Diskuse » Archiv 2020 » Automobily, lodě a letadla » Slovenské EČV - diskuse | předcházející | další |
Slovenské EČV - diskusedolů |
V diskusi lze uvádět:
• fotografie vozidel či RZ, ze kterých není patrné místo ani čas pořízení (výřez, neidentifikovatelné pozadí apod.),
• textové informace o RZ, ze kterých může být patrný čas spatření, ale bez uvedení konkrétního místa.
Příspěvky porušující uvedené požadavky budou vymazány. Podrobná pravidla najdete zde.
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 581 Registrován: 4-2019 ![]() |
KE-FFFFF KE-OXOOO KS-JOKER |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 584 Registrován: 4-2019 ![]() |
Podarilo sa mi odfotiť KS-JOKER |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1585 Registrován: 7-2017 |
HE OOOXX čierna väčšia dodávka Mercedes VT MMMMM čierny Mercedes GLC? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 588 Registrován: 4-2019 ![]() |
RV-LACO1 KE-KUPEC PD-TATRA |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1404 Registrován: 10-2013 ![]() |
PD-TATRA; Expozícia veteránov a hračiek — Technické Moto múzeum Nováky Zdroj: Televíkend Videl som ju v nedeľu 06.12., no zabudol som na ňu a nezapísal.
Dôsledkom zneduplicitnenia je, že sú občas skoky pri jednoriadkoch, ale nevadí, aspoň je to teraz napínavejšie.
![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 481 Registrován: 11-2009 |
Neviem či má niekto o tom prehľad, ale zelené elektroznačky sa už neobjednávajú na individuálnu požiadavku? V TT je v rozmedzí 261JC - 281JC vydaných niekoľko kusov a nejdú po rade, tak to vyzerá že objednávali aspoň 1 krabicu... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 590 Registrován: 4-2019 ![]() |
JozefLXI áno mám to z Televíkendu a bola tam aj Tatra12 PD-H047![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1124 Registrován: 1-2014 |
Neviem ako ostatné poisťovne, ale ČSOB-čka je celkom frišká ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 162 Registrován: 7-2016 ![]() |
SO XXXXX Čierne Audi Q5 alebo Q7 cez víkend v MI |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 593 Registrován: 4-2019 ![]() |
KS-OOOZP KE-OOOAA KE-RICCI |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 814 Registrován: 12-2013 |
BL-001AA na predaj pri Nitre https://auto.bazos.sk/inzerat/118944592/bmw-nova-stk-a-ek-vymena- mozna.php |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3903 Registrován: 8-2013 ![]() |
Ouu ak to predá mimo Bratislavy tak 001AA pôjde pod nožnice ![]() (Příspěvek byl editován uživatelem Lubos1993.)
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1589 Registrován: 7-2017 |
SI WWW12 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 454 Registrován: 4-2017 ![]() |
PU-OOO99 sivé Porsche |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1594 Registrován: 7-2017 |
2v1 BA IIIV8/BL IIII7 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 457 Registrován: 4-2017 ![]() |
SE-LUCY1 modrý ťahač Volvo |
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1859 Registrován: 7-2013 ![]() |
SE-OOODK
PP-191CU / PP-308DD / PP-749EF
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1597 Registrován: 7-2017 |
KE DMRS3 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 602 Registrován: 4-2019 ![]() |
BB-HWO03 KE-LZK77 KE-HUYEN |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1599 Registrován: 7-2017 |
VT CCCCC |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 589 Registrován: 3-2015 ![]() |
VK-JANEK RE BL-001AA: to auto roky jazdilo po TT, a asi pred rokom, možno viac, som ho videl v jednom autobazáre v TT ![]() (Příspěvek byl editován uživatelem Kay7SK.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 604 Registrován: 4-2019 ![]() |
@šmolko pre teba SN-661AA |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1600 Registrován: 7-2017 |
VT XXXX6 tmavomodrá metalíza,Audi A6 HE DDDSK |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7790 Registrován: 3-2007 ![]() |
Masívna obnova vozidlového parku Ozbrojených síl (271 nových vozidiel) viedla k neobvyklej situácii, kedy sa niektoré nové značky (71) vydali "dopredu". |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1407 Registrován: 10-2013 ![]() |
![]() "Masívna obnova vozidlového parku Ozbrojených síl (271 nových vozidiel) viedla k neobvyklej situácii, kedy sa niektoré nové značky (71) vydali "dopredu"." Ešte taká nepravdepodobná možnosť pri vojenských: aj tam je možnosť zelených tabuliek pre zelených.
Dôsledkom zneduplicitnenia je, že sú občas skoky pri jednoriadkoch, ale nevadí, aspoň je to teraz napínavejšie.
![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7792 Registrován: 3-2007 ![]() |
V 1987-2002 u nás viac-menej platilo to, čo hovoríš (rok zaradenia +50). Odvtedy je to číslo skôr "rok, na ktorý je určená značka". Pred pár rokmi sa nové autá zaraďovali aj na štvorročné značky, o takých dvojriadkoch nehovoriac - určite ešte zostali nejaké 64, nedal by som ruku do ohňa za to, že sa nevyhrabú aj 63 a 62. Avšak po zmene vlády a zrušení niektorých predražených nákupov sa prostriedky presunuli na nákup bežnej techniky vo veľkom počte, takže sa teraz narobil víchor v skrini až do takej miery, že sa dostalo aj na 71. Zelené značky teoreticky sú možné, napr. VLM majú Renault Zoe a pred rokom ich vozidlá prešli z civilných značiek na VPZ (to je ďalší faktor, ktorý pohol s výdajom), ale naposledy som ho videl ešte s bielymi ZV EČV a neviem o tom, že by sa objednávali akékoľvek zelené VPZ - takže som si takmer istý, že dostal biele. |
garazmajster
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1575 Registrován: 9-2012 ![]() |
@Tomino: Všetkých tých 271 nových áut pre vojakov dostalolo vojenské TEČ? V minulosti mali množstvo áut aj na bežných tabuľkách.. Ad BL-001AA - dlhé roky to auto stávalo aj kúsok za hranicami. Neviem si už spomenúť, či to bol Wolftshal alebo až Hainburg, ale stávalo pred domom popri hlavnej ceste. |
st66sk
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 279 Registrován: 2-2016 |
SN MMMN1 Source: https://nastope.sk/2019/11/01/mafianska-poprava-bossa-novotneho-p o-17-rokoch-sa-postavia-pred-sud/ ![]() ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7793 Registrován: 3-2007 ![]() |
Keď je vozidlo v majetku ministerstva obrany, prípadne subjektov v jeho zriaďovateľskej pôsobnosti (napr. AOS, VŠC Dukla, VTSÚ Záhorie, ...), tak je evidované podľa VPZ - bez ohľadu na to, na akých značkách jazdí, môže sa na ňom striedať aj 5 civilných - ale VPZ má v jednej chvíli vždy len jednu a pod ňou je vedené. Podobne to má aj ministerstvo vnútra so svojimi REČ (ako pokračovanie niekdajších Bčkových značiek), avšak tie sa už takmer 30 rokov nerazia/nemaľujú na tabuľky, na rozdiel od VPZ. |
garazmajster
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1576 Registrován: 9-2012 ![]() |
Z dnešných správ na Markíze, reportáž o covide v rómskej osade pri Piešťaňoch: PN-003AA - Mazda 626, tmavomodrá metalíza. Podľa SKP od roku 2016 nemá uzavreté pzp ![]() @Tomino: Dík za objasnenie situácie ohľadnej vojenských EČ. (Příspěvek byl editován uživatelem garazmajster.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1125 Registrován: 1-2014 |
A zase dátum prvej evidencie podľa SEKA 9.7.1997 ![]() ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7794 Registrován: 3-2007 ![]() |
Nejake velke zavery by som z datumov na seka nevyvodzoval, lebo tam je tolkokrat pisany nezmysel... Ten datum 9.7.97 je dost podozrivy. Cim ale netvrdim, ze nemohla byt odlozena bokom. Hovori sa, ze v Ziline sa prvych 10 znaciek odlozilo bokom a o ich vydaji rozhodoval sam J.S. Suvisi s tym aj znacne oneskoreny vydaj 008-010AA na autobusy MHD, o ktore uz zrejme nikto nejavil zaujem, pripadne sa zmenili pomery. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 606 Registrován: 4-2019 ![]() |
BA-ACX01 KE-GMM01 KE-XXX11 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 364 Registrován: 12-2018 ![]() |
GA DRAKQ Kia Sorento RV VYZA2 Mercedes Vito sivy bez foto RV VYZA1 Mercedes Vito hnedy |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 815 Registrován: 12-2013 |
Falco skoro všetky zaujímavé značky z toho obdobia dostali buď novo zakúpené autá, alebo drahšie dovezené autá, na také Škody 120 či Favorit sa okrúhle kombinácie dostali málokedy. Mnohé ECV boli odložené bokom a vydali sa neskôr mimo poradia. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 164 Registrován: 7-2016 ![]() |
MI MINI1 červené Mini dnes poobede v MI |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 166 Registrován: 7-2016 ![]() |
MI MONRO Škoda Karoq dnes v MI |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3271 Registrován: 3-2007 ![]() |
Cez SKP som vytiahol niekoľko Nissanov Patrol od KEJ 41-11 až 41-32. Mohol by to byť blok O92-106 ? Lebo dátumovo by som povedal že to bude rok registrácie 1990/91 |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1413 Registrován: 10-2013 ![]() |
Príjené a pokojné prežitie Vianoc a v novom roku 2021 pevné zdravie, mnoho šťastia, radosti i úspechov. PF 2021
![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 480 Registrován: 4-2010 |
Viete niekto, čo stojí za preskočením série GG okresu GA? Skok vo výdaji tam je riadny. Vypadá to tak, že možno aj KN skočilo približne podobný rozsah. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1126 Registrován: 1-2014 |
https://auto.bazos.sk/inzerat/119469480/tatra-600-tatraplan.php Čo sa v dnešnej dobe dokáže ešte objaviť... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 609 Registrován: 4-2019 ![]() |
V harčkoch še nam vari juška,nepohneme še bez ruška. Dze nas toten rok len dovid,všadzi kolo nas je kovid. Ešci aj pod zakusky,dezinfekčne obrusky. Čeka nas i vakcina,ľudzom z nej už prepina. Na oplatky dame medu,nerobme už z toho vedu. Nech su z novoho roku krajše fotky,nech je každy bez marodky. Nech su šviatky podľa vkusu,bez tabletkoch ,bez virusu. Ščešlive šviatočky 🍷🍷 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 459 Registrován: 4-2017 ![]() |
BB-PISTA červený Fiat |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1611 Registrován: 7-2017 |
Falco, ešte jedna rarita ,taktiež z bazoša BB 182HC |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 577 Registrován: 1-2019 ![]() |
Škoda, že nemá pôvodné ŠPZ ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 816 Registrován: 12-2013 |
Falco tie značky tej Tatre asi nepatria, oni zvykli odfotiť svoje autá so starými BB značkami. |
šumák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 190 Registrován: 7-2017 |
Čo sa v dnešnej dobe dokáže ešte objaviť... Pro zajímavost, BB-38-35 se v minulej dobe vozila na modré Škodě (Felicia). |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 34 Registrován: 9-2020 ![]() |
LE-TARA1. ZA-BORIS Bazoš SL-IPK01 Taktiež videné LE-LUBKA (niečo menšie v zelenej farby Foto možno pridám neskôr, samozrejme, keď sa mi to podarí ofotiť ) Baggio ![]() ![]() ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 611 Registrován: 4-2019 ![]() |
TadoWago ja som to nenašiel ale môj syn ja na bazoši autá nevyhľadávam... KE-ALTER PT-YYYYY KS-MGO08 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1614 Registrován: 7-2017 |
17.12. som zapísal VT XXXX6,pred niekoĺkými dňami sa mi podarilo foto,a správne má byť VT XXXS6,už som to dal opraviť! |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 248 Registrován: 12-2019 |
Poprosim zapisat SEIIIIX |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 578 Registrován: 1-2019 ![]() |
Všetkým prispievateľom prajem šťastný Nový rok 2021, veľa zdravia, šťastia a taktiež mnoho zberateľských či analytických úspechov![]() |