale ma vydany duplikat. Kedze v tp o tom zaznam nie je, oficialny papier o tom nie je a talianskeho policajta nejaka cislica v kruzku nezaujimala, tak musel cakat. Ecv je v patrani kvoli moznemu zneuzitiu na trestnu cinnost. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3881 Registrován: 8-2013 |
lubosss55 takže ak niekto stratí ečv a jazdí často do zahraničia tak asi najlepšie riešenie je vybaviť úplne nové ečv a má po starostiach v zahraničí
www.autoskodaklub.sk
|
garazmajster
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1571 Registrován: 9-2012 |
@Lubos1993 & @lubosss55: Presne toto isté som tu písal pred pár mesiacmi, podobná skúsenosť 2 rôznych známych - ak by sa aj TEČ po strate našla, alebo sa vyrobí duplikát, tak z pátrania sa vie zrušiť len v rámci SK. V zahraničí stále bude figurovať v pátraní. Osobne nevidím zmysel v duplikátoch, možno u ZNP to má význam, ale pri ostatných... Nahlásiť zmenu do poisťovne je najmenej, detto nejaké prípadné vstupné karty a podobne. A rozhodne to nie je hodné tých 166 €, čo sa to pýtajú |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 577 Registrován: 4-2019 |
KE-XYXYX TV-ROCKA KE-OOOBK |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 159 Registrován: 7-2016 |
MI GLYM4 malý žltý Mercedes včera v Rakúsku na diaľnici |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3261 Registrován: 3-2007 |
čo sa týka ďalších blokov pre CDI čosi naznačil Senec ,ktorý načal už druhý blok od 315GA ,pričom je to zase objednávka pre II.Q (tentoraz 2021) Otázka znie teda či budú objednávať v tomto období všetky okresy alebo nie - nakoľko niekde ten výdaj je riadne pomalý. Tým pádom by mali niektoré okresy mať asi bloky za elektroznačkami z I.Q 2020 (ak sa zachová pravidlo na základe výdaja zo Senca) . Ono to aj tak vypadá že to bude lebo ďalší blok pre elektro je pomerne ďaleko To by značilo že : LV = od 734GO MT = od 469FL PO = od 091HX PK = od 113FG TT = od 528IP Lenže pri BA mi to vychádza od 708EA ,ale ďalšie elektro je už na 050EF.... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 579 Registrován: 4-2019 |
KS-457FK KE-329NK |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1579 Registrován: 7-2017 |
VT GIG11(neviem,či to nahodou nebude ten istý,ktorý som sem dával vlani v júni! BL GIG11?) mimochodom,o dve auta vpravo bol rekord TV |
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1855 Registrován: 7-2013 |
Volkswagen Golf II GTD biela: LE-203AV (O94 SNC 77-91) Škoda Favorit biela: ZA-689BV (O86 ZAE 29-75) KAK 11 hnedá: ZA-199YD (V86 16 ZAA-81) Liaz MTS 24 šedá: PP-998AY (N53/86 PP-83-82)
|
st66sk
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 278 Registrován: 2-2016 |
SL BUILD
Sorry, I'm speaking only English and German
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3891 Registrován: 8-2013 |
Ahojte Myslím si že ide len o náhodu, ale pozeral som že aktuálne Nitra v EV ečv išla na koncovkách LJ,LM,LT,MD Len tak som zrátal aké skoky tam boli medzi koncovkami a vyšlo mi že: medzi LJ a LM skočili o +3 medzi LM a LT skočili o +6 medzi LT a MD skočili o +9 Neviem či to je náhoda ale ak nie tak najbližšie EV ečv pre Nitru by malo poskočiť podľa toho o +12 teda najbližšia EV séria by mohla byť na MP. Ak to tak bude tak to bude zaujímavé.
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1582 Registrován: 7-2017 |
z bazoša SV OOOJH |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 449 Registrován: 4-2017 |
ZA-VYKON čierne Audi A5 BL-MTS26 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1583 Registrován: 7-2017 |
MI PTPVB BL WIN21 čierny Mercedes SK TOB50 tmavosivá Octavia (Příspěvek byl editován uživatelem maxim.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 450 Registrován: 4-2017 |
PU-MWM77 šedý Mercedes |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3263 Registrován: 3-2007 |
IL-120AC 2R , buď nejakej mini série alebo až po tadeto siaha už známy blok 001-080AC . foto je z FB stránky PD Vršatec Pruské |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7775 Registrován: 3-2007 |
Plate: Super , ide o ďalšiu sériu, rozsah 101-130AC. |