Diskuse » Železnice » RegioJet | « předcházející | další » |
RegioJetdolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 259 Registrován: 12-2018 |
V tom případě doporučuji psát opakovaně na MD. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2694 Registrován: 4-2003 |
V R8 a R23 jezdím pravidelně na One-ticket a jezdím v Businesu na pohodu bez místenky. A to je myslím vůz č1.
* * * Usmívej se! Bude Hůř
|
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8781 Registrován: 6-2015 |
Jezdím na R8 v IDS jízdenkou bez problémů v jakémkoli voze 2. třídy. Že si dopravce vymyslí pravidla, která nejsou v souladu s pravidly IDSky, mě nezajímá. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 260 Registrován: 12-2018 |
Jakuza - tak jednička tam je vždy jen jeden vůz. Problém je u těch dvojek, které si dopravce dělí ještě na lowcost, standard,... |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8787 Registrován: 6-2015 |
Jízdenka IDS platí ve druhé třídě. A dopravce si ji může dělit třeba na 10 kategorií. Vždy si v aplikaci zkontroluji, jestli na dané sedadlo není zakoupena jízdenka, a nazdar. |
Bugear
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4072 Registrován: 8-2005 |
Pajas2: Hlavně to není potřeba, eshop umí už docela dlouho dobu flexibilní jízdenku na vyprodaný spoj normálně prodat. S automatem jsem neměl nikdy čest (ani jsem netušil, že nějaké mají), takže co se týče jeho schopností, nemůžu sloužit."Obtížně řešitelné? Vždyť to lze z Bohumína až do Brna (ODIS/IDSOK/IDS JMK) řešit kompletně on-line v aplikaci. Co by za to dali v jiných krajích, kde to on-line nelze."
Online výpočet kontrolní číslice
Lekce češtiny pro diskutéry: píšeme výjimka, standard, ližina. Tipovat znamená odhadovat, typovat znamená psát či provádět typovou zkoušku. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2688 Registrován: 8-2012 |
Neodolatelná nabídka |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2689 Registrován: 8-2012 |
Jen mě při pohledu na Sirius napadlo, jak je to u R23 s počtem míst na kola. To co tam je z výroby nevypadá úplně dostatečně a nebo to smlouva nespecifikuje? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9501 Registrován: 9-2011 |
Glory: já mám něco podobného (asi jim Jančura dělá dopravu )
Všichni jste volové. Servít
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 328 Registrován: 2-2013 |
No nepřímo i jo, zrovna Redok dost často používá linkové busy RegioJetu jako svoz do Brna odkud jede teprve jejich bus. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4964 Registrován: 3-2015 |
Včera jsem na Smíchově viděl projíždět před polednem žlutou soupravu Regiojetu. V čele byla ale Kladenská 750 202, projelo to bez zastavení kolem prvního nástupiště, já byl mimo v hodný záběr, tudíž jsem ani nestihl fotku, ale hned mě pak trklo, že to bude směřovat na úvrať a přes Semmering na Zličín. Potřebuju vědět, jak často pendlují mezi Malešicemi a Zličínem, protože se na tom objevují zajímavý hnací vozidla. |
Garfield
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13842 Registrován: 10-2004 |
Jeník_H..: Když byl RJ ještě na Smíchově, tak to jezdilo prakticky denně, tak bych čekal, že to zůstalo podobné. Návrat ze Zličína na Smíchov většinou po 17. hodině. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16234 Registrován: 12-2009 |
Pořád čekám, kdy tu budou oslavy https://www.idnes.cz/ekonomika/doprava/regiojet-zeleznicni-doprav ce-ceske-drahy-evropa-zebricek.A241209_072723_eko-doprava_ikro A ono nic... Na Nově to dnes zreportážili tak, že zpoždění vlastně mají jen ČD a nikdo jiný |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5329 Registrován: 11-2008 |
Ohl: "Pořád čekám, kdy tu budou oslavy https://www.idnes.cz/ekonomika/doprava/regiojet-zeleznicni-doprav ce-ceske-drahy-evropa-zebricek.A241209_072723_eko-doprava_ikro A ono nic... Na Nově to dnes zreportážili tak, že zpoždění vlastně mají jen ČD a nikdo jiný" Tak zrovna nedávno měl jeden vlak RJ zpoždění přes 600 minut. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1913 Registrován: 9-2015 |
Stejně si teď Jančura žije. Když ČD stále donekonečna šponuje ceny jízdenek opisováním zcela zbytečného ministerského ceníku maxímálních cen, a nyní už bude prodávat třeba Praha - Brno za naprosto mimózních asi 490 Kč, tak Jančura může krásně za 350 zpeněžovat totéž, co dřív pouštěl i za 99. A ještě vypadá jako největší lidumil. A ano, jezdil jsem s ČD rád, stejně jako s Jančurou, ale toto mě nutí jít pryč. Mám sice IN 50, tak by to pro mě možná ještě bylo o desetikorunu lepší u ČD než s Jančurou, jenže většinou někomu kupuji jízdenky, kdo jede se mnou. A mám za ně dát tolik? To jsou na oddělení cenotvorby u ČD už všichni senilní? |
Pajas2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1384 Registrován: 10-2009 |
Kdo je citlivý na cenu, může jet Praha - Brno s ČD na IN50 i pod 200 Kč. Dá se sehnat např. i na dnes večer za 180/165 Kč. U Regiojetu je to od 270 Kč, ale objevuje se tam jeden večerní spoj i od 145 Kč. (Příspěvek byl editován uživatelem Pajas2.) |
Babilon
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4773 Registrován: 12-2007 |
Já třeba vidím u ČD na úterý prakticky všechny spoje Praha-Brno za 359 Kč beze slev. V páteční špičce je to holt dražší. Proč by měli zlevňovat, když ti lidi stejně pojedou? Koukám ještě na RJ, ten má na úterý ještě hromadu míst za 319 standard nebo 279 lowcost. Takže těch 359 u ČD žádná výhra není. (Příspěvek byl editován uživatelem babilon.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 449 Registrován: 2-2012 |
Když jsme viděli Praha - Brno 1x za 350,- Kč (s IN 25), tak jsme začali uvažovat o cestě autem. Ve dvou lidech to je tam a zpět 1.400,- Kč, a to už je auto možná i levnější (jakmile auto máte, tak amortizaci platíte stejně, tudíž se jí asi nedá počítat "naplno" podle vyhlášky). Navíc je zrovna do Brna je auto o hodně rychlejší a můžete jet kdykoliv. Zpátky ne jen jednou za 2 hodiny, protože s EC z Pešti se nedá tak úplně počítat. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 845 Registrován: 1-2016 |
Ty ceny už jsou pro rodinu takové, že už beru na milost i to řízení po D1, kterému se jinak vyhýbám. Ale už se to prostě kolikrát nedá, zvláště když ne vždy se dá cesta naplánovat hodně dopředu za lepší ceny. U obou dopravců. Nebo teď předvánoční Vídeň, nepamatuju tak příšerné ceny i 2-3 týdny předem. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11379 Registrován: 5-2007 |
Někdo: No toť otázka. V sobotu a nedeľu zrejme áno, možno aj v pondelok, ale v ostatné pracovné dni je poslednou dobou pravdepodobnosť toho, že sa niekde zaseknete tak, že cesta vlakom začne byť porovnateľne dlhá, vysoká. (Příspěvek byl editován uživatelem asdf.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 269 Registrován: 12-2018 |
odkaz |