Diskuse » Archiv 2018 » Železnice » 749, 751 a 752 ZSCS - bardotky » Archiv diskuse 749, 751 a 752 ZSCS - bardotky do 15. 06. 2018 | předcházející | další |
Archiv diskuse 749, 751 a 752 ZSCS - bardotky do 15. 06. 2018dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 59 Registrován: 6-2017 |
Netuší někdo kdy a kudy se dostane na oslavy 125 let železniční tratě Strakonice – Vimperk bardotka 749 250? Děkuji . |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1257 Registrován: 7-2009 |
Ad.fotoakce se 749.254. Nedalo mi to, ale musím se do této debaty zapojit. Barči, to jsou moje srdeční záležitost a i když teď je už mým denním chlebíčkem řada 742, těch cca 8tis km strávených na Barčách nikdo nevymaže. O účasti jsem uvažoval, jelikož přímo u trati CR - Boro bydlím a litr za fotopas je dobrá cena. Rozhodly dvě věci, šichta za skoro 11 hodin což by znamenalo dva dny dovolené abych si ji vyhodil... ...a druhá věc, že když to pojede tady okolo je to hodně blbě fotitelné ze směru od Chrudimi do Borohrádku, téměř nikde násvit v čase 12-17 hodin; v opačném směru ovšem dobrý. Klukům každopádně za takovou akci, za rok má trať HM - Boro stodvacet, tak snad to bude chrochtat taky!
Se vším co má kola nebo kozy jsou problémy!
=M= |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 190 Registrován: 5-2014 |
Kostelec-6.6.2018,, 478 2069 |
Ythomas_ct
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2597 Registrován: 10-2009 |
Provoz ve Dzbelu jako už dlouho ne... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1402 Registrován: 1-2007 |
Má niekto prehľad, čo sa deje so 751 033 ? Dnes sa 752 018 navážala z Prievidze do Zvolena. Mimo toho, dnes je ENO zásobovaná vápencom hneď 2x. Prvý prípad je obligátny ekocell s trojicou 35+47 a 84, druhá várka je 20xUacs, odosielateľ pravdepodobne vápenka Vitošov, s dvojičkami 128+192 a 35+47.
https://www.youtube.com/user/K6S310DR
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 226 Registrován: 1-2012 |
Spomienka na nedeľný výlet do Veľkej Fatry |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1403 Registrován: 1-2007 |
751 118 sa zaraďuje do vlaku smer Prievidza.
|
Maršál
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6746 Registrován: 1-2010 |
749.250 míří do Blatné.
T 478 1.,2. nejlepší lokomotivy u ČSD.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1955 Registrován: 1-2011 |
"Všichni si prosím uvědomte, že bez platících lidí se tyto akce prostě uskutečňovat nebudou! Organizátoři většinou nemají zájem to platit sami..." ...že to říkáš zrovna ty, kterej během fotoakce nemá stále zaplaceno a vše domluveno s organizátorem... Viz třeba ti ... Takže teď si jednou organizuješ něco ty a svět se bude muset z toho, že ti dle mě jde o to si to nafotit nasvícené na té tvojí chrudimce. Já jsem to říkal taky už na začátku, že nechápu, proč se nezačne od brzkých ranních hodin. Určitě by se něco našlo kdekoliv jinde. V 10 začne pařák a ve dvě budou všichni odvaření s úpalem |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19741 Registrován: 3-2005 |
www.MBZS.net
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 50 Registrován: 5-2010 |
Zdravím všechny... Také se do toho musím vložit... velkej423: milej zlatej organizátore, dlužíš ještě za akci spolku KMD z minulého roku. Vozit si zadarmo na akci Kojetín-Tovačov s výmluvou na kpkv Brno, byl od tebe pěkný podraz. S kpkv nemáš nic společného a jestli někomu lezeš do , Tvoje věc... Foťák umí vytáhnout kdekdo, ale přijít v montérkách - to najednou nikdo nemá čas a dalších 1000 výmluv k tomu. Na každé se voda vaří... Až trochu dospěješ, snad na to přijdeš. Berta v Brně-Dolním n. na pracovní soupravě EŽ |
Michal_hronek
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 59 Registrován: 10-2007 |
Spíše je škoda, že tu nikdo ze zdejších milovníků řady 749 nezmínil dnešní nasazení 121 na dolním Pacifiku... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4358 Registrován: 10-2005 |
Rozsutec: Ten druhý vápenec do ENO jel přes Leopoldova a nebo ve stopách pravidelného přes Vrutky? Na vlečce ve Vitosove jsem byl naposledy u úterý a nic zvláštního jsem nezaregistroval. Ty vozy Uacs byly dřívější řada Raj nebo nové Uacs LHoist? Těch se zrovna okolo Zábřehu objevuje dost, ale spíš se s nimi vozí cement do Šumperka. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1404 Registrován: 1-2007 |
Alešt: Od H. Lidče ďalej s preprahom na Vrútkach. Podľa výkazu vozňov sa to tvárilo na bežné rajky.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 97 Registrován: 6-2013 |
Boli to bežné Rajky s registráciou CZ-VAVI. Videné osobne na Vrútkach PSt.3. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2042 Registrován: 3-2015 |
Na Rakovnickým rychlíku dnes byla KŽC 749 259, foceno v Berouně na Závodí na trati 174. Šestka dnes jela taky nebo se stále zotavuje z minulého víkendu kdy nedojela zpět? (Příspěvek byl editován uživatelem Jeník H...) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 359 Registrován: 2-2015 |
V dnešní době kde chce každý víc a víc, zkus ty chtít o něco míň...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4359 Registrován: 10-2005 |
Rozsutec a 742.286: Diky, jsem rád, že to vezli v běžných starších vozech Raj a tím lépe, pokud by to nebyla přeprava ojedinělá. Další pěkné oživení provozu do Novák přes Hornou Štubňu...navíc se 4x751. Netušíte někdo, kolik takových přeprav z Vitosova už proběhlo? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 430 Registrován: 2-2014 |
Michal_hronek: Tak teda k 121 Jela místo 714, byl jsem ten den v Praze na výstavě mumií z celého světa. A to si panečku neumíte představit čím se v 19. století našeho letopočtu zatápěli a na jaký pohon to vlastně jezdili parní lokomotivy v Egyptě. Pokud prý nebylo dřevo nebo uhlí, do ohniště házeli právě zmiňované Egyptské mumie, ať to byli kousky ruk, noh a chodidel, tak to byli i celé kusy "starověkého egypťana" Noo, zase jsem o něco chytřejší... Zde je snímek na hlaváku. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 598 Registrován: 11-2013 |
Járo, „dluh“ s KMD byl vyrovnán. Tome, Brejlovce jsem zaplatil. Nerad tyto věci řeším veřejně a opravdu mě mrzí, že to došlo až sem. Přijde mi to velmi neosobní a nepříjemné. Máme maily, telefony. Ale... Nenechám si s*át na hlavu. A proto jen povím, jaká je aktuální situace. Pro KPKV jsem loni dělal nějaké reklamní předměty, které jsem platil ze svého. Po několika žádostech o proplacení, které přišly na hlavu pana Koksteina přišel necelý obnos. Čili mi ještě něco dluží. Kromě dalších peněz, se kterými jsem se zřejmě již nadobro rozloučil. Když jsem shodou okolností přišel do stejného obchodu tento týden, slečna prodavačka si na mně vzpomněla, že prý si KPKV objednalo další předměty, které byly vyrobeny necelý rok zpátky. Všechny předměty byly asi za cenu 3.000 korun. I po minimálně dvojitém urgování zásilku nikdo nevyzvedl a nezaplatil. Pokud to někdo ze zaměstnanců nezlikvidoval, mohlo by to tam ještě teoreticky být. Malá tipovačka pro všechny. Na jaké jméno to bylo? Ano, na p. Koksteina. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19744 Registrován: 3-2005 |
Velkej423 On je ten zmiňovaný "" Kokštajn "" v oným spolku KPKV u Jirky??????
www.MBZS.net
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 599 Registrován: 11-2013 |
Manemb: Úplně nevím, kdo tam je nebo není... Ale na YouTube to tak vypadá. Víš jak, já tam nepatřím, tak to nemůžu vědět. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19746 Registrován: 3-2005 |
Tak to cučím tedy
www.MBZS.net
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6 Registrován: 5-2018 |
Zase zaručený informace kdo, co a jak u KMD nebo KPKV. Každý z přispívajících ví kulový a chtěl by pomník. Připomíná mi to redakci nějakého přiblblého bulváru. Pokud budu chtít vědět kdo, co a jak, tak si napíšu o informaci přímo do konkrétních spolků. Pro mě by byla zajímavá informace o tom, co (netlumeného) jelo včera kolem 15.00 z Turnova na Mladou Boleslav. Napíše tohle někdo? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 6-2018 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2398 Registrován: 4-2003 |
ten_co_není_u_dráhy: 721.517 s podbíječkou směr Šluknov.
* * * Usmívej se! Bude Hůř
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5158 Registrován: 5-2010 |
T478 1148 se dnes ukázala na trati v novém kabátku a tady nic? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10 Registrován: 9-2017 |
Zdravim, kde by mohla ta T478.1148 k videni? Nekde jsem se docetl, ze snad ma byt muzejni. Ale nemam prehled. Muze mi nekdo odpovedet. Diky predem. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19748 Registrován: 3-2005 |
Drak Vždyť je to... Koukni do jiné sekce *310*, tam něco "málo" bylo
www.MBZS.net
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 206 Registrován: 9-2012 |
Drak_ze_skalky: Fotil jsem to při odjezdu z ČT, ale bylo zataženo, takže fotka Berty její obrázky už se zde stejně objevily a nic moc nového na ní nepřibylo, takže nevidím důvod, proč to tu plevelit... A jak hezky poznamenal Martin nade mnou - snímek z odjezdu existuje, jen ho najít..."T478 1148 se dnes ukázala..." |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5159 Registrován: 5-2010 |
Tak já vím, že je v sekci čméláků a viděl jsem ho i na veřejné skupině na FB.Jen jsem poznamenal, že není zde, nic víc nic míň. Jen to potvrzuje, že to zde na Káčku jde do sraček čím dál více. Osobně už sem fotky také nedávám a jak tak koukám, bude lepší když už sem nebudu ani psát. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19749 Registrován: 3-2005 |
Drak No vidíš, jak píšeš jde do sraček... Ano jde, proto vidíš, že nikdo info ani nepadá, nic. I když jde jen o aktuální info.. Smutné, že tedy už i ty fotky nedáváš, já se vždy rád na tvé výtvory z Děčínská moc rád koukal. No a o tom to je.. Jeden by ti napsal, máš FB info I fota tam jsou.. Tak tento web zrušte a bude klid, dneska raději vše na FB ať to vidí i lidi, co nemají s železnicí nic společného.. Nebo ostatní, naserte si.. Když přímo k tomu je toto vlákno.. Stačí jen pár let zpět a co tu psalo "Kapacit" a člověk měl i přehled, chuť sem vložit fotky. Já tedy když někde jsem, vidím, rád napíšu, co je aktuální, jako třeba ráno ten Čmelda, je pravda, sem jsem to mohl také napsat, když jsem náhodou šel kolem.
www.MBZS.net
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5160 Registrován: 5-2010 |
Tak tak přesně jak píšeš, info zde o hovně o fotkách ani nemluvě.Jojo FB světem vládne.Viz např.vlákno Bastardů to bylo keců, že jsou tam jen fotky z Elbtalu a nyní když jezdí přes půl republiky, tak fotka žádná. Jojo kluků co sem již nechodí je škoda, bohužel to o něčem svědčí. Mně osobně o info nejde, denně mám od frajerů na mobilu info co kde zajímavého jede u nás i za čárou a nebo se na to když je čas mrknu sám, jen mít více času.Ale jsou lidi, kteří bohužel takovou možnost nemají no.A chuť sem nějaké info psát, jsem již také ztratil to je fakt. Tak nyní zas někdo napíše, že to zde není jen o infu a fotkách to je stále dokola... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4342 Registrován: 11-2006 |
Tak já K-report beru stále jako slušnou studnici dopravních informací. Kde jinde čerpat.. Proto bych se chtěl zeptat, kde bude ta 1148 deponována a komu vlastně patří, ČD? děkuji. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5161 Registrován: 5-2010 |
Co vím tak ano ČD (DHV Lužná u Rakovníka) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11487 Registrován: 4-2003 |
No vidíš, jak píšeš jde do sraček... Tak sem ty fotky nahrávate a bude to lepčí než to je . Tady si posledních 10 let akorát všichni stěžujou a já vlastně ani nevím proč ... a pokud má někdo problém , stím že si tady lidi vyměnujou názory tak o tom topřeci je, jse v diskuzi.. a pokud se někdo nechá vyprudit nějakým jedincem a urazí se tak to už ,ale nejni uplně problem daného webu. Na FB je možná trochu větší klid pač se většina lidí stydí za svůj xicht v rámci toho co píše ,ale to zase přeci nejni problem daného webu ... Myslím,že to moc řešíte ... jsem tady od roku 2002 a nemám problém ...
https://www.k-report.net/diskuse/prohlizec-obrazku/?autor=Jnd
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19752 Registrován: 3-2005 |
Jnd Když tu jsi od roku 2002,tak jistě víš moc dobře, co kde všude bylo. Srovnej k-report s dneškem... Asi netřeba více dal psát.. Dneska, tedy včera jsem napočítal celkem 12fotografu, co různě fotili 749 254 a nikde nic ani zmiňka... Že by fotky byli na FB? Nebo čekají na lokomotivy.net, či jiný web. Dokumentační může být vždy, kdo nechce nemusí klikat a pak psát přihlouplé komentáře.. Ale já se vždy rád na cokoliv podívám, protože dneska jsem rád, když se i někam dostanu
www.MBZS.net
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 343 Registrován: 11-2009 |
Dobré ráno Všem. Chtěl jsem se zeptat, kolik vlaků dnes pojede přes Hornú Štubňu. Je zavedený EKOCELL? A ještě něco. Jedou dnes baníci v okolí Handlovej? Díky moc za odpověď. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1260 Registrován: 7-2009 |
749.254 viděna v 7:30 ráno v Chocni Lv směr Praha odpo pojede zpátky
Se vším co má kola nebo kozy jsou problémy!
=M= |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12249 Registrován: 11-2002 |
Manemb: Dneska, tedy včera jsem napočítal celkem 12fotografu, co různě fotili 749 254 a nikde nic ani zmiňka... - myslíš tu večerní přepravu pro EŽ z Českého Těšína do Třebové či kam nebo něco jiného? Si tam byl? Osobně jsem k tomu přišel jako slepý k houslím, čekal sem na 740.785 VŽ + dva vozy RJ na soustruh a ono mezitím toto. Zatím si fotka hoví na kartě, osobně ty fotky obecně rozhodně nehrotím. Klidně odpoledne nahraju, ale ono to nebylo se světlem nic extra, takže - dokumentačně.. (Příspěvek byl editován uživatelem jena.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 17 Registrován: 12-2012 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12250 Registrován: 11-2002 |
Jak jsem už předeslal, ryze dokumentačně, včerejší výlet 749.254 na východ ČR, resp. cestou zpět. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 667 Registrován: 6-2015 |
Dneska dopoledne, asi kolem 10:30 se v Čelákovicích motala nějaká zamračená, ale jel jsem autem tak bližší údaje nemám... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2633 Registrován: 9-2003 |
To byla ta na fotce o příspěvek výše. ad Jena Super fotka. Bohužel na střední Moravu to dorazilo až za tmy. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6 Registrován: 5-2018 |
Jena: chci se tě už delší dobu poptat.. Čím fotis? Má to smrnc |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4466 Registrován: 5-2002 |
Jena: Pěkná dokumentačka . I násvit je akorát . |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12254 Registrován: 11-2002 |
Honza_o: Ono to bylo potřeba trochu poladit, aby se na to dalo koukat. I tak je to ještě poměrně tmavé, ale holt naplno zdaleka nesvítilo. pekařJan: nic extra, ale mi to stačí. D3300 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 297 Registrován: 8-2012 |
pekařJan: Věřte, že v (nejen) tomto případě opravdu nejde o to, jestli má člověk přístroj za 12, nebo 40 litrů, ale o to, jestli jeho majitel používá při jeho držení oči a mozek. |
František_plášek
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1506 Registrován: 9-2006 |
Dneska dopoledne, asi kolem 10:30 se v Čelákovicích motala nějaká zamračená, ale jel jsem autem tak bližší údaje nemám... To byla zmiňovaná .254 -Čelákovice 12.06.2018 12:32 053898 1. vlakové HV Č.Třebová odj.sk. +Č.Třebová odj.sk. 12.06.2018 20:16 053898 1. vlakové HV Č.Třebová odj.sk. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19755 Registrován: 3-2005 |
www.MBZS.net
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 548 Registrován: 3-2011 |
Pecerady 751 148-8 srpen 1992,Nymburk dílny prosinec 1991. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 364 Registrován: 2-2015 |
A dnešní podoba 751.148
V dnešní době kde chce každý víc a víc, zkus ty chtít o něco míň...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 171 Registrován: 1-2015 |
Včerejší IDS Cargo na 241: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19762 Registrován: 3-2005 |
Kdyby někoho zajímala zas 749 254,tak se brzo vydá z Brna směr Bratislava, a pro malé info 771 069 už je na místě
www.MBZS.net
|
Bdlm
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1521 Registrován: 3-2007 |
Dnes z Kralup patra do Prahy s bertou? |
red_cap
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 26 Registrován: 12-2017 |
No pokud vůbec vyjede z Chomoutova. |
Bdlm
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1522 Registrován: 3-2007 |
Už jsou na cestě,projeli Jirkovem. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 19763 Registrován: 3-2005 |
No ta 751 010 by pak také měla jet do Blavy ne?
www.MBZS.net
|
red_cap
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 27 Registrován: 12-2017 |
To až později, teď ne. |
Maršál
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6757 Registrován: 1-2010 |
Co vidím, tak jede do Kralup jako 53860 a potom je zavedena směr Lanžhot s. h. jako 10043.
T 478 1.,2. nejlepší lokomotivy u ČSD.
|