Diskuse » Autobusy a trolejbusy » Regiojet | « předcházející | další » |
Regiojetdolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
diskuse | posl. autor | příspěvků | stran | posl. příspěvek | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Archivy starších příspěvků
|
|
|||||||||
Předchozí roky: 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | ||||||||||
Archiv diskuse Regiojet do 04. 2. 2020 | James_bond | 60 | 1 | 04. 2. 2020 18:52 | ||||||
Archiv diskuse Regiojet do 20. 8. 2021 | Zdenda999 | 60 | 1 | 20. 8. 2021 08:32 | ||||||
Archiv diskuse Regiojet do 25. 8. 2023 | mufiklo | 60 | 1 | 25. 8. 2023 00:14 |
autor | příspěvek |
---|---|
Moderátor Číslo příspěvku: 149 Registrován: 7-2018 |
Včerejškem nasazeny na spoje do Milána a Paříže |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2620 Registrován: 8-2012 |
Minimálně ty sedačky po jedný, tam jsem teda čekal o dost víc. Sice je fajn, že je tam spousta prostoru okolo cestujícícho, nicméně moje záda takovou sedačku akceptují na 2 hodiny a pak už to začíná být špatný. Pro mě je to tedy horší jak starý dobrý ušáky. https://regiojet.cz/sluzby/servis-v-autobusu/fun-relax-plus |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 826 Registrován: 1-2016 |
Glory: |
Travegoist
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 120 Registrován: 3-2014 |
Glory: "Minimálně ty sedačky po jedný, tam jsem teda čekal o dost víc. Sice je fajn, že je tam spousta prostoru okolo cestujícícho, nicméně moje záda takovou sedačku akceptují na 2 hodiny a pak už to začíná být špatný. Pro mě je to tedy horší jak starý dobrý ušáky. https://regiojet.cz/sluzby/servis-v-autobusu/fun-relax-plus" Sorry, ale ten váš ušák s úhlem opěradla “vzor dřevěná stolička” je ve srovnání s tímto trestná lavice… |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2622 Registrován: 8-2012 |
Mě tak ještě napadlo, že na některých těch linkách to bude bez té stewardky vlastně fajn. Typicky Praha - Londýn. Jak autobus odjede z Plzně, šance, že někdo nastoupí klesá k nule. Pak se stačí jen nenápadně přesunout o patro výš a až budou ceny rozdílné, což asi budou - tak typicky česky se pojede v jedničce za cenu dvojky. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 12-2023 |
https://brnensky.denik.cz/zpravy_region/dalkove-zahranicni-autobu sy-hotel-grand-nadrazi-zmeny-benesova-rekonstrukce.html |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1357 Registrován: 4-2006 |
Nevíte, jaký je u RegioJetu rekord v nájezdu u autobusu, co s ním stále jezdil v denní zátěži? Nebo aspoň nějaké příklady velkých nájezdů.... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4 Registrován: 2-2024 |
Fricoolinek: "Nevíte, jaký je u RegioJetu rekord v nájezdu u autobusu, co s ním stále jezdil v denní zátěži? Nebo aspoň nějaké příklady velkých nájezdů...." hele taková 225 měla přes 1,5 milionu. Podobně na tom byla i 224 a celkově tyhle série a skoro všechny PB jsou přes milion, ale jestli nějaký SA bus měl v historii nejvíce, tak to úplně nevím, zkusím se poptat kolegů |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1358 Registrován: 4-2006 |
A ty busy to zvádají? Resp. co odchází jako první. Nápravy? Převodovka? Rám zkoroduje? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7 Registrován: 2-2024 |
Fricoolinek: "A ty busy to zvádají? Resp. co odchází jako první. Nápravy? Převodovka? Rám zkoroduje?" Celkem se divím, že se podařilo vysloužilé vozy odprodat, měli fakt dost. Začali se objevovat poruchy v motorové části, jako například když při cestě z KV do Prahy upadla hadice od vody. Scanie mají hlavně problém s vypalováním částic, takže pořád svítí kontrolka. Popravdě ty PB zvládají hodně, ale už je znát, že je to vylítaný, takže je celkem vabank, jestli se s tím někam dojede. Akorát ty I8 nejsou o moc lepší, nevypadají na to, že by vydrželi to, co vydržel jejich předchůdce. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2651 Registrován: 8-2012 |
Hodně museli najezdit i ty polopatra co jezdily Košice, protože tam ty autobusy jezdily téměř nonstop, moc toho nenastály. A ty první 67 místný Aury, co jezdily Londýn a pak se skoro nezastavily na Ostravě. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8079 Registrován: 6-2015 |
Dá se nějak najisto říct, na kterých spojích mezi Brnem a Prahou jezdí patra? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1967 Registrován: 11-2007 |
Pajzák: lze poznat v rezervačním systému, zítra třeba spoje do Budapešti (jestli jezdí každý den, nevím) |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8082 Registrován: 6-2015 |
Mně právě jde o pravidelnost. |
staci_premyslet
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 38 Registrován: 2-2023 |
Patrové Setry jsou určeny pro zahraniční linky s výjimkou Vídně. Tzn. mezi Prahou a Brnem zbývá Budapešť a Řím. Samozřejmě operativně může nastat jakákoliv změna. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8083 Registrován: 6-2015 |
Díky, tohle jsem chtěl vědět. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1968 Registrován: 11-2007 |
Neměl byste někdo náhodou ceník linky Praha - Košice přes Zvolen a Bardějova od roku 2012 dále? Chybí mi a přes web.archiwe.org se mi je nedaří vyhledat |
Špáňa
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4906 Registrován: 9-2007 |
Dají se v patráku sklopit ve spodním patře sedadla před záchodem a dveřmi (17-20)? Díky |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9 Registrován: 2-2024 |
Pajzák: "Dá se nějak najisto říct, na kterých spojích mezi Brnem a Prahou jezdí patra?" Jak bylo již zmíněno, jezdí primárně zahraničí a sem tam nějakou tu posilu. Jediné, kde se opravdu vyskytují, tak na spojích do Budapešti a Říma. Avšak garance žádná není, může jet kdykoliv cokoliv |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8152 Registrován: 6-2015 |
Jojo, už jsem si koupil místo 21 v 9:30 z Prahy. A ještě uvažuju, jestli o týden později do Prahy nepojedu buď linkou ze Splitu, kde se mi patro zobrazuje, nebo opět Budapeští. I když tentokrát asi vyhraje zelená konkurence. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1974 Registrován: 11-2007 |
Pan Sůra nějak přestává psát články o SA, tak pro zajímavost, letos už dvakrát zdražení na vnitru, nově u řidiče cena jízdenky ještě vyšší, než obyčejná jízdenka na pobočce. U řidiče Brno-Praha za 300, Brno-Ostrava 310, Brno-Zlín 180, Praha-Liberec 130, Praha-Znojmo 290 atd |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2660 Registrován: 8-2012 |
Zdenda999: tak Flixbus to dělá jako největší konkurent taky. U řidiče, pokud jí náhodou prodá, tak je to brutální přepal. A zavedl se rezervační poplatek a cena je flexibilní. A oni vidí, že jim to i tak funguje, tak se nebojí taky přitápět pod kotlem. Autobusy i vlaky jsou plný, takže je to vlastně všechno správně. My jsme třeba ve Varech ze 189 poposkočili i na 199 a dnes už je strop 239. A protože s jídlem roste chuť, tak v ty nejvíc vytížený období, jako je období těsně před Vánoci a na začátku roku s koncem volna, tak budeme olizovat hodně zblízka 300 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1975 Registrován: 11-2007 |
No koukám že ten ceník je stejně k ničemu, dnes poslední místa v posile Praha - Liberec za 175 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1976 Registrován: 11-2007 |
Glory: jsi odborník, zkusím. Sháním data ukončení provozu linek Mukačevo - Slovensko, Bratislava - Banská Bystrica (zřejmě prosinec 2020?), Bratislava - Vídeň, Vídeň - Budapešť (asi společně s novými vlaky Budapešť - Vídeň) a Berlín - Vídeň. Dělám knížku s vývojem jízdních řádů a tarifů všech linek, toto mi uniká. Případně ještě ceníky vlaků rok 2022 a starší (klidně SZ) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7909 Registrován: 5-2002 |
No jo, posily na Varech už jdou ke třem stovkám - ale tak když to lidi daj... Škoda že s tím Mnichovem nestaví v Plzni aspoň u Olympie, na dráze skoro nonstop výluky a busem se člověk nedostane....:/ |
staci_premyslet
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 40 Registrován: 2-2023 |
Zdenda999, Bratislava-Viden se jezdí pořád, Vídeň-Budapešť skončila mnohem dřív než teď s vlaky od 4.4. Data alespoň k něčemu bych mohl zkusit zjistit. |
staci_premyslet
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 41 Registrován: 2-2023 |
Bratislava - Vídeň se jezdí. Vídeň - Budapešť poslední spoje jely 23.4.2022. Mukačevo - Slovensko poslední spoje jely 12.3.2020. Bratislava - Banská Bystrica poslední spoj jel 10.12.2020. Berlín - Vídeň poslední spoje jely 12.3.2020. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1978 Registrován: 11-2007 |
staci_premyslet: diky moc 😎 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2661 Registrován: 8-2012 |
H_k: Flixbus dal pryč jedinou patrovou Setru, takže ještě snížil kapacitu. Takže v exponovaný časy full. Krušnohor sice stojí okolo 260, ale zase jede skoro 3 a půl hodiny, pokud se nic nepokazí. To už můžeš jet za 140 rovnou 305 ze Zličína, co to jede o hodinu kratší dobu. Takže kdo potřebuje jet, tak jim ty peníze dá. Hezky je na tom vidět, že ta konkurence, které se tak bály je vůbec neohrozila a oni jí taky ne. Ekonomicky jsou teď ceny takový, že snad všechny linky musí být v zisku. Spíš nechápu, že se nevrátí alespoň v pátek, neděli a pondělí DPKV. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 50 Registrován: 1-2021 |
To zdražení je fakt síla, v relaci Zlín–Brno v některé časy i +40 Kč. Zajímalo by mě, za co. (Příspěvek byl editován uživatelem vhd-zlk.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7910 Registrován: 5-2002 |
A RJ na těch Varech pořád není na předcovidovém rozsahu... Nechci to vidět na festival , to budou jízdenky přes tři kila a 2-3 posily za den? Njn, dřív toho jezdilo víc všude a chtěl začít vnitro v Německu, a kulový... Tak ať se daří aspoň zeleným. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2663 Registrován: 8-2012 |
H_k: Zase si vem, že když začal, tak autobusy měly roční dálniční známku za směšný peníze oproti dnešku, nafta stála něco málo přes půlku a o kolik se jim vše zdražilo a přihlédneš k tomu, že už chtějí třeba víc jak jen černou nulu, tak to jinak dopadnout nemohlo. A zelená konkurence tady k nám nemá problém si říct o 299 + 9 poplatek za rezervaci + 15-30 za výběr sedadla dle svého. Pokud se spokojím jen s uličkou kdekoliv, jsem na 323 korunách. Pro mě je první volba zelenej, pokud tedy není za 323 - protože sedačka co jde vysunout do uličky a trošku víc místa u kolen jsou pro mě víc, jak možná funkční kávovar, když se všechno povede. Modrá konkurence na kolejích taky pomaloučku přidává - když si vezmu, že ne až tak dávno jsem jezdil do Ústí za 159 a dnes je standard 229 - nějaký to procento to taky je. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1971 Registrován: 5-2010 |
Zdenda999: Teď už ano, napsal článek o zvýšení cen"Pan Sůra nějak přestává psát články o SA, tak pro zajímavost, letos už dvakrát zdražení na vnitru, nově u řidiče cena jízdenky ještě vyšší, než obyčejná jízdenka na pobočce. U řidiče Brno-Praha za 300, Brno-Ostrava 310, Brno-Zlín 180, Praha-Liberec 130, Praha-Znojmo 290 atd"
Můj web o Lesnickém Slavínu
Osobní blog na iDNES.cz (někdy i s reportážemi o cestách) Mrtvole je naprosto fuk, kdo tu válku nakonec vyhraje! - Yossarian Yossarian |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 513 Registrován: 11-2012 |
Fricoolinek: "A ty busy to zvádají? Resp. co odchází jako první. Nápravy? Převodovka? Rám zkoroduje?" Měli jsme na zájezd do Polska tenhle a před odjezdem se dolívala voda do motoru a tak to bylo po dobu 3 dnů každý den kdy jsme večer autobus odstavovali, někdy to bylo míň někdy víc a na palubní desce bylo velkým napsáno ,,Po každé jízdě zkontroluj vodu !!!,, |
Sirka
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1013 Registrován: 9-2007 |
Glory: Při pohledu na jejich vozový park a na to kolik toho jezdí, tohle asi docela chápu "Spíš nechápu, že se nevrátí alespoň v pátek, neděli a pondělí DPKV." A ještě k RJ: Několikrát jsem jel za poslední rok a půl linkou do Budapešti, ať už na Slovensko nebo do Maďarska, a musím uznat že to teda bejvalo i lepší. Zmatky při odbavení, potíže s čtečkou, nefunkční wifi, na každé zastávce prosba o vynesení všech odpadků… já nevim, chápu že je oser to uklízet, ale koktat anglicky pořád je šílený a stejně to efekt nemá, jsou tam dva řidiči, co by se stalo kdyby jeden šel s pytlem a lidi by to tam naházeli rovnou. (Nevim jestli jsem jel dvakrát se stejnou posádkou nebo to dělaj všichni, ale naléhavé hlášení „Cestující! Ukliďte po sobě všechno ze sedaček, okolo sedaček, ze země a ze sítěk!“ je za mě dost divná vizitka.) Nejvtipnější na tom je že tohle je furt vlastně asi to nejlepší co na té trase je, servis sice žádný ale ceny rozumný, nový patra nejsou špatný a minimálně noční Budapešť aspoň (narozdíl od flixu nebo vlaku) jezdí načas.
"Kdo Bakcha příliš velebí, pocítí to ráno na lebi. Pročež mudřec napomíná syna: střez se hochu, zlá jest kocovina!"
|
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8874 Registrován: 6-2015 |
Ono je podle mě hlavně smutné, že je potřeba něco takového cestujícím říkat. |
staci_premyslet
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 70 Registrován: 2-2023 |
Sirka: Budapešť se jezdí v jednom a řidiči se střídají v půlce trasy na CZ/SK hranici."Glory: jsou tam dva řidiči, co by se stalo kdyby jeden šel s pytlem a lidi by to tam naházeli rovnou" |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 159 Registrován: 7-2018 |
Budka se jezdí ve 2.. |
staci_premyslet
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 71 Registrován: 2-2023 |
Od října 2023 v jednom se střídáním řidičů po cestě. |