Diskuse K-report » Archiv 2016 » Železnice » Železniční uzel Praha » Archiv diskuse Železniční uzel Praha do 19. 02. 2016 | předcházející | další |
Archiv diskuse Železniční uzel Praha do 19. 02. 2016dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5339 Registrován: 4-2003 |
Lexa_Karel:To, že nevidíte v tykání na internetové diskusi nic špatného ještě neznamená, že to tak vidí i ten druhý - je to otázka vzájemné úcty. Smiř se s tím, že na internetových diskusích jsou pravidla volnější. Neřeším, kolik Ti je let ač zrovna v Tvém případě jsem si téměř jist, že jsi starší. Vykání neřeším, protože neřeším věk diskutujících. V záležitosti MŠ jste hodně daleko za hranicí dobrého vkusu. Viz výše - Marcel Štancl se projevoval (nejen) na můj vkus hodně zvláštním způsobem, jeho věk jsem tedy odhadoval sám pro sebe na člověka lehce po dvacítce a bylo to evidentně špatně. To, co jsem tu o něm uvedl (jeho pracovní zkušenosti a jejich délka) mělo posloužit tomu, aby si ho nikdo s ohledem na jeho skutečný věk zbytečně nedobíral. A to platí i pro mne. Je to takto doufám jasné, nebo je to potřeba vysvětlit podrobněji? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2743 Registrován: 5-2002 |
Kdy se bude v Hostivaři provádět další podbití v 1. a 2. koleji? V 1. koleji to s vlakem v jednom místě nad novou betonovou zdí dost silně škubne, řekl bych, že čím dál víc. Patrně jeto vliv sedání materiálu. Stejně tak to hupne při jízdě přes podchod. K-rep je jedna z mála internetových diskusí, kde si lidi vykají. Tak to respektuju a vykám jim taky. Na druhou stranu, na Czech Airways nebo drehscheibe-online si lidi tykají a řekl bych, že diskuse jsou tam přesto slušnější, než co se občaas vidí zde. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 689 Registrován: 11-2003 |
Mosquitoe : ano je. do poslední chvíle se používala. a měla by tedy ( pokud na ni nezačali uřadovat sběrači) být nadále sjízdná. výhybky se na ni nerušili, jen spojovací kolej vlečky pramen červený dvůr. ale výhybka + 1 kolejové pole odbočující, by tam měla stále být.
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
https://www.facebook.com/david.pecina.12 |
Lexa_karel
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 994 Registrován: 12-2009 |
Bram: nezlobte se, to že si stanovíte pro sebe nějaká vlastní kriteria pro tykání, je pro mne spíše známkou křupanství. Možná časem pochopíte, že otázka tykání není otázka věku, ale vzájemné úcty a tedy i úcty k sobě samému. Vaše péče o MŠ je sice dojemná, ale zní falešně. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5247 Registrován: 6-2005 |
Lexa_karel: Doufal jsem, že už to utichlo. Nestalo se tomu tak, tak přece jen ještě něco napíšu. Tím "hnout se z místa" jsem neměl na mysli nějaké vzdělávání nebo tak něco, ale naopak snahu o to zkusit v sobě najít sílu a schopnost k tomu si připustit, že "mé pravdy" nemusí být obecně pravdivé. Čím více někdo žije ve "svých pravdách", tím méně respektuje okolí a tím méně respektu a úcty se mu ze strany okolí na oplátku dostává. Je to smutné, ale je tomu často tak. Zdravotní omezení může přijít v jakémkoliv věku, o tom se s Vámi nebudu přít. Zároveň si ale myslím, že životní zkušenost stáří může být předávána různým způsobem a obrovsky oceňuji, když se někdo umí postavit do role "mudrujícího starce", což je často úžasné sledovat v podání Honzy Klonfara a mnohdy i v podání Vašem. Pokud někdo svým projevem spíše destruuje kontinuitu diskuze (a tady se tomu nějakou dobu tak dělo), tak si myslím, že je v pořádku mu to slušným způsobem sdělit. Pokud mi někdo do klávesnice vkládá něco, co jsem nikde nenapsal, vymezím se (a to jsem udělal velmi slušným a zcela neútočným způsobem). Pak už je na něm, zda a jak je schopný s touto informací naložit. O věku pana MŠ jsem neměl nejmenší tušení. Pokud jsem se jeho nebo Vás nějak dotkl, omlouvám se oběma. Tím už bychom to snad mohli definitivně uzavřít ...
Indivisibiliter ac inseparabiliter
|
NE tendrům ve VHD
|
|
Neregistrovaný host 89.176.66.131 |
Bram: Na jedné straně ve mě vaše informace o MŠ vytvořila přesně ten dojem, co jste chtěl, že tohoto pána si dobírat nebudu. Sám od sebe bych o něm nic nehledal. Na druhé straně jste to ale opravdu mohl uvést nekonkrétně. Jen naznačit, že může jít o staršího člověka, který má důvod to vidět jinak. S tím, abyste tu proti jeho vůli uváděl detaily o něm, rovněž nesouhlasím. Myslím, že byste to opravdu mohl vymazat. Většina z nás pochopila a není potřeba, aby to tu viselo. Je to netaktní. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1407 Registrován: 7-2012 |
To že si někdo musel vyhledat, že jsem 25 let projektoval a dnes se starám o provoz, aby normálním věcem věřil mi nijak nevadí. vadí mi stráta soudnosti jiných lidí Bravo, Marceli. Třikát bravo!!! 1) Nikde jsem nenapsal, že mi vadí Mšenka. NE tendrům ve VHD: Nechtěl už byste s tou Mšenkou a jejím trvalým vytahováním a kolovrátkováním jít do ? Marceli, je hezké, že jste to pod sebe tak hezky zkopíroval. Je tomu ale tak, že z té druhé věty neplyne to, že bych vyjádřil svůj jakýkoliv názor na Mšenku. Pokud ho tam Vy vidíte, tak si ho tam vkládáte sám. Nemyslím si, že sem vkládám něco co nikdo nevyjádřil. Pokud sem někdo napíše něco co je pravda nijak mi to neuráží. Pokud někdo napíše děte do a pak tvrdí opak je to o něčem jiném. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5342 Registrován: 4-2003 |
Marcel Štancl:To že si někdo musel vyhledat, že jsem 25 let projektoval a dnes se starám o provoz, aby normálním věcem věřil mi nijak nevadí. To jsem velmi rád . Lexa_Karel:Vaše péče o MŠ je sice dojemná, ale zní falešně. To není žádná péče, to jsem si jen tak kratochvilně zadal do vyhledávače Marcel Štancl a objevily se určité informace. Na základě nich jsem přístup k tomuto člověku zkorigoval. nezlobte se, to že si stanovíte pro sebe nějaká vlastní kriteria pro tykání, je pro mne spíše známkou křupanství. Já se na Tebe nezlobím, mne je to totiž úplně jedno a klidně si to mé tykání každému označ jak chceš, třeba i jako křupanství . NE tendrům ve VHD:Na druhé straně jste to ale opravdu mohl uvést nekonkrétně. Jen naznačit, že může jít o staršího člověka, který má důvod to vidět jinak. Ano, to jsem mohl, leč nicméně mne to v danou chvíli nenapadlo a opravdu jsem nečekal, co tím zde rozpoutám. S tím, abyste tu proti jeho vůli uváděl detaily o něm, rovněž nesouhlasím. Pokud někdo něco někde na veřejně dostupném místě zveřejní sám o sobě ze své vůle, musí počítat s tím, že nemůže tyto věci považovat za neveřejné a naopak musí očekávat, že je někdo může převzít a uvést je i jinde . |
NEJKRÁSNĚJŠÍ INŽA
|
|
Neregistrovaný host 212.24.147.202 |
Máme tady strašně chytrého až to BOLÍ. Viz jiná vlákna Bram.} |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9590 Registrován: 4-2003 |
Měl bych dotaz: Koukám na tuhle fotku ... http://lokomotivy.net/zobraz2.php?rada=r751&loko=18401&cislo= A zdá se mi ,že tam odbočuje nějaká vlečka na které stojí wapka. Byla tam opravdu vlečka nebo je jen optický klam a je to normální kolejiště ?? Vlečka do teplárny je na opačném zhlaví proto je mi to divné ... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5346 Registrován: 4-2003 |
NEJKRÁSNĚJŠÍ INŽA: Máme tady strašně chytrého až to BOLÍ. Viz jiná vlákna Bram. Je vidět, že s mojí chytrostí máš problém. To bys ale neměl nechat jen tak a měl bys to léčit . |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 978 Registrován: 12-2007 |
Jnd: to vypadá na napojení vleček kolem Černokostelecké...
Fotek je moc, nejsou popsány, tříděny... Komu to vadí, ať se nekouká...
Fotky RoPL * Hostivař * web Hostivař.EU * tunel Blanka - mo.ttnz.cz |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9591 Registrován: 4-2003 |
Kasme Jo to bude ono .. a díky za zajímavý odkaz .. ani jsem, nevěděl,že něco takového je ... znal jsem akorát "kontaminace" .. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5351 Registrován: 4-2003 |
Kasme, to je pěkné porovnání. Děkuji také, alespoň jsem si doplnil znalosti o dřívějším napojení vleček v Malešicích . |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4270 Registrován: 9-2005 |
ani jsem, nevěděl,že něco takového je V článku Zapomenuté železniční projekty II. jsou z webu dveprahy.cz vyrobeny tři překryvné snímky a moc se mi to líbí. Praha u mě tímto velice zabodovala. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4271 Registrován: 9-2005 |
Nahlášení nástražného výbušného systému ve stanici Praha hl.n. Probíhá zásah Policie ČR Provoz ve stanici Praha hl.n. zastaven. zdroj: mimořádnosti ČD Edit: Provoz ve stanici Praha hl.n. v 18:50 hod. obnoven. Vlaky dálkové dopravy budou ze stanice Praha hl.n. odjíždět v 19:05 hod. (Příspěvek byl editován uživatelem Plešoun.) |
NE tendrům ve VHD
|
|
Vrátíme se k tématu vlákna: Ví někdo, zda součástí budoucí zastávky vlaku Malešice/Depo Hostivař bude i podchod směrem do Novostrašnické a tedy konečně vytvořen přístup z této části města na metro? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1408 Registrován: 7-2012 |
Budoucí perony Malešice budou pod tramvajovým mostem. Uprostřed peronu budou schody které půjdou přímo na most. Dostupnost tramvajové + autobusové zastávky Černokostelecká. Kousek pěšky depo Hostivař. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10697 Registrován: 8-2004 |
NE tendrům: Zastávka Malešice / Depo Hostivař není v současnosti sledována. (Podle mne je nutnou (nikoliv postačující) podmínkou vybudování přesmyku v Libni, aby mělo smysl se o zastávce bavit.) Jen naznačit, že může jít o staršího člověka, který má důvod to vidět jinak. Nejde o "vidění jinak". Jde o to, že subjektivní názory jsou vydávány za obecné pravdy. Je možné, že má dotyčný už něco za sebou a pro styl a obsah jeho příspěvků mohou být objektivní zdravotní důvody. Nic to ale nemění na tom, že jsou ty příspěvky obtěžující. (Příspěvek byl editován uživatelem Hroch.)
"... a protože dobrých zpráv je čím dál tím míň, je třeba špatným zprávám dávat úsměvná hesla." (S tebou mě baví svět)
"Proti hlouposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá." (Jan Werich) |
NE tendrům ve VHD
|
|
Marcel_Štancl: To že na jedné straně budou schody k tramvaji nevylučuje na druhé straně podchod. Hroch: To jistě, ale zajímalo by mě, zda je nějaký projekt, jak ta zastávka má vůbec vypadat a jak řeší propojení s metrem. (aniž bych chtěl urážet MŠ, myslím něco skutečného) Trať je zde 3 kolejná, takže by zastávka žádná kapacitní brzda být neměla. Vím, že podporujete spíše nákladní dopravu, ale toto místo mi připadá bezproblémové. Problémový bude jednokolejný tunel, kde co si pamatuji, nevyšlo zdvojkolejnění jako ekonomické, ale pokud se povede prosadit po postavení přesmysku prodloužení eSka v kladiva do Hosti, tak pak zastávka u Depa je už kapacitní detail. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1409 Registrován: 7-2012 |
Hroch není obtěžující? |
Pikehead
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1982 Registrován: 3-2007 |
Aha, a problém úrovňového křížení té tříkolejné trati při jízdě z Malešic do Libně nevidíte? Přesmyk by vám ten vlak po vlastní koleji přivedl až do Libně, pro stávající směrování tangenty prakticky bezkolizně se směrem Kolín-Hlavní. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1411 Registrován: 7-2012 |
Pikehead nechci tady rozvášnit diskuzi zda je nutné udělat nejprve přesmyk Libeň - Malešice nebo vlastní Malešice. Obojí je krátkodobé řešení. Řěkne li se A) musí se říci i B) Za totality bylo jedno které kole patří ČSD a které vlečkařům . Nyní si pošta s dráhou dělá "pomyšlení" výpravčí nesmí stavět cesty na koleje pošty , za to se jim revanžuje jiným způsobem... Je nutné řešiti obojí přesmyk + žst. Malešice. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10810 Registrován: 5-2002 |
MŠ: Je nutné řešiti obojí přesmyk + žst. Malešice. To nepochybně je, nicméně přesto bych si dovolil "maličko" upřednostnit ten přesmyk... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1412 Registrován: 7-2012 |
Nejsem proti, ale uvidíš sám co řeknou na estakádu různí "památkáři" a další kecalové o estetice mostu. A samotné Malešice nebudou bez problémů. Není tam sice reaktor, kamenolom ani šroubárna,ale..... |
Neregistrovaný host 94.113.251.98 |
Marcel_Štancl: uvádět památkáře v uvozovkách není europozitivní!!! Zamysli se nad sebou, soudruhu!!! A teď vážně - tu verbež je nutné (podobně jako verbež ochranářskou) vypráskat dlouhým bičem. Ať si svoje TEORIE realizují za SVOJE peníze. Koupí si nádraží a zrestaurují ho. Koupí si další triangl a budou tam za svoje podporovat hnízdění datlíka tří i čtyřprstého. Ale házení vidlí do převodů těm, kteří je de facto platí je opravdu velká lumpárna. Pro všeobecné obveselení reálný příběh - město Černošice DAROVALO lávku přes Berounku hlm Praze. Její oprava/rekonstrukce/znovupostavení bude dlouholetým hitem nejen internetových diskusí - angažují se ochránci přírody i neoficiální klub za staré Černošice Na vítěze v souboji "reko lávky x optimalizace 171" by si vsadil jen velký odvážlivec. Šance na dožití se reálného výsledku je minimální |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5248 Registrován: 6-2005 |
Marcel Štancl: Já Vám nabídl omluvu a Vy jste se ji rozhodl minimálně pro zatím nepřijmout. Na to máte samozřejmě plné právo. Ale já pak mám vcelku pochopitelně právo Vám k tomu ještě něco dalšího napsat. Nemyslím si, že sem vkládám něco co nikdo nevyjádřil. Pokud sem někdo napíše něco co je pravda nijak mi to neuráží. Pokud někdo napíše děte do [zadnice] a pak tvrdí opak je to o něčem jiném. Já jsem poslal do Kotěhůlek pana "Netendráčka" s jednou konkrétní tématikou, tj. kolovrátkováním jeho pohledu na Mšenku. Neposlal jsem tam pana "Netendráčka" jako osobu, ani jsem tam neposlal Mšenku jako trať. Zde podle mne leží jádro našeho sporu a zde se my dva nemůžeme shodnout. Vy jste se mne následně zeptal Proč Vám vadí Mšenka?. Mohl jste to však udělat jinak. Mohl jste se zeptat např. Jaký máte názor na Mšenku? Slovo "vadí" jste si tam vložil sám. Jsem si velmi jist, že ani Vy ani nikdo jiný na celém k-reportu ani nikde jinde nenajde jediný můj příspěvek vyjadřující můj názor na Mšenku. Není to jednoduše možné, neb jsem žádný takový nikdy nenapsal. A k tomuto: vadí mi stráta soudnosti jiných lidí Jsem rád, že jste to zmínil a to hned ze dvou důvodů. 1) Připouštíte, že Vám něco vadí. Nechte tedy i ostatním prostor pro to, aby něco mohlo vadit jim. 2) Taktéž připouštíte, že existuje něco jako "ztráta soudnosti". Vítám to, že jste ochoten toto připustit. Na závěr: Navrhuju se rozejít smírem a velkoryse a gentlemansky navrhuji, abychom se o tu ztrátu soudnosti podělili, 60 % půjde za mnou a 40 % za Vámi. Mně to přijde férové. Co na to říkáte Vy?
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5249 Registrován: 6-2005 |
honzaklonfar: tu verbež je nutné (podobně jako verbež ochranářskou) vypráskat dlouhým bičem. Ať si svoje TEORIE realizují za SVOJE peníze. Koupí si nádraží a zrestaurují ho. Koupí si další triangl a budou tam za svoje podporovat hnízdění datlíka tří i čtyřprstého. Jestli já Vás nepřechválil. Podívejte se, na ochranu přírody mohou být různé pohledy a házet celej ten sektor do jednoho pytle je obecně chybně. A jak jste jinde schopnej velmi pěkně rozlišovat, tak tady se Vám to nějak nedaří. Hnát se ze strany investora i ze strany ať už státní nebo nestátní "dobrovolné" ochrany přírody do nějakých extrémů, je principiálně blbě. Stejně tak je blbě se tvářit, že ochranu přírody má dělat jen neziskový sektor a to jen za své. Podobně je blbě, pokud se velké ochranářské spolky mají tendenci stavět do pozice "státe nasyp, my za Tebe děláme to, co je tvým úkolem ze zákona". Nějakej kus života jsem strávil v jednom z velkých celostátních spolků zabývajících se ochranou přírody a dovoluju si to soudit podle vlastní letité zkušenosti (3 funkční období v pozici člena širšího celorepublikového vedení).
|
Neregistrovaný host 94.113.251.98 |
Mibl: v názoru na "ochranu" památek a přírody se asi neshodneme. Sorry... Vzpomínáte na blokaci dálničního obchvatu Plzně? Vzpomínáte na placené prudiče na Velké pardubické? Byl jste v poslední době na Poledníku a v okolí? Co říkáte památkové ochraně Libeňského mostu? Kouknete se občas na budovu bývalé žst. Vyšehrad? Ochrana památek a přírody v tomto státě nechrání, ale BUZERUJE! Končím, abychom neplevelili |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5250 Registrován: 6-2005 |
Ve všech těchto bodech se shodneme, ale to neznamená, že neexistuje celá řada lidí, kteří k tomu přistupují rozumně a střízlivě. Šmahem to hodit do všechno na jednu hromadu je stejné jako prohlásit, že fotiči, projizděči a hobbysti tvořící alternativní jízdní řády jsou všichni stejní. Nejsou. Tím to taky uzavírám. Respektuji, že tady se v obecné rovině neshodneme. Museli bychom jít případ od případu, mnohde bych Vám řekl, že nevím dost, abych byl schopen se k tomu vyjádřit, a máte pravdu, že sem to nepatří.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2223 Registrován: 3-2004 |
Vzpomínáte na blokaci dálničního obchvatu Plzně? Já si nějak matně vzpomínám, že plzeňská radnice podezřelě chvatně rozparcelovala a rozprodala pozemky, na kterých měl stát původní obchvat... A to za účelem "vystrčení" D5 dál od města (kde už samozřejmě nikdo nebydlí, a tak tam dálnice nikoho otravovat nebude) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 110 Registrován: 8-2013 |
VLAKY / Praha Hl.n. a Praha Vršovice 7.2.2016 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 473 Registrován: 9-2013 |
Dnes okolo oběda v Praze Libni https://youtu.be/nMQMd8NMUFM |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 101 Registrován: 1-2009 |
Věděl by někdo, zda se má v rámci koridorizace něco dělat s železným mostem ve Vršovicích? Bude se zvedat, trať se zahloubí, postaví se most nový, nebo se ponechá stávající stav? :-) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10827 Registrován: 5-2002 |
Randy: máš na mysli most nejbližší hradlu Železný most nebo nějaký jiný železný most (např. Modrý most)...? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 102 Registrován: 1-2009 |
Ad Hajnej: Mám na mysli obloukový most v ulici Moskevské :-) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4275 Registrován: 9-2005 |
Ivo a jakou barvu má Železnej most? (ten u Hr.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 984 Registrován: 12-2007 |
všechny okolní mosty jsou šedivý Hostivař kácelo se u lávky vyrostly další kusy PHS u malešické koleje noční foto http://kasme.rajce.idnes.cz/ho-160210/
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 223 Registrován: 5-2013 |
Randy Silniční železný modrý most zůstane, koleje pod ním proti dnešku mírně zahloubí. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10830 Registrován: 5-2002 |
Plešoun: Ivo a jakou barvu má Železnej most? A víš že vlastně ani nevím? Na to, že tamtudy vede moje výpadní cesta směr D1 (nebo Kaufland) je to docela ostuda... Jo, tamten solitérní barák s trojúhelníkovým štítem jsme onehdá trefili dobře: |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9608 Registrován: 4-2003 |
Most je modrý po nedávné rekonstrukci a býval šedivý. Barák je snad hotelovka,ale bývala to elektrotechnická nebo tak něco ... ne že by to bylo důležité,ale říkala mi to máma pač tam chodila na střední .. což taky není důležité |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9609 Registrován: 4-2003 |
A nějaký fotodokument ... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9611 Registrován: 4-2003 |
Náhodou ,nemáte někdo fotku toho osamoceného baráku co byl v místě dnešní ONJ ?? Bylo to vidět z mostu ulice Záběhlická si na to pamatuji dodnes. Možno vidět na fotomapě z roku 1996 http://www.dveprahy.cz/ |
Administrátor Číslo příspěvku: 71698 Registrován: 4-2003 |
Na Smíchově se asi blíží definitivní konec Pragotronů, ráno už probíhalo hlášení o nefunkčnosti (i když ještě fungoval). |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 61 Registrován: 2-2007 |
Na tom Smíchově ale třeba na 2. nástupišti pravidelně ukazuje Rakovník místo Praha hl.n., takže na 100% už nefunguje |
signalista1
|
|
Neregistrovaný host 109.81.210.57 |
To:JND. V archivu je leccos, jen to najít :-). |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9613 Registrován: 4-2003 |
signalista1 Super ... dík, jsem na to vždy vzpoměl při pohledu na podobné fotky ze světa. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1369 Registrován: 4-2003 |
MZ: na Smíchově na 3. nástupišti už dneska visí nový infopanely namísto dosavadních pragotronů, zatím ale nefungujou. Vypadají ale na jiný typ než ty ex-Olomouc v podchodech |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2306 Registrován: 10-2005 |
Dnešní ranní špička na hlaváku. Pokus o denní timelapse, bohužel přenos z kamery stál místy za vyliš si (Příspěvek byl editován uživatelem Václavs.)
Provoz posledního pravidelného vlaku v "klasice" v Japonsku bude ukončen 21. 3. 2016 v 6:07 ráno
Tehdy naposledy zastaví expres "Hamanasu" na nádraží v Sapporu, čímž skončí éra nočních expresů projíždějících tunelem Seikan (1988 - 2016) a začne éra Seikanu jako součást vysokorychlostní tratě Hokkaido Šinkansen. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8082 Registrován: 10-2003 |
Suri: Včera odpoledne už na 3. nástupišti "pragotrony" funkční, dneska se montovaly na 2.
Proti lži se člověk strašně špatně brání, protože když se lež pěkně řekne, tak vypadá jako pravda, a někdy je problematika tak složitá, že lidé nevědí, co je pravda a co ne.
Radim Jančura ...asi o sobě... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2761 Registrován: 5-2002 |
Nedělala se nějaká údržba v 1. koleji nad novou zdí v Hostivaři, případně není tam nová pomalá? Ještě nedáno to tam s vlakem škublo, postupem času čím dál silněji, a teď nic. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 990 Registrován: 12-2007 |
Hostivař: Podbíjet by se mělo v sobotu. Dnes začala pomalá kvůli práci na opěrné zdi.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1513 Registrován: 4-2003 |
Smíchov 3. nástupiště (u koleje.) jsem včera zastihnul funkční(9:25). Po peróně pracovalo několik chlapů na demontáži staré kabeláže a na definitivním uchycení kabeláže nové. Dnes ve stejnou dobu již stará kabeláž byla pryč a nová v nových chráničkách. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 991 Registrován: 12-2007 |
Hostivař a okolí 18.2.2016 pracuje se hlavně na PHS a kabelech... další foto http://kasme.rajce.net/ho-160218
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9621 Registrován: 4-2003 |
Ta zed u silnice je teda na howňáka. Neuvidím od Milionu na vlaky ... a takové krásné strategické místo na relax cestou z práce to bylo ... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9623 Registrován: 4-2003 |
A už to bude rok co padla machanická odbočka v Záběhlicích ... |
watslaw
|
|
Neregistrovaný host 193.29.76.37 |
Teda nechápu, jakej smysl má kácet ty stromy 5m od trati a stavět PHS v místech, kde je třímetrovej protisvah a na něm by ten hluk dále tlumily ty stromy a keře. |
Mirko
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3539 Registrován: 6-2006 |
Teda já si nemůžu pomoct, ale takhle hnusnou odbavovací boudu sem ještě neviděl . To si vyloženě řiká pořádný grafitti.
Má videa na YouTube Moje Zonerama fotogalerie PUMPA Sázava - motorbike ride
#KeepFightingMichael, R.I.P. Lemmy Kilmister |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5266 Registrován: 8-2007 |
watslaw:Teda nechápu, jakej smysl má kácet ty stromy 5m od trati a stavět PHS v místech, kde je třímetrovej protisvah a na něm by ten hluk dále tlumily ty stromy a keře. Smysl je několikerý. 1.PHS nespadne na trať při větru,mokrém sněhu atd.. 2.Z PHS na podzim nepadá na kolej listí,které se rozjezdí a sníží součinitel adheze na méně než 0.1 3.Z PHS nevyběhne divočák,nebo jiný živočich. |
Rob
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1265 Registrován: 1-2005 |
Jnd: jo pozorování vlaků v Hostivaři nejen od Miliónu skončilo. Také při pohledu na stavbu zdí vzpomínám na pěkná pozorovací a fotomísta místa z cesty podél trati směrem k záběhlickému trianglu. Holt všude bude beton a jen beton.. Ať už to má účel jakýkoliv (jak zmiňuje Apollo17), tak je to hnus - ale to bych opakoval stále opakované. Nutno to vzít jako realitu. |