Diskuse » Archiv 2018 » Železnice » Česká Třebová | předcházející | další |
Česká Třebovádolů |
diskuse | posl. autor | příspěvků | stran | posl. příspěvek | |
---|---|---|---|---|---|
Archivy starších příspěvků
|
|
||||
Archiv diskuse Česká Třebová do 14. 09. 2018 | Cogwheel | 60 | 1 | 14-09-18 10:58 |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 257 Registrován: 2-2009 |
Platí. A na postrku bude 771-172 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4544 Registrován: 5-2002 |
Kdyby na postrku : I ten "žabák" byl nějaký divný: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1022 Registrován: 8-2007 |
Honza_o: Žabák zůstal pro technickou závadu v Praze... |
Bilbo
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 160 Registrován: 5-2012 |
začnám mít pocit že tyhle akce někdo sabotuje, albík - dojebany tendr, žábu dojebali přažáci |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3352 Registrován: 11-2005 |
Pedross: Mýlil jsem se, letošní Den železnice v České Třebové přes kopírák nebyl. Zcela určitě zpestřením byl Hrboun. To že vaše 701.484 udělá na dni železnice více radosti nerozporuju. A mohla by udělat i radost třeba v den vernisáže výstavy a dovést zájemce do Svitav z České Třebové. Vše je o domluvě. Nicméně radost může udělat i výstava s doprovodným programem. Pokusíme se zopakovat velký úspěch výstavy z roku 2016 o místní dráze Svitavy - Polička - Žďárec u Skutče. A ta výstava radost zcela určitě udělala, byl o ni zájem a byla také prodloužena. To o co se příští rok ve Svitavách pokusíme, je ve stádiu počátečních příprav. Ve Svitavách jsou lidé ochotni pro výstavu o železnici něco udělat a podpořit ji. To mě v České Třebové zcela chybí. A neber to osobně. Moje připomínka míří jinam. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 500 Registrován: 9-2005 |
Poradí mi někdo, která žehlička stojí na hřbitově v ČT vedle 163.099? Díky předem. |
Ythomas_ct
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2650 Registrován: 10-2009 |
...dvakrát "hrbatý ČMElák" ze sobotního RDŽ v ČT... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 222 Registrován: 3-2007 |
Kvůli tomu žabotlamu jsem tam chtěl jet,ale chytly mně nějaké střevní potíže.Ale aspoň mně to nemusí mrzet. Mám dotaz - ta rakouská pára je přeznačená na 375.007 ? Trať Brno - Česká Třebová byla zprovozněna 1.1.1849,tak mně docela překvapila ta oslava letos. Příští rok bude i 20.výročí elektrického provozu celé trati,tak by to taky chtělo nějak připomenout. Třeba ten žabotlam nebo bobinu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 258 Registrován: 2-2009 |
Past : Ok to beru. Jistě domluvit se dá spoustu věcí. Dokumentačně : |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 290 Registrován: 8-2010 |
Transdanubium čp:222===Mám dotaz - ta rakouská pára je přeznačená na 375.007 ?=== Ta rakouská pára 310.23 je z muzea Strasshofu u Vídně, nesoucí označení své "muzejní sestry 375.007", stojící jako exponát v NTM v Praze. Viz: info OBZOR č.19 pod foto a k-report "tratě" České Budějovice a okolí. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 259 Registrován: 8-2013 |
To už není možné, kde jsou ostatní Stadlery??? Vždyť už i 097 zase začala jezdit po dlouhé době! Nebo to bylo zas jen na chvilku..? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2641 Registrován: 3-2004 |
No jsem zvědavý, jak se paní starostce ten boj s PHS ve finále podaří... ... Asi nejtvrdším slovem v programu vaší koalice je výraz „donutit“. Týká se investora rekonstrukce železničního uzlu Česká Třebová, který navrhl v některých místech až pět metrů vysoké protihlukové stěny. S nimi řada obyvatel nesouhlasí a sepsali proti nim petice. Jak tedy donutíte projektanty upravit projekt? To už se vlastně podařilo. Díky jednáním, peticím a nesouhlasnému stanovisku města investor pozastavil projednávání těchto návrhů a dokumentace k územnímu rozhodnutí. Po dohodě se SŽDC (Správa železniční dopravní cesty) začali projektanti pracovat tento měsíc na nové protihlukové studii, která má využít více variant a nabídnout alternativní řešení ochrany lidí před hlukem z trati. Aby tato opatření netvořila jen koridor z vysokých stěn přes celé město. Na jaře příštího roku mají být návrhy hotové, seznámíme s nimi veřejnost a pak rozhodneme o dalším postupu. Tím se však posune celá rekonstrukce železničního uzlu Česká Třebová. Přijde na řadu až poté, co SŽDC zrekonstruuje uzel Pardubice. Pokud vše půjde dobře, práce na rekonstrukci železničního uzlu Česká Třebová přijde na řadu někdy na podzim roku 2022. Ale jsem ráda, že se podařilo zastavit původní záměr protihlukových stěn. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4621 Registrován: 5-2002 |
Varianty existují, jen SŽDC to měla na háku . Klidně ať je rekonstrukce později, jen když nevznikne metro. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 260 Registrován: 8-2013 |
Honza_o naprostý souhlas |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7402 Registrován: 9-2003 |
Přesně..řešení jsou,jen se musí chtít..a ne jen všude nalít beton a postavit ploty..
..pořádná mašina má kotel a komín..
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 30 Registrován: 1-2018 |
https://www.pozary.cz/clanek/201920-ohen-ponicil-byvale-mechaniza cni-stredisko-v-ceske-trebove-zasahovalo-osm-jednotek/?fbclid=IwA R1_lJfc7zNBehLGbO6FLfBYr8FdP_VM00fWr4G2j8egHg4JONGu4NJLTLQ#1150 |