Diskuse » Železnice » 350 - gorily | « předcházející | další » |
350 - gorilydolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3541 Registrován: 8-2008 ![]() |
350.020 Úvaly 23.3.2006 EC 279 "Jaroslav Hašek"
Fotogalerie lokomotiv: http://krumpolc.rajce.idnes.cz/
Fotogalerie pohraničního opevnění z let 1936 - 1938: http://ropiky1938.rajce.idnes.cz/ .............................................................. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3 Registrován: 4-2007 |
Tak 350 016 dojezdila a už je OFF. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 22 Registrován: 12-2024 |
Ten zeleno-bílý nátěr vozů - tuším od p, Chovance? Měl něco do sebe :-) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 47 Registrován: 11-2024 |
Bohužel, další Gorila mínus. To samé ovšem v bližší době čeká 350.020 a 350.012, takže fotit, dokud jezdí. ![]() ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4 Registrován: 4-2007 |
6.5.2025 odjíždí 350002 na závěsu EC274 do Prahy![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 800 Registrován: 3-2013 ![]() |
MAŠINKA sa už veze na závese 350.002 ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4160 Registrován: 12-2006 ![]() |
Proč jí vezou nahozenou? To nemůže být na konci vlaku studená, vyplá z brzdy? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 570 Registrován: 7-2010 |
Tom350: Studená možná, ale vyplá z brzdy na konci vlaku určitě ne. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16821 Registrován: 4-2003 |
Před čtvrthodinou na pražském hlavním nádraží: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17 Registrován: 5-2012 ![]() |
350.002 jen z mobilu... mohli by ji někdy poslat na Děčín ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 51 Registrován: 11-2024 |
Fotka silně dokumentačního charakteru, omluvte kdyžtak protisvit. ![]() ![]() (Příspěvek byl editován uživatelem Leo.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 987 Registrován: 4-2007 ![]() |
Já nevím, proč se zde mnozí neustále omlouvají za "dokumentační" kvalitu. Proč se někdo omlouvá za nějaký protisvit? Fotka prostě vyjadřuje všechny okolností pořízení a je technicky kvalitní a pěkná.
Ferdinandka přežije!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 212 Registrován: 7-2024 |
Někde na fb jsem zahlédl, že by snad v budoucnu měla nejspíš zamířit do Olomouce do depozitáře, ale nevím, může někdo tuto informaci potvrdit/vyvrátit? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 52 Registrován: 11-2024 |
![]() "Já nevím, proč se zde mnozí neustále omlouvají za "dokumentační" kvalitu. Proč se někdo omlouvá za nějaký protisvit? Fotka prostě vyjadřuje všechny okolností pořízení a je technicky kvalitní a pěkná." Tak děkuju ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 53 Registrován: 11-2024 |
![]() "Někde na fb jsem zahlédl, že by snad v budoucnu měla nejspíš zamířit do Olomouce do depozitáře, ale nevím, může někdo tuto informaci potvrdit/vyvrátit?" Spekulací je nyní fakt dost... Já taky zaslechl o Olomouci, ale také o Táboře... Těžko říct, čas ukáže ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 213 Registrován: 7-2024 |
![]() "Tornádo460: "Někde na fb jsem zahlédl, že by snad v budoucnu měla nejspíš zamířit do Olomouce do depozitáře, ale nevím, může někdo tuto informaci potvrdit/vyvrátit?" Spekulací je nyní fakt dost... Já taky zaslechl o Olomouci, ale také o Táboře... Těžko říct, čas ukáže ![]() " ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 54 Registrován: 11-2024 |
Jinak, koho by zajímalo, tak v polovině května, konkrétně 16. května, se v Lužné chystá oficiální akce, během které si šéfové Českých drah a Železniční společnosti Slovensko oficiálně vymění lokomotivy. Jedná se o výměnu lokomotivy řady 350 (350.002) za lokomotivu řady 150 (150.224), aby v každé zemi zůstaly oba typy těchto historických strojů. ![]() Zdroj: Hospodářské Noviny |
Cobram
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1485 Registrován: 10-2019 |
Leo: To je zajímavá informace. Ale 16.5. je pátek (před parním víkendem), a muzeum bude tudíž asi zavřené. Nicméně to trošičku nahrává myšlence, že si 150.224 musí na Slovensko z Lužné nějakým způsobem odvézt. Že by to naznačovalo nějakou slovenskou účast na Parním víkendu v Lužné ? ![]() ![]() ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 214 Registrován: 7-2024 |
![]() "Leo: To je zajímavá informace. Ale 16.5. je pátek (před parním víkendem), a muzeum bude tudíž asi zavřené. Nicméně to trošičku nahrává myšlence, že si 150.224 musí na Slovensko z Lužné nějakým způsobem odvézt. Že by to naznačovalo nějakou slovenskou účast na Parním víkendu v Lužné ? ![]() ![]() ![]() " ![]() |