Diskuse » Archiv 2020 » Automobily, lodě a letadla » Registrační značky - diskuse » Archiv diskuse Registrační značky - diskuse do 06. 02. 2020 | předcházející | další |
Archiv diskuse Registrační značky - diskuse do 06. 02. 2020dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3804 Registrován: 6-2011 |
https://auto-mania.cz/zajimavosti-registracnich-znacek-nejstarsi- nezmeneny-system-maji-ve-svycarsku-rusko-ma-jen-12-znaku-atd?fbcl id=IwAR38AZ4mftoWBanNv7BDIipK1JfcLsfqJWZNv5G5vSa1EBq5dueXz9PAbzI |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3822 Registrován: 6-2011 |
stránka na hlídači smluv z které se jde asi nejjednodušeji dostat na všechny smlouvy s objednávkami RZ 3822 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3714 Registrován: 9-2006 |
6332: Díky za odkaz na „hlídače” . .
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz Poznávací značky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku zde |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3832 Registrován: 6-2011 |
Nukleární kebab: Tam je to bez diskusí, takže tady...funguje to tak, že ORP dostane třeba blok značek 7P7 7846-7P7 8895. Aktuální rekord je 7P7 8513. Pokud by nyní byla vydána např. značka 7P7 8888, bude ZMP. Značky 7P7 8514-8887 budou vydány později. V praxi jde o to, že nějaká kombinace je vydána dříve než je na řadě. Některé ORP vydávají ZMP v obřích množstvích, některé ORP vydají jednu nebo dvě v sérii. Často jde o pěkná čísla, která si někdo vysomroval dopředu, občas jde o značky které na "VIP" rozhodně nevypadají (např. ZMP z minulé série Kralovic 6P9 6423) Pak rozlišuje ještě krabici mimo pořadí = pokud je předčasně vydána celá krabice (důvodem může být např. dovydaní krabice, z níž byla vybrána ZMP) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5275 Registrován: 12-2007 |
6332: Zajímaly by mě postřehy z jiných krajů, protože u nás tohle platí od počátku výdeje RZ od SPM. A dřív to tak rozhodně nebylo."Pak rozlišuje ještě krabici mimo pořadí = pokud je předčasně vydána celá krabice (důvodem může být např. dovydaní krabice, z níž byla vybrána ZMP)" |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3833 Registrován: 6-2011 |
Fitr: Co vím já, tak u nás se moc nezměnilo. Přeštice vydávají krabice v úplně náhodném pořadí. Na 6P8 mixovali dokonce 2 série (jednu na 6P8 4871-5220, druhou na 6P8 9291-9790, víceméně tu druhou vydali dřív než první). Potom jsou tu Kralovice, které v minulé sérii (6P9 5121-6520; to byl ještě taky Hicon) vydali asi s půlročním předstihem krabici 6P9 6381-6415....podle mě protože vyzobali ZMP. Jinak s nástupem SPM nepozoruju zvýšení výskytu KMP. |
Martin355
|
|
Neregistrovaný host |
Dneska jsem viděl na Fabii podivnou značku 212 08-05. Bez euro proužku, velikost jako typ 101, stejná vepředu i vzadu. Česká je určitě, font byl normální, ale žádný z typů mi k tomu nesedí. Ví někdo o co jde? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7735 Registrován: 12-2005 |
To bude nějakej fejk. Asi nějakej mafián co si s legislativou vytírá
Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3849 Registrován: 6-2011 |
Martin355: Je to armádní značka (používají takové, viz třeba tady autobus) |
Martin355
|
|
Neregistrovaný host |
Díky za odpověď. Chápu, že to nikde v tabulce rekordů být nemůže a asi ani nevíme, jaký v tom mají vojáci systém. Prozkoumal jsem ty autobusy a zdá se mi, že to přidělují náhodně. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1924 Registrován: 3-2010 |
Velmi hezké sjetí nejen podle RZ. Zajímavé je to, že oba vozy se potkaly v nejvýše položené obci v ČR (Kvilda), kde ten den nebylo široko daleko ani živáčka. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4759 Registrován: 4-2003 |
Sraz "nácků" z lepší společnosti? ;-)
železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1925 Registrován: 3-2010 |
Odhadl jsi to přesně, jsi jednička - jedná se o tajné setkání nácků v "díře" někde na Šumavě. Ve dne lovení divných lidí se žlutou hvězdou a pak (jejich) večerní grilování. Jsem teda nácek, ani to o sobě nevím, ale RZ mě odhalila.... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3850 Registrován: 6-2011 |
Ale za mě vtípek dobrej A auta jsou hezky čistý vzhledem k ročnímu období, čístý auto, čistá rasa...a ještě Německá hranice za rohem ✋ |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1926 Registrován: 3-2010 |
6332: hezké doplnění a vysvětlení! Nenarodil ses náhodou prvního srpna? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3851 Registrován: 6-2011 |
Voy: Nenarodil, v reálu by mi asi fuhrer dopřál exkluzivní jednosměrnou jízdenku do komory |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1927 Registrován: 3-2010 |
6332: Neviděl bych to tak hnědě.Co víš, třeba by ho zaujal tvůj vytříbený smysl pro humor... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1806 Registrován: 4-2010 |
Voy: to druhé auto je taky Vaše? Už se těším na nástupce značky co je na Feldě ...
V JMK sbírce mi chybějí série RZ: 1BS 1BX 2BB 2BC 2BD 2BE 2BF
--->MDCCCXXXII<--- |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1928 Registrován: 3-2010 |
BMC: ne jen to jedno. Auto teď neřeším, investovali jsme do nemovitostí, teď bude muset být i nějaká rekonstrukce a polovička jako tradičně vše řeší bez půjček nebo hypo... A to, co mám vyhlídnuté se zatím ještě ani pořádně neprodává, takže klídek . A mimochodem, stejně mi bude k dokonalosti něco chybět, víš moc dobře co . |
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17589 Registrován: 8-2002 |
v souvislosti s předraženou státní zakázkou na eshop pro prodej dálničních známek vyplula na povrch zajímavá věc - v sw měl být seznam RZ vozů tajných služeb, který nemají dálniční známku. může to někdo povrdit/vyvrátit že tyhle auta fakt neplatí za dálnice? |
Heinrich Koehlermann
|
|
Neregistrovaný host |
Takže každý auto, co jede po dálnici bez známky, je tajnejch. To není těžký poznat |
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17591 Registrován: 8-2002 |
vypadá to tak. ale to je detail, kdopa by si ty auta na parkovištích prohlížel? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3121 Registrován: 6-2007 |
Blbost dokáže vyrůst do neuvěřitelným květů (blbosti). "Tajnej" bude mít všechny znaky např. oblečení, výbavy do služby a např. i vybavení služebního auta takové, aby ho při každé příležitosti někdo kontroloval s podezřením, že něco předepsaného nesplňuje a on se musel neustále prokazovat, že je "Tajnej".... tož pak už jen chybí vysačka na klopě "TAJNEJ"...
www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw) |
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17592 Registrován: 8-2002 |
podstatu problému ovšem objasnil jeden D-Fens: http://dfens-cz.com/takovy-trochu-jiny-e-shop/ smutnej je ten fakt, že v očích obyčejnýho ofčana to AB jako schopnej manager zase zařídil a je tedy na místě mu dát hlas. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 984 Registrován: 5-2006 |
Pavel2: "podstatu problému ovšem objasnil jeden D-Fens: http://dfens-cz.com/takovy-trochu-jiny-e-shop/ smutnej je ten fakt, že v očích obyčejnýho ofčana to AB jako schopnej manager zase zařídil a je tedy na místě mu dát hlas." Jj, na dfense jsem narazil asi před 10 lety a po přečtení několika jeho článků jsem konstatoval, že je to zvláštní směs paranoidního škarohlída a otravného potížisty a že by si měl konečně najít ženskou. Teď po 10 letech konstatuji, že si tu ženskou pořád nenašel. Kdo nechce být "sledován", ať vyhodí počítač a mobil a po krajině se pohybuje koňským povozem mimo dálniční síť. S maskou na ksichtu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3122 Registrován: 6-2007 |
Blb se mj. vyznačuje tím, že ač o nějaké problematice prakticky vůbec nic neví a jeho jediným zdrojem je dnes internet, hospoda, kluci v práci a na fotbale tak i ten nejsložitější problém vyhodnotí ve chvilce. Samozřejmě vždycky tak, jak mu velí tohle zázemí. S těma lidma (2/3 populace) nemá smysl polemizovat, s těma je potřeba manipulovat, v dobrém i špatném slova smyslu, což se děje a vždycky dělo. Někdy je na chvíli ovlivní dobří, jindy zlí, ti častěji, umí líp oblbovat...Nemůže to být jiné, jsme co jsme...
www.czechplates.cz
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17594 Registrován: 8-2002 |
každej sbírá informace jak umí, pak si to nějak poskládá a vyhodnotí, univerzální rada neexistuje a jediná a absolutní pravda taky ne. možná že naštěstí. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3868 Registrován: 6-2011 |
Kdo nechce být "sledován", ať vyhodí počítač a mobil a po krajině se pohybuje koňským povozem mimo dálniční síť. S maskou na ksichtu. To je ale krávovina, jdi to vykládat lidem do Činy S těma lidma (2/3 populace) nemá smysl polemizovat, s těma je potřeba manipulovat, v dobrém i špatném slova smyslu, což se děje a vždycky dělo. Je to tak, jestli je to správně je otázka. Jeslti je to špatné, je otázka zda by to mohlo být lépe. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 985 Registrován: 5-2006 |
6332: "Kdo nechce být "sledován", ať vyhodí počítač a mobil a po krajině se pohybuje koňským povozem mimo dálniční síť. S maskou na ksichtu. To je ale krávovina, jdi to vykládat lidem do Činy S těma lidma (2/3 populace) nemá smysl polemizovat, s těma je potřeba manipulovat, v dobrém i špatném slova smyslu, což se děje a vždycky dělo. Je to tak, jestli je to správně je otázka. Jeslti je to špatné, je otázka zda by to mohlo být lépe." Ty asi nebudeš nejostřejší tužka v penále, co? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3869 Registrován: 6-2011 |
Tolik argumentů v jedné větě |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 986 Registrován: 5-2006 |
6332: "Tolik argumentů v jedné větě " A ještě k tomu neumíš rozlišit OTÁZKU od ARGUMENTACE. Tak pro jednodušší přeformuluji můj příspěvek: Jelikož dnes nelze žít bez mobilu a počítače a pohybovat se po krajině koňským povozem, je anonymita (privacy) prakticky vyloučena. Lepší? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5281 Registrován: 12-2007 |
Nestle: Co? To už je v zákoně nějaká povinnost mít mobil a PC? A koně už snad zakázali? Ani jedno. Neplést "já si neumím představit život bez..." s "nelze žít bez"."Jelikož dnes nelze žít bez mobilu a počítače a pohybovat se po krajině koňským povozem" |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 987 Registrován: 5-2006 |
Fitr: "Nestle: "Jelikož dnes nelze žít bez mobilu a počítače a pohybovat se po krajině koňským povozem"Co? To už je v zákoně nějaká povinnost mít mobil a PC? A koně už snad zakázali? Ani jedno. Neplést "já si neumím představit život bez..." s "nelze žít bez". " Jo, slyšel jsem o takových - žijí (předstírají život) kdesi v mokřadech na Šumavě. Chystáš se k nim přidat? To bychom se ale nikdy nedozvěděli (jelikož bez PC a internetu atd.) A nebo další otravný potížista. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3123 Registrován: 6-2007 |
Možná ilustrační příklad - sekta Amišů https://www.stoplusjednicka.cz/zivot-v-zastavenem-case-skromny-zi vot-ultrakonzervativnich-amisu Mysleli si, že vysněný Ráj najdou v USA, ale ani tam prostě nešlo utéct před postupem civilizace (na koňská spřežení jim nařídili PZ!). Zklamaní se stahují zase tam, odkud přišli = severní Německo - někteří už testují lokality v Česku. Myslím, že není úniku...
www.czechplates.cz
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17596 Registrován: 8-2002 |
abych to uzavřel: buďme rádi, že nežijeme v Číně. tam dostal Orwellův pojem Velký Bratr ještě poněkud jinou dimenzi. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5282 Registrován: 12-2007 |
Ministerstvo dopravy soutěží výrobce registračních značek za téměř půl miliardy Minimálně zmizí ochranná samolepka, možná se dočkáme opět nového výrobce. Nestle: Píšu někde něco takového?"Chystáš se k nim přidat?" |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 988 Registrován: 5-2006 |
No právě - takže je to jenom zbytečné debilní hnidopišení s nulovou hodnotou. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5283 Registrován: 12-2007 |
Já jen vyvracím tvoje tvrzení, že to nejde. Pokud to bereš jako debilní hnidopišení ok. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 739 Registrován: 10-2014 |
Nestle: "Jo, slyšel jsem o takových - žijí (předstírají život) kdesi v mokřadech na Šumavě." Jo? A co jsi o nich slyšel? A abych byl konkrétnější, má otázka směřuje k tomu, jak můžeš o někom, koho vůbec neznáš, říci, že "předstírá život". Co to sakra je? Předstírat život? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3124 Registrován: 6-2007 |
ad Jožin_z_bažin no kolego - to je jste otevřel pandořinu skříňku Na tohle téma se přou filosofové, bohoslovci a já nevím kdo ještě tisíce let... R.I.P. Jaroslav Kubera
www.czechplates.cz
Kapitán
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2807 Registrován: 6-2012 |
No právě - takže je to jenom zbytečné debilní hnidopišení s nulovou hodnotou Tak přesně vidí tvé výstupy zde většina poklidně diskutujících jedinců.
Neustále toužíme po nových zážitcích a brzy se k nim staneme lhostejnými. Včerejší zázraky jsou dnes běžné jevy. (Nikola Tesla)
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 989 Registrován: 5-2006 |
Kapitán: "No právě - takže je to jenom zbytečné debilní hnidopišení s nulovou hodnotou Tak přesně vidí tvé výstupy zde většina poklidně diskutujících jedinců. " Ty jsi tady mluvčí? Takový Ovčáček sdružení přátel (nebo toho druhého). A nebo se tak po bolševicku schováváš za jakýsi kolektiv? Já tady nad vámi bdím a ozvu se, když vám z těch registračních značek začne mrdat. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3871 Registrován: 6-2011 |
Nestle: "Já tady nad vámi bdím a ozvu se, když vám z těch registračních značek začne mrdat." To je od tebe moc hezké, aby to bylo fér, Kapitán teď bude bdít nad tebou |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3464 Registrován: 6-2015 |
No nic, Kapitáne, až budeš chtít vystřídat, dej vědět. Já totiž bdím, i když spím. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3125 Registrován: 6-2007 |
U téhle tabulky stojí v zadávaci dokumentaci na výrobu nových RZ: Typ 602 - V režimu náhrady za poškozenou s přidělenou RZ. Já jsem teda nezaznamenal, že by třeba za č/b JE-98-76 dali JE ‡ 9876, ale možná jsem špatně koukal...ergo vločky značí 3. tabulku byť v realu je 2. ....
www.czechplates.cz
Kapitán
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2808 Registrován: 6-2012 |
Já tady nad vámi bdím a ozvu se, když vám z těch registračních značek začne mrdat. Takových individuí se zde, za mnohaletou existenci této komory, vystřídalo mnoho. Většina z nich skrytá za anonymy, ti odvážnější používali jeden ze svých několika profilů na tomto fóru. Přihlédnu-li k faktu, že jsi se registroval v roce 2006 a za tu dobu vyplodil jen 989 příspěvků, zřejmě nemáš světu příliš co říci a čím jej obohatit. Tedy bych tě z pozice tiskového mluvčího rád poslal do , když než ti začne mrdat. A jako správný bolševik vše nahlásím na vyšší místa zdejším administrátorům, aby z moci jim svěřené vyčistili tento Augiášův chlév, ve kterém jsi největším volem - obrazně řečeno, pochopitelně.
Neustále toužíme po nových zážitcích a brzy se k nim staneme lhostejnými. Včerejší zázraky jsou dnes běžné jevy. (Nikola Tesla)
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 990 Registrován: 5-2006 |
Kapitán 2808: Haha - anonymní kripl bez emailu, co se registruje 6 let po mně, mne chce vyhazovat z fóra . Bolševickému praseti "Kapitánovi" se nelíbí, že neplním plán produkce příspěvků, kdežto on jako úderník vyprodukoval 2808. A z toho 2808. příspěvku si snad udělám screenshot, protože to mi nikdo neuvěří, jak až může obyčejně hobby (RZ) zdeformovat člověka. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3467 Registrován: 6-2015 |
Kapitáne, děkuji za tu žádost. Je zajímavé, že hlavně tato diskuze přitahuje tolik blbců, co mají potřebu ostatním kázat. |
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17599 Registrován: 8-2002 |
ještě nebylo ani 22 hodin a už bylo v álejích fest nablito. za domácí úkol si oba vezmete do ruky tužku a papír a 500x napíšete: Mlčeti zlato. Nebudu zbytečně prudit ostatní. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 235 Registrován: 6-2011 |
23.1. Vývozní |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7770 Registrován: 12-2005 |
ROE existuje
Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop) |
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17601 Registrován: 8-2002 |
tak tak. hurá! ROE konečně objeveno další meta? ROM z ROkycan a další alegorické vozy... |
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17602 Registrován: 8-2002 |
otevřeme tisk a podíváme se na nějaký elektriky: |
šumák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 123 Registrován: 7-2017 |
K diskuzi o 9AZ R0E by se ještě jen tak pro zajímavost dalo zmínit, že je to nejvyšší spatřená. |
Pj29
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 95 Registrován: 1-2010 |
Otázka pro odborníky: je možné tyto trvale manipulační RZ lehce přeformátovat a používat řekněme na čemkoli??? Ještě mě napadá traktor, přívěs, kombajn, moped, hausbót, ... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 483 Registrován: 4-2010 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3126 Registrován: 6-2007 |
ad Pj29 95 Fyzicky ano, ale podle platných pravidel ne.... Stále platí, že státem (MD) vydaná tabulka (TRZ) je ta platná. Její napodobenina v jakékoliv formě ...ne. Je to samozřejmě nesmysl, rozhoduje obsah té tabulky, ale to je momentálně stále neprůchodné téma.
www.czechplates.cz
Překvapený
|
|
Neregistrovaný host |
Pj 29: To jsi frajer! Jak dokážeš tohle ulovit? Nebo to máš nějakou profesní datbázi? Obdivuhodné! |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5296 Registrován: 12-2007 |
Kolegové, měl bych prosbu. Pokud má někdo ve sbírce jakékoli eLko od 1L0 do 2L0, může mi prosím na mail (fitr@seznam.cz), nebo sem poslat datum výroby RZ? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2875 Registrován: 11-2009 |
Fitr: já mám jinej dotaz: ČSAD Liberec fasuje RZety v Železném Brodu? Viz Tvůj příspěvek s 6L0 7962 z autobusové diskuze v dnešním poledním příspěvku. Neskončila z té pidi objednávky Železného Brodu nějaká krabice v Liberci pro tyto účely? Zdá se mi to nelogický. Rzety lítají křížem krážem.
Kdo z nás je vinný: "Kdo chce psa bít, vždycky najde si hůl".
Distribuce z pardubického skladu je již neudržitelná, kdo je za tento stav zodpovědný!!! |