Diskuse » Archiv 2017 » Železnice » Česká Třebová | předcházející | další |
Česká Třebovádolů |
diskuse | posl. autor | příspěvků | stran | posl. příspěvek | |
---|---|---|---|---|---|
Archivy starších příspěvků
|
|
||||
Archiv diskuse Česká Třebová do 21. 11. 2017 | Luboš_ct | 60 | 1 | 21-11-17 19:32 |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 206 Registrován: 8-2013 |
Jen žádné PHS Kam bych pak chodil s dětmi koukat??? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3348 Registrován: 11-2005 |
jih: tak vytvoř petici proti PHS, klidně tě podpořím. Ale největší českotřebovský železničář v nějakém rozhovoru o rekonstrukci uzlu pro ni bojuje. Asi je zaháčkovanej v betonový lobby. Najdeš to v archivu českotřebovského zpravodaje někdy z kraje léta. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 12-2017 |
Cogwheel Ano, vůz byl takto umístěn krátce po převozu do ČT. Je to cca týden, co vůz již v koloně není. Je možné, že už je v rotundě na likvidaci. Mj. Českotřebovský obytný wlab, byl také šrotován. Veliká škoda. Ještě přidávám foto ODS Bafíka na rozložení. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2514 Registrován: 3-2004 |
Najdeš to v archivu českotřebovského zpravodaje někdy z kraje léta. Tak jsem se podíval, to je šílený - 4m vysoké stěny Prakticky od Parníku až na Rybník. To je neskutečný - město se neohradilo? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 15159 Registrován: 5-2002 |
DH: Tak jsem se podíval, to je šílený - 4m vysoké stěny Jels teď někdy z Vysočan nahoru...? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4318 Registrován: 5-2002 |
Takže už nebude Městečko U Nádraží, ale Městečko U Betonového Koryta . |
Luboš_ct
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14387 Registrován: 9-2002 |
Proč vám to vadí? Já tady bydlím tak 50m od kolejí a řeknu vám, že v létě při otevřených oknech to je fakt super. Moc bych vám to přál. Tím se nechci zastávat stavby phs, ale pokud by to mělo alespoň částečně odhlučnit, tak to jedině uvítám. Jinak to tady nevydržím a to jsem tou kolejnicí taky praštěnej. A samozřejmě jsem ten byt s tím kupoval, ale nikdy bych nečekal, že mě to po pěti letech bude srath. Při zavřených oknech se to dá.. |
Ythomas_ct
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2504 Registrován: 10-2009 |
Ad Luboš_ct: ...pokud by to mělo alespoň částečně odhlučnit, tak to jedině uvítám. Luboši, sice přesně nevím, ve kterém patře bydlíš, ale tuším, že někde vejš. ;-) A v takovém případě Tě můžu "uklidnit" - tam Ti žádná "PéHáeSka" nepomůže a naopak budeš kromě hluku přímo od vlaků poslouchat ještě i hluk odražený od protější protihlukovky. Co v oblasti hluku může pomoci, to je nový svršek a pokrok ve vozidlovém parku (tedy do budoucna žádné litinové brzdové špalíky)... |
Luboš_ct
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 14388 Registrován: 9-2002 |
Tome, tak předpokládám, že ta megarekonstrukce bude obsahovat i výměnu svršku. Jinak to bude opravdu k ničemu. A protilehlá zeď v místě kde bydlím snad nehrozí. Z druhé strany jsou ještě koleje a dál plechová stěna už dávno je V tom vyšším patře to asi stejně nebude uplně tolik znát, to máš recht. No uvidíme jak to jednou vůbec dopadne.. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 992 Registrován: 10-2007 |
Luboš_ct : Luboši, dej tomu 40 let a to už stejně prd uslyšíš. To pak u pivka aspoň řekneš, že jsi na koridóru viděl vlak a že nebyl vůbec slyšet. To bude pak ta dráha konečně FAJN !
Každá správná mašina musí být cítit naftou a být aspoň trochu špinavá od oleje !
ČKD Praha můj vzor ! K6S 310 DR |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 993 Registrován: 10-2007 |
Dusanh : Jinak se také divím, že se proti betonovým korytům nikdo neozve. Minimálně HASIČI.
Každá správná mašina musí být cítit naftou a být aspoň trochu špinavá od oleje !
ČKD Praha můj vzor ! K6S 310 DR |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 12-2017 |
No me spis jeste desi, jak ty steny budou vypadat po par letech po instalaci. To jak to vypada po cele republice ostatne vime. Celym mestem se potahne orezle betonove monstrum, ktere bude jeste vylepseno stovkami a stovkami grafity. Pochybuji, ze bude mit nekdo silu, cas a finance ty steny udrzovat ve stavu, jak jsou vzdycky krasne malovany na vizualizacich. Silne mi to pripomina vizualizace Blanky v Praze, kdy tam byla namalovana 3-4 auta… |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 246 Registrován: 9-2016 |
Jen výměnou kolejového svršku. Takže nové kamenivo, nové pražce pružné svěrky Skl 14 a nové kolejnice dokáží snížit hlučnost o 10 dB. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 12-2017 |
Lukáš_Smolka: "Jen výměnou kolejového svršku. Takže nové kamenivo, nové pražce pružné svěrky Skl 14 a nové kolejnice dokáží snížit hlučnost o 10 dB. A to bude pres mesto navic stejne max. 100/120. Na novem svrsku pri teto rychlosti jedou vlaky bez vyznamejsiho hluku." |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 211 Registrován: 8-2013 |
Nevěděl by někdo, jak teď jezdí 841.097? Třeba zítra na jakých spojích? |