|
Pátek, 15. listopadu 2024 - 11:01:17
|
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 14940
|
tady tlačíte teorii o tom, že ty domy nikdo nechce Já si jenom myslím, že kamený dům si dneska už nikdo soudný nekoupí a pokud ano, tak aby si s ním koupil pozemek a přivedené sítě, ten samotný dům zbourá a na jeho místě postaví nový, s úplně jinými parametry - aspoň tak to 2x proběhlo v mém příbuzenstvu. Akorát mi není jasné, proč by to měl dělat zrovna v lese nad Trojanama, když je v kraji řada zajímavajších míst.
Do Prahy jsem nepřijel na mopedu, ale dvanáctiválcem Českých drah!
|
|
Pátek, 15. listopadu 2024 - 11:43:55
|
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2643
|
T478.4019: parádní snímky! A postrk tunelem skvělý nápad. Kdo, co, nebo kde je mrďoch?
|
|
Pátek, 15. listopadu 2024 - 12:17:18
|
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5411
|
Cca 35 km od centra Plzně. To je na hranici efektivity dojíždění za prací. A za předpokladu, že oba budou dojíždět jedním autem.
Opravdu jsi byl jen tam, kam jsi došel pěšky (Goethe)
|
|
Pátek, 15. listopadu 2024 - 13:22:25
|
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 9491
|
Je to kpusek na Hadačku a jste na 1/27. V brzký době se zacne stavět odchvat Plaz a Kaznějova. To znamená, že vyjedete z Hadačky a zpomalí vás az cedule "Plzeň". Takže ta poloha pro romantiky a samotáře může davat smysl. Odhlédneme od faktu, že za přejezdem bydlí poněkud zvlaštní lidi. |
|
Pátek, 15. listopadu 2024 - 13:28:57
|
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5412
|
Ono nejde ani tak o cestovní dobu, ale o náklady na dopravu. Ještě pár takových vtipných let jako bylo posledních pět a budu jezdit všude jen vlakem, jak před 30 lety (netýká se horních 20 %, kteří to řešit nemusí nikdy).
|
|
Pátek, 15. listopadu 2024 - 13:31:19
|
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4716
|
Jak dojíždět autem? SŽ přece ráda splní svou zákonnou povinnost a uvede trať do provozu. Ona je tam totiž pořád dlouhodobá výluka Takže přímým vlakem do Plzně, ideální dopravní ubslužnost |
|
Pátek, 15. listopadu 2024 - 13:33:33
|
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4717
|
Ahmad: Ještě pár takových vtipných let jako bylo posledních pět a budu jezdit všude jen vlakem, No vidíte k čemu je dobrý COVID a Fialová vláda. Ještě budete nakonec jezdit eko-vlakologicky |
|
Pátek, 15. listopadu 2024 - 14:14:52
|
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5413
|
Však já jezdím bio - eko - trendy - friendly vlakem skoro všude a furt. Ale spíš z důvodu nedávného úrazu v Ondavské vrchovině a zimní tmy a počasí, než z lásky k ocelovým rovnoběžkám. Nevylučuju však, že po postupné modernizaci dráhy všude a narůstajícími léty na krku a odrostlými potomky, bych se VHDéizoval kompletně totálně. Jediné, co je totiž reálně nutné odvézt a přivézt autem, je žrádlo na týden do lednice. To fakt nebudu vozit MHD hodinu přes celý Vary.
|
|
Pátek, 15. listopadu 2024 - 14:16:37
|
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 14942
|
Takže ta poloha pro romantiky a samotáře může davat smysl. Ona stejně tak dobře může dávat smysl pro lidi co zjistí, že 5 km od Plzně by za to dali podstatně víc peněz a proti tomu jsou nějaké náklady na rozdíl v dojíždění nicotné. Totiž zapomínáte že každý je v jiné sitaci a má jiné možnosti volby a alternativy a taky osobní preference.
Do Prahy jsem nepřijel na mopedu, ale dvanáctiválcem Českých drah!
|
|
Pátek, 15. listopadu 2024 - 16:08:42
|
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 9492
|
Tak náklady to nese. Na druhou stranu na ježdění vlakem musi mít člověk čas. Cesta do práce mi tva autem 20-25 minut. Vkakem+sockou+pěšky jsem na dobrých 2 hodinách. Krát 2 respektive krát 4 při dělený směně a už je ten den krátkej. A to jsem nezmínil že kolikrát směna začíná dřív nez jede první vlak..... |
|