Diskuse » Železnice » Nádražní budovy, restaurace a jejich rekonstrukce | « předcházející | další » |
Nádražní budovy, restaurace a jejich rekonstrukcedolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9926 Registrován: 1-2007 |
Naší misí je hlídat kvalitu rekonstrukce nádraží Vyšehrad, říká místostarosta Prahy 2 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7746 Registrován: 6-2016 |
Mouka: To je podařené čtení... "Nemám úplně aktuální informace, v jakém stavu je povolení rekonstrukce, jelikož rekonstrukci bude provádět nový vlastník a nikoli městská část. Podle plánů by však jeho dosažení mělo být blízko." Zdroj: https://www.idnes.cz/praha/zpravy/jan-recman-vysehrad-rekonstrukc e-jiraskovo-namesti.A240929_132050_praha-zpravy_rts? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9940 Registrován: 1-2007 |
Hodonín Mimoň |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14659 Registrován: 6-2004 |
Mouka: POLOTMAVY FANDA, to je milé :-) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9959 Registrován: 1-2007 |
Začala rekonstrukce budovy nádraží Plzeň – Jižní Předměstí |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5733 Registrován: 9-2003 |
Mouka: A bude tam nádražka?
NOBLE BRICKS
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5309 Registrován: 11-2008 |
S4991023: "Mouka: A bude tam nádražka?" Pro koho ? Pro ty, co schválně vyjdou o hodinu dříve, aby si tam dali guláš a pivo ? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9967 Registrován: 1-2007 |
S4991023: Dobrá otázka, ale na špatnou osobu. Na SŽ by to snad mohlo vědět. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5740 Registrován: 9-2003 |
Výpravčí: Ptal jsem se, zda tam bude, ne na její využití.
NOBLE BRICKS
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 15997 Registrován: 12-2009 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9970 Registrován: 1-2007 |
Ohl: Dla Googlu Pszczyna. Tak jest? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16000 Registrován: 12-2009 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14693 Registrován: 6-2004 |
Bufet a vynikající uzená žebírka na zast. TEPLICE NAD BEČVOU... vše mizí, na každé stanici by měl být hafo personálu, aby cestující měl všechny možné služby na dosah... ne v mobilu |
Mladějov
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 22882 Registrován: 3-2007 |
>vše mizí, na každé stanici by měl být hafo personálu, aby cestující měl všechny možné služby na dosah... ne v mobilu Vy jste vážně absolvoval vysokou nebo střední školu? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16032 Registrován: 12-2009 |
Púchov ------ nádražka to není, ale kostelní cafétramvaj tu ještě asi nebyla. Rádi bychom cestujícím zpříjemnili čekání na tramvaj dobrou kávou,“ usmívá se farář v Kunčičkách odkaz |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9988 Registrován: 1-2007 |
Mladějov: Někteří lidé zkrátka rádi vzpomínají na to, jak to bylo dřív. Znal jsem to i od svých prarodičů. |
Blanka
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1649 Registrován: 12-2014 |
VIDEO: Vzpomínka na ŽST Kladno z listopadu loňského roku. https://www.youtube.com/watch?v=PrwaMcuUcSY
Můj Youtube kanál BlanCamCZ s převážně železniční tématikou dostupný zde
|
Nostalgik
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 84 Registrován: 7-2017 |
Nie nie Blaničko, toto je k tomu tá pravá muzika... |
Blanka
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1651 Registrován: 12-2014 |
Nostalgik: To je nádherná skladba, Marta Kubišová má nezaměnitelný hlas. Myslím, že by se k videu opravdu hodila. Ale je problematické, že tyhle skladby jsou chráněné copyrightem a vydavatelé mají různý postoj k použití své hudby. Někdo to neřeší, někdo nechá u videa vypnout zvukovou stopu, pokud se tam skladba objeví. Takže používám raději hudbu, která je volně k dispozici.
Můj Youtube kanál BlanCamCZ s převážně železniční tématikou dostupný zde
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9991 Registrován: 1-2007 |
Historické nádraží v Moldavě se znovu neprodalo, obec zváží holandskou dražbu |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7797 Registrován: 6-2016 |
Mouka: Vidím to na Nádraží Vyšehrad, verze 2.0... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16058 Registrován: 12-2009 |
Marně uvažuji, co by se tam dalo udělat. V oblasti, kde je nejlíp prosperující asi jen obchod s Alkoholgetränke a větší hospody atp jsou zavřené. Jako východisku tur. cest bohužel tam stačí ty občerstvovny u nádraží a na německé straně ta malá kavárnička. Teď, když to bude CHKO, tam už téměř ani nebude možnost něco postavit. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9992 Registrován: 1-2007 |
Žst. Bezděz u nadjezdu přes trať |
Priapos
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2477 Registrován: 10-2012 |
Konečné řešení bude totožné. Obě tyto památkově chráněné budovy budou zbourány. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3606 Registrován: 4-2005 |
Brno - Královo Pole a vlečka DPmB aktuálně:
1982 - 2022 40 let trolejbusů 14 Tr v Brně
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14725 Registrován: 6-2004 |
červenec 2015 :
veřejná FB skupina: Železniční hádanky
|
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8806 Registrován: 6-2015 |
Už tam chybí jen krvavá záda. |
Sirka
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1002 Registrován: 9-2007 |
miz.: No, zas úplně v šoku být nemusíš, šel jsem tam a je to tak, že na kraji nádraží udělali nově tu původní nádražku, sice tam maj jedenáctku za 39 a panáky taky tak nějak, ale nevaří. nicméně když jsem paní chválil moderní interiér tak říkala něco jako že takhle to tady bylo i dřív. Nevím, nepamatuju, šel jsem hledat jídlo, jídelna která bejvala někde směrem do centra byla zavřená, Monopol má sice bohatší výběr piv ale vyšší ceny obecně, tak jsem skončil v restauraci u plaveckého bazénu"Jsem v šoku. V Teplicích na nádraží je hospoda..."
"Kdo Bakcha příliš velebí, pocítí to ráno na lebi. Pročež mudřec napomíná syna: střez se hochu, zlá jest kocovina!"
|
Sirka
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1004 Registrován: 9-2007 |
Mouka: To je nádražka, že? Já jsem tam ještě objevil další možnost, a to hned sousední budova, takový jednopatrový domek (menší z těch dvou), vařili tam obstojně a za rozumné ceny"Hodonín"
"Kdo Bakcha příliš velebí, pocítí to ráno na lebi. Pročež mudřec napomíná syna: střez se hochu, zlá jest kocovina!"
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 693 Registrován: 8-2010 |
Ve Znojmě skončila v nádražní hale jídelna a v lednu skončí i restaurace tak zvaná Dvojka
herkules2016l
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10022 Registrován: 1-2007 |
Ruinu drážního skladu měli zbořit. Řevničtí z ní udělali místo plné života |