Diskuse » Archiv 2018 » Autobusy a trolejbusy » Doprava ve Zlínském kraji » Archiv diskuse Doprava ve Zlínském kraji do 16. 07. 2018 | předcházející | další |
Archiv diskuse Doprava ve Zlínském kraji do 16. 07. 2018dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11272 Registrován: 4-2006 |
No máš pravdu díl 6 se mi nepovedl už druhá chyba. Máš pravdu jsou to Dřevohostice. Ale Kelč je správný....
pyrotechnik:uvidíte-li m? utíkat,snažte se m? p?edb?hnout....
www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních ?echách a nejen tam |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3603 Registrován: 1-2010 |
Do této části diskuze koukám jen velmi sporadicky, ale seriál mě velmi zaujal a vůbec nevadí, že jsou to vozy z druhého konce republiky Překvapilo mě Recreo 12,8m s okny v gumě (ve 4. dílu), to vidím asi poprvé. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 217 Registrován: 12-2006 |
PR: "Shane 17.6. 9:54 Shane díky za informace. Je to jistě kvalitní koncepce. Cestujíci se dostane téměř odevšad všude. A nejen o víkendu vznikají doposud nerealizovatelná spojení. To vidím v navrhovaných JŘ velice dobře; mám bohaté zkušenosti s tím, jak jsem mnohokrát někam potřeboval, nebo chtěl jet. Rád bych použil veřejnou dopravu, ale nešlo to. Přemýšlím nad možnostmi připomínkování. Někteří starostové (např. z Bojkovic, nebo Šumic) zveřejnili návrh pro své obce na internetu s tím, že přijímají připomínky. Jiní se na to patrně vykašlali. Jaké možnosti má v této fázi běžný cestující, když kraj jasně deklaroval, že jizdní řády bude nyní projednávat (jenom?) se starosty? Nemyslím, že starostové jsou nadpřirozeně inteligentní bytosti, které odhalí všechy nedostatky v jízdních řádech. Spíše si myslím, že se tím mnozí nebudou vůbec zabývat. Osobně bych také měl připomínku. Ale jaksi nevím kam ji poslat. A z čeho bych vlastně vycházel? Z neoficiáních infomací uveřejných v internetové diskusi? Podrobnosti napíšu sem v dalším komentáři." Klidně můžete vycházet z těchto neoficiálních informací, které jsou vlastně oficiální Částečně s Vámi souhlasím, častečně ne, neboť uvedený materiál jsem získal od jednoho za starostů (ono český člověk je velmi rýpavý a bohužel ke své škodě chápu v určité části tajení uvedeného materiálu). Nicméně mám dojem, že starostové se snaží a moc dobře ví o změně koncepce ZK, který chce zvýšet počet kilometrů = víc spojů. V rámci toho je zahrnuto i změna financování MHD v UH a i pseudo MHD v UB. V uvedených městech to bude ještě zajímavé a v UH se to hne už k lepšímu. Ale vlastní názor si uspořádám až po shlédnutí celé koncepce, neboť kupř. UB - Zlín přes Biskupice je silně ořezaná a jsem zvědav na přestup zda bude v Luhačovicích (zbytečná zajížďka) nebo v Biskupicích (chybějící kruhový objezd s novými zastávkami, neboť Biskupice roz. je ostuda). K fotkám Ares1, pěkná dokumentace, třeba mě taky zvěčníte |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11274 Registrován: 4-2006 |
Ad Shane a ty s něčím jezdíš. ? Řekni co sem chceš a máš to tady.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 97 Registrován: 12-2017 |
Ares : Récréo 6Z2 7294 v provozu provozovna Valašské Meziříčí (tedy minimálně to okolo 14:20 projelo kolem žel.st). Má klasický ČSAD Vsetín polep. (Příspěvek byl editován uživatelem KarosákCZ.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11278 Registrován: 4-2006 |
díl 7 Zlín nádraží Trocha německých vozů První je zájezdová Setra Pak linkový Mercedes a na závěr linková Setra Trocha těch recréí ještě jedno avizované navíc vypadá dost pěkně. Je to třetí ze Zlína toto ještě na francouzských značkách. pak si dáme jednu sorku pak jeden Číňan něco Housy setkání různých vozů 3 dopravců Sába a také FTL se zapojí do seriálu u Zoo začalo neskutečně pršet takže auto jako úkryt fuj radši pryč tady se moc fotit nedá.
Karosa_C954E
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 53 Registrován: 11-2014 |
Ares1: Zdá se mi to, nebo to má vzadu jenom tři sedačky?"ještě jedno avizované navíc vypadá dost pěkně"
Un Deux Trois, Tarari Comme Ci Comme Ca
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1580 Registrován: 10-2008 |
to se ti zdá, normálně 5 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9464 Registrován: 6-2004 |
Jak starý je bus, co dnes jel 13:45 /skutečný odjezd 13:51, patrně aby nemuselo být čekání v Holešově/ ze Zlína /stanoviště 8/ do PV? Už má hodně unavený interiér, řekl bych... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9465 Registrován: 6-2004 |
Kdysi jsem se bavil se známým z Bohumína, vůbec nechápal značku "D" u mnohých spojů v čase léta... Je či není běžné i u jiných autobusových společností v ČR i na Moravě letní 5týdenní omezení některých spojů (např. KRODOS od 16.7. do 17.8.?) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11282 Registrován: 4-2006 |
tož dáme díl 8 garáž Valašské Klobouky a ČSAD Vsetín v pozadí garáže ČSAD vozy Sáby ještě než to prodá. Dubovský na výluce 954e na výluce Sona a její žluté recréo něco od ČSAD Uherské Hradiště něco od BOBOSPED něco z Luhačovic Karosa ČSAD Vsetín Sor a Mercedes minibus Zichy Iveco Orlandi téhož dopravce něco od Slováků Zicha ml a Isuzu no a díl ukončíme u Jančíka
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11283 Registrován: 4-2006 |
ad Fany nezlob se ale zajímalo by mě zda někdo kromě tebe chápe obsah tvých příspěvků. První jak máme vědět jakým si jel autobusem. Kdyby si nám řekl jeho RZ asi by jsme ti mohli něco říci. a druhá omezení má význam někde je to u spojů vozících lidi třeba do fabrik. Jeli ve fabrice dovolená moc nemá význam aby k ní ten bus jezdil. atd
670
|
|
Neregistrovaný host |
Chtěl bych vyfotit vůz 2Z6 9238. Vůz jede ve 14:20 že Zlína (v pracovní dny). |
PR
|
|
Neregistrovaný host |
Shane, málem bych zapomněl (pokud o tom už víte, tak ještě pro ostatní čtenáře), návrhy JŘ Slavičínska jsou na internetu od 13.6. https://www.mesto-slavicin.cz/ . Luhačovsko jsem nikde nenašel, ale některé linky zveřejnil starosta Bojkovic 11.6. na https://m.facebook.com/PisteStarostovi/?locale2=cs_CZ#!/story.php?story_fbid=1738445289583548&id=406880656073358 Zajímavý je návrh linky Zlin-Březůvky-Luhačovice-Bojkovice. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9467 Registrován: 6-2004 |
Ares1: je to jasné, jako facka: ptám se, zda všude v rámci ČR mají (jako to má KRODOS) letní X spoje "výpadek" na pět týdnů |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2159 Registrován: 5-2007 |
Fany: Mrkni třeba tady http://portal.idos.cz/Down.aspx?f=pdf/L940002_171210_204537.pdf do Dinotic jezdí v době dovolených autobus jenom v neděli. (Což je ještě dobré, na Lušovou jezdí jenom v neděli celé prázdniny.)
Když je to
a, krásné a modré, tak rozhodně není najbrt. b, modré a najbrt, tak to ale rozhodně není krásné. c, krásné a najbrt, tak to možná existuje, ale asi to nebude modré a určitě se to nebude vyskytovat na české železnici. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1581 Registrován: 10-2008 |
Je to tak všude po česku, v Hranicích to tak je na některých linkách/spojích taky. Všechny tyhle informace se dají najít během pár minut na internetu |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1582 Registrován: 10-2008 |
820445/16 .. 4:15 Vlachovice - Zlín 5:30 820415/3 .... 5:45 Zlín - Luhačovice 6:20 (přes Doubravy) 820415/14 .. 6:25 Luhačovice - Zlín 7:05 (přes Doubravy) 820415/7 .... 7:50 Zlín - Luhačovice 8:25 (přes Doubravy) 820455/17 .. 13:10 Luhačovice - Zlín 13:55 (přes Dolní Lhotu) 820445/31 .. 14:20 Zlín - Vlachovice 15:22 Občas se ale různě prohazuje nebo jezdí něco jiného po dojetí do Luhačovic v 8:25. Nejčastěji ale tohle. (Příspěvek byl editován uživatelem Domek_bus.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 56 Registrován: 2-2010 |
Zdravím, chci se zeptat jak se dá přihlásit nebo registrovat na stránky www.doprava-zlk.cz, díky za info |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 99 Registrován: 12-2017 |
Setra S 315 NF 4Z6 3792 se nachází v areálu ČSAD ve VM. Šlo by do poznámky napsat něco ve smyslu "Po odstavení v areálu ČSAD ve Valašském Meziříčí" ? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11 Registrován: 4-2018 |
Může mi někdo říct, proč má ČSAD Vsetín tak staré vozy? Dnes jsem měl tu čest se svézt s jednou z C934 a nestačil jsem se divit. Pokud má dopravce jednu do zálohy, tak ano, ale oni jich mají myslím 12 a většinu v hrozném stavu. U nás na jižní Moravě se tyto vozy vyřazovali už před 7 lety. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1583 Registrován: 10-2008 |
Protože prostě Zemek. Řeší se to tu furt dokola, do výběrka nic fungl nového asi těžko bude, semtam nějaké oejeté recréo z Franice. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12 Registrován: 4-2018 |
A to výběrko bude až na podzim? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 101 Registrován: 12-2017 |
Výběrko má být v září ale dopravci mají vyjet až v Prosinci 2019. Podívej se zde. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13 Registrován: 4-2018 |
Díky, sice je to až za delší dobu, ale alespoň se s tím bude něco dělat. I KRODOS nebo třeba ČSAD UH nemá úplně nejlepší vozy. Karosy mám rád, ale děsí mě, že jezdí v tomto stavu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 532 Registrován: 1-2016 |
Tak Krodos nebýval špatný (v rámci možností), ale zdá se, že po odkoupení Zemkem to bude ten stejný příběh... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11285 Registrován: 4-2006 |
Bohužel dokud neni výběrko jde do toho jen blázen. Koukněte na TQM prohráli vše co mohli. Prodejem nových vozů tu díru nezalepí. Zemek bohužel dělá to co mu velí zákon podnikání investuj když si jsi 102% jistý.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1584 Registrován: 10-2008 |
A co se stalo s TQM? Přišli uplně o všechny oblasti? Vždyť nevypadají špatně. A místo nich kdo bude? Jinak ČSAD UH sice nemá nejlepší vozy v česku, ale ve Zlínském kraji jednoznačně. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1862 Registrován: 6-2015 |
Domek_bus: Zkus hádat. Dopravce se tu řeší víceméně nepřetržitě."A co se stalo s TQM? Přišli uplně o všechny oblasti? Vždyť nevypadají špatně. A místo nich kdo bude? " |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 102 Registrován: 12-2017 |
Récréo 6Z2 7294 provozovna VM, nátěr "ČSAD Vsetín, bílá se zeleným a šedým pruhem" vypadá jak čerstvé z továrny . Jinak SOR BN 12 3Z7 3749 políbila nějaká Octavia I. SORka získala pár škrábanců a Octavia pár promáčklin. //: opraven odkaz (Příspěvek byl editován uživatelem KarosákCZ.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 539 Registrován: 1-2016 |
Zelení do Zlína nebo tím "zaměřením na Zlínsko" myslí ten 1 spoj do Trenčína nebo kam to jede? Ani FlixBus zatím nepřidá víc autobusů směrem k Jihlavě. „Máme v plánu i nadále expandovat a přidávat zastávky. Momentálně se ovšem zaměřujeme na Zlínsko a severní Čechy,“ sdělila Martina Čmielová, mluvčí společnosti FlixBus. Zdroj: https://jihlava.idnes.cz/doprava-autobus-vlak-regiojet-student-ag ency-spoje-omezeni-jihlava-vysocina-1w4-/jihlava-zpravy.aspx?c=A1 80622_410363_jihlava-zpravy_Mv |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11286 Registrován: 4-2006 |
Pajzák nejel jsi včera Retrobus z Liberce? TQM přišla o všechny klíčové oblasti. A nahradí je ČSAD Vsetín. To jestli dopravce vypadá dobře není až tak směrodatné. To jak je to na Zlínsku není až tak vina Zemka ale úředníků kteří nedělají svoji práci kvalitně. a také politici kteří neumí se dohodnout. Hodně lidí říká že dopravce má kupovat nové vozy. Jenže problém je że to říkají lidé kteří nic nevlastní. O této pravdě se teď přesvědčila i TQM. Spousta lidí bude říkat že vozy prodají. Jenže to je už prodělek. Tady se Zemek chová ekonomicky správně nakupuje Récréa za dobrou cenu a prodělá minimum. Skoro by mě zajímalo kdo v TQM rozhodl. Je z toho vidět že mu to moc nemyslí když kraj požaduje jako základní podmínku CnG. Proto nakoupím nafťáky a myslím si že s tím vyhraju. Jelikož úředníci neumějí vypisovat zakázky jediné řešení je stopnout vyběrka a podepsat smlouvy dohodou. Nesmysl jít na nejnižší cenu je prostě krávovina. Je to jen líbivé gesto politiků k voličům. Ale praktický význam to nemá. Dopravu to uvrhuje do ještě větší krize než je. Jediný kraj který výběrka zvládl je Jm kraj. Často se diskutuje Ústecko. Tam to ale dopadá tragicky. Komunisti tam lidi balamutí jak chtěji lidem vyšší platy ale pak naplivou řidičům do obličeje. Ale hlavně se voličům chlubí jak ušetřili. A vidí spásu v krajském podniku. Jen zapomínaji že to bude stát velké peníze. Ale to komunisti nás už mnohokrát přesvědčili že umějí podělat i nepodělatelné.
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1863 Registrován: 6-2015 |
Poslední tři neděle ano. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11288 Registrován: 4-2006 |
Tak to se ti omlouvám že jsem tě nepustil v Mejtě u polikliniky.
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1864 Registrován: 6-2015 |
Trestuhodné, píšu si. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10858 Registrován: 3-2005 |
Jelo to tam hezky stádně za sebou, ale jeden Seaťák mírným zpomalením udělal potřebnou malou mezírku pro malý patnáctimetr :-)
VDL Futura - Coach of the Year 2012!!!
VDL Citea - Bus of the Year 2011!!! |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12 Registrován: 1-2018 |
Já mám vozy C934 moc rád, ten nezaměnitelný zvuk motoru Renault. Třeba vůz ZLA 04-08 si pamatuju jako úplně první 934 vůbec, koncem roku 1997. Tak ať ještě jezdí, už není doba vozů ŠL11, které se vyřazovaly po 6 letech, dávno se autobusy vyrábí na vyšší životnost. Vůz 734 VS 64-35 také dokázal jezdit 29 let. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11289 Registrován: 4-2006 |
díl 9 Karel a Karel první ze Zlína druhý z Otrokovic Trocha toho Zlínského Sorka Housa opět Vsetín a další Žlutava a dvě generace Jančík Kučera Maitner Kroměříž Trocha Historie Otrokovice Trocha MHd Zlín nedokončené v dílně K hasičskému autobusu mě odmítli pustit kvůli stavbě, no tak jsem zvolil jinou cestu.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11290 Registrován: 4-2006 |
dáme si díl 10 doufám že se to ještě líbí a že se to neomrzelo. Pokud bude zájem mohu připravit do jiných krajů jiné série. Namátkou? ZOO D/k/n/L IQ landia Zámek Kuks výluky apod. Z krajů Liberecký,Královehradecký,Olomoucký,MoravskoSlezký,Jihomoravský, Vysočina, Perdubický teď už k dílu 10 tady si neodpustím všechny pohledy moc pěkný vůz Průnik do garáží Valašské Klobouky a vzápětí k Sábovi a ještě Lekaso dent tentokrát návštěva ze Slovenska malé Isuzu Sor LH v Brumově C 734 náhodně vyfocená recréo ČSAD Vsetín ve Slevičíně loni tam stála ještě C935 výluka Luhačovice vložená LC 956 SAD Trenčín tady se dobře podívejte na nohy té slečny co nasedá na místo řidiče.Za pár chvil napr... auto o obrubník na druhé straně silnice. v těchto botech se ani nedivím Jančík ve Slavičíně Intouro v Luhačovicích veterán ČSAD UH. CROSSWAY čsad uh. Sona daleko od domova (Kněždub) a poslední tak dlouho jsem hledal Rivieru až se zadařilo.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1585 Registrován: 10-2008 |
Recréo ve Slavičíně tu 935ku (ZLA 09-44) nahradilo. Jasně, že baví. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 258 Registrován: 11-2014 |
Ares1: Seriál je naprosto parádní, určitě pokračuj dál. A jestli mohu poprosit, potěšila by série z Pardubického kraje. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11291 Registrován: 4-2006 |
díky jsem rád že se to líbí. dnes ještě poslední díl ze Zlínského kraje tedy 11. Snad se na Zlínsko vrátím za rok v plné síle. Všem kteří sledovali děkuji za ocenění. ad Ondra pardubickému kraji věnuji min 13 díl asi i více Další kraje budou ty o které si někdo řekne. Ještě bych chtěl pokud někdo ví o nějakém zajímavém místě kam nikdo nejde dejte mi tip. Nebo pokud víte o nějakých akcích kde je vetší množství autobusů dejte vědět. Moc mě mrzí že jsem nevěděl o akci Bahna 2018 kde mohli být autobusy vojáků. Praha Brno to si snad objede mládež. no a teď 11 díl poslední Dubovský naposled statická reklama na KovoZoo ve Starém Městě crossway Le ve Starém Městě ze starší série Nová reklama v Hradišti citybus pomalu dosluhuje reklama z druhé strany setkání generací na okraji Uherského Hradiště Sona a její recréo U Kieryka doma v Částkově strašně dlouho jsem hledal tuhle 735 nakonec mě intuice přivedla správně. firma Swietelski podruhé Vodica a jeho bleskový průjezd Hradištěm Poslední v sérii a to je Housa v Holešově ještě jednou děkuji za pozornost a těším se v Pardubickém kraji u dílu č. 13
950104
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1789 Registrován: 2-2010 |
I seriál z Olomouckého kraje by bodl. Klidně i vícedilný. Tenhle byl úžasný. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11292 Registrován: 4-2006 |
Olomoucký mohu nabídnout ihned po tom Pardubickém materiálu je dost
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5 Registrován: 11-2017 |
Aresi, hlásím se o Vysočinu a JMK
271
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 260 Registrován: 11-2014 |
Ares1: Děkuji mnohokrát, budu se těšit. |
Karosa_C954E
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 54 Registrován: 11-2014 |
5U2 3143 (Cross 10.6M) na nedělní lince Zlín - Brno (odjezd 11:40 ze Zlína) jezdí běžně nebo to byla dneska výjimečná situace?
Un Deux Trois, Tarari Comme Ci Comme Ca
|
Lc_736__c_954
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6232 Registrován: 6-2006 |
Ares1: Parádní fotky. Jenom si dovolím menší opravu - Récréo SONA (5Z7 2325) nebylo foceno v Kněždubě, ale ve vedlejší vesnici Kozojídky. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1886 Registrován: 6-2015 |
Ty jsi taky všudezdejší. Za fotky díky. A nejen za tyto, i za bílou smršť z mého rodného kraje a za Kvasiny. Ty mi udělaly obrovskou radost těmi jízdními řády. To já rád. Ještě pár dílů a odpustím ti i to Mýto. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11311 Registrován: 4-2006 |
Lc máš asi pravdu. Ad Pajzák ty Kvasiny jsem udělal schválně pro sběratele JŘ. Jsem rád že se trefuji do vkusu jednotlivých soudruhů. Tedy doporučuji shlédnout dnes další díl Autokros Nová Paka. Ještě se chci zeptat viděl jsem spoustu fotek z Mutěnic co to tama je za akci ty bys to mohl vědět?
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9476 Registrován: 6-2004 |
Ten bus s koncovou číslicí či značkou .....41, ten má dosti unavený interiér, ty sedačky vzadu... Jezdí dost často Zlín-KM-Prostějov a zpět |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1890 Registrován: 6-2015 |
Ares1: Burčákový pochod, neboli Putování slováckým vinohradem. Letos bude 13. 10. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11314 Registrován: 4-2006 |
Aha to tam fakt byva takového národa?
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 104 Registrován: 12-2017 |
Bova Futura ex Vsacan Tour 1Z3 6564 dnes viděna ve VM. Má furt "klobouky" po novém majiteli ani stopa - žádný podpis nic. |
Danda1
|
|
Neregistrovaný host |
5z4 1146 má novou cvr |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11336 Registrován: 4-2006 |
Danda doplněno děkujeme
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 105 Registrován: 12-2017 |
Dotaz : Ten ex VM SOR LH 12 2Z3 9814 - jezdil Jeseník má nápis Valašské Meziříčí na zadním deklu i za provozu na Vsetíně ? Nebo se zase posunul zpátky? |
Danda1
|
|
Neregistrovaný host |
AD KAROSÁK CZ: Ano, ten nápis má i na Vsetíně. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2160 Registrován: 5-2007 |
Vypadá to, že tam modrá sorka bn 10,5 3Z7 3750 vstala z mrtvých. Dneska jezdí na lince 6. (I když vzhledem k tomu zvuku, co motor vydává, když není v otáčkách, sem zvědav na jak dlouho.)
Když je to
a, krásné a modré, tak rozhodně není najbrt. b, modré a najbrt, tak to ale rozhodně není krásné. c, krásné a najbrt, tak to možná existuje, ale asi to nebude modré a určitě se to nebude vyskytovat na české železnici. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 106 Registrován: 12-2017 |
Karosák z Moravy : "..ale oni jich mají myslím 12 a většinu v hrozném stavu." (C93x) Najdou se i výjimky tahle 18 let stará KMH 38-74 je v dost pěkném stavu jak po motorové, interiérové tak i exteriérové stránce (ani nevibruje!). Má jen dvě "závady" : 1) Typická : Jednička jde těžko zařadit. 2) Ukazatel tlaku oleje neustále ukazuje tlak vyšší než 10 bar a ani se nehne. Ano reaguji na měsíc starý příspěvěk. Whatever. |