Diskuse » Archiv 2020 » Automobily, lodě a letadla » Slovenské EČV - diskuse | předcházející | další |
Slovenské EČV - diskusedolů |
V diskusi lze uvádět:
• fotografie vozidel či RZ, ze kterých není patrné místo ani čas pořízení (výřez, neidentifikovatelné pozadí apod.),
• textové informace o RZ, ze kterých může být patrný čas spatření, ale bez uvedení konkrétního místa.
Příspěvky porušující uvedené požadavky budou vymazány. Podrobná pravidla najdete zde.
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 581 Registrován: 4-2019 |
KE-FFFFF KE-OXOOO KS-JOKER |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 584 Registrován: 4-2019 |
Podarilo sa mi odfotiť KS-JOKER |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1585 Registrován: 7-2017 |
HE OOOXX čierna väčšia dodávka Mercedes VT MMMMM čierny Mercedes GLC? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 588 Registrován: 4-2019 |
RV-LACO1 KE-KUPEC PD-TATRA |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1404 Registrován: 10-2013 |
PD-TATRA; Expozícia veteránov a hračiek — Technické Moto múzeum Nováky Zdroj: Televíkend Videl som ju v nedeľu 06.12., no zabudol som na ňu a nezapísal.
Dôsledkom zneduplicitnenia je, že sú občas skoky pri jednoriadkoch, ale nevadí, aspoň je to teraz napínavejšie.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 481 Registrován: 11-2009 |
Neviem či má niekto o tom prehľad, ale zelené elektroznačky sa už neobjednávajú na individuálnu požiadavku? V TT je v rozmedzí 261JC - 281JC vydaných niekoľko kusov a nejdú po rade, tak to vyzerá že objednávali aspoň 1 krabicu... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 590 Registrován: 4-2019 |
JozefLXI áno mám to z Televíkendu a bola tam aj Tatra12 PD-H047 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1124 Registrován: 1-2014 |
Neviem ako ostatné poisťovne, ale ČSOB-čka je celkom frišká Moja nová PZ uzatváraná včera je už na druhý deň v SKP. Asi by si aj ostatné poisťovne mohli brať príklad v rýchlosti s aktualizáciou údajov v SKP. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 162 Registrován: 7-2016 |
SO XXXXX Čierne Audi Q5 alebo Q7 cez víkend v MI |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 593 Registrován: 4-2019 |
KS-OOOZP KE-OOOAA KE-RICCI |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 814 Registrován: 12-2013 |
BL-001AA na predaj pri Nitre https://auto.bazos.sk/inzerat/118944592/bmw-nova-stk-a-ek-vymena- mozna.php |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3903 Registrován: 8-2013 |
Ouu ak to predá mimo Bratislavy tak 001AA pôjde pod nožnice A podľa PSČ je auto na predaj vo Vrábľoch. Ale v inzeráte sa píše že je 2hý majiteľ. Takže je možné že ho dal síce na predaj na BL ečv ale možno to ešte prihlási na seba do NR. Ale to už nezistíme. (Příspěvek byl editován uživatelem Lubos1993.)
www.autoskodaklub.sk
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1589 Registrován: 7-2017 |
SI WWW12 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 454 Registrován: 4-2017 |
PU-OOO99 sivé Porsche |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1594 Registrován: 7-2017 |
2v1 BA IIIV8/BL IIII7 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 457 Registrován: 4-2017 |
SE-LUCY1 modrý ťahač Volvo |
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1859 Registrován: 7-2013 |
SE-OOODK
PP-191CU / PP-308DD / PP-749EF
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1597 Registrován: 7-2017 |
KE DMRS3 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 602 Registrován: 4-2019 |
BB-HWO03 KE-LZK77 KE-HUYEN |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1599 Registrován: 7-2017 |
VT CCCCC |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 589 Registrován: 3-2015 |
VK-JANEK RE BL-001AA: to auto roky jazdilo po TT, a asi pred rokom, možno viac, som ho videl v jednom autobazáre v TT (Příspěvek byl editován uživatelem Kay7SK.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 604 Registrován: 4-2019 |
@šmolko pre teba SN-661AA |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1600 Registrován: 7-2017 |
VT XXXX6 tmavomodrá metalíza,Audi A6 HE DDDSK |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7790 Registrován: 3-2007 |
Masívna obnova vozidlového parku Ozbrojených síl (271 nových vozidiel) viedla k neobvyklej situácii, kedy sa niektoré nové značky (71) vydali "dopredu". |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1407 Registrován: 10-2013 |
Tomino: Tomino, tie vojenské (pre OS SR) TEČ majú v sebe nejaké zakódovanie? Napríklad rok zaevidovania=uvedenie do používania alebo komu a kde sú v používaní, apod. alebo je to halabala? "Masívna obnova vozidlového parku Ozbrojených síl (271 nových vozidiel) viedla k neobvyklej situácii, kedy sa niektoré nové značky (71) vydali "dopredu"." Ešte taká nepravdepodobná možnosť pri vojenských: aj tam je možnosť zelených tabuliek pre zelených.
Dôsledkom zneduplicitnenia je, že sú občas skoky pri jednoriadkoch, ale nevadí, aspoň je to teraz napínavejšie.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7792 Registrován: 3-2007 |
V 1987-2002 u nás viac-menej platilo to, čo hovoríš (rok zaradenia +50). Odvtedy je to číslo skôr "rok, na ktorý je určená značka". Pred pár rokmi sa nové autá zaraďovali aj na štvorročné značky, o takých dvojriadkoch nehovoriac - určite ešte zostali nejaké 64, nedal by som ruku do ohňa za to, že sa nevyhrabú aj 63 a 62. Avšak po zmene vlády a zrušení niektorých predražených nákupov sa prostriedky presunuli na nákup bežnej techniky vo veľkom počte, takže sa teraz narobil víchor v skrini až do takej miery, že sa dostalo aj na 71. Zelené značky teoreticky sú možné, napr. VLM majú Renault Zoe a pred rokom ich vozidlá prešli z civilných značiek na VPZ (to je ďalší faktor, ktorý pohol s výdajom), ale naposledy som ho videl ešte s bielymi ZV EČV a neviem o tom, že by sa objednávali akékoľvek zelené VPZ - takže som si takmer istý, že dostal biele. |
garazmajster
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1575 Registrován: 9-2012 |
@Tomino: Všetkých tých 271 nových áut pre vojakov dostalolo vojenské TEČ? V minulosti mali množstvo áut aj na bežných tabuľkách.. Ad BL-001AA - dlhé roky to auto stávalo aj kúsok za hranicami. Neviem si už spomenúť, či to bol Wolftshal alebo až Hainburg, ale stávalo pred domom popri hlavnej ceste. |
st66sk
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 279 Registrován: 2-2016 |
SN MMMN1 Source: https://nastope.sk/2019/11/01/mafianska-poprava-bossa-novotneho-p o-17-rokoch-sa-postavia-pred-sud/
Sorry, I'm speaking only English and German
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7793 Registrován: 3-2007 |
Keď je vozidlo v majetku ministerstva obrany, prípadne subjektov v jeho zriaďovateľskej pôsobnosti (napr. AOS, VŠC Dukla, VTSÚ Záhorie, ...), tak je evidované podľa VPZ - bez ohľadu na to, na akých značkách jazdí, môže sa na ňom striedať aj 5 civilných - ale VPZ má v jednej chvíli vždy len jednu a pod ňou je vedené. Podobne to má aj ministerstvo vnútra so svojimi REČ (ako pokračovanie niekdajších Bčkových značiek), avšak tie sa už takmer 30 rokov nerazia/nemaľujú na tabuľky, na rozdiel od VPZ. |
garazmajster
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1576 Registrován: 9-2012 |
Z dnešných správ na Markíze, reportáž o covide v rómskej osade pri Piešťaňoch: PN-003AA - Mazda 626, tmavomodrá metalíza. Podľa SKP od roku 2016 nemá uzavreté pzp @Tomino: Dík za objasnenie situácie ohľadnej vojenských EČ. (Příspěvek byl editován uživatelem garazmajster.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1125 Registrován: 1-2014 |
garazmajster: A zase dátum prvej evidencie podľa SEKA 9.7.1997 Hlavne, že EČV sa vydávajú od 1.4.1997. To Piešťany vydali za vyše tri mesiace iba tri značky? Viem, že to tu už bolo hovorené, ale aj tak ma to vie vytočiť, že niekto si prišiel po troch mesiacoch a prišiel k takejto, dnes už vzácnej, značke. A to som bol v tom, že až do leta 2011, kedy začalo losovanie, sa značky vydávali po rade. No ako vidíme, tak nie."PN-003AA - Mazda 626, tmavomodrá metalíza. Podľa SKP od roku 2016 nemá uzavreté pzp " |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7794 Registrován: 3-2007 |
Nejake velke zavery by som z datumov na seka nevyvodzoval, lebo tam je tolkokrat pisany nezmysel... Ten datum 9.7.97 je dost podozrivy. Cim ale netvrdim, ze nemohla byt odlozena bokom. Hovori sa, ze v Ziline sa prvych 10 znaciek odlozilo bokom a o ich vydaji rozhodoval sam J.S. Suvisi s tym aj znacne oneskoreny vydaj 008-010AA na autobusy MHD, o ktore uz zrejme nikto nejavil zaujem, pripadne sa zmenili pomery. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 606 Registrován: 4-2019 |
BA-ACX01 KE-GMM01 KE-XXX11 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 364 Registrován: 12-2018 |
GA DRAKQ Kia Sorento RV VYZA2 Mercedes Vito sivy bez foto RV VYZA1 Mercedes Vito hnedy |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 815 Registrován: 12-2013 |
Falco skoro všetky zaujímavé značky z toho obdobia dostali buď novo zakúpené autá, alebo drahšie dovezené autá, na také Škody 120 či Favorit sa okrúhle kombinácie dostali málokedy. Mnohé ECV boli odložené bokom a vydali sa neskôr mimo poradia. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 164 Registrován: 7-2016 |
MI MINI1 červené Mini dnes poobede v MI |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 166 Registrován: 7-2016 |
MI MONRO Škoda Karoq dnes v MI |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3271 Registrován: 3-2007 |
Cez SKP som vytiahol niekoľko Nissanov Patrol od KEJ 41-11 až 41-32. Mohol by to byť blok O92-106 ? Lebo dátumovo by som povedal že to bude rok registrácie 1990/91 |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1413 Registrován: 10-2013 |
Príjené a pokojné prežitie Vianoc a v novom roku 2021 pevné zdravie, mnoho šťastia, radosti i úspechov. PF 2021
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 480 Registrován: 4-2010 |
Viete niekto, čo stojí za preskočením série GG okresu GA? Skok vo výdaji tam je riadny. Vypadá to tak, že možno aj KN skočilo približne podobný rozsah. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1126 Registrován: 1-2014 |
https://auto.bazos.sk/inzerat/119469480/tatra-600-tatraplan.php Čo sa v dnešnej dobe dokáže ešte objaviť... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 609 Registrován: 4-2019 |
V harčkoch še nam vari juška,nepohneme še bez ruška. Dze nas toten rok len dovid,všadzi kolo nas je kovid. Ešci aj pod zakusky,dezinfekčne obrusky. Čeka nas i vakcina,ľudzom z nej už prepina. Na oplatky dame medu,nerobme už z toho vedu. Nech su z novoho roku krajše fotky,nech je každy bez marodky. Nech su šviatky podľa vkusu,bez tabletkoch ,bez virusu. Ščešlive šviatočky 🍷🍷 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 459 Registrován: 4-2017 |
BB-PISTA červený Fiat |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1611 Registrován: 7-2017 |
Falco, ešte jedna rarita ,taktiež z bazoša BB 182HC |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 577 Registrován: 1-2019 |
Škoda, že nemá pôvodné ŠPZ . |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 816 Registrován: 12-2013 |
Falco tie značky tej Tatre asi nepatria, oni zvykli odfotiť svoje autá so starými BB značkami. |
šumák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 190 Registrován: 7-2017 |
Čo sa v dnešnej dobe dokáže ešte objaviť... Pro zajímavost, BB-38-35 se v minulej dobe vozila na modré Škodě (Felicia). |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 34 Registrován: 9-2020 |
LE-TARA1. ZA-BORIS Bazoš SL-IPK01 Taktiež videné LE-LUBKA (niečo menšie v zelenej farby Foto možno pridám neskôr, samozrejme, keď sa mi to podarí ofotiť ) Baggio aj ja som našiel to poltarske YYYYY. Mal si šťastie, že si bol rýchlejší na bazoši ako ja |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 611 Registrován: 4-2019 |
TadoWago ja som to nenašiel ale môj syn ja na bazoši autá nevyhľadávam... KE-ALTER PT-YYYYY KS-MGO08 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1614 Registrován: 7-2017 |
17.12. som zapísal VT XXXX6,pred niekoĺkými dňami sa mi podarilo foto,a správne má byť VT XXXS6,už som to dal opraviť! |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 248 Registrován: 12-2019 |
Poprosim zapisat SEIIIIX |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 578 Registrován: 1-2019 |
Všetkým prispievateľom prajem šťastný Nový rok 2021, veľa zdravia, šťastia a taktiež mnoho zberateľských či analytických úspechov |