Diskuse » Autobusy a trolejbusy » Autobusy a trolejbusy v Chomutově a Jirkově | « předcházející | další » |
Autobusy a trolejbusy v Chomutově a Jirkovědolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
diskuse | posl. autor | příspěvků | stran | posl. příspěvek | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Archivy starších příspěvků
|
|
|||||||||
Předchozí roky: 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | ||||||||||
![]() |
Archiv diskuse MHD v Chomutově a Jirkově (t... do 31. 3. 2021 | 9_tr | 60 | 1 | 31. 3. 2021 10:56 | |||||
![]() |
Archiv diskuse Autobusy a trolejbusy v Chomutov... do 27. 11. 2024 | Phd | 60 | 1 | 27. 11. 2024 08:36 |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 436 Registrován: 9-2005 ![]() |
Tak tohle tam bohužel není. To jsem chtěl udělat u Teplic, ale to by bylo samostatné schéma věnované napájení, včetně kabeláže z měnírny k N.B. U TP nějaké interní info mám, u CV ale ne. Jediné co takhle dokážu zjistit (vizuálně), je počet kabelů. To bych potřeboval mluvit s někým od dráťáků, i třeba proč je odpojený N.B.35. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 438 Registrován: 9-2005 ![]() |
Phd A k čemu to vůbec, budeš dělat ty nové křižovatky? |
Phd
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 991 Registrován: 2-2007 ![]() |
Na těch už pracuje někdo jiný. Shromažďuju schémata napájení jednak kvůli přehledu a jednak i kvůli pozdějšímu shánění podkladů pro další projekty (abych se v prostoru a řešeném území rychle zorientoval), energetické výpočty a také jako učební materiál. Může sloužit též pro komparaci jednotlivých provozů. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7781 Registrován: 6-2005 ![]() |
V CV se dělají nějaké nové křižovatky?
Makrelu neumeješ.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 439 Registrován: 9-2005 ![]() |
Phd Aha, ale děláte to vy teda. Já si pamatuji, že se to snad zrušilo a pak dělalo nové, no alespoň to bude vypadat lépe. Ještě by mohli předělat tu křižovatku Písečná-Zahradní, to je práce na víkend, kdyby vyměnili jen KR a SV, i když tam to chce i ty troleje posunout. Na takové detaily to schéma není, už teď je to dost problém tam dostat základní info, proto u TP uvažuju o dalších schématech, viz u napájení počet kabelů, možnost propojení úseků atd. O TP nic nevíš? 9_tr Nedáváš pozor ![]() |
Phd
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 992 Registrován: 2-2007 ![]() |
![]() "Phd Aha, ale děláte to vy teda. Já si pamatuji, že se to snad zrušilo a pak dělalo nové, no alespoň to bude vypadat lépe. Ještě by mohli předělat tu křižovatku Písečná-Zahradní, to je práce na víkend, kdyby vyměnili jen KR a SV, i když tam to chce i ty troleje posunout." Ano, ale nevím, v jaké je to fázi. Dělají to kolegové. Některé detaily jsem schopen si doplnit sám. Ale zdrojový obrázek ve větším rozlišení existovat musí, ne? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7782 Registrován: 6-2005 ![]() |
Storm: spíš jsem nečekal, že tahle "drobnost" bude trvat rok. Ikdyž Teplice taky jedou salámovou methodou. A neposlal bys na mail ty obrázky, taky, prosím´? Nějaké ve větším rozlišení, aby to šlo studovat. Ď.
Makrelu neumeješ.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 440 Registrován: 9-2005 ![]() |
Phd Pokud teda myslíš to schéma, co jsem posílal náhled a MR, tak mohu poslat originál, jen fakt ta čísla nejsou 100%, když je tam jedno číslo výhybky 2x, ale evidentně upravovaný. 9_tr Takže platí to stejné :D a u TP jsou čísla vymyšlená u nových tratí, bo tam dráťáci taky se*ou na označení. Ale budeš už tam mít i nové barvy ![]() |
Phd
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 993 Registrován: 2-2007 ![]() |
![]() "Phd Pokud teda myslíš to schéma, co jsem posílal náhled a MR, tak mohu poslat originál, jen fakt ta čísla nejsou 100%, když je tam jedno číslo výhybky 2x, ale evidentně upravovaný." To mi nevadí, upřesním si to. ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2021 Registrován: 11-2007 ![]() |
Od ledna zdražení MHD, platba v hotovosti + 4 Kč, měsíční za lidových 754 Kč.. |
Fandaprudič
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3147 Registrován: 3-2009 |
To už je docela hodně na ten trapnej rozsah provozu. Nejsou zainteresované osoby zároveň majiteli taxislužeb ? ![]() |
Phd
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 994 Registrován: 2-2007 ![]() |
Jestli by chtěl někdo recept na to, jak zlikvidovat MHD v 70tisícové oblasti, tak vedení měst Chomutova a Jirkova jim zaručeně poradí. Trolejbusy tohle prostě nemůžou přežít. A z autobusů zbyde torzo srovnatelné s Lovosicemi. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 442 Registrován: 9-2005 ![]() |
Tak v Teplicích máme jízdné 24Kč, to také není málo a pokud by bylo 25Kč Chomutov i Jirkov, tak je to levnější. Co je ale tragédie, že máme v TP večerní a víkendové intervaly jako v CV hodinu, sice v prokladech většinou 20-30 min, ale koho to baví čekat, když někdo jezdí i o 3 min dříve a ujede. Phd Jim by se hodilo jít naší cestou, dokoupit parciály a postavit pár tratí na nejvytíženějších proudech. Třeba k železárnám by mohla jezdit linka ![]() |