Diskuse » Automobily, lodě a letadla » Youngtimery | « předcházející | další » |
Youngtimerydolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6518 Registrován: 12-2007 ![]() |
![]() "Já vyrážím na silnice s tím,že můžu být sebelepší řidič, ale někdo může srolovat mě, tak chci přece jenom sedět v něčem ,ne v ničem. " |
Emil Švec
|
|
Neregistrovaný host |
Fitr: to je pěkná hloupost. Je rozdíl se bát a být připraven. Před dvěma lety jsem jel podle GPS přesně 50 km/h přes obec, což totálně vytočilo pána za mnou a jel mi na ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5726 Registrován: 4-2003 ![]() |
![]() "Pokud opravdu někdo (a zjevně ano) počítá s tím, že na silnici nabourá/bude nabourán, nemá za volantem co dělat." Dále bych doporučil dovzdělat se v češtině pro pochopení významu slova "může".
železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9674 Registrován: 12-2005 ![]() |
A zde so opět dostávame k tomu, ze v posteli umirá nejvíc lidí. Přesto do ni každej denne uléhá. Kdo z vas má pamcéřpvany auto s neprůstrelnymi skly? Co kdyby došlo k prestřelce? Kdo ma v autě defibrilátor? Co kdyby někdo zkolaboval? A nafukovací clun vozíte? Povodně nejsou nijak vyjimečný. Taky vozte motorovou pilu. Stromy na silnice padají často. Nikdy nemůžete bejt připravený na všechno. Nehoda není náhoda jak uz zaznělo a je to gra minimálně pro dva. Chce to koukat kolem sebe a číst v provozu. Auto co do vás potencionalně vrazí se nezhmitni z ničeho. To se pohybuje někde kolem vás ch e to koukat a premejslet za druhý. V autě se řidim podle stejnyho heska jako na motorce: Sleduj provoz tak jako by tě chtěli všichni kolem zabít. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1743 Registrován: 8-2011 ![]() |
Pokud opravdu někdo (a zjevně ano) počítá s tím, že na silnici nabourá/bude nabourán, nemá za volantem co dělat. Když se bojím, že se utopím, taky nelezu do bazénu. Děkuji za Vaši hraběcí radu,ale nikde jsem nepsal,že se bojím. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5727 Registrován: 4-2003 ![]() |
Nikoliv. Zde se opět dostáváme k tomu, že plácáš nesmysly. Ať už to je dětinsky trapná argumentace ad absurdum, nebo tvá slova: To je přesně ten defenzivní styl jízdy, proti kterému ses vymezil. Popíráš sám sebe. ![]() "V autě se řidim podle stejnyho heska jako na motorce: Sleduj provoz tak jako by tě chtěli všichni kolem zabít." Ty vyrážíš na silnice s tím, že by ses dneska nechal zabít? Já teda na silnice nevyrážím za účelem zabití se. Pokud opravdu někdo (a zjevně ano) počítá s tím, že se na silnici zabije, nemá za volantem co dělat.
železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9677 Registrován: 12-2005 ![]() |
Kde a jak se vymezuju proti defenzivnímu stylu jízdy? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5732 Registrován: 4-2003 ![]() |
Začátek tvého příspěvku 9674. Znovu se zeptám a třeba se už dočkám odpovědi – ty vyrážíš na silnice s tím, že by ses nechal zabít? A ještě pověz – pokud by přilba na motorce a pásy v autě nebyly povinné, jezdil bys na motorce bez přilby a v autě by ses nepásal?
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9679 Registrován: 12-2005 ![]() |
Tak ty asi neumíš číst. Co konkrétně ti v tom přispěvku přijde proti defenzivní jízdě? Předvídání, čteni provozu, věnování se řízení je proti defenzivní jízdě? A právě že nevyrážim a úmyslem na silnici bourat a umřít. Proto si nekupuju auta na bourání ale na jezdění. (Příspěvek byl editován uživatelem Martin_100.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5733 Registrován: 4-2003 ![]() |
Píšu o začátku tvého příspěvku 9674. Přijde ti, že toto je obsaženo na začátku příspěvku? Nebudu to já, kdo neumí číst. Pokud nevyrážíš na silnice s tím, že bys měl umřít, proč tedy v každém vidíš potenciálního zabijáka? Já silnice používám na ježdění, ne na odhalování vrahů. To bys neměl vůbec vycházet ven, protože i na chodníku tě může někdo zabít. Co na chodníku, i doma tě může někdo zabít. A jak to máš s přilbou a pásy – používal bys je, kdyby nebyly povinné?
|
Martin_28
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 26 Registrován: 12-2024 |
![]() "To bys neměl vůbec vycházet ven, protože i na chodníku tě může někdo zabít. Co na chodníku, i doma tě může někdo zabít." Z té absurdně překombinované argumentace a tahání lidí za slovíčka jsi vlastně potvrdil Martinova_100 slova z příspěvku 9672. Píšeš, že vyrážíš na silnice, abys někam dojel, ne abys někde boural. To jsme tady už ale taky psali. Tudíž nechápu tu omáčku kolem toho, však jsme došli ke stejnému závěru. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5734 Registrován: 4-2003 ![]() |
Toho nepochopeného je mnohem víc...
|
Martin_28
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 27 Registrován: 12-2024 |
Ano, je toho tolik, že ani jedno nepochopení z toho mnohem víc nepochopení nešlo napsat jako příklad. :-D :-D |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5735 Registrován: 4-2003 ![]() |
Martine 28, tím bylo myšleno, že ty toho nechápeš mnohem více. Ale nevadí. Mimochodem, ty to máš s přílbou na motorce a pásy v autě jak? Používal bys je, i kdyby nebylo jejich používání povinné? Nebo kdybys vezl malé dítě, dal bys ho do sedačky, přestože by to nebylo povinné?
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6519 Registrován: 12-2007 ![]() |
Není zač. ![]() ![]() "Mimochodem, ty to máš s přílbou na motorce a pásy v autě jak? Používal bys je, i kdyby nebylo jejich používání povinné? Nebo kdybys vezl malé dítě, dal bys ho do sedačky, přestože by to nebylo povinné?" Obecně - sebevražda není trestná, ne? Životní pojistku mám, takže pohřeb je zaplacený. Ale jádro diskuse je jinde, předvídání a sledování provozu je základem toho, být dobrým řidičem. Koupě Kodiaqu místo Citiga (pouze z důvodu pocitu bezpečí) ze mě lepšího řidiče neudělá a je to volba čistě ze strachu (a zase - když se něčeho bojím - proč to dělám?). |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5736 Registrován: 4-2003 ![]() |
A na delší cesty byste je používal, přestože by nebyly povinné? A kdyby to bylo někde dál, tak už s helmou (opět za situace, že by nebyla povinná)? A jak to máte s malým dítětem a sedačkou, kdyby dětské sedačky nebyly povinné – vozil byste dítě volně, bez sedačky?
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9680 Registrován: 12-2005 ![]() |
Kdyby sedačky nebyly povinný tak by se skoro neprodávaly, tudíž by byl prekér je sehnat a taky by byly setsakra drahý. Takže bych je asi nepoužival. Stejně jako nepouživali pro mě když jsem byl malej. Akurát že tenkrát v trabantu vzadu nebyly ani pásy. A za rok bude moc dcerka konečně vyrazit na cesty s dědou jeho Waltrem. Ten pásy nemá tudíž tam nejde dát sedačka a tak do 3 let v tom nesmí jezdit. Akorát nechápu jak souvisí helny pásy a sedačky s tim že si totalni jelita pořizujou tank na běžný jezdění.... |
Martin_28
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 28 Registrován: 12-2024 |
Wow, tak to mi fakt nedošlo, díky, žes mi to takhle vysvětlil! Ale co konkrétně nechápu, to jsme se ani v téhle relaci opět nedozvěděli.. Každopádně dost slovního fotbalu, k těm pásům - pásy jsou užitečná věcička, používám je vždy. Ale nesouhlas se sankcema. 4 body za věc, která je čistě individuální a nijak neovlivňuje ostatní je přehnané. A navíc jsou lidi, kteří se ze zdrav. důvodů pásat nemůžou (ano, musejí mít na to papír). A navíc je spousta vozidel, které pásy ani nemají. Proto to stíhat 4 bodama a bůhví kolik tisícovou pokutou je celkem mimo mísu. Vidím v tom akorát příležitost státu k represi a snadnému výdělku. Na motorce nejezdím, ale na kole mám helmu vždy, když jedu někam dál, ne jen pár metrový motačky po dědině. Opět je to individuální věc, ostatním se nic nestane, pokud se někde vylískám bez helmy, je to můj problém. Malé dítě patří do sedačky a pokud je jedno tak ideálně doprava dozadu, což je místo uváděný jako nejbezpečnější v autě. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5737 Registrován: 4-2003 ![]() |
![]() "Kdyby sedačky nebyly povinný tak by se skoro neprodávaly, tudíž by byl prekér je sehnat a taky by byly setsakra drahý." To mě nepřekvapuje. Ale povíš konečně, jak to máš s tím používáním přilby a pásů, pokud by nebyly povinné?
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5738 Registrován: 4-2003 ![]() |
![]() "pásy jsou užitečná věcička, používám je vždy na kole mám helmu vždy, když jedu někam dál, Malé dítě patří do sedačky a pokud je jedno tak ideálně doprava dozadu, což je místo uváděný jako nejbezpečnější v autě"
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9681 Registrován: 12-2005 ![]() |
Víš co Sašo.... Pásy a helmu si beru jak kdy jak kde. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5970 Registrován: 2-2005 ![]() |
![]() "Kdyby sedačky nebyly povinný tak by se skoro neprodávaly, tudíž by byl prekér je sehnat a taky by byly setsakra drahý. Takže bych je asi nepoužival. Stejně jako nepouživali pro mě když jsem byl malej. Akurát že tenkrát v trabantu vzadu nebyly ani pásy. A za rok bude moc dcerka konečně vyrazit na cesty s dědou jeho Waltrem. Ten pásy nemá tudíž tam nejde dát sedačka a tak do 3 let v tom nesmí jezdit. Akorát nechápu jak souvisí helny pásy a sedačky s tim že si totalni jelita pořizujou tank na běžný jezdění...." Az se dědek s waltrem potka v protismeru Kodiaqa, tak to pochopíš. Bohužel deti si (pra)rodiče nevybrali.
Je to Rebel!!! Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil!!!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6522 Registrován: 12-2007 ![]() |
![]() "Fitr: "pásy na kratší cesty nepoužívám"A na delší cesty byste je používal, přestože by nebyly povinné? Fitr: " Na motorku bez helmy, když by to bylo někde kousek, asi taky v pohodě bez"A kdyby to bylo někde dál, tak už s helmou (opět za situace, že by nebyla povinná)? A jak to máte s malým dítětem a sedačkou, kdyby dětské sedačky nebyly povinné – vozil byste dítě volně, bez sedačky?" Snad to povede diskusi vámi zamýšleným směrem. ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 483 Registrován: 3-2023 |
Ono by vůbec bylo dobré, kdyby se ta diskuse vedla zamýšleným směrem. Třeba do... ....všeobecné silniční? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9682 Registrován: 12-2005 ![]() |
Stačí když nepotká nějakýho kreténa nebo Stanleyho.... Přijde mi to tu jako diskuze na novinky cz. Stary auta,sesrotovat, stk zpřísnit a všichno do elektrických SUV. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5739 Registrován: 4-2003 ![]() |
Jenže on ho potkat může a setkání s ním nijak neovlivní. To je ta podstata, která ti nedochází. ![]() "Přijde mi to tu jako diskuze na novinky cz. Stary auta,sesrotovat, stk zpřísnit a všichno do elektrických SUV."
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5740 Registrován: 4-2003 ![]() |
Diskuzi netřeba přesouvat, diskuze už dospěla do finále. Je vtipné, jak někteří jedinci ostentativně vystupující proti prvkům pasivní bezpečnosti – a pasivní bezpečnosti obecně – a zesměšňující jejich užívání a uživatele si následně nakálí do vlastních úst, když se ukáže, že tyto prvky sami používají a používali by, i kdyby nebyly povinné, ba dokonce je považují za užitečné. Pánové, proč je (prvky pasívní bezpečnosti) používáte? Vždyť vy přeci na silnice vyrážíte jezdit, ne bourat. A ještě vtipnější je, že si doublethink v průjmu svých siláckých řečí ani neuvědomují.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9683 Registrován: 12-2005 ![]() |
Neovlivní.... takže starý auta sešrotujem a zabedníme se pro sichr doma. Super. Btw jak řešíš pasivni bezpečnost při chůzi? Chodís v helmě, s chránicema kolen/loktů, s pateřovym chráničem? (Příspěvek byl editován uživatelem Martin_100.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5972 Registrován: 2-2005 ![]() |
Dedkovi nebo tobě praskne za volantem cevka dřív Stanleymu a pak sup pod Kodiaqa.
Je to Rebel!!! Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil!!!
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5741 Registrován: 4-2003 ![]() |
Nepochopils to napoprvé, pochybuji, že pochopíš teď napodruhé – nic takového zde nezaznělo, to je pouze produkt tvé neschopnosti pochopit obsah sdělení.
|
Martin_28
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 29 Registrován: 12-2024 |
Jinými slovy, pan Doktor se, s vehementní pomocí urážek ostatních, snaží celé dny dobrat k tomu, že SUV je prvek pasivní bezpečnosti pro obzvlášť bojácné jedince, kteří se domnívají, že se jim (kvůli smůle, náhodě či vlastní neschopnosti?) povede dostat do tak nebezpečné situace, kde je jen SUV může ochránit. Zejména pak v městském provozu je očividně podobných situací hned nejvíce, když jsou SUVéček plná sídliště. S pasivní bezpečností ale vocamcaď pocamcaď, pane Doktore. Konceptu SUV nelze přikládat stejnou důležitost jako pásům, helmě nebo autosedačce. Ty tři prvky pasicní bezpečnosti totiž pomáhají v drtivé většině případů, ať už jde o nehodu nebo nějaký prudší manévr (proč mám pás? Když si třeba jednou za čas dupnu na brzdu, tak abych se nepraštil o okno, jednoduché) nebo jen neposlušné dítě. Ovšem když se na mě bude řítit 30 tunový kamion na zledovatělé dálnici, ani pás, ani to SUV mi nepomůže a v nejlepší případě se potkáme za svodidly. Abys to pochopil i Ty, Doktore, případů, kdy se skutečně vyplatí sedět v SUV je jen zlomek ve srovnání, kdy se vyplatí mít pás nebo helmu. Proto je totálně zbytečné posílat na naše úzké silnice co největší auta pro to, abysme se pasivně uspokojili. Způsobuje to násobně více problémů, než řeší ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5973 Registrován: 2-2005 ![]() |
Vyblitek lze jistě podložit daty.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5742 Registrován: 4-2003 ![]() |
![]() "SUV je prvek pasivní bezpečnosti pro obzvlášť bojácné jedince, kteří se domnívají, že se jim (kvůli smůle, náhodě či vlastní neschopnosti?) povede dostat do tak nebezpečné situace, kde je jen SUV může ochránit" Zajímavý progres. Ještě nedávno jsi tvrdil, že SUV nenabízejí žádnou přidanou hodnotu oproti "normálním" autům. Tedy kromě domnělého sociálního statusu, což je nesmysl, jak jsme si vysvětlili již dříve. A to je přesně to, o čem ve svém závěru (5740) mluvím a co mi přijde úsměvné. Zvládneš se vyrovnat s faktem, že SUV jsou de facto stejně široká jako "normální" auta, některá jsou dokonce i užší? Floskuli naše úzké silnice ani komentovat nebudu.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9684 Registrován: 12-2005 ![]() |
Dědek jsi možná ty Stanley. Tchánovi je 52 ty dědku. Cevka praskle leda tobě. Narozdíl od tebe jsem v klidečku a dobře se bavim tupostí některých vás spoludiskutujících. ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 484 Registrován: 3-2023 |
Myslím že by to už stačilo ne? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5974 Registrován: 2-2005 ![]() |
Ja bych jeste nechal kolotuka se chvilku ztrapnovat.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9685 Registrován: 12-2005 ![]() |
Nic ti nebrání puso.... |
Mauricio
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11088 Registrován: 4-2005 |
Budu se muset zítra podívat po nějakém novém SUV. Po přečtení zdejší diskuze jsem pocítil neodolatelnou potřebu nějaké si koupit. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 485 Registrován: 3-2023 |
novém SUV Lada Niva Urban? |
Emil Švec
|
|
Neregistrovaný host |
Byl jste někdo nucen měnit membránu podávacího čerpadla na silnici? Já to dneska dělal 2,5 hodiny v garáži a málem to už letělo do křoví ![]() |
Tomáš_Eybl
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 57 Registrován: 10-2019 |
Lada Niva nemoderní a ideologicky zatížená. Zde je ultimativní SUV, jež čelí odlišným skupinám protichůdných potřeb a všechny je naplňuje: seznamte se s Laforzou. Ondro, pozor, s motorem z Mustanga! |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9141 Registrován: 6-2015 ![]() |
Laforza byla před pár lety na prodej v Auto Šerý Brno. Rok 1988, jestli se nepletu. |
Mauricio
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11089 Registrován: 4-2005 |
Velký těžký americký auto s velkým motorem je dneska ideologicky zatížený úplně stejně jako Niva nebo jako elektromobil. Jediný rozdíl je v tom, že když dneska vystoupíš z ameriky nebo elektromobilu, maximálně někdo zakroutí hlavou, že ničíš planetu. Když vystoupíš z Nivy, nejspíš ti někdo pro jistotu hned zlomí čelist, protože určitě podporuješ Rusko. Ale Niva není úplně to, co si pod SUV představuju, byť by mne její vlastnictví rozhodně neuráželo a před pár lety jsem jednu skoro koupil. Jako ideální SUV vidím něco, co má: - hranatou karoserii, která poskytuje dostatek místa v interiéru ve všech směrech na všech sedačkách, tím pádem i rozumnou velikost kufru neomezenou svažujícím se zadkem - stálý pohon 4x4 - automatickou převodovku - redukční převodovku - tři řady sedadel, tj. alespoň 7 míst, uspořádáno po směru jízdy, nikoliv kolmo ke směru jízdy - vnitřní prostor bez středového panelu, třetí řada sedaček zcela sklopná se zarovnáním do podlahy zavazadlového prostoru, druhá řada sklopná opěradla dělená v poměru 1:1:1, po sklopení sedaček zcela rovná plocha, - vyšší výška karoserie kvůli nastupování/vystupování z vozu a do vozu - alespoň šestiválcový motor jednoduché konstrukce Tedy jako SUV si představuju něco, v čem odvezu věci na stavbu, vyjedu na horskou chatu i ve sněhu, bude pohodlné i na delší cesty pro 4 až 6 lidí, při nastupování se nemusím ohýbat k zemi nebo klonit hlavu ke kolenům, bude schopno udržovat slušné tempo v dnešním provozu (tedy bude mít solidní zrychlení, vhodně zpřevodovanou převodovku, nebude trpět na hlučnost), provoz jednoho tohoto SUV vehiklu mě vyjde finančně lépe než provozovat 5 aut, každý na jeden z uvedených důvodů. Z výše uvedeného je zřejmé, že si zítra nekoupím nic, protože nic takového asi neexistuje. Spíše nějaký kříženec mezi Hondou CR-V první generace, Toyotou LC70, Range Roverem. |
Mauricio
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11090 Registrován: 4-2005 |
Pajzák - to byl Rayton Magnum z roku 88, červená barva, vypadalo to jako kříženec Range Roveru, Fiatu Uno a indické Taty. Ale je fakt, že to bylo tak nápadně podobné tomu, co tu posílá Tomáš_Eybl, že asi půjde jen o jiný název téhož auta. (Příspěvek byl editován uživatelem Mauricio.) |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9143 Registrován: 6-2015 ![]() |
Aha, Rayton Fissore Magnum do roku 89, až poté Laforza. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 486 Registrován: 3-2023 |
Mně se z principu SUV eklují, takže mi vlastně ani nevadí, když jsou hnusný. A tedy dlouhodobě nechápu, proč je tak stále v různých top10 hnusech zmiňovanej třeba Aztek, kterej tu kategorii SUV tehdy uchopil velmi dobře a je údajně spolehlivej a velmi praktickej ![]() |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9144 Registrován: 6-2015 ![]() |
To máš úplně stejné s Mulťou. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9686 Registrován: 12-2005 ![]() |
Rayton je to červený auto z filmu Poslední aristokratka? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 487 Registrován: 3-2023 |
Pajzák: tam je ten paradox, že je auto hnusný, ale zajímavý. Po faceliftu ve snaze to zachránit odstranili ty prvky, co dělaly auto zajímavým, a už je jenom ultimátně hnusný ![]() |
Mauricio
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11091 Registrován: 4-2005 |
M100 - ja si teda z toho filmu pamatuju velmi malo, byl jsem na obou dílech v kine a u obou jsem usnul. Ale podle teto jediné fotky nalezené na internetu to vypada, ze ano. A nejspis půjde o to same auto, o kterem mluví Pajzak, nejak si nemyslim, ze by tu byly 2 ks. https://www.filmovamista.cz/img/3362-Posledni-aristokratka/108727 -Zamek-Kostka.png |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1981 Registrován: 8-2015 |
Ru motorka se dvěma sajdami : https://www.facebook.com/reel/1170427704430182 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5182 Registrován: 11-2006 ![]() |
Já jsem byl dlouhou dobu odpůrce SUV, ale vlastně tak už úplně nejsem, resp. mezi nimi dost rozlišuji. Kolega i tchán mají Kodiaqa, obojí často používám a tak úplně blbý mi to nepříjde. Ono v době, kdy na silnici převažovaly vozy klasické stavby, ze kterých byl navíc krásný výhled, to smysl nedávalo. Jenže dneska minimálně v ČR těch SUV jezdí mraky, do toho další mraky dodávek. Výhled z auta je dneska naprosto omezen všemožně tlustými sloupky. Takže když sedím v Mondeu, vidím z něho přes daleko větší auta houby. Z toho Kodiaqu je vlastně docela dobře vidět a navíc se do něho výrazně lépe nastupuje. Třeba můj tchán takový auto prostě nepotřebuje, ale vybral si ho, protože do nízkého osobáku se mu už blbě nastupuje. |
transit01
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3724 Registrován: 9-2012 |
Hradec Králové dnes: Že se ty dva Lanosy dochovalo dnešních dnů je víc než úsměvné..
O53 hunting Est. 2009.
|
Pavel2
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 20300 Registrován: 8-2002 ![]() |
Lanosy: Dost podobnej, ne-li stejnej rok výroby, stejná barva, akorát jinej okres ![]() ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 857 Registrován: 2-2009 ![]() |
Za mě je to cajk ////
http://marek275.rajce.idnes.cz/
|
transit01
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3725 Registrován: 9-2012 |
Pár postřehů z Pardubicka
O53 hunting Est. 2009.
|