Diskuse » Archiv 2018 » Automobily, lodě a letadla » Zahraniční SPZ » Archiv diskuse Zahraniční SPZ do 11. 06. 2018 | předcházející | další |
Archiv diskuse Zahraniční SPZ do 11. 06. 2018dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1418 Registrován: 1-2013 |
zajímavý úlovek od kamaráda z Norska |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 792 Registrován: 10-2013 |
Dánsky príves; Francúzska súprava (náves a jeho ťahač); Taliansky príves (kone prevážajúci)
Dôsledkom zneduplicitnenia je, že sú občas skoky pri jednoriadkoch, ale nevadí, aspoň je to teraz napínavejšie.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 743 Registrován: 1-2012 |
Dokázal by někdo rozklíčovat tyto pro mě neznámé značky (země/typ)? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 266 Registrován: 7-2017 |
Schweik Modrá je nizozemský US formát na taxíku |
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1416 Registrován: 7-2013 |
Bieloruská diplomatická
PP-308DD
|
Gapa
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1610 Registrován: 8-2006 |
Mohu poprosit o informaci, co jsem vyfotil? Dík
Nad lidskou blbostí se nedá zvítězit, ale nikdy se proti ní nesmí přestat bojovat.
chcete dostávat pohledy z celého světa? Registrujte se na www.postcrossing.com/about - posíláte a dostáváte pohledy od ostatních uživatelů |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 794 Registrován: 10-2013 |
Gapa: Podľa tohto http://www.turkishlanguage.co.uk/carplates.htm to vyzerá na Turecko (diplomatický zbor): "Mohu poprosit o informaci, co jsem vyfotil? Dík" Diplomatic Corps PP CA 999 to PP CZ 999 (za tie deviatky možno dosadil hocakú čislicu) (White characters on green background with "CA" to "CZ" as alphabetic identifier), len tu je štvorčíslie ('písmo' a výzor tabuľky je taký echt turecký, preto som to tam hľadal, [no možno sa mýlim]) To PP je "číslo" = kód provincie, tu 34 İstanbul (Ankara má 06)
Dôsledkom zneduplicitnenia je, že sú občas skoky pri jednoriadkoch, ale nevadí, aspoň je to teraz napínavejšie.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1815 Registrován: 4-2014 |
Ukrajinská tlačenka?? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2965 Registrován: 10-2007 |
Pár fotek z Říma ze začátku Dubna: Nejvyšší spatřená za pobyt byla FP 016GG. |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 798 Registrován: 10-2013 |
H_PTS-457; včera podvečer u nás. Toto je doterajšie moje maximum. Už sú ďalej maďarské PZ, lebo som videl na oprotiidúcom (žiaľ "nekompletne") PU?-???, viac som nestihol. Zdiaľky, mobilom. Cez vstupnú bránu istej čárdy, dnu som nešiel, čo keď majiteľ sedel na terase na nádvorí bastiónu...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10309 Registrován: 7-2006 |
Dvě neobvyklé zahraniční značky z hranické burzy:
Regiomap Moravskoslezského kraje - update k 31.3.2018
Relativní rekordy Moravskoslezského kraje - update k 31.3.2018 Regiomap Zlínského kraje - update k 31.3.2018 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3474 Registrován: 9-2006 |
Rul: Ta děčínská (sudeťácká) značka vypadá obstojně a podle mnoha markantů bude i originál. Předpokládám, že zadní tabulku ale motocykl neměl, když není vypodobněna . .
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz Poznávací značky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku zde |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1732 Registrován: 3-2010 |
Z poslední doby. Něco z muzea v Londýně, něco z ulic GB, atd. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9589 Registrován: 10-2003 |
Netuším co to je... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10314 Registrován: 7-2006 |
Krásný Polák z frýdeckého náměstí:
Regiomap Moravskoslezského kraje - update k 30.4.2018
Relativní rekordy Moravskoslezského kraje - update k 30.4.2018 Regiomap Zlínského kraje - update k 30.4.2018 |
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1429 Registrován: 7-2013 |
Taliansko 1985-1994
PP-308DD
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4873 Registrován: 10-2008 |
3260: Je to znacka z Francuzka a dovolim si ti odpovedat v bodoch. Kazdopadne prefixy nad 400 su medzinarodne organizacie. Prefix 454 oznacuje "ITER" International Thermonuclear Experimental Reactor K = je standardne bud konzul, alebo administrativny, ci technicky personal - v tomto pripade to bude skratka cudzinec (vedec) bez diplomatickej imunity 559 = poradove cislo 13 sa odvolava na vydanie v Marseille (ten reaktor by mal byt vo Vinon-sur-Verdon, co je kusok od Marseille)
21 rokov vydávania slovenských EČV 1.4.1997 - 1.4.2018
Podrobná orientačná mapa Bratislavského kraja EČV - maximá spz.unas RZ - maximá |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 753 Registrován: 1-2012 |
JFK: Modrá je nizozemský US formát na taxíku Díky za info. To máme jednu ze tří. O těch ostatních nikdo nic neví? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4874 Registrován: 10-2008 |
Schweik: Hlavne ta prva ma zaujimala, ale zial nepodarilo sa mi dopatrat k uspokojivemu zisteniu.
Podrobná orientačná mapa Bratislavského kraja EČV - maximá spz.unas RZ - maximá |
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16223 Registrován: 8-2002 |
schweik: vyhledej mardoba. už se tu nějak dlouho neukázal. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1107 Registrován: 8-2012 |
Takže tá prvá je Gruzínska exportno-dovozová, niečo ako temporary plate. Rok platnosti tam je 2016, mesiac vyznačený nie je, takže sa jedné o prevozku platnú v decembri 2016 To posledné je Lýbia (5= Tripolis) prerobené na jazdu v EU |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 275 Registrován: 7-2017 |
Knuudl Ta předělávka na latinku je povinná? Já jen že nám po městě už nějaký ten měsíc jezdí bílý Hyundai sedan s arabskými znaky, a nikomu to očividně příliš nevadí... Obrázek značky jsem přidával 31.1.2018 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2828 Registrován: 6-2007 |
ad Feudal 3474 ..Ta děčínská (sudeťácká) značka vypadá obstojně a podle mnoha markantů bude i originál. Předpokládám, že zadní tabulku ale motocykl neměl, když není vypodobněna Ano, vypadá dokonce velmi obstojně a podle mnoha markantů je to originální napodobenina z dílny známé a stále vyhledávanější polské dílny replik poznávacích značek. Využil jsem jejich služeb (replika cizinecké ČSSR 1967) a mohu prohlásit, že jedině invazivní zkouška materiálu by potvrdila, že to není dobový originál. Cena přiměřená kvalitě, dlouhé dodací lhůty...
www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3477 Registrován: 9-2006 |
Minor: Poznámka je jistě věcná, ale v tomto případě pravděpodobně i lichá. Citované „výrobce” znám, znám i jejich práce a pod touto tabulkou evidentně podepsaní nejsou ... A kdyby na to přišlo, tak „manufaktura” by přece zvládla i zadní tabulku. C'est la vie . .
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz Poznávací značky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku zde |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2830 Registrován: 6-2007 |
ad Feudal K otázce původu tabulky Vaše poznámka: "Předpokládám, že zadní tabulku ale motocykl neměl, když není vypodobněna" postrádá logiku.....zda k motocyklu existovala zadní tabulka nehraje k otázce původu přední tabulky vůbec žádnou roli. Majitel si dopřál ne zrovna levnou libůstku zadáním výroby repliky a pokud vlastnil zobrazení či originál zadní tabulky, určitě se do výroby repliky nehrnul - originály nebyly zrovna hezké a hlavně na dnešní byť jen veteránské pojíždění hodně nepraktické.... Jo jo
www.czechplates.cz
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1253 Registrován: 1-2009 |
V úterý jsem viděl zaparkovanou sajdkáru Dněpr s SPZ 4 čísla a písmena TEG v azbuce, černé na bílém podkladě. Kde byla ta motorka registrovaná? (domnívám se správně, že ukrajinský Ternopil, nebo nikoliv?) A je ta SPZ v azbuce stále platná? Foto nět, protože než jsem se vrátil s foťákem, tak motorka už odjela. Děkuji. |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 807 Registrován: 10-2013 |
James_bond: http://www.avtonomer.net/content/view/144/45/ rozpis — rozdeľovník ternopoľských: Номерные знаки образца 1977 года [Мотоциклы: ТЕА, ТЕБ, ТЕВ, ТЕГ, ТЕД]; "V úterý jsem viděl zaparkovanou sajdkáru Dněpr s SPZ 4 čísla a písmena TEG v azbuce, černé na bílém podkladě. Kde byla ta motorka registrovaná? (domnívám se správně, že ukrajinský Ternopil, nebo nikoliv?) A je ta SPZ v azbuce stále platná? Foto nět, protože než jsem se vrátil s foťákem, tak motorka už odjela. Děkuji." http://www.avtonomer.net/img3/07-47%20TEG.jpg — ilustračne motocyklový номерный знак https://de.wikipedia.org/wiki/Kfz-Kennzeichen_Sowjetunion: ТЕ | Gebiet Ternopol | Ukrainische SSR
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 104 Registrován: 7-2015 |
Zase nevím, poradí mi prosím někdo? |
363eso
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4534 Registrován: 2-2009 |
Vanas: Vypadá to jako fake starší ukrajinské značky: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 105 Registrován: 7-2015 |
Aha, vypadá to tak, děkuji |
dnblistener
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1438 Registrován: 7-2013 |
LWD 0849 (Łódz, 1997) NAN 2571 (Miasto Zakopane, 1999)
PP-308DD
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1734 Registrován: 3-2010 |
Zřejmě nejnižší vydaná tabulka v okresu Oberwart. Samozřejmě původní tabulka už dosloužila, takže mají nově vyraženou. Na těchto menších (co do počtu obyvatel) okresech se asi začínalo na XX 10 AA, na větších pak XX 100 A. jen tak |
GR
|
|
Neregistrovaný host |
Vaňasi, za vyfocená značka asi opravdu je amatérská napodobenina. Nad dvacetšestkou je vidět lepidlo po upadlé vlaječce. Papír se asi rozmočil a odpadl. |
Gapa
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1618 Registrován: 8-2006 |
Předevčírem se mi na D8 směr Německo podařilo spatřit kamion i návěs s MPZ - CY... Bohužel jsem jel moc rychle na to, udělat foto. A zastavit a počkat až mě předjede - no párkrát jsem to už udělal, ale žena vždy nadává, že jsem magor . Tak jsem to nechal. Ale stejně - má někdo z poslední doby nafocen u nás Kypr?
Nad lidskou blbostí se nedá zvítězit, ale nikdy se proti ní nesmí přestat bojovat.
chcete dostávat pohledy z celého světa? Registrujte se na www.postcrossing.com/about - posíláte a dostáváte pohledy od ostatních uživatelů |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 815 Registrován: 10-2013 |
Gapa: Ja som tento týždeň mal šťastie (videl som) a zároveň pech (nemohol som ) gruzínsky kamión u nás tesne za mostom, prišiel od susedov (H), a ešte ho navyše kontrolovali colníci. Spoza volantu za jazdy nefotím, neriskujem to a nestojí za problémy. Môj spolucestujúci má podobné zmýšľanie, ako Tvoja polovička... Mal som jednu kolegyňu, ktorá mi urobila snímku, o ktorú som nechcel prísť, keďže ženy sú v takýchto a podobných ošemetných situáciach menej nápadné (pomohla mi s týmto mongolským: "Předevčírem se mi na D8 směr Německo podařilo spatřit kamion i návěs s MPZ - CY... Bohužel jsem jel moc rychle na to, udělat foto. A zastavit a počkat až mě předjede - no párkrát jsem to už udělal, ale žena vždy nadává, že jsem magor ." ← https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=3474700). Žiaľ prišiel som o Andoru i Nový Južný Wales, čo išli oproti alebo predo mnou.
|
McBain
|
|
Administrátor Číslo příspěvku: 25748 Registrován: 5-2002 |
Dnes jsem poprvé viděl německou (aspoň teda douufám, že to tak je ): |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 819 Registrován: 10-2013 |
McBain: Áno: "Dnes jsem poprvé viděl německou (aspoň teda douufám, že to tak je ):"
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 24 Registrován: 8-2017 |
Zahraničním RZ nerozumím, ale tyhle se mi líbily: německá RZ v Praze: minulý týden v Kyjevě: a v sobotu ve Stockholmu: a ještě jedno BMW se značkou FFF jsem vyfotit nestihl (Příspěvek byl editován uživatelem Kendy_1999.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 286 Registrován: 7-2017 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1448 Registrován: 1-2013 |
dokázal by prosím někdo identifikovat tuto značku? mě přijde jako Belgická |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4894 Registrován: 10-2008 |
JohnyTDI: Belgicka exportka
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1449 Registrován: 1-2013 |
šmolko: díky moc! |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 25 Registrován: 8-2017 |
ještě jeden Kyjev: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 6-2018 |
Zlín. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 291 Registrován: 7-2017 |
Rakouskou exportní jsem dnes viděl asi prvně... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10360 Registrován: 7-2006 |
JFK (291): Hlavně čumím, že se ještě vydává Schwechat, měl jsem za to, že ten okres zrušili spolu s Wien-Umgebung. Přidám elektřinu z Berlína a Gluchau z Kuřimi:
Regiomap Moravskoslezského kraje - update k 31.5.2018
Relativní rekordy Moravskoslezského kraje - update k 31.5.2018 Regiomap Zlínského kraje - update k 31.5.2018 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 27 Registrován: 9-2013 |
JFK jednu taku mam doma |
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 835 Registrován: 10-2013 |
← Talian s výzorom Nemca.
|
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16327 Registrován: 8-2002 |
tady jsou zajímavější spíš auta než značky. i v Polsku už je černobílých málo a P 205 cabrio z NL Hyundai Equus, full-size limuzína, konkurent Mercedesu S, BMW 7, Audi A8 atp. Rus přijel z Petrohradu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3484 Registrován: 9-2006 |
Momentky z letošní vojenské přehlídky na Rudém náměstí v Moskvě ... první dva armádní automobily .
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4903 Registrován: 10-2008 |
Feudal: chcel by som sa spytat, co konkretne reprezentuju znaky MO ? 77 bude prirodzene nejvyssie velenie/generalny stab nachadzajuci sa v Moskve, je tak? Vdaka za odpoved
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 836 Registrován: 10-2013 |
Šmolko, toto Министерство обороны Российской Федерации
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3488 Registrován: 9-2006 |
šmolko: Je mi líto, ale na tuto otázku nemám odpověď, protože zahraniční značky nejsou mojí parketou ... má doména je opravdu pouze historie československých značek včetně vojenských, a víc nic. Jenom mi přišly tyto značky zajímavé. Určitě ale někdo na dotaz odpoví nebo najde na internetu . No vida, JozefLXI byl rychlejší než já ... .
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4904 Registrován: 10-2008 |
Dakujem JozefLXI
JozefLXI
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 837 Registrován: 10-2013 |
Ešte doplním: Коды на знаках транспортных средств Вооружённых Сил Российской Федерации [Kódy na značkách vozidiel ozbrojených síl Ruskej federácie] Код | Формирование, военный округ [Kód | Druh vojska /vojenská formácia, vojenská oblasť] 77 | Автомобильные базы Минобороны России, Генерального штаба Вооружённых Сил Российской Федерации, грузовых и специальных автомобилей Минобороны России 77 | Automobilový "park" Ministerstva obrany Ruska, Generálneho štábu ozbrojených síl Ruskej federácie, nákladné a špeciálne vozidlá Ministerstva obrany Ruska Čiže 77 nie je (i je) Moskva. ↑ Zdroj: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%8 2%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B5_%D0%B7%D0 %BD%D0%B0%D0%BA%D0%B8_%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%BE% D1%80%D1%82%D0%BD%D1%8B%D1%85_%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%8 2%D0%B2_%D0%B2_%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%B8
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9595 Registrován: 10-2003 |
Neví někdo: foceno v Samaře (Rusko) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3491 Registrován: 9-2006 |
JozefLXI (837): K díkům za info se připojuji i já . .
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3492 Registrován: 9-2006 |
Tak jsem si ty tabulky „vystřihnul” ještě graficky .
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2836 Registrován: 6-2007 |
Napíšu to znova i když mi předchozí příspěvek admini smazali. Při pohledu na vojenskou přehlídku na Rudém náměstí v Moskvě se mi zvedá kýbl a rozhodně mě nefascinujou nějaké plechy na kraksnách Made in Russia. Je to stejný spektákl vojácké nabubřelosti, stejný vizuál i hudební doprovod prostě komplet program jako za totáče kdy jsme byli jejich kolonií....
www.czechplates.cz
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16335 Registrován: 8-2002 |
vot éto rosíja. mě na tom nic nepřekvapuje, tak to prostě vždycky bylo a je stále. národní mentalitu nelze přetvořit za 10 let. |